Szépség

Ennek a kutyának olyan hullámos tincsei vannak, amiről mi csak álmodunk!
Ennek a kutyának olyan hullámos tincsei vannak, amiről mi csak álmodunk!
Órákat tölthetünk a fodrász kezei alatt, megvehetjük az összes tengeri sós spray-t, ilyen csodásan hullámos tincseink akkor sem lesznek, mint amilyenekkel ezt a kutyát áldotta meg a természet!Forrás: Nők Lapja Café: Ennek a kutyának olyan hullámos tincsei vannak, amiről mi csak álmodunk!
tegnap, 22:00
Nlcafe.hu
Mit ne csináljunk egy kapcsolatban?
Mit ne csináljunk egy kapcsolatban?
Nem kenyerem az okoskodás, viszont fontosnak tartom megosztani azokat a tapasztalataimat, amik elindíthatnak egy olyan kis csírát valaki fejében, ami később talán megvédi rossz döntésektől, vagy csalódásoktól. Ez az én listám a 'nagy' hibákról, amiket kerüljünk el egy párkapcsolatban.
tegnap, 19:00
Stylemagazin.hu
Stílusiskola: így legyél csinos az edzőteremben
A sportolásról gyakran az izzadság, és a szenvedés jut eszünkbe, azonban ez koránt sem jelenti azt, hogy ne nézhetnénk ki jól, miközben edzünk. Arról nem is beszélve, hogy igen motiváló lehet egy csinos edzőruha, amikor egy kicsit nehezebb rávenni magunkat, hogy megmozduljunk.
tegnap, 16:23
Stylemagazin.hu
hirdetés
Top 10: köröm díszítés ötletek a nagy napra
Az esküvőnk megszervezése rengeteg előkészületet igényel, és az az elvárás, hogy a nagy napon a menyasszony a lehető legszebb legyen. Ehhez azonban minden apró részletre oda kell figyelni, így most köröm ötleteket hoztunk, melyek egyszerre elegánsak és visszafogottan gyönyörűek.
tegnap, 16:18
Stylemagazin.hu
A szexuális önbizalom önmagában csak egy ideig vonzó
Csodálom azokat a barátaimat, aki a munkájukból kifolyólag egész nap emberekkel foglalkoznak. Elképedve figyelem türelmüket, együttérzésüket és mindennél jobban emberismeretüket.
tegnap, 14:54
Stylemagazin.hu
Tarolt a Halott Pénz
A Halott Pénz három kategóriában is elnyerte a második alkalommal átadott Petőfi Zenei Díjat hétfőn este Sopronban - tette közzé az MTI. A 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján tartott gálán mások mellett a Quimbyt és a Wellhellót is díjazták.
tegnap, 14:46
Stylemagazin.hu
Az idő, amit a rózsádra vesztegettél - Antoine de Saint Exupery és a furcsa fölnőttek
Fel kellett nőnünk, hogy megértsük A kis herceg üzenetét.Talán nem is igazán tetszett gyerekkorunkban ez a furcsa költői mese, sok-sok évre el kellett veszítenünk, hogy végre megérintsen, magunkénak érezzük, és képesek legyünk értékelni. Antoine de Saint Exupery repülő író volt, író az égben, akinek olyan boldog gyerekkor jutott, hogy inkább soha nem akart felnőni.
tegnap, 11:43
Stylemagazin.hu
Így edd magad barnára
Bár a fényvédőszerek és -krémek rendkívül hasznos találmányok, sajnos nem mindig elegendőek a káros UV-sugarak ellen folytatott ádáz küzdelemben. Pedig a fájdalmas leégésen és a kellemetlen hámláson kívül, olyan kockázatokkal is szembe kell néznünk, mint a melanoma.
tegnap, 10:42
Stylemagazin.hu
Kihűlni hagyni egy szerelmet
Elhidegülni olyan, mint valakit önként, akarattal a sorsára hagyni. Mint betapasztani a fület, ha valaki segítségért kiált. Mint rázárni az ajtót egy síró gyerekre, mert hidegen hagynak, a terhemre vannak, és fárasztanak az igényei. Kihűlni hagyni egy szerelmet, olyan, mintha magára hagyni egy haldoklót, mert nem akarod már visszavágyni az élők közé, és nem szeretnél összeroppanni a fájdalomtól, hogy többé már nem lesz neked.
tegnap, 09:51
Stylemagazin.hu
Staycation Budapesten
Külföldi blogokon már sokszor találkoztam a staycation fogalmával, amely a “stay” és a “vacation” szavak csodálatosan kreatív ötvözete, és körülbelül arról szól, hogy hogyan turbózz fel egy (vagy néhány) átlagos napot otthon, a saját városodban, ha éppenséggel nincs időd egy két hetes külföldi nyaralásra. Úgyhogy összeállítottam egy kisebb listát különböző ötletekkel, Budapestre vonatkoztatva, és ha épp nem is vehetsz ki a nyár közepén egy csomó szabit, ezeket a programokat akár egy hétvégébe is bele lehet sűríteni – és szerintem érdemes, még ha némelyik kicsit turistásan is hangzik elsőre.
tegnap, 09:07
Stylemagazin.hu
hirdetés
Fürdőruhája miatt dobták ki saját medencéjéből
Fürdőruhája miatt dobták ki saját medencéjéből
Egészen érthetetlen módon saját társasházának közös medencéjéből rúgták ki azt a nőt, aki nem tett mást, csak fürdőruhát viselt...Forrás: Nők Lapja Café: Fürdőruhája miatt dobták ki saját medencéjéből
hétfő, 23:30
Nlcafe.hu
A Szex és New York főszereplőinek ikonikus lakásai
Az idealizált manhattani életet bemutató, ’90-es évekbeli kultikus sorozat 2004-ben ugyan véget ért, de még ma is rajongunk érte. Ma is gyakran visszaemlékszünk a kusza szerelmi szálakra, a divatot előre megjósoló szettekre, és a gyönyörű cipőkre, de ki emlékszik, hogy Carrie, Samantha, Charlotte, és Miranda milyen lakásban éltek? Mi most ezt is felelevenítjük!
hétfő, 20:48
Stylemagazin.hu
A megcsalás 7 téveszméje
Mindannyian csaltunk már, és minket is csaltak meg. Egy bizonyos kor felett nem vitatható, hogy az ember törvényszerűen hűtlenség kiváltója vagy pedig elszenvedője lesz, akár gondolati síkon, akár tettekkel. Ez a téma mindenkit foglalkoztat, nemre és korra való tekintet nélkül, és éppen ezért rengeteg vitás pont adódik egy csalfasági eszmecserén. Pszichológusok szerint 7 általános tévhit kering a félrelépésről, amelyeket jobb tisztázni.
hétfő, 16:51
Stylemagazin.hu
Így csábít a nő harminc felett
Harminc felett talán kissé visszalépünk. Talán megcsappant az önbizalmunk, tele vagyunk negatív tapasztalatokkal, mert sáros lábakkal tiporták a szívünket az érdemtelenek. Talán túl sokat reméltünk, és keveset kaptunk, túl sokat álmodtunk, de tündérmeséink nem végződtek heppienddel. Harminc felett visszaveszünk a lendületből, és megpróbálunk tudatosabbá válni, közben észre sem vesszük, hogy bezárjuk a szívünket.
hétfő, 16:17
Stylemagazin.hu
Top10: frizura ötletek Ariana Grande-tól
Ariana Grande visszahozta a divatba a szorosan, magasra copfba fogott hajat, és emellett a legfőbb ismertetőjévé is vált. Azonban a mindig kifogástalan stílusú énekesnő- aki lábai előtt a fél világ hever- minden alkalommal különös gondot fordít arra hogy a haja tökéletes legyen, így a születésnapján most tőle hoztunk tíz frizura ötletek.
hétfő, 16:04
Stylemagazin.hu
Stílusiskola: outfit ötletek fesztiválokra
A fesztiválokon nem csak kedvenc zenekaraink koncertjét hallgathatjuk meg, és bulizhatunk önfeledten a barátainkkal, hanem megcsillogtathatjuk öltözködési stílusunk felszabadult, játékos, laza oldalát is. Minden jöhet, ami farmer, csipke, színes vagy csillogós, bátran variálhatunk sportcipőt és bakancsot csinosabb ruhákkal, a lényeg, hogy jó érezzük magunkat benne. Egy kis inspirációhoz lapozzátok át a galériánkat!
hétfő, 15:57
Stylemagazin.hu
Férfiszempont: Elveszíteni könnyű, elengedni a legnehezebb
Az ember nagyon sok megmagyarázhatatlan és különleges dolgot tapasztal, vagy él meg az élete során. Néhány esetben fel sem fogjuk, hogy ezek mennyire fontosak, vagy éppen meghatározóak számunkra. Abban a pillanatban minden olyan természetesnek tűnik, és nem állunk messze az igazságtól. A különleges dolgok valóban természetesek, mert legbelülről jönnek és egy olyan világból, ami csak bizonyos időközönként nyitja meg előttünk a kapuit.
hétfő, 15:48
Stylemagazin.hu
Top5 : Chris O'Donnell legjobb filmjei
A színész a mai napon ünnepli 47. születésnapját. Ezen apropóból összeszedtük legjobb filmjeit.
hétfő, 15:32
Stylemagazin.hu
5+1 ötlet, hogy próbálj meg fitt maradni a leghúzósabb időszakokban is
5+1 ötlet, hogy próbálj meg fitt maradni a leghúzósabb időszakokban is
Van úgy, hogy olyannyira összecsapnak a fejünk fölött a hullámok, hogy csak egy valamiért fohászkodunk: hadd éljük túl az előttünk álló hetet vagy hónapot! Egy hét tele a legszivatósabb vizsgákkal? Ki sem látsz a munkahelyi határidőkből? Legszívesebben sírva fakadnál, mert belegondolsz, hogy ha ezen túl minden percet beosztanál (ergo még zuhanyozni se mennél el), akkor sem leszel meg a feladatokkal? Ilyenkor a mindennapos sportolást egy gombnyomással törli az ember az életéből, és átvedlik profi kalória fejszámoló bajnokká, hogy legalább a monitor előtti kedvjavító majszolással ne rontson tovább a helyzeten.
hétfő, 15:22
Stylemagazin.hu
Lakatos Márk mutatta be a hazai divattrendeket
Van igény a hazai divateseményekre – ezt igazolja a Mercure Budapest City Center szállodában megtartott Mercure Fashion Night by Lakatos Márk, amely a szállodalánc nemzetközi divatesemény sorozatának negyedik állomása volt. Három, már elismert fiatal hazai divattervező (NUBU, Nora Sarman, Elysian) mutatta be nagy sikerrel legújabb, 2017-es nyári kollekcióját. A szállodalánc sokoldalúsága a legmagasabb színvonal iránti […] The post Lakatos Márk mutatta be a hazai divattrendeket appeared first on BellaCafe.hu.
hétfő, 12:00
Bellacafe.hu
Szuperfelesleges divatcikkel rukkolt elő a Prada
Szuperfelesleges divatcikkel rukkolt elő a Prada
Ha nem tudtad, még mi hiányzott eddig az életedből...Forrás: Nők Lapja Café: Szuperfelesleges divatcikkel rukkolt elő a Prada
hétfő, 11:33
Nlcafe.hu
Melania Trump elkövette a legnagyobb esküvői divatbakit - fotó
Melania Trump elkövette a legnagyobb esküvői divatbakit - fotó
Mindenki melania Trumpot bámulta az esküvőn, nem pedig a menyasszonyt.Forrás: Nők Lapja Café: Melania Trump elkövette a legnagyobb esküvői divatbakit - fotó
hétfő, 10:45
Nlcafe.hu
Ragyogj te is: vidám, csillogó nyári körmök
Ragyogj te is: vidám, csillogó nyári körmök
Az idei nyári körömdivat igencsak nagy teret enged a fantáziának: a fémes csillogástól egészen a vidám, sokszínű körmökig bármit választhatunk vagy kitalálhatunk manikűrösünkkel. Lényeg, hogy feltűnő legyen, hiszen a fürdőruha és a szalmakalap mellett a nyári körmökkel tudunk trendik lenni.Forrás: Nők Lapja Café: Ragyogj te is: vidám, csillogó nyári körmök
hétfő, 07:15
Nlcafe.hu
Stílusiskola: ezekkel a kiegészítőkkel dobd fel a hajad idén nyáron
Legyen szó fesztiválokról, nyaralásról, vagy laza nyáresti bulikról, a megjelenésedet nem csak egy stílusos outfittel, vagy egy ütős sminkkel teheted egyedivé, hanem csodás kiegészítőkkel is, amelyek a hajadat is különlegessé teszik!
vasárnap, 22:12
Stylemagazin.hu
25 dolog, amit mindenképpen meg kell csinálnod idén nyáron
A nyár majdnem mindenki kedvenc évszaka, amikor egy kicsit lazíthatunk, elmehetünk nyaralni, kikapcsolódhatunk, több időt tölthetünk a barátainkkal, és együtt örülhetünk a gondtalan, sokszor izzaszt, ám mégis rengeteg lehetőséget tartogató napoknak. Éppen ezért összegyűjtöttünk 25 dolgot, amit mindenképpen meg kell csinálnod nyáron!
vasárnap, 20:39
Stylemagazin.hu
10 szám vasárnapra, amire az elmúlt tíz nyáron tomboltunk
Minden szezonnak megvannak a legfelkapottabb slágerei, azonban nyáron a fesztiváloknak, és fülledt éjszakáknak köszönhetően mindent bele szoktunk adni az önfeledt bulizásba, ezért is lehet, hogy ebben az évszakban különösen nagy partyhimuszok születnek. Most az elmúlt tíz év legnépszerűbb nyári zenéit hoztuk el, amelyeket biztos, hogy senki sem tud táncolás nélkül végighallgatni!
vasárnap, 20:24
Stylemagazin.hu
Ha már lebarnultál, bronzosíts!
Ha már lebarnultál, bronzosíts!
A nyári hónapokban, ha már megfogott a nap, érdemes a pirosítódat bronzosítóra cserélni. Mutatjuk a kedvenceinket.Forrás: Nők Lapja Café: Ha már lebarnultál, bronzosíts!
vasárnap, 17:00
Nlcafe.hu
Csokoládé mousse recept
A csokoládé mousse, vagy egyszerűbben csak csoki hab elkészítése nem egy nagy ördöngösség a siker kulcsa leginkább a kiváló minőségű alapanyagokban rejlik. Ha szeretnénk egy gyorsan és könnyen elkészíthető desszertet, amit biztosan mindenki szeretni fog, akkor már meg is találtuk az igazit.
vasárnap, 16:45
Stylemagazin.hu
30 film, amit mindenképpen meg kell nézned nyáron
Nyáron a legtöbben útnak indulunk. Mindegy, hogy csak a szomszéd településre megyünk, vagy külföldre, a családunkkal, a barátainkkal, vagy vadidegen emberekkel egyedül. Megismerhetünk új embereket, kultúrákat, rengeteg új tapasztalatot szerezhetünk. Közelebb kerülhetünk magunkhoz, és másokhoz, vagy éppen eltávolodhatunk tőlük a közös élmény hatására. A listán szereplő filmek ezek közül majdnem mindent lefednek, hiszen van közöttük nyaralás, táborozás, zarándokút, problémák elől való menekülés, szerelem, boldogság, sőt, időnként még szomorúság is. A közös bennük, hogy mind a nyárról és a lehetőségekről szólnak!
vasárnap, 13:52
Stylemagazin.hu
Az empátia új dimenziója
Nem véletlenül ütközünk mostanában olyan gyakran az empatikus jelzőbe. Bár sokan borongósan látják a jövőt, szerencsére úgy tűnik, hogy egyre többen természetesen kapcsolódnak azáltal, hogy nagyobb hangsúlyt fektetnek empatikus képességeikre. Egy új kutatás pedig hihetetlen dologra világít rá.
vasárnap, 13:28
Stylemagazin.hu
Szellemírók, akik valójában posztolnak a celebek helyett
Szellemírók, akik valójában posztolnak a celebek helyett
Nyugat-Európában és Amerikában fiatal újságírók és marketingesek tucatjai számára jelent remek lehetőséget karrierjük beindítására, ha egy híresség rájuk bízza közösségi médiás megjelenéseinek szerkesztését. A bökkenő csak akkor van, ha a rajongók rájönnek, egy szellemíró szavait lesik nap mint nap.Forrás: Nők Lapja Café: Szellemírók, akik valójában posztolnak a celebek helyett
vasárnap, 13:00
Nlcafe.hu
Egy sikeres férfi különös ismertetőjegyei
Egy sikeres férfi magabiztos, karizmatikus, védelmet nyújtó, játékos, humoros, pozitív életenergiát sugall, munkában, terveiben célratörő. Önmagának, és másoknak tett ígéreteit betartja, nem épít légvárakat, nem kerget délibábot, pontosan ismeri a saját határait, tudja mire képes, és nem pénzt keres, hanem céljain keresztül pontosan megvalósítja önmagát.
vasárnap, 12:54
Stylemagazin.hu
A nő, aki őszintén szeretett
Kettejük kapcsolata igazán különleges volt. Átélték a földöntúli szerelmet, amelynek az őszinte érzéseik kavalkádját köszönhették. Boldogságban és harmóniában éltek, feltétel nélkül szerették egymást. Ők igazán összetartoztak. Aztán az "örökkécsakveled" helyére a "csakveled" lépett, és a nő jól tudta, hogy el kell engednie őt. A nő, aki őszintén szeretett.
vasárnap, 08:12
Stylemagazin.hu
Flamingó láz
Lehet, hogy csak engem tölt el mámorral, hogy a rózsaszín gyönyörűségek végre betörtek a piacra, de szerintem egyre népszerűbbek lettek kedvenc madárkáim, a flamingók. Nagyon örülök, hogy itt vannak, beléptek a köztudatba, és szorgosan vadászom a legapróbb kiegészítőket, tárgyakat, ruhákat, egyszóval bármit, amin ők díszelegnek. Összegyűjtöttem néhány flamingós tárgyat nektek, mert biztos vagyok benne, nem csak én értékelem kecses szépségüket.
szombat, 23:18
Stylemagazin.hu
10 dolog, amit csak a magabiztos emberek tesznek
A legtöbben egyet értenek azzal, hogy az önbizalom a legfontosabb kellékünk, ami a céljaink eléréséhez szükségeltetik. Lehet, hogy szuperül nézel ki, és vág az eszed, mint a borotva, de sajnos hiába dörömbölsz a siker ajtaján, ha nem hiszel önmagadban.
szombat, 19:14
Stylemagazin.hu
A kívánatosság a részletekben rejlik
Tegye fel az a nő a kezét, aki nem szeretne magabiztos, csábító kisugárzással végigvonulni az utca kifutóján, magán tudva minden arra járó figyelmét. A gond azzal van, hogy mi, nők a nagy erőlködésben hajlamosak vagyunk átesni a ló túloldalára, és könnyelműnek tűnni. Olyan kiegészítőket és tippeket gyűjtöttünk össze, amik segítenek rátérni a mértékletesség arany középútjára.
szombat, 13:34
Stylemagazin.hu
Férfiszempont: ezért nem kellenek a nők szex után
Bizonyára sok nőnek volt már olyan tapasztalata, hogy egy férfi több hétig, esetleg több hónapig mindent megtett azért, hogy meghódítsa, és elnyerje a kegyeit, majd pedig miután egy kellemes éjszakát töltött el a kiszemelt hölggyel, reggel felhúzta a (nyúl)cipőt, és távozott. Ilyenkor a legegyszerűbb természetesen a férfiakat kollektíven gyűlölni, és ördögtől való teremtménynek kikiáltani, pedig bizony erre a cselekedetre többnyire nyomós okunk van.
szombat, 12:56
Stylemagazin.hu
Annyit adok, amennyit még képes vagy visszadni
Egy jó kapcsolat olyan, mint a tánc. Ha nem kapaszkodunk össze, ha nem préselődünk össze túlságosan, akkor elegendő terünk, és levegőnk marad, akkor tudunk igazán felszabadultan együtt mozogni. Ha túl erősen szorítasz, akkor az életterembe hatolsz, a privát zónámba csörtetsz, akkor felszabadult, örömteli lépéseimben akadályozol, egymás lábára taposunk majd, és suta, erőltetett, görcsös megfelelésbe csap át az egykori gyönyörű, egymást szabadon engedő, mégis egy ütemre mozduló, gyönyörű táncunk.
szombat, 12:38
Stylemagazin.hu
8 minimum bizarr fürdőruha
8 minimum bizarr fürdőruha
A szőrös férfitestes fürdőruhán innen és túl. Forrás: Nők Lapja Café: 8 minimum bizarr fürdőruha
szombat, 11:15
Nlcafe.hu
5+1 tanács, ha randizni készülsz
Régen randiztál? Vagy még nem is volt részed egy igazán felejthetetlen randiban? Esetleg őrülten keresed az Igazit? Ha mindezek után hevesen bólogatsz, és megfogalmazódott benned néhány igen, akkor csak olvass tovább! A következő cikkben összegyűjtöttünk 5+1 tanácsot, amelyekre érdemes odafigyelned a nagybetűs randi előtt. Lássuk a pontokat
szombat, 10:27
Stylemagazin.hu
Szecesszós Csikágó - avagy Budapest “rejtett” kincsei 1.
Építészeti jellegű sorozatunkkal fel szeretnénk hívni a budapesti lakosok figyelmét a város szépségeire és értékeire, amelyek mellett a hétköznapi sietségben hajlamosak vagyunk elrohanni. Itt az ideje fölfelé tekinteni, megcsodálni a homlokzatokat, stukkókat, kovácsoltvas részleteket, színes ólomüvegeket.
szombat, 10:14
Stylemagazin.hu
Coca Colával próbálnak barnulni az emberek, de ez egyáltalán nem jó ötlet
Coca Colával próbálnak barnulni az emberek, de ez egyáltalán nem jó ötlet
Egyre népszerűbb a bizarr szépségtrend, de szakértők szerint egyáltalán nem jó ötlet kólába mártani a testünket napozás előtt...Forrás: Nők Lapja Café: Coca Colával próbálnak barnulni az emberek, de ez egyáltalán nem jó ötlet
péntek, 21:45
Nlcafe.hu
4 kérdés, ami új szintre emeli az életedet
4 kérdés, ami új szintre emeli az életedet
Sokszor esünk abba a hibába, hogy beleragadunk a történetünkbe, abba, ami már nem komfortos, de még kényelmetlenebb rajta változtatni. Egyszerűbb panaszkodni és nem vesszük észre, a megoldás mindig is ott rejtőzött bennünk. Akarnunk kell ezt a változást és cselekednünk érte, mert nem fogja senki helyre tenni helyettünk az életünket. Ha valami kényelmetlen azt levetjük, ha nem, akkor valószínűleg még nem szorít eléggé az cipő.
péntek, 21:39
Stylemagazin.hu
17 film, ami segít szakítás után
Ha szakítanak velünk, az az egyik legrosszabb dolog a világon, de ismerjük be, hogy szakítani sem könnyebb. Ilyenkor hajlamosak vagyunk úgy érezni, hogy vége a világnak, és már semmi értelme az életünknek, és aligha létezhet bármi is, ami jobb kedvre deríthet minket. Egy kapcsolat gyászolásának is megvannak a maga stádiumai, és a totális önsajnálatba süllyedés időszakában nagyszerű segítségünkre lehet néhány reményt adó, vagy éppen olyan film, amely főhőse még tőlünk is sokkal szerencsétlenebbül járt!
péntek, 18:40
Stylemagazin.hu
A férfiak a rossz lányokat szeretik?
Milyen a jókislány? Unalmas. Kiszámítható, folyton készenlétben álló, kalaptartón bólogató cicamica, aki ritkán rendelkezik saját véleménnyel, és elvrendszerrel. Hagyja, hogy a társadalmi elvárások, és a külvilág véleménye határozza meg mindennapjait. A jókislányról lerí a bizonytalanság, és alacsony polcra helyezi magát, ezért kiszemelt lovagjának nem kell sokáig kaparnia érte.
péntek, 16:45
Stylemagazin.hu
Mit lehet enni egy „sushizóban”?
Hiába a rengeteg amerikai film, és sorozat, amiben a főszereplők 2-3 epizódonként dobozból eszegetnek valamilyen házhoz szállított ételt pálcikával, illetve hiába van már fővárosunkban is egyre több és több színvonalas, ázsiai ételeket kínáló étterem, nagyon sokan még most is szkeptikusak, ha a sushiról van szó. A budai oldal egyik legújabb éttermét próbáltam ki, ahol a várakozásokkal ellentétben sushin kívül még számtalan dolgot lehet enni.
péntek, 15:56
Stylemagazin.hu
Stílusiskola: Így viseld a világos rózsaszínt
Tavasszal imádtuk a rózsaszínt. Azonban most nyáron egyenesen az egyik legvidámabb szín, amit viselni szeretünk. Hoztunk egy inspirációs képgalériát. Nézzétek át!
péntek, 15:44
Stylemagazin.hu
Miért nem lépünk ki a komfortzónánkból?
A világ egy határtalan univerzum, mely sok kis személyes dimenziónak ad teret. Ezekben a pici világokban önálló gondolatok, világképek, elképzelések, félelmek és remények laknak. Mindannyian annak a békésnek hitt tudatban élünk, hogy az általunk értelmezett világ az egyetlen.
péntek, 15:27
Stylemagazin.hu
Nem leszek Ő
Nem leszek Ő. Nem is voltam, nem is akartam soha. Egy pillanatig nem irigyeltem ridegségét, és merevségét. Nem irigyeltem a tekintetét melyben örömöt és elégedettséget keresve sem találtál volna. Nem irigyeltem tőle azt sem, ahogy kényszeresen próbált megfelelni, és tökéletesnek lenni.
péntek, 15:16
Stylemagazin.hu
Hétvégi programajánló: június 23-25.
Hétvégi programajánló: június 23-25.
Összegyűjtöttük a legjobb programlehetőségeket azok számára, akik szeretnék érdekes, hasznos és izgalmas eseményeken eltölteni a hétvégét, ami az előrejelzések szerint meleg és napsütéssel teli lesz!
péntek, 14:31
Stylemagazin.hu