Sosem felejtem, amikor először láttam dolgozni Felhősi Attilát, a Kempinski Hotel Corvinus Blue Fox bárjában. Maga volt az elegancia: látszódott a tudatosság, de a mozdulatai természetesek tudtak maradni. Nyugalmat árasztott és elbűvölt...
Húsvét alkalmából a birspálinka spriccel, a kalács füstölt főtt sonkával van kisütve és a torma is házilag készült.
The post Húsvéti csülköt és birsalmapálinka-locsolót Rosenstein-módra? appeared first on Dining Guide.
...
A Dining Guide egyik éttermi kapcsolata révén érkezett szerkesztőségünkhöz a felajánlás. Egy magánszemély keresett megfelelő módot arra, hogy az egészségügyben jelenleg heroikus munkát végző dolgozók számára 2 millió forintos összeget...
Egy ideje már nem vesz fel megrendeléseket a Bestia. Leálltak a házhoz szállítással, erőforrásaikat most felújításokra, belső workshopokra összpontosítják — értelemszerűen olyanokra, melyekre nem volt idő amíg el nem jött 2020 és...
Mára különösen felértékelődött, ha egy önerőből szerveződő, az eddigi befektetett munkájuknak köszönhetően befutott vállalkozás fejlődni képes. A Pizza Manufaktúra és a MANU+ pizzák után íme, a „búza lelke". Újabb remek kis...
A picit pezsgő, krémes textúrájú, zamatában savanykás kefirt érdemes beépíteni az étrendedbe, rendkívül egészséges, alacsony kalóriatartalma miatt diéta ideje alatt is fogyasztható.
A jellegzetesen ánizsos ízű édeskömény egészen különleges zamatot ad a sült csirkének. Mint a legtöbb húsételnek, ennek is jót tesz, ha sütés előtt fehérborral locsolgatod.