rizottó

Krémes sütőtökös rizottó sok-sok parmezánnal: nem ázik szét, és nem lesz száraz
A sütőtökös rizottó hamisítatlan őszi finomság, élénk színével, csodás ízével biztosan a kedvenceid közé fog tartozni.
Isteni céklás rizottó kecskesajttal: fantasztikusan krémes
A csábítóan élénk, kecskesajtos céklarizottó önmagában is kiváló, az elkészítése pedig egyszerű.
Igazán krémes csirkés rizottó: roppanós spárgával még finomabb
A rizottó gyors, egyszerű és finom, de könnyű elhibázni. Most biztosra mehetsz, főleg, ha spárgával és csirkével készíted.
Krémes csirkés-gombás rizottó, ahogy az olaszok készítik
Nem kell olasz étterembe ülnöd ahhoz, hogy egy igazán jó rizottót egyél. Gombával, csirkével biztos a siker.
Így legyen tökéletes a rizottód! Gianni mesél
Gianni ma a rizsről, és az olaszok egyik kedvenc előételéről, a risotto-ról rántja le a leplet. Lépésről lépésre bemutatja, mire figyeljünk, és milyen hibákat ne kövessünk el, ha kivételesen jó risotto-t szeretnénk enni. És még...
8 hétig a zöldség és a gyümölcs kapja a főszerepet Jamie Oliver éttermeiben!
Jamie Oliver rengeteg energiát és időt fordított a vegetáriánus étkezés tanulmányozására és vegetáriánus ételek fejlesztésére az elmúlt két évben. Idén megjelenő könyve, a Vega is erről tanúskodik.  A brit sztárséf budapesti...
Igazi olasz rizottó spenóttal és spárgával: hús nélkül is laktató
Az olaszok leginkább előételként fogyasztják a rizottót. Van néhány trükkje, hogy krémes és tökéletes állagú legyen.
Egy nagyon céklás rizottó, kecskesajttal
Nagyon szeretem a rizst, így nálam a rizottókészítés a konyhai alapműködéshez tartozó gyorsételnek számít: alaplé mindig van, kerekszemű rizs és hagyma úgyszintén - ezekhez csak valamilyen zöldség kell kiegészítőnek, és kész...
Gombás, kakukkfüves rizottó, ahogy az olaszok készítik - Így lesz jó ragacsos
Ha jól készíted el, az egyszerű rizottó is lehet fejedelmi étel. Gombával, kakukkfűvel csak tovább fokozod a gasztroélményt.
Libaleves és ludaskása
 Mivel idén étteremben költöttük el a Márton-napi szerencsehozó menüt, úgy döntöttem, ráveszem magam a ludaskása elkészítésére - hogy itthon is legyen egy kis "libaság". Mint a képeken látható, alaposan rákészültem: ...
Sajtos, sütőtökös rizottó eredeti olasz recept szerint
A sütőtökös rizottó igazán izgalmas, kellemesen krémes, köretként és egytálételként is megállja a helyét.
Rizottó vörösborral és más merész borpárosítások Fiát Attila segítségével
Az idei Nespresso Atelier rendezvényen ismét összefogott a magyar gasztronómia legjava és a legelismertebb szaktekintélyeink – köztük hazai és olasz Michelin-csillagos séfek, valamint kávé-, koktél- és borszakértők – mutatták meg...
Egyszerű és finom: borsós, fűszeres rizottó kétféle sajttal
A gyors, zöldborsós rizottó mozzarellával és parmezánnal csak finom lehet.
Fűszeres spenótos rizottó: ebből senkinek sem fog hiányozni a hús
A bor fanyar íze és a parmezán különösen zamatossá teszi a krémes spenótos rizottót.
Kakukkfüves-csirkemájas rizottó
Hozzávalók: 500 g rizotto rizs 350 g csirkemáj 1,5 l húslevea alaplé 1 közepes fej vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma 2 ek (olíva)olaj 1,5 dl száraz fehérbor 2 tk kakukkfű 50 g reszelt sajt 70 g vaj Elkészítése: Vágjuk apróra a hagymát ......