Szépség

Az igazi szeretet összetevői
Sokan úgy vélik, hogy életünk során csak egyszer szeretünk igazán, minden korlát és határ nélkül. Hogy csak egyszer tapasztaljuk meg, mit is jelent teljesen önzetlenül átadni magunkat egy érzésnek, ami több nálunk. De milyen is az igazi szeretet? Fellángolás, vagy inkább valami sokkal erősebb kapcsolódás?
tegnap, 12:39
Stylemagazin.hu
A legszebb ruhadarab, amit egy nő hordhat, annak a férfinak az ölelése, akit szeret - Yves Saint-Laurent gondolatai stílusról és női ragyogásról
Yves Saint-Laurent, az egyik legismertebb francia divatház atyja, már 21 évesen Dior jobbkeze volt. Amíg Coco Chanel felszabadította a nőket, és kibontotta őket a századelő gúzsba kötő ruhadarabjaiból, addig ő pedig még több erőt adott nekik. A magánéletét körbelengő botrányok ellenére korán a divatrajongók kedvencévé vált, neve egyet jelent a szenvedéllyel, az eleganciával, és a forradalommal, mert rengeteg merész újdonságot vitt a divatba.
tegnap, 12:23
Stylemagazin.hu
Számára nem én voltam a nagy Ő
Van úgy, hogy azt gondoljuk, a kapcsolat, amelyben éppen létezünk, az örökké tart. Tündérmesének, csodának, egy valóra vált álomnak hisszük, és hálát adunk érte az égieknek, akiktől ilyen meseszép ajándékot kaptunk.
tegnap, 11:37
Stylemagazin.hu
hirdetés
Érzelmek és a vonzás hatalma
6 év kemény lelki edzés. Ez a kapcsolat sokszor mindkettőnknek pokol volt. Hogy újra végig csinálnám, ha választhatnék? Igen! Bármilyen furcsán is hangzik, erre volt szükségem, mert akkor ez tanított, és ma ezzel is több lettem. Miért vonzunk be bizonyos embereket az életünkben, egyáltalán hogyan működik a vonzás?
tegnap, 11:14
Stylemagazin.hu
Hétvégi programajánló: 08.18-20.
Hihetetlennek tűnik, de ez már a gondtalan nyár utolsó hónapjának vége. Éppen ezért ajánlott mostantól minden szabadtéri programok nyújtotta lehetőséget megragadni, és minél több fesztiválra, buliba, vagy sporteseményre ellátogatni. Most megmutatjuk, hogy merrefelé érdemes venni az irányt ezen a hétvégén!
tegnap, 00:17
Stylemagazin.hu
Stílusiskola: outfit tippek Hailey Baldwin-tól
Hailey Baldwin az egyik legfelkapottabb modell manapság Keldall Jenner, Gigi Hadidi és Bella Hadid mellett. Szerepelt már többek között a Vogue, a L'Officiel és a Harper's Bazaar címlapján, illetve a New York-i divathéten és végigment már a kifutókon, ráadásul Instagramon 10 és fél millióan követik nap mint nap az életét. Az amerikai modell nem csak szép és csinos, de rendkívüli stílusérzéke is van, ezért most az ő legjobb szettjeit hoztuk el nektek!
csütörtök, 20:00
Stylemagazin.hu
Itt a bizonyíték, hogy egy hajvágástól új ember lehetsz
Itt a bizonyíték, hogy egy hajvágástól új ember lehetsz
Nyilván nem véletlen, hogy a nők meghatározó életesemények bekövetkeztekor szokták a külsejüket radikálisan megváltoztatni. A hirtelen döntésnek aztán sokszor csalódás a vége. De vannak emberek, akiknek egy hajvágás olyan jót tesz, hogy szinte új emberként lépnek ki utána a fodrásztól. Fotókkal bizonyítunk!Forrás: Nők Lapja Café: Itt a bizonyíték, hogy egy hajvágástól új ember lehetsz
csütörtök, 19:00
Nlcafe.hu
Levél a férfi szívéhez
Azt hiszed, nem látom a szemedben a fájdalmat. Azt hiszed, nem érzem a lelkedben lévő ezer tüskét, minden egyes érintésedben.
csütörtök, 18:11
Stylemagazin.hu
7 vígjáték, ami még idén a mozikba kerül, és már alig várjuk
A vígjátékok mindig jól jönnek, ha szeretnénk egy kicsit gondtalanul szórakozni. Vannak, akik a romantikus komédiákat, vannak, akik inkább a laza, a történetre nem sokat adó, sokkal inkább egyes karaktereket kifigurázó filmeket, és vannak, akik a viccesre sikeredett akciófilmeket kedvelik. Most összegyűjtöttük azokat, amik még idén fognak a mozikba kerülni, és megéri rájuk várni, mert felejthetetlen szórakozást ígérnek!
csütörtök, 13:28
Stylemagazin.hu
Kortalan sztárok és kedvenc whiskyjük
Az aranyló ital legnagyobb rajongói Humphrey Bogarttól a brit királyi családig.
csütörtök, 11:32
Stylemagazin.hu
hirdetés
A magabiztos emberek 6 szokása
A magabiztosság kulcsa a kisebb sikeres értékelése és önmagunk elfogadása. Sokan küzdenek azzal, hogy nem tudják elfogadni saját magukat, ez pedig önbizalomhiányhoz vezet. Éppen ezért igyekeznünk kell, hogy szeretni és tisztelni tudjuk saját magunkat, hiszen ez egyenes út a magabiztos attitűd felé.
csütörtök, 11:09
Stylemagazin.hu
„Ha szeretsz valakit, minél hamarább mondd el neki, mert lehet holnap késő lesz.” - Idézetek Julia Roberts-től
A gyönyörű színésznőtől számtalan fantasztikus alkotást láthattunk már. Az átütő sikert a Micsoda nő című film hozta meg számára 1990-ben Richard Gere mellett. Julia nem csak szépségéről, de intelligenciájáról is híres. Így most tőle gyűjtöttük össze azokat a bölcsességeket, melyek jól jöhetnek számunkra is útravalónak.
csütörtök, 10:22
Stylemagazin.hu
A szeretet akkor is erőt ad, mikor nélküled kell tovább mennem
Semmit sem ér, hogy tátong egy lyuk a mellkasom közepén, úgy se hallja senki néma kiáltásom, mikor az érzés belém hasít és a kétségek városába száműz, megesik az ilyen, na és? Csak előre nézek, mégis valami vissza-vissza húz, egy ideig ellenállok, de aztán elfáradok.
csütörtök, 10:04
Stylemagazin.hu
Mi kell a nőnek? –Egy modern álompali összetevői
Kutakodtam, kérdezősködtem, első sorban a hölgy ismerőseim körében faggatóztam az iránt, hogy mégis milyen tulajdonságokkal kell megáldva lennie egy mai férfinak, hogy a lányok elismerően bólintsanak, partnerként ideálisnak tartsák. Összegyűjtöttem a véleményeket, hozzátettem a kis gondolataimat, mint férfiszempont és megpróbálom összefoglalni, hogy mégis milyen a modern álompali.
csütörtök, 09:54
Stylemagazin.hu
Minimál stílus egyszerűen a lakásodban
A minimál stílus az egyszerű formák és rend alkalmazásával alkotják a tökéletes összhangot. Alapvető eleme a harmónia, így fontos hogy minden összhangban legyen egymással, maga „a tér szolgálja az embert”. A fény és a világos tónusok alkalmazásával pedig Te is könnyedén játszhatsz lakásod stílusával. Mutatunk pár inspirációt, hogyan érd el a letisztult stílust.
csütörtök, 09:19
Stylemagazin.hu
Stílusiskola: így hozd ki a maximumot a farmer és fehér felső párosából
A farmer plusz fehér felső kombináció az, ami egészen biztosan mindenkinek remekül áll, ráadásul bármilyen helyzetben előrukkolhatunk vele, ha a megfelelő kiegészítőket viseljük hozzá. Elsőre azt gondolhatnánk, nincsen semmilyen érdekesség egy ilyen szettben, azonban rengeteg módon variálhatjuk, mindössze annyi a titok, hogy figyeljünk oda a részletekre. Mutatjuk is, hogy hogyan!
szerda, 19:04
Stylemagazin.hu
Erős női sorozatkarakterek, akiktől van mit tanulnunk
Minden bizonnyal legtöbbünknek megvan a kedvenc sorozata (esetleg sorozatai) amiből bármikor képes pár nap alatt több évadot is végignézni. Ennek oka az érdekes cselekmény mellett a számtalan jól összerakott karakter lehet, függetlenül attól, hogy éppen a jó vagy rossz oldalon állnak, szimpatikus, idegesítő, céltudatos vagy esetlen jellemzőkkel vannak felruházva sorozatbeli kedvenceink.
szerda, 15:19
Stylemagazin.hu
„A múltunk döntései a jelenünk építőkövei.” – Bölcsességek Dan Brown-tól
Dan Brown amerikai író, művészettörténész. Eseménydús – és vaskos – regényei (A Da Vinci-kód, Angyalok és démonok, Inferno) több cselekményszálon futnak, illetve precíz ismeretanyagot tartalmaznak a vallásról, a tudományról és a történelemről egyaránt. Az író tudása magával ragad, lehengerel, mindeközben pedig arra késztet, hogy egy percre se hagyjuk abba az olvasást. Mert az vétek lenne. Ahogyan az is, ha elfelejtenénk, idén szeptemberben jelenik meg új könyve, az Origin (Eredet). Így ennek apropóján összegyűjtöttünk néhány bölcsességet – a lista magáért beszél!
szerda, 11:24
Stylemagazin.hu
4 okos trükk, hogy ritkábban kelljen hajat mosnod
4 okos trükk, hogy ritkábban kelljen hajat mosnod
Mutatunk néhány szuper módszert, amivel kitolhatod az időt két hajmosás között!Forrás: Nők Lapja Café: 4 okos trükk, hogy ritkábban kelljen hajat mosnod
szerda, 11:23
Nlcafe.hu
Nem tudjuk függetleníteni magunkat mások életétől
Mindannyian a saját szeretetünk csapdájába vagyunk zárva. Sokszor kell megalkudnunk, elengednünk, kompromisszumot kötnünk a szeretet nevében. Ha rossz döntéseket hozunk, rossz kapcsolatok közé keveredünk, ha megrekedünk az életünkben, vagy tönkre tesszük magunkat, mindig szembe találjuk magunkat a környezetünk ítéletével.
szerda, 09:21
Stylemagazin.hu
10 érdekesség, amit nem tudtál a Frappuccinókról
A Starbucks-rajongók legkedveltebb választása a krémes és jeges ital, amelyről most 10 érdekességet osztott meg a kávézólánc.
szerda, 09:13
Stylemagazin.hu
Dolgok, melyeket a magas érzelmi intelligenciával rendelkező emberek nem tesznek
Az érzelmi intelligencia éppen annyira fontos, mint a mentális intelligencia. Azok az emberek, akik magas érzelmi intelligenciával rendelkeznek, pontosan tudják, hogyan kell helyén kezelniük a bennük zajló folyamatokat. Meg kell értenünk az érzelmeink működését ahhoz, hogy helyesen tudjunk reagálni rá. Itt van most néhány dolog, amit egy fejlett érzelmi intelligenciával megáldott személy egészen biztos, hogy nem tesz meg.
szerda, 09:06
Stylemagazin.hu
A jó dolgok azokhoz jönnek el, akik várnak
Az olcsó áru nem tartós használatra termett, senki nem tekint rá büszkén évek múltán is, nem mondogatja, igen, rá érdemes volt várni. Az egyedi darabokból csak néhány különleges példány van. Nem hivalkodnak a kirakatban, mégis elkápráztat a fényük, és a naponta arra sétáló férfi álmodozik, eljátszik a gondolattal, milyen is lenne, ha az övé volna.
szerda, 07:30
Stylemagazin.hu
Top10: frizura ötletek Blake Lively-tól
Blake Lively mindamellett, hogy gyönyörű, tehetséges, és szuper szórakoztató interjúkat szokott adni, sokak számára jelent követendő példát a stílus terén is. Most frizura tippeket hoztunk tőle, hiszen a szépséges színésznő hajkoronáját sokan irigylik...nem véletlenül!
kedd, 20:23
Stylemagazin.hu
3+1 tipp, hogy rázd magad gyorsan formába a szakítás után
Egy szakításon átvergődni nem tartozik éppen a leglazább dolgok közé, s lényegében mindegy is, hogy Te mondtad ki a nemet, Téged hagytak el, vagy közös konszenzussal zárult a kapcsolat. A szívfájdalmat pedig még sokszor a saját tükörképünk is tetézi, amikor nem akarjuk elhinni, hogy személyesen az épp rosszabb formájában lévő Bridget Jones-szal nézünk farkasszemet.
kedd, 19:05
Stylemagazin.hu
Inspiráló idézetek a Napsütötte Toszkánából
Nem nagyon találkoztunk még olyan emberrel, akinek ne szerepelne a kedvencei között a Napsütötte Toszkána könyv vagy film változata. Valószínűleg azért, mert mind éreztük már úgy, hogy legszívesebben hátat fordítanánk az életünknek, és elmenekülnénk egy csodás dél-olasz városkába, ahol bár minden ismeretlen, mégis szívmelengető. Éppen ezért a leginspirálóbb idézeteket gyűjtöttük össze, amelyek bárkinek segítséget nyújthatnak nehezebb napokon!
kedd, 18:50
Stylemagazin.hu
Így csábítsd el, és beléd szeret
Egy férfi, ha elkötelezte magát, akkor igyekszik megtartani kedvesét, és az idő múlásával tartós, elkötelezett kapcsolatra, biztonságos menedékre vágyik. Engedjük őt udvarolni, egy szerelmes férfi bármit képes megtenni a szeretett nőért, és amennyiben egy nő férfiként bánik vele, és engedi férfiként viselkedni, akkor ő messzemenően értékelni fogja.
kedd, 17:26
Stylemagazin.hu
29 egészséges alternatíva a koffein helyett
Eleged van, hogy egyfolytában vedeled az egészségtelen energiaitalokat, sorra döntöd magadba a kávét, mégis álmos maradsz? Igaz, a koffeinnek vannak előnyei, nagyobb mennyiségben mégis inkább káros, és könnyen immunissá válhatsz rá. Inkább mutatunk 29 másik alternatívát, melyek segítségével felpörgetheted magad!
kedd, 14:05
Stylemagazin.hu
Így sminkel a gyönyörű, látássérült Zsófi – videó
Így sminkel a gyönyörű, látássérült Zsófi – videó
A látássérültek is szeretnek adni magukra, törődni a külsejükkel, és adott esetben sminket használni, csakúgy, mint látó társaik. Nincs ezzel másként Lengyel Zsófi sem, aki megmutatta, hogyan készíti el a sminkjét.Forrás: Nők Lapja Café: Így sminkel a gyönyörű, látássérült Zsófi – videó
kedd, 12:21
Nlcafe.hu
Leszámol az anti-aginggel a neves magazin
Leszámol az anti-aginggel a neves magazin
Az Allure magazinban soha többé nem írják le azt a kifejezést, hogy anti-aging. Forrás: Nők Lapja Café: Leszámol az anti-aginggel a neves magazin
kedd, 12:07
Nlcafe.hu
Férfiszempont: Ha egy férfi szerelmes
Nekünk, férfiaknak az érzéseink feltárása nem egyszerű feladat. Néha szavakkal nem is, de igyekszünk tettekkel kimutatni azt, hogy mi az, amit érzünk. Így néz ki ez abban az esetben, ha beleszeretünk egy nőbe.
kedd, 10:01
Stylemagazin.hu
Az élet nagyszerű tanító
Nekem is vannak olyan tulajdonságaim, amelyekkel kikergetem az embereket a világból. Petrát például a horoszkóppal szoktam kiidegelni.
kedd, 09:56
Stylemagazin.hu
Miért fáj a szex? – 11 dolog, ami kellemetlenné teheti az együttléteket
Rengeteg szóval lehet jellemezni a szexet: izgalmas, különleges, felpezsdítő, kevésbé jut róla eszünkbe (szerencsére) a fájdalom, égés, csípés. Éppen ez lenne a lényeg, hiszen a szexnek minden esetben valamilyen kellemes érzést kellene kiváltania (amennyiben persze nem vagyunk S&M pártiak, bár ebben az esetben is a vágyaink kielégítése a cél, még ha esetenként fájdalommal is jár együtt).
kedd, 09:35
Stylemagazin.hu
Nem vágta le, inkább rendbe hozta a depressziós kamasz haját a fodrász
Nem vágta le, inkább rendbe hozta a depressziós kamasz haját a fodrász
A 16 éves lány csak annyit kért a fodrásztól, hogy vágja le a depressziója miatt rémes állapotban lévő haját, de Kayley Olsson elhatározta, hogy megmenti a kamasz frizuráját.Forrás: Nők Lapja Café: Nem vágta le, inkább rendbe hozta a depressziós kamasz haját a fodrász
kedd, 09:12
Nlcafe.hu
20 embertípus, akivel az edzőteremben találkozhatsz
20 embertípus, akivel az edzőteremben találkozhatsz
Valljuk be, az edzőterem egy külön bolygó, saját szabályokkal, és természetesen saját hierarchiával, attól függően, hogy életed hány százalékát teszi ki az ottani izzadás. Ha már volt szerencsétek bérlettulajdonosnak lenni egy ilyen intézményben, akkor biztosan összefutottak jó párral a felsoroltakból!
kedd, 08:38
Stylemagazin.hu
A tetkóautomata megmondja neked, milyen mintát varrass
A tetkóautomata megmondja neked, milyen mintát varrass
Szeretnél egy tetkót, de nem tudod eldönteni, milyen mintát válassz? Ez az automata segít majd neked!Forrás: Nők Lapja Café: A tetkóautomata megmondja neked, milyen mintát varrass
hétfő, 20:15
Nlcafe.hu
10 inspiráló irodai környezet, ahol öröm a munka
Mind tudjuk, hogy ahhoz, hogy egy kreatív elme működni tudjon, nem árt a kreatív környezet. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan néz ki az irodád, ahol nap, mint nap dolgozol, még akkor sem, ha otthonról végzed a munkád. Galériánkba olyan inspiráló irodákat gyűjtöttünk össze, ahol öröm dolgozni. Nincs is más hátra, munkára (vagy lapozgatásra) fel!
hétfő, 15:32
Stylemagazin.hu
Csak az a fal ne lenne kettőnk között
Egyre magasabb ez a fal, amely elválaszt minket. Felváltva pakoljuk a téglákat, és már különösebben nem is érdekel sem téged, sem engem, hogy egy monumentális akadályt építünk mi ketten magunk közé. Elfáradtunk, hiszen a kezdetektől fogva építjük ezt a falat, és rakjuk egymásra az egyre súlyosabb téglákat.
hétfő, 14:28
Stylemagazin.hu
10 szívhez szóló gondolat az élet szépségeiről
Nincs szükség giccses, túlgondolt szavakra – és mondatokra. Sőt, a (fájó) múlt lomjait sem kell teherként cipelnünk. Egyszerűen csak... élni kell. Hagyni, hogy sodorjon az ár, és észrevenni az élet apró csodáit, szépségeit, mert azok igenis léteznek. Ott hevernek a szemünk előtt. Ám ezúttal gondolatok formájában tárulnak elénk, 10 író tollából és szívhez szólóan. Lássuk!
hétfő, 14:22
Stylemagazin.hu
Instás sminkőrület, amitől megvakulhatsz, de nagyon kúl leszel
Instás sminkőrület, amitől megvakulhatsz, de nagyon kúl leszel
Minden hétre jut valamilyen szépségmánia, ami vírusként kezd terjedni, a legtöbb azonban szimpla hóbort, amitől max hülyén nézünk ki.Forrás: Nők Lapja Café: Instás sminkőrület, amitől megvakulhatsz, de nagyon kúl leszel
hétfő, 11:42
Nlcafe.hu
5 nyári szépségápoló gyümölcs
5 nyári szépségápoló gyümölcs
Azért imádjuk őket, mert könnyen, akár otthon is elkészíthető fortélyokkal szolgálnak a gyönyörű és egészséges hajhoz vagy bőrhöz.
hétfő, 11:26
Stylemagazin.hu
Amit minden férfinak tudnia kell a női lélekről
Amit minden férfinak tudnia kell a női lélekről
A nőket nem érteni kell, hanem nagyon kell szeretni, hangzik a mondás. És a szereteten át, amikor a szív diadalmaskodik az ész felett, már nem is fontos, hogy a férfiak megértsék a női lélek kuszaságát. Olvasatukban a Nő az univerzum második rejtélye, misztikum, örök talány, végtelen, édes és keserédes titkok tárháza. A nő emocionális lény, akkor is, ha a férfiak ezt időnként nyűgnek érzik.
hétfő, 11:14
Stylemagazin.hu
Férfiszempont: Ezért van annyi rossz kapcsolat
Az én életemben is volt olyan szakasz, ahol kapcsolatból kapcsolatba szaladtam, egyik ember karjából a másikba, mert képtelen voltam egyedül lenni. Nem akartam egyedül tölteni az éjszakáimat, nem akartam egyedül ülni esténként a szobámban. Mi lett a vége?
vasárnap, 15:33
Stylemagazin.hu
10 férfi bizonyította, hogy az életkor mindössze egy szám
Az életünkben vannak olyan időszakok, amikor szeretnénk, ha mindenki idősebbnek gondolna minket, mint amennyi valójában vagyunk, ám egyszer csak fordul a kocka, és szívesen tagadnánk le minél többet. Pedig sokan úgy gondolják, hogy az életkor mindössze egy szám, így akarattal, odafigyeléssel és elszántsággal bármikor top formába hozhatjuk magunkat. Íme 10 férfi, akik bizonyították is ezt, ugyanis 50 éves koruk felett (akár 80 évesen!) is igazán szívdöglesztően néznek ki!
vasárnap, 15:15
Stylemagazin.hu
A hős egy olyan ember, aki önként besétál az ismeretlenbe - Idézetek Tom Hankstől
Tom Hanks azon nagy színészek közé tartozik, akik abszolút sallangmentesek. Egy igaz élő legenda. Amit letett színészként az asztalra, az több, mint tehetség. Olyan filmekben nyújtott zseniális alakítást, mint a Forrest Gump, a Philadelphia, vagy a Phillips kapitány. Jöjjön most néhány gondolat tehát tőle az életről és egyéb igazságokról.
vasárnap, 14:40
Stylemagazin.hu
Csak akit nekem rendeltek odafenn
Petra szerint idén sokminden eldől párkapcsolati kérdésben. A horoszkóp azt mondja, hogy legkésőbb ősszel a legtöbben találkoznak azzal, akivel hosszú időre összekötik az életüket.
vasárnap, 13:30
Stylemagazin.hu
Ebben különböznek az autentikus emberek
Bármerre is nézel, olyan emberek pillantásába ütközöl, akik próbálják megmondani neked, hogy miben higgy, mit gondolj, és merre keresd a választ a belsőd szétfeszítő kérdésekre? Manapság nehéz olyan személynek lenni, aki hűségesen kitart az elvei mellett, és mindig önmagát adja, de ez tesz igazán szabaddá, tehát ne érezd magad rosszul, ha illenek rád a leírások.
vasárnap, 13:13
Stylemagazin.hu
10 kerekded ikon, akik bizonyították, hogy a teltebb nők is gyönyörűek
10 kerekded ikon, akik bizonyították, hogy a teltebb nők is gyönyörűek
A korok szépségideáljai eltérnek, akár 10 év alatt is sokat változik az ideálisnak tartott női testforma, nem hogy egy évszázad alatt. Most 10 ikonikus nőt mutatunk be, akik az elmúlt 100 évben sokszor az aktuális trendekkel szembefordulva is bizonyították, hogy a szépséget nem a kilók száma határozza meg.Forrás: Nők Lapja Café: 10 kerekded ikon, akik bizonyították, hogy a teltebb nők is gyönyörűek
vasárnap, 08:15
Nlcafe.hu
12 hihetetlen átalakulás, ami megmutatja a smink erejét
12 hihetetlen átalakulás, ami megmutatja a smink erejét
Újabb fotók bizonyítják, hogy egy kis szemfesték, arcpír és szempillaspirál képes teljesen átalakítani egy arcot.Forrás: Nők Lapja Café: 12 hihetetlen átalakulás, ami megmutatja a smink erejét
08.12. 20:00
Nlcafe.hu
Stílusiskola: örök darab sportcipők, amikért hosszú évek óta rajongunk
A sportcipőket a legtöbben imádjuk, hiszen kényelmesek, praktikusak, és mindezek mellett még stílusosak is. Variálhatjuk őket szoknyával, farmerral, vagy sportosabb darabokkal, azonban az elegáns outfiteket is igazán egyedivé és kifinomulttá tehetik. Az a 6, amelyet most kiválasztottunk, kifejezetten időt álló darab, olyannyira, hogy némely már több évtizede ara töretlen sikert az utcákon!
08.12. 19:22
Stylemagazin.hu