Andy Vajna

Jakupcsek Gabriella: Műsort akart velem forgatni Andy Vajna
Sosem foglalkoztatta a múlt, legnagyobb levegőjét házasságainál és válásainál vette Jakupcsek, aki illatokkal üzen a külvilágnak és 11 éves lányának, akivel imád csatázni.
Vajna Timi jósnője használhatja Andy luxusautójával
Baranyi Rozi használta Andy Vajna imádott Bentleyjét, az elhunyt producer neje ugyanis a közel negyvenmilliós luxusjárgánnyal segítette ki jósnőjét. Rozi pedig a vajbőr ülésbe huppanva a filmmogul jelenlétét is érezte.
Vajna Timi jósnője használhatja Andy luxusautóját
Baranyi Rozi használta Andy Vajna imádott Bentleyjét, az elhunyt producer neje ugyanis a közel negyvenmilliós luxusjárgánnyal segítette ki jósnőjét. Rozi pedig a vajbőr ülésbe huppanva a filmmogul jelenlétét is érezte.
Görög oszlopot állít Andy sírjára Timi
Összeomlása után pszichológus segítségét kéri Vajna Tímea. Az özvegy menedékévé vált a temető és benne szerelme síremléke. Csak itt érzi jól magát, férje közelében.
Vajna Timi: Megfulladok a gonosz emberektől
Szívbemarkoló interjút adott a Borsnak a filmproducer özvegye, aki sírva beszélt az Andy Vajna halála óta eltelt fájdalmas hónapokról.
Kalapács alá kerül Andy Vajna több személyes holmija
Vajna Tímea mesélt erről a Mokkában.
Elkészült Andy Vajna sírköve
Aki szeretne virágot vinni, megteheti - üzente a gyászoló özvegy.
Tímea örökre bőrébe égette Andy Vajnát
A nehéz időkben elég, ha rápillant a bőrére, és azonnal érzi, milyen boldog volt egykor Andyvel. Vajna Tímeának a tetoválásai is elhunyt férjének emlékét őrzik, így segítenek majd neki Amerikában is, ahol sokat lesz egyedül.
Káel Csaba szerint magyar történeteket bemutató filmekre van szükség
A filmügyi kormánybiztos Andy Vajna munkásságáról is beszélt.
Titokzatos férfi udvarol Vajna Timinek
Romantikus történetbe keveredett Vajna Tímea. Egy titkos imádó már a második ötvenezres rózsacsokrot küldi névtelenül neki. Andy Vajna özvegye bár értékeli a gesztust, de még gyászol.
Vajna Tímea is megszólalt a végrendeletről - videó
Még nem jut hozzá óriási örökségéhez Andy Vajna vagyonának egyetlen örököse...
Megvan a dátum, amikorra elkészül Andy Vajna sírköve
Az özvegy ülönleges emlékhelyet álmodott meg elhunyt férjének.
Vajna Timi: Nagyon fáj kijönni a temetőbe
A még mélyen gyászoló Tímea a temetőben beszélget elhunyt férjével, akinek hiánya továbbra is feldolgozhatatlan számára. Az özvegy tervezi meg Andy Vajna sírkövét is.
Vajna Tímea elárulta, miért vette őt el Andy Vajna
Arról is beszélt, hogy telt az utolsó pár év.
Káel Csaba, az új filmügyi kormánybiztos
A Bánk bán című világsikerű operafilm rendezője, a MÜPA-t a világ élvonalába emelő vezérigazgató lesz Andy Vajna utóda ...
Vajna Tímea tel­je­síti férje utolsó kí­ván­sá­gát
Andy Vajna régóta dédelgetett nagy álma volt, hogy filmre vigye az egyik leghíresebb magyar, Puskás Ferenc történetét, de a sors azonban közbeszólt, ugyanis a filmmogul az év elején váratlanul elhunyt. Bár a producer már évek óta betegeskedett...
Vajna Tímea: Félek, hogy egy csóróba, például egy zenészbe szeretek bele
Andy Vajna özvegye a Hot! magazinnak adott interjút, amiben beszélt arról, hogy családot szeretne, de elhangzott ez is: - Tartok attól, hogy senki sem fog úgy szeretni, mint ő, és csak a feltételezett örökség miatt közelednének hozzám....
Vajna Tímea: Lehet, hogy Andy küld nekem új férfit
Színésszel nem házasodna.
Andy barátja lehet Vajna Timi új párja
Már nem sokáig marad egyedül a megözvegyült Vajna Tímea. Legalábbis ezt állítja a jósnő.
75 éve született Andy Vajna - plakátkiállítás nyílt a filmjeiből
Szeptember végéig két helyszínen is meg lehet nézni.
Ma lenne 75 éves Andy Vajna, videó készült a meghatározó gondolatairól
A Magyar Nemzeti Filmalap videót tett közzé Andy Vajna gondolatairól. A magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja ma ünnepelné 75. születésnapját. Az összeállítás a Magyar Filmakadémia megbízásából készült ......
Vajna Timi: Hitelből fizetem a rezsit
Andy Vajna özvegye exkluzív interjút adott a TV2-nek, aminek második része kedd este került adásba. Kiderült: Vajna Timinek a ház ingóságait kell eladnia, annyira nincs pénze.
Kifutottak az időből: Gyermeket szeretett volna Vajna Tímea és Andy - videó
Először szólal meg Andy Vajna halála után az özvegy, akit szemmel láthatóan rendkívüli módon megviselt a férje váratlan halála. A Tények exkluzív interjújából kiderült, a házaspár idén vállalt volna kisbabát.
Vajna Tímea: Nyugtatóval ütöm ki magam
Andy Vajna halála után először szólal meg fiatal özvegye, aki mentálisan és anyagilag is nehéz helyzetbe került.
Kiderült, kik lesznek a Budapesti Klasszikus Film Maraton sztárvendégei
Andy Vajna karrierje előtt is tiszteleg a harmadik alkalommal megrendezett fesztivál.
Macskái tartják a lelket Vajna Tímeában
Andy Vajna elvesztése óta leginkább macskáival tölti idejét Vajna Tímea - írja a Blikk. Vajna özvegye Instagramján írt két kedvencéről, Chanelről és Szimbáról, akik sokat segítenek neki a gyász feldolgozásában. - Húsvéti...
Dobó Kata és Vajna Tímea együtt emlékezett Andy Vajnára
Andy Vajna emlékének szentelték a Magyar Filmdíj idei gáláját. A néhai filmbiztos volt alkotó- és élettársa, Dobó Kata a színpadon idézte fel a gondolatait, míg özvegye némán, a nézőtéren gyászolta.
Vajna Tímea: Ameddig nem zajlik le a hagyatéki tárgyalás, rengeteg elintéznivalóm van
Több mint 2 hónap telt el a férje halála óta, azóta fenekestül felfordult Vajna Tímea élete. Amióta nincs vele Andy, aki a biztonságot jelentette számára, azóta kevesebb a kedvét kereső jóbarát, és anyagi forrásai is megcsappantak....
Vajna Tímeának ki kell költöznie a bérelt budai villából
Több mint nyolc éven át tartó fényűzés után véget érhet Vajna Timi meseszerű élete. A fiatal özvegy egyik barátnője szerint a néhai filmügyi kormánybiztos neje nemcsak lelkileg, anyagilag is megszenvedte Andy Vajna elvesztését.
Vallomás: idén érkezett volna Vajna Tímea és Andy Vajna gyermeke
Vajna Tímea nem sokkal a férje halála előtt adott egy interjút Los Angelesben, amelyben őszintén beszélt arról, hogy idén születhetett volna közös gyermekük. - Harminchat éves elmúltam, vagyis igencsak benne vagyok már a korban...