Szulejmán

Jó hír Szulejmán-rajongóknak
A török történelem egyik legnagyobb női vezetőjéről indít sorozatot a TV2, Kösem szultána izgalmas élete szeptember 13-tól keddenként lesz látható.  
Nagy változás az RTL Klubon
Változtat hétköznapi műsorstruktúráján az RTL Klub november 9-től. A Híradó előtt naponta jelentkezik a Szulejmán című sikeres török sorozat az első évadától, a hírműsor utánra kerül át a Fókusz, az Éjjel-nappal Budapest ......
Visszatérnek az RTL Klub népszerű sorozatai
November 17-től visszatérnek az RTL Klub képernyőjére a nézők által legkedveltebb külföldi sorozatok, köztük a Szulejmán. Ettől a naptól megváltozik a délutáni-esti műsorok kezdési időpontja is.  
Hősök, ízek, Szulejmán
Ha meghalljuk Szigetvár nevét, legtöbbünknek a hős várkapitány jut eszébe. Zrínyi Miklós a török elleni küzdelmek jelképe lett, amiért magyar és horvát katonáival a legvégsőkig harcolt. Róla kapta nevét a város legjelentősebb rendezvény...
Újabb sorozatsztár távozik
Meryem Uzerli, a Szulejmán című szappanopera egyik főszereplője végleg kiszáll a sorozatból.  
Olvasnivaló: A török konyha
Ma ismét idegen, tőlünk kissé távolibb tájakra kalandozunk, viszonozzuk Szulejmán, Jumurdzsák és társaik nálunk tett látogatását, de ígérem, nem maradunk 150 évig, mint ők annak idején. Irány tehát Törökország!