Recept

Benne volt a levegőben: a Bocuse d’Or világdöntőt nem tartják meg júniusban
Újabb változtatás: a szervezők biztosra mennek, új időpontot tűztek ki a Bocuse d'Or Grand Finale megmérettetésre. The post Benne volt a levegőben: a Bocuse d’Or világdöntőt nem tartják meg júniusban appeared first on Dining Guide. ...
Április 12-én nyithatnak a teraszos éttermek: így ütemezik a britek a fokozatos újraindulást
Négy szakaszban hirdette meg hétfőn Nagy-Britannia „újranyitását" Boris Johnson miniszterelnök. A vendéglátás szempontjából az első lényeges dátum április 12-e, június 21-e pedig elhozhatja az igazi fellélegzést a szigetország lakóinak. The...
Kiadós csirkés tészta zöldborsóval – A szalonna zsírján pirul a hús
A kiadós és ízletes fogás csirkemellből vagy -combból készülhet, a legtöbb raguval ellentétben most nem kell apróra vágni a húst.
Egyszerű almás kuglóf a nagyi receptes füzetéből: abbahagyhatatlanul finom
Almát ropogtatni nem csak magában érdemes, a lédús gyümölcs süteményekbe csempészve remekül felhasználható.
Kelesztés nélkül készül a franciák kenyérlángosa: a tarte flambée tésztája vékony és ropogós
A tarte flambée lényege, hogy a tésztát a lehető legvékonyabbra kell kinyújtani, hogy jól ropogjon.
Tényleg jót tesz a forró tea, ha begyulladt a torkod? Ez a 6 étel és ital enyhíti a fájdalmat
Vírusos eredetű megfázásra meleg ételeket és italokat érdemes fogyasztani, de ügyelj arra, hogy ne legyenek túl forróak, mert azzal még ronthatsz is a helyzeten.
A Buja Disznó(k) 2 fős lakomáját most utoljára lehet megnyerni! Kisorsoltuk a BMW és a Dining Guide À la carte & Home új nyerteseit
A következő sorsolás alkalmával 9 játékos nevét sorsoljuk ki: továbbra is topéttermek, köztük egy trattoria, vendéglő és tapasbár meghívásai, valamint BMW Lifestyle-nyeremények várnak gazdára. The post A Buja Disznó(k) 2 fős lakomáját...
Bárcsak minden kerületnek lenne egy ilyen vendéglője! Hétvégék Kaminál
Fülepi Kálmán újpesti kisvendéglője egy igazi szerethető hely, ahová egész Budapestről és az agglomerációból is szívesen járnak a törzsvendégek, és amit megjegyeznek az egyszeri "vándorok" is. Éppen annyira magyaros, mint amennyire...
Emlékeznek a macskafilteres ügyvédre? Kiderült, hogy tényleg jó fej
Szénsavas alkoholos limonádé lett a hónap poénjából. The post Emlékeznek a macskafilteres ügyvédre? Kiderült, hogy tényleg jó fej appeared first on Dining Guide. ...
Szuperropogós pirított hagyma házilag – Ebből a fajtából lesz a legfinomabb
Az amerikai hot dog elképzelhetetlen nélküle, de sültekhez vagy akár kenyérbe sütve is használhatod a pirított hagymát.
Házi narancsos, csokis mousse: mennyei poharas desszert
A franciák híres édessége, a nagyon krémes csokis mousse igazi édes csábítás. Naranccsal megbolondítva még finomabb.
Nagyon csokis Sacher muffin lekvárral - Ha a tortát szereted, ez is a kedvenced lesz
A klasszikus Sacher íze muffinba sütve is ellenállhatatlan, ráadásul sokkal gyorsabban is készül el.
Húsos, tejfölös palacsintabatyu: kiadós és nagyon finom
Hogy a palacsinta nem csak édesen kitűnő, nagyon jól bizonyítja ez az isteni húsos, tejfölös batyu.
Sajttal és sonkával töltött batyu leveles tésztából: egyszerűen és gyorsan készül
Akár szendvicsnek, akár sós nassolnivalónak is eheted ezt a leveles tésztából készült finomságot.
Így tárold és használd fel a főtt tésztát: tippek, hogy a maradék ne a kukában landoljon
A maradék főtt tészta, ha nem tárolják megfelelően, kiszárad, kőkemény lesz, nem lehet vele már semmit se kezdeni, maximum a kukába dobni.
Széll Tamás: „Cordon bleu? Hagyománya nincs, de lelke van” – A megtépázott hírű finomság
Ideje bevallani, hogy imádjuk! A cordon bleu dicsérete. The post Széll Tamás: „Cordon bleu? Hagyománya nincs, de lelke van” – A megtépázott hírű finomság appeared first on Dining Guide. ...
Afrikai harcsa paprikásan vajon sütve
 Afrikai harcsa paprikásan vajon sütve Hozzávalók: 2 db afrikai harcsa filé 2-3 ek. vaj 1 db paradicsom 1 db paprika 2 ek. finomliszt ízlés szerint só ízlés szerint bors ízlés szerint fűszerpaprika Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás:...
A mai Márai Sándor-évfordulóra: „…a részeg embert utálom, legalább úgy, mint a kákabélűt”
32 évvel ezelőtt ezen a napon hunyt el Márai Sándor. A XX. század magyar irodalmának jeles írója több mint 40 évet töltött emigrációban, ennek ideje alatt életművét idehaza elhallgatták, megjelentetését egészen a '80-as évekig tiltották...
A legfinomabb olasz sütemény a biscotti - A ropogós keksz naranccsal is készülhet
Az illatos, isteni finom, ropogós keksz légmentesen zárható dobozban sokáig eláll, érdemes dupla adagot sütni belőle.
A kanadaiak sült krumplija semmihez sem fogható: sajt és barnamártás koronázza meg
Aranybarnára sült krumpli, sajt és barnamártás, ez a hármas teszi naggyá a kanadaiak legendás sült krumpliját.
Fantasztikus tiramisukrémes süti: egyszerű kakaós piskóta az alapja
Ez a hamis tiramisu abbahagyhatatlan: a kakaós piskótalapra a megszokott hagyományos mascarponés krém kerül.
Ropogós, aranybarna bundában sült csirkefalat: az írótól lesz még finomabb
A panko morzsától ropogós a bunda, az írótól pedig omlós a hús, próbáld ki az alábbi receptet a megszokott panír helyett.
Sajtos, spenótos batyu: leveles tésztából villámgyorsan elkészül
Édes és sós finomságokat egyaránt villámgyorsan süthetsz a készen kapható leveles tésztából. Ez a sajtos, spenótos batyu is isteni.
Krémesre sült sütőtök rengeteg sajttal – Villámgyorsan készen van
Igazi téli fogás, még most készítsd el ezt a receptet, amelyet köretként, de akár főételként is ehetsz.
Baconnel, sajttal töltött karaj rántva: sütőben is megsütheted
Még finomabb a rántott karaj, ha sajttal és baconnel töltöd. Sütőben sütve a gyomrot is kevésbé terheli meg.
Ezért érdemes minél több savanyúságot fogyasztani: 12 szuper receptet is mutatunk
A vasárnapi pörkölt vagy rántott hús mellől nem hiányozhat egy finom savanyú. Ezt nem csak az íze miatt lenne érdemes fogyasztani, jótékony élettani hatásai is jelentősek.
Bitang csomagokat kézbesít a Bp BARbq: füstös vallomások papírdobozban
Böjttörés a Bp BARbq közbenjárásával. The post Bitang csomagokat kézbesít a Bp BARbq: füstös vallomások papírdobozban appeared first on Dining Guide. ...
Sárközi Ákos: „Ez most nem az önsajnálat ideje. Az csinálja jól, aki az energiáit most új ötletekbe fekteti”
Sárközi Ákos, a Michelin-csillagos és immár 10 éves Borkonyha, valamint a két éve működő Textúra emblematikus konyhafőnöke, sok fiatal szakács mentora, televíziós műsorok állandó szereplője, a hazai gasztronómia egyik legismertebb...
Foszlós, almás-fahéjas csiga rengeteg töltelékkel: tökéletes, édes napindító
Frissen, melegen a legfinomabb, de másnap is tökéletes, nagyon puha és szaftos marad.
Csábító red velvet muffin egyszerű krémmel: a tészta pihe-puha
Az élénk színű, dekoratív vörös bársony muffinnal megédesítheted a hétköznapokat, és szebbé teheted az ünnepeket.