Ezotéria

Hétvégi szerelmi horoszkóp
Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 23-án is!
5 dolog, amiben a Szüzek jobbak a többi csillagjegynél
Te is a Szűz jegyében születtél? Akkor most ideje megtudnod, miért nyerted meg a horoszkóp-főnyereményt!
Horoszkóp: Augusztus 22., Csütörtök
Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 22-én is!
SPIRITUÁLIS ÖNVÉDELEM
Az utóbbi időben rengeteg kérdés érkezett hozzám arra vonatkozóan, hogyan tudja az ember védeni magát az energiavámpírokkal szemben. Hogyan tudja megakadályozni a telepatikus támadásokat, és kivédeni a rosszindulatú-, ártó szándékot.Többen...
Minden, amit a Szüzekről tudnod kell
Intelligens, értelmes, kritikus és elemező – csak néhány dolog, ami Szűzként jellemez. De még csomó izgi infó vár rád a cikkben!
Horoszkóp: Augusztus 21., Szerda
Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 21-én is!
ÉLŐ FACEBOOK BEJELENTKEZÉS - LÉLEKTÁRSI KAPCSOLATOK
KÖVETKEZŐ ÉLŐ BEJELENTKEZÉS IDŐPONTJA (Ébredés hajnalán facebook csoport)...
Erre a sorozatra fogsz rákattanni a csillagjegyed szerint
Közeleg az ősz és a bekuckózós sorozatnézés. A csillagok megmutatják, mit válassz az esti forrócsokid mellé a Netflix kínálatából.
Csillagjegyek, akiknek nehezen megy a hosszú távú kapcsolat
Vigyázz: ezek a srácok inkább a rövid kalandokra szavaznak!
Ha megismered önmagad, kinyílik a világ
Szia Viki! Engedd meg, hogy elmeséljem az én sikertörténetemet ami, a könyveid hatására történtek velem, úgy hogy nem voltam még nálad oldáson!Annyit tudni kell rólam, hogy én is azok közé tartoztam, akik az élete alakulásáért mindenkit...
Csillagjegyek, akiket előléptetnek szeptemberben
Elég jól fog indulni az idén ősz számodra, ha ezek között a csillagjegyek között vagy.
Így rendezd be a lakásod a csillagjegyed szerint
Derítsd ki, milyen dekorációk és bútorok illenek a stílusodhoz leginkább!
Hétvégi szerelmi horoszkóp
Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hosszú hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 16-án is!
Horoszkóp: Augusztus 15., Csütörtök
Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 15-én is!
Augusztus 15. Telihold: Életre szóló döntések
Az augusztusi telihold energiái bátorságra bíztatnak!Arra kérlek, áldozz magadra egy kis időt, és gondold át, életed mely területein toporogsz egy helyben évek óta! Biztos vagyok benne, hogy már ezerszer elhatároztad, hogy változtatni...
Horoszkóp: Augusztus 14., Szerda
Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 14-én is!
Blokkoldás a szerelemben
Szia Viki!Szeretném elmesélni, hogy az augusztus 4-ei lélektársi oldást követően mennyi jó dolog történt velem/velünk.A párommal nagyon szeretjük és szerettük egymást, viszont olyan - számunka megoldhatatlannak tűnő - akadályok kerültek...
Horoszkóp: Augusztus 13., Kedd
Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 13-án is!
Horoszkóp: Augusztus 12., Hétfő
Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 12-én is!
Ez a 3 csillagjegy a legintelligensebb
Hihetetlen magas az IQ-juk!
Ebben különböznek a férfi és női csillagjegyek
Ugyanaz a jegy, mégsem ugyanaz a személyiség?
Hétvégi szerelmi horoszkóp
Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 9-én is!...
Horoszkóp: Augusztus 08., Csütörtök
Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 8-án is!
Horoszkóp: Auguszus 7., Szerda
Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!
Könyvinformációk
Hála a nagy érdeklődésnek, a webshopba szánt könyvek elfogytak pillanatok latt, így jelenleg csupán Székesfehérváron, oldásokon lehet hozzájuk jutni.Az “Útmutató a léleknek” első és második része, illetve az “Út a teljességhez...
A megértés és az elengedés meggyógyítja a lelket
Kedves Viki és Mártika, valamint minden kedves csoporttárs! Három éve kezdtünk el oldásokra járni a feleségem gyógyíthatatlannak titulált betegsége kapcsán. Sok helyen jártunk és mindenhol azt mondták, hogy hónapokat adnak neki. Össze...
Horoszkóp: Augusztus 6., Kedd
Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!
Horoszkóp: Augusztus 5., Hétfő
Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!