Média RSS

Sopov Istvánt választotta elnökké az IAB taggyűlése
Az Adaptive Média alapító tulajdonosát választotta meg az IAB taggyűlése elnöknek, akinek elsődleges célja a már elkezdett fejlesztések, új szolgáltatások, tagokat bevonzó megoldások továbbvitele, biztosítása.
tegnap, 17:52
Mediainfo.hu
Mi történt a Social Daily-vel? – Mellébeszélés nélkül
Több kérdést is kaptunk mostanában, hogy mi történt néhány éve az oldallal. Miért állt meg anno a tartalomgyártás? Miért tűnt el a statisztika funkció? Miért indultunk most mégis újra? Mire lehet számítani? Eredetileg egy úgynevezett „soft relaunch”-ban gondolkodtunk, azaz kiemelt célunk volt, hogy szépen lassan újra tartalommal töltsük fel az oldalt, és visszatérjünk a köztudatba, […]
tegnap, 16:00
Socialtimes.hu
Jöhet a virtuális vásárlás az IKEA-nál
Jöhet a virtuális vásárlás az IKEA-nál
Az Apple gőzerővel dolgozik azon, hogy az almás termékeken is elterjedjen a kiterjesztett valóság, és az IKEA-val már neki is álltak egy olyan alkalmazásnak, amit mindenki imádni fog.
tegnap, 15:45
Mmonline.hu
hirdetés
Növekedést ért el az eMAG
A 2016-ban elért árbevétel növekedés alapján sikeres évet zárt a dél-afrikai Naspers csoport érdekeltségébe tartozó eMAG.hu.
tegnap, 15:26
Mediainfo.hu
Erősödik a TMC Group
Erősödik a TMC Group
Tinnyei-Gáspár Kornélia, a TV2 volt talent management csoportvezetője lesz a TMC Group portfólió- és üzletfejlesztési igazgatója.
tegnap, 15:15
Mmonline.hu
Sikeres volt a sportszponzoráció
Hatszázalékos külföldi utasforgalom-növekedést eredményezett az Aeroflotnál fél évtized alatt, hogy az orosz légitársaság lett a Manchester United labdarúgócsapatának hivatalos utaztatója.
tegnap, 15:00
Mmonline.hu
Egy applikáció kizárólag nőknek
Luxusmárkákkal is összeállt egy appfejlesztő annak érdekében, hogy könnyen ki lehessen választani a tökéletes rúzst, és ez csupán az egyik modulja egy különleges, sminkelést segítő alkalmazásnak.
tegnap, 14:30
Mmonline.hu
Csak három napjuk maradt az előrefizetős SIM-kártyásoknak az adategyeztetésre
A június 30-ai határidő néhány nap múlva lejár, ezért a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) felhívja az érintettek figyelmét: aki eddig nem egyeztette adatait szolgáltatójánál, mielőbb tegye meg.
tegnap, 14:22
Mediainfo.hu
Rekordösszegű bírságot kapott a Google
Rekordösszegű bírságot kapott a Google
Mintegy 2,4 milliárd eurós bírságot szabott ki az Európai Bizottság kedden a Google amerikai internetes óriásvállalatra az uniós trösztellenes szabályok megsértése miatt.
tegnap, 14:00
Mmonline.hu
Júliustól jön a közvetlen reptéri járat
A 100E jelzésű közvetlen repülőtéri buszjárat a Liszt Ferenc-repülőtér és a Deák Ferenc tér között szállítja majd az utasokat.
tegnap, 13:45
Mmonline.hu
hirdetés
Saját márkás telefonokkal bővít a Vodafone
Saját márkás telefonokkal bővít a Vodafone
Nyáron érkeznek a magyar piacra a Vodafone legjobb ár-érték arányú saját márkás okostelefonjai. A Vodafone Smart N8 már kapható, a csúcsmodellekhez közelítő tudásához képest rendkívül kedvező árú Vodafone Smart V8 június végétől, a Vodafone Smart E8 pedig augusztustól lesz elérhető. 
tegnap, 13:16
Mmonline.hu
Ismét elstartolt az Ország Boltja
Ismét elstartolt az Ország Boltja, Magyarország legnagyobb webáruház versenye.
tegnap, 13:12
Mediainfo.hu
Dübörög a Sláger Party
Disco, igazi rock'n'roll, eredeti funky slágerek! A '70-es, '80-as és '90-es évek tánczenéi robbantják be a hétvégi hangulatot a 103.9 Sláger FM-en.
tegnap, 12:51
Mediainfo.hu
Mesterséges intelligencia+Instagram=Kultúrantropológia?
Innen már csak egy lépés a Mátrix – mesterséges intelligenciával elemzik az Instagram fotóit. Ugyan jelen cikkünkben ezt a forradalmi technológiát még csak ruhák analizálására használják, de a jövő kultúra-kutatóinak nagyon is hasznos lehet. Lássuk hogyan! A Cornell Egyetem kutatóitól származott az ötlet, melynek kivitelezését még 2013-ban kezdték: a cél a különböző öltözködési szokások, trendek […]
tegnap, 12:00
Socialtimes.hu
A DeepInsightot erősíti Várszegi György
Világlátott reklámossal erősít a DeepInsight, Várszegi György 10 év külföldi karrier után tért vissza Magyarországra. A közel-keleti karrierjét nemrégiben lezáró reklámszakember, aki korábban itthon a Young & Rubican Art Directora valamint az Ogilvy & Mather Head of Art-ja volt, július 1-től a kreatív stratégia partnerként a DeepInsight csapatát erősíti.  
tegnap, 11:48
Mmonline.hu
A Safer Internet Program felhívása 13-19 éves fiatalok részére
Idén november 22-23-án rendezik meg Brüsszelben a Safer Internet Forumot, amelyen Magyarország is részt vesz.
tegnap, 11:37
Mediainfo.hu
Mintha Oscart nyertünk volna
Mintha Oscart nyertünk volna
Mindent vitt Cannes-ban, a világ legnagyobb reklámfesztiválján a tavalyi Rio de Janeiro-i paralimpiát beharangozó Superhumans reklámfilm. A Grand Prix-nyertes Channel4 marketingvezetője szerint olyan ez az elismerés, mintha Oscra-díjat nyertek volna. A BrandMania a vörös szőnyegen interjúzott a tévétársaság marketingvezetőjével, Dan Brooke-kal múlt szombaton.  
tegnap, 11:22
Mmonline.hu
Okosváros-fejlesztés Tatán
A Digitális Jólét Program (DJP) 2.0 keretén belül Tata lesz azon kísérleti programok egyik helyszíne, ahol okosváros-fejlesztéshez (smart city) kapcsolódó eljárásokat fejlesztenek ki és vezetnek be.  
tegnap, 10:48
Mmonline.hu
Portfólió és üzletfejlesztési igazgató a TMC Group-nál
Tinnyei-Gáspár Kornélia májusban távozott a TV2 Talent Management csoportvezetői székéből, mert új kihívásokat keresett. A TV2-t megelőzően a Magyar Telekom tartalomszolgáltatási osztályán tevékenykedett.
tegnap, 10:30
Mediainfo.hu
Ezt tudja a legújabb BMW
A bajor prémiumgyártó a BMW X3 első két modellgenerációjából világszerte összesen több mint 1,5 millió példányt értékesített, az új BMW X3 pedig minden korábbinál lendületesebb karakterével, látványos formai megoldásaival, erőteljes motorpalettájával, hatékony hajtásláncával és luxus színvonalú utasterével nyitja meg a 2003 óta íródó sikertörténet új fejezetét.  
tegnap, 10:26
Mmonline.hu
Itt az hivatalos olimpiai mobilközvetítés
A Discovery Communications és a TIM olimpiai partnerségi megállapodást kötött. Ez az első az olyan digitális alapú partnerségek sorában, melynek keretében az európai mobilszolgáltatók számára exkluzív és testre szabott tartalmak válnak elérhetővé.  
tegnap, 10:04
Mmonline.hu
Különleges programban a GE
A magyar jégkorong sport történetében elsőként indít karrier modellt a GE, a Magyar Jégkorong Szövetség és a Kanadai-Magyar Hokiklub. Az együttműködés célja, hogy a háromszoros magyar bajnok, nemzetközi EWHL-ben (Elite Women’s Hockey League) játszó válogatott női jégkorongozók a sportág európai élvonalába kerülhessenek, miközben már sportolói pályafutásuk alatt elkezdhetik építeni további pályafutásukat. A program a GE számára is előnyökkel jár, hiszen a vállalati kultúra és versenyképesség fejlesztéséhez aktívan hozzájárulnak a hokis lányok sportban szerzett értékei. Amennyiben a magyar karriermodell sikeres lesz, mintául szolgálhat külföldi női jégkorong csapatoknak is.  
tegnap, 09:41
Mmonline.hu
Újabb díjat nyert a Scania
A tehergépkocsikból megalkotott Scania Clock korábban már elnyerte a Svéd Arany Kerék díjat, jelölést kapott a Svéd Arany Tojás díjra, valamint bronzérmet érdemelt ki a US One Show díjazáson is.
tegnap, 09:33
Mediainfo.hu
Ők kaptak a Petőfi Zenei Díjat
Ők kaptak a Petőfi Zenei Díjat
Három kategóriában is elnyerte a Halott Pénz a második alkalommal átadott Petőfi Zenei Díjat hétfőn este Sopronban. A 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján tartott gálán mások mellett a Quimbyt és a Wellhellót is díjazták. Az életműdíjat Demjén Ferenc kapta.  
tegnap, 09:18
Mmonline.hu
Botrány a CNN-nél
Távoznia kellett a CNN amerikai hírtelevíziótól három újságírónak, mert hamis orosz vonatkozású történetet közöltek.  
tegnap, 08:46
Mmonline.hu
Átadták a Petőfi Zenei Díjakat
A Halott Pénz három kategóriában is elnyerte a második alkalommal átadott Petőfi Zenei Díjat hétfőn este Sopronban.
tegnap, 08:39
Mediainfo.hu
Szabadabb kezet kapnak a Facebookon hirdetők
A hirdetők hamarosan sokkal jobban beleszólhatnak abba, hogy hol jelenjenek meg hirdetéseik a Facebookon. Az újítások még tesztelés alatt állnak, idén várható a bevezetésük. A közösségi média óriás számos új eszközzel rukkolt elő, amelyek azt a célt szolgálják, hogy a hirdetők egyrészt nagyobb betekintést nyerjenek a megjelenések listájába még a reklámkampány élesítése előtt, másrészt némileg […]
tegnap, 07:00
Socialtimes.hu
A bakui futam és egy RTL-es film vonzott sok nézőt
A bakui futam és egy RTL-es film vonzott sok nézőt
Az RTL Klubnak, a TV2-nek, az ATV-nek és még az M4 Sportnak is a vasárnap hozott jó nézettséget. A 18-49 éveseknél A varázslótanonc című film, a teljes lakosságnál a Barátok közt végzett az élen.
hétfő, 20:23
Mmonline.hu
Tatán okosváros-fejlesztési program indul
A Digitális Jólét Program (DJP) 2.0 keretén belül Tata lesz azon kísérleti programok egyik helyszíne.
hétfő, 18:53
Mediainfo.hu
Átlépte a 400 ezres nézőszámot a Kincsem a hétvégén
Több mint három hónappal a bemutatóját követően is jelentős az érdeklődés a Kincsem című romantikus kalandfilm iránt a magyar mozikban.
hétfő, 17:19
Mediainfo.hu
Csak semmi pánik! – új krízismegelőző funkcióval gyarapodik a közösségi hálózat
Korábbi Facebook Safety Check cikkünkben már futólag érintettük a témát, hogy harmadik által verifikált adtok alapján, több információ jelenik meg az adott krízis helyzetről. Több kérdést kaptunk a témában, úgyhogy összeszedtük kicsit bővebben, hogy hogyan működik a funkció. Számtalan nemzetközi segélyszervezettel karöltve dolgoznak együtt, hogy vészhelyzet esetén a lehető legfrissebb adatokkal tudják segíteni a munkájukat. […]
hétfő, 17:00
Socialtimes.hu
A Discovery és a TIM együttműködése
A Discovery és a TIM együttműködésében Olaszországban indul az első hivatalos olimpiai mobilközvetítés.
hétfő, 16:39
Mediainfo.hu
Chatbotok: figyelni kell az adatvédelemre!
Napjainkban egyre többen fedezik fel az üzenetküldő platformok keretében működő chatbotok kommunikációs előnyeit, melyen keresztül hatékonyan érhetőek el a felhasználók. Az eszköz használatakor azonban biztosítani kell az ügyfelek adatvédelmi jogait és informatikai védelmét is.  
hétfő, 15:54
Mmonline.hu
Cannes-ban is díjat nyert a WWF Magyarország animációs filmje
A "We are all connected" - a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem és a White Rabbit reklámügynökség közös munkája - a Cannes Lions reklámfesztiválon kapott bronzoroszlánt Design kategóriában.
hétfő, 15:50
Mediainfo.hu
Erre költ a Toyota
A Toyota Financial Services (TFS) és biztosítási partnere stratégiai befektetést eszközölnek a finn MaaS Global Ltd vállalatban. A 2016-ban alapított MaaS Global Ltd profilja a kombinált közlekedési szolgáltatás: ügyfelei a ‘Whim’ alkalmazáson keresztül olyan havi előfizetési csomagot vásárolhatnak, ami igazodik közlekedési igényeikhez (a csomag része jelenleg a tömegközlekedés, az elektronikusan ‘leinthető’ iránytaxi és az autóbérlés). Helsinkiben már működik az alkalmazás, és a tervek szerint még idén három európai nagyvárosban – idővel pedig a világ több más városában is – is elérhető lesz a szolgáltatás.  
hétfő, 15:29
Mmonline.hu
Adóellenőrzés – erre érdemes figyelni
Jelentős változásokra kell felkészülnie a hazai vállalkozásoknak: 2018. január 1-jén lép életbe az új Közigazgatási Perrendtartás, ami többek közt a vállalatok adópereit is felforgathatja. Az új rendszerben az érintetteknek már egy adóellenőrzés első pillanatától kezdve szem előtt kell tartaniuk az esetleges peres eljárás szempontjait –hívják fel a figyelmet az EY Magyarország szakértői.  
hétfő, 15:13
Mmonline.hu
Átadták a XlII. ARANYSZEM Fesztivál díjait
Az idei fesztiválon, 10 kategóriában 81 film versenyzett. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának jóvoltából immár harmadik alkalommal öt kategória nyertesei pénzdíjban is részesültek.
hétfő, 14:28
Mediainfo.hu
Új Géniusszal erősít a NatGeo
Folytatódik a nagysikerű Géniusz sorozat a National Geographic műsorán, a második évad Pablo Picasso életét dolgozza fel.  
hétfő, 14:12
Mmonline.hu
Változások az AVON-nál
Új pozícióban, PR & Digital Managerként folytatja pályafutását Végh-Kósa Anita, aki korábban 1 éven keresztül PR Supervisorként volt felelős az AVON Magyarország PR tevékenyégéért. A június 15-én kinevezett vezető a négy országot magában foglaló Pannónia Csoport PR és digitális tevékenységét irányítja majd a jövőben. Végh-Kósa Anita korábbi feladatkörét új munkatárs, Irtó-Plóza Mónika veszi át, illetve Siklósi Ildikó, korábbi E-commerce Specialist E-commerce Supervisor pozícióba lép elő.  
hétfő, 13:48
Mmonline.hu
Főiskolán tanítják, hogyan válj közösségi médiasztárrá!
Te akarsz lenni az Instagram sztárja? Most már hivatalos képzésen tanulhatod meg ennek a csínját-bínját. Egy kínai főiskola képzésén a diákok minden olyan képességet elsajátíthatnak, ami szükséges az online hírnévhez. A sminkelési tippektől elkezdve a kifutón való vonuláson át egészen a táncórákig minden olyan szükséges képességet elsajátíthatsz a Sanghaj közeli Yimu Szakképzési és Kereskedelmi Főiskolán, […]
hétfő, 13:38
Socialtimes.hu
Kevesebb cég szűnt meg
Kevesebb cég szűnt meg
Több év után megtorpant a működő cégek számának csökkenése - derül ki a Bisnode Magyarország Kft. elemzéséből. Bár még mindig kevesebb működő cég van Magyarországon, mint egy évvel korábban, a változás már 1 százalék alatt maradt, sőt az elmúlt negyedévben már minimális emelkedés is tapasztalható.  
hétfő, 13:24
Mmonline.hu
Titkos bulival zárult a Noizz.hu bevezető kampánya
Májusban indult a Ringier Axel Springer C-generációt, azaz a "connected" közönséget célzó portálja, a Noizz.hu.
hétfő, 13:06
Mediainfo.hu
Retróval erősít a Meglepetés
Lángosos balatoni nyarak, trabantos kirándulások, fekete-fehér filmklasszikusok, a mára padlásra száműzött tárgyak, amik nélkül anno élni sem tudtunk – nosztalgiázásra hív a népszerű női hetilap nyári különszáma. Igazi meglepetés a múlt szerelmeseinek az augusztus végéig kapható lap: minden, ami retró a különleges kiadványban!  
hétfő, 13:00
Mmonline.hu
Programínyencségek az EFOTT palettájáról
Július 11-17. között az EFOTT-on a zenei, sport, turisztikai és gasztroprogramokon túl további lehetőségekből szemezgethetnek a fesztiválozók.
hétfő, 12:46
Mediainfo.hu
Csúcsot döntött az Opera
Csúcsot döntött az Opera
Rekordszámú, több mint 600 ezer fizető néző vett részt a Magyar Állami Operaház 2016/2017-es szezonjának előadásain. Bőven volt miből válogatni, hiszen 22 bemutató és 57 repertoárdarab, 481 saját nagytermi előadás jellemezte az Opera 132. szezonját.  
hétfő, 11:46
Mmonline.hu
A Vodafone az Ericssont választotta
Az Vodafone UK dél-angliai 4G hálózatának fejlesztéséhez az Ericsson-t választotta Massive MIMO és Carrier Aggregation technológiák szállítójaként. Ezen kívül az Ericsson szállítja az 5G rádiótechnológiát is, hogy a Vodafone UK felkészüljön az 5G szolgáltatások bevezetésére a régióban.  
hétfő, 11:16
Mmonline.hu
Az Agrofoto 2017 pályázat
Július végéig lehet pályázni az Agrofoto 2017 pályázatra, amelyre mezőgazdasági témájú képeket várnak a szervezők.
hétfő, 11:10
Mediainfo.hu
Újít a cipőmárka
A világ legrégebbi futócipő márkája, a Saucony új szlogent kap és arculatot is vált júniusban. A globális szintű kampány fő üzenete és szlogene: "Run Your World". Az új platform, - amely a márka korábbi, „Find Your Strong” üzenetének kiterjesztése – a futókat arra ösztönzi, hogy saját útjuk hősei legyenek. A kampány nemzetközi szinten erős social, print és digitális médiatámogatást is kap, ugyanakkor hazai lábai is lesznek.  
hétfő, 10:54
Mmonline.hu
Csúcson a GKI konjunktúraindexe
Júniusban történelmi csúcsára jutott a GKI konjunktúraindexe, eddig csak egyetlen alkalommal, 1998 nyarán volt olyan magas, mint most, az üzleti bizalmi index pedig eddigi, több mint húszéves története során még sohasem. A fogyasztói bizalmi index is erőteljes optimizmust tükröz, tavasszal azonban volt már ennél valamivel magasabban is.  
hétfő, 10:32
Mmonline.hu
Elrajtolt a VOLT – 150 ezer embert várnak
Elrajtolt a VOLT – 150 ezer embert várnak
Hétfő délelőtt 10 órakor nyitotta meg kapuit a 25. Telekom VOLT fesztivál, a jubileumi eseményre több mint 150 ezer embert várnak a szervezők. Újdonság, hogy megnövelték a nagyszínpad küzdőterét, idén mintegy 45 ezren bulizhatnak majd egyszerre azon a területen.  
hétfő, 10:10
Mmonline.hu