Demcsák Zsuzsa férje

Befogadta Demcsák Zsuzsa családja a műsorvezető indiai férjét
A műsorvezető és férje, Krishan a Bestnek adtak interjút. A férfi együtt főzött Demcsák édesanyjával, az édesapjával pedig politikai és földrajzi kérdésekről beszélgetett. - Nagyon jól megértették egymást... Pedig amikor még...
Demcsák Zsuzsa és indiai férje megmutatták otthonukat – Először álltak kamerák elé
Demcsák Zsuzsa és a négy évvel fiatalabb Krishan először adtak kamerák előtt interjút.
Demcsákék beengedték a kamerát az otthonukba! Első közös interjújukat adták!
Eddig televízióban nem szerepeltek együtt egészen mostanáig. Demcsák Zsuzsa indiai férje Magyarországra érkezését csak egy-egy fotó és szűkszavú válasz erősítette meg, egészen mostanáig. Most azonban a szerelmespár beengedte Joshi...
Remegve várta férjét Demcsák Zsuzsa
A szerelmes műsorvezetőnek meglepetés volt, hogy indiai származású férje csütörtökön egy órakor Budapestre érkezik. Azt sem tudta, hová kapjon, de azért kiért elé a reptérre.
Demcsák Zsuzsa felkészítette indiai férjét a sztárságra
Elhárult minden akadály, Krishannak megvan a repülőjegye Magyarországra. Már csak napok választják el egymástól a friss házasokat, Demcsák Zsuzsa lázasan készül indiai férje fogadására.
Demcsák Zsuzsa jóslata: lányt szül indiai férjének
A tévés kiolvasta férje kezéből, hogy egy lánygyermekük fog születni. Előtte azonban egy hindu és egy magyar esküvőt is szeretnének tartani, utóbbit még az idén.
Veszélybe kerülhet Demcsák házassága az ittas vezetés miatt
Úgy tűnik, nem tanult korábbi rossz döntéséből Demcsák Zsuzsa, és megint piásan ült a volán mögé. A szakjogász szerint visszaesőként súlyosabb büntetésre számíthat. De vajon mit szól mindehhez újdonsült indiai férje?
Ő Demcsák Zsuzsa fiatalabb férje – Titokban házasodtak össze áprilisban
Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatásán ment hozzá egy indiai férfihoz.
Kínos dolgok hangzottak el Vujity Tvrtkoról
A híres TV2-s riporter tanúként lett beidézve a Demcsák Zsuzsa és volt férje közötti perben. A tegnapi tárgyalás aztán rendkívül kellemetlen irányt vett: a volt férj ugyanis olyan dolgokat állított Tvrtkoról, amikkel sikerült zavarba...
Férje után szerelmét is elbukta Demcsák
Jól viseli a szakítást Demcsák Zsuzsa. Ez a hangján is érződött, amikor telefonon kérdeztük: igaz-e, hogy vége a szerelemnek Sebastiannal?
Demcsák Zsuzsa végre megszólal: "Szeretnék megszabadulni az elmúlt időszak mocskától"
A Femcafe.hu is sokat cikkezett Demcsák Zsuzsa és volt férje, Kiss József válási kálváriájáról, mely hosszú hónapokon át tartott. Ám a per hamarosan végleg lezárul, a műsorvezető élete pedig remélhetőleg rendeződni fog. A körülmények...
Szomszédai meg akarnak szabadulni Demcsák Zsuzsától
Hogy Demcsák Zsuzsa és volt férje, Kiss József között dúl a "válási háború", azt nem csak a bulvárújságokat olvasgató emberek tudják, hanem a Mokka műsorvezetőjének közvetlen szomszédai is. Ám a budai társasház lakóinál már...
Demcsák Zsuzsa férje mégsem ártatlan?
Új eljárás lesz Demcsák Zsuzsa férjének ügyében, akit januárban felmentettek rongálás, lopás és súlyos testi sértés vádpontja alól.
Ezt állítja Demcsák volt férje: Nem vagyok nőverő!
Január végétől kezdve a Demcsák Zsuzsa és volt férje bírósági herce-hurcáitól volt hangos a sajtó. Zsuzsa és József a cikkek hasábjain üzengettek egymásnak, és csak a bíróságon találkoztak személyesen. Nagy felháborodást keltettek...
Demcsák Zsuzsa szeretőket tartott - Volt férje szerint legalábbis
Újabb titokra derült fény a Demcsák Zsuzsa és volt férje, Kiss József között dúló háborúban! Az ex-férj most azt nyilakozta a Blikknek, hogy a tévés nem egyszer, nem kétszer lépett félre a házasságuk alatt, ráadásul nem is akárkikkel...
Újra bíróság elé áll Demcsák Zsuzsa volt férje
Az ügyészség minden vádpontban fellebbezett: Demcsák Zsuzsa volt férjének lopási és testi sértési ügyét újratárgyalják.
Rács mögé zárná Demcsák Zsuzsát volt férje
Kezd elfajulni Demcsák Zsuzsa és férje, Kiss József válópere. Múlt héten írtunk arról, hogy a tévés exét felmentették a vádak alól, nem sokkal később Demcsák durva fotókat tett közzé, ezzel igyekezett bizonyítani igazát. Ezúttal...
Megosztja az embereket Demcsák Zsuzsa pofonügye
Megoszlik az emberek véleménye arról, hogy Demcsák Zsuzsát valóban megütötte-e a férje. 
Demcsák Zsuzsa fotókat osztott meg sérüléseiről! - Íme a bizonyíték a bántalmazásról
Alig egy órával ezelőtt Demcsák Zsuzsa a közösségi oldalon megosztotta azokat a fényképeket, amelyek egyértelműen bizonyítják, hogy volt férje, Kiss József kezet emelt rá. A képek azóta nem elérhetőek. 
Demcsák Zsuzsa időt nyert: az ügyében nem nyomoznak
A TV2 műsorvezetőjének még jó ideig bíróságra kell járnia, de volt férje feljelentését egyelőre nem fogadta be az ügyészség.
Demcsák Zsuzsa ismert politikussal bukott le
Mit keresett este Demcsák Zsuzsa a János-hegyen egy politikus társaságában? Az ismert tévés volt férje erről számolt be részletesen a bíróságon, majd a Borsnak.
Demcsák férje: másokkal is randizott Zsuzsi
Demcsák Zsuzsa exférje bírósági jegyzőkönyvbe mondta, és állítása szerint bizonyítékai is vannak arról, hogy felesége már házasságuk alatt is találkozgatott más férfiakkal.
Az exférj vihart kavart, Demcsák védekezik
Hatalmas port kavart a Bors cikke, amelyben Demcsák Zsuzsa volt férje, József hosszú évekig tartó hallgatás után megszólalt, s tagadta az őt ért vádakat.
Demcsák Zsuzsa Curtisen verte le férje bűnét
Pattanásig feszült a helyzet csütörtök reggel a Mokka stúdiójában. Curtis a nők bocsánatáért ment a stúdióba, de nem volt szerencséje. Demcsák Zsuzsa nem hitt neki.
Azt tanácsolták Demcsáknak: Tűnj el, Zsuzsa!
Hiába akar új életet kezdeni, ha a férje nem megy el a bontóperekre, nincs az a bíró, aki szétválaszthatná őket. Lélekölő várakozás elé néz Demcsák Zsuzsa, aki még hosszú évekig lesz K. József párja – papíron.
Demcsák Zsuzsa férje kipakolt a rendőrségen
A válófélben lévő Demcsák Zsuzsa férjének rendőrségi vallomása szerda este került fel egy internetes bűnügyi portálra. A kiszivárogtatott többoldalas irat súlyos vádakkal illeti a kétgyermekes édesanyát, s akkor is megalázó, ha...
Demcsákot nem támogatta a férje
Demcsák Zsuzsa házasságának megromlásában több tényező is közrejátszott. A gyönyörű műsorvezető nem titkolja, hogy nőként sem tudott kiteljesedni férje mellett. Kudarcként éli meg a válást.
Amire senki nem számított: válik Demcsák Zsuzsa!
Megdöbbentő hír jutott el a Bors szerkesztőségébe: nyolc évnyi házasság elválik a csinos műsorvezetőnő és vállalkozó férje, K. József.
Demcsák Zsuzsa is különvált férjétől! Ezért hagyta magára
Amíg Demcsák Zsuzsa kislányával nyaralt a Balatonnál, férje és fia otthon maradtak.