havi horoszkóp

Elemzések, leírások, havi horoszkópok gyűjteménye, csillagjegyek szerint.

Havi horoszkóp szeptemberre szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre, örömökre készülj fel szeptemberben?
Havi horoszkóp szülőknek, gyermekeknek és babáknak - nem csak az asztrológia szerelmeseinek. Szeretnéd tudni te is, mit üzennek a csillagok neked és a gyermekednek? Olvasd el asztrológiai előrejelzésünket és minden kiderül! 2017 szeptembere vajon a te hónapod?
09.04. 10:49
Szuloklapja.hu
Szeptemberi szerelmi horoszkóp: csupa jót ígérnek a csillagok
Szeptemberi szerelmi horoszkóp: csupa jót ígérnek a csillagok
Szeptember az ősz első hónapja, de ne keseredj el, inkább élvezd ki az új kezdet adta lehetőségeket! A csillagok csupa jót ígérnek: újbóli fellángolások, nagy szerelmek, váratlan találkozások. Remekül hangzik, igaz? Akkor jöjjön a havi szívügyi előrejelzés!
08.28. 08:26
Femcafe.hu
Szeptemberi horoszkóp
Erőteljesen közeledik a nyár vége, bár még meleg az idő! De meddig? Amíg ez kiderül, inkább kukkants bele a szeptember havi horoszkópodba? Most megtudod a titkokat...
08.27. 00:35
Ezoterikus.hu
hirdetés
Havi horoszkóp augusztusra szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre készülj fel augusztusban?
Havi horoszkóp szülőknek, gyermekeknek és babáknak - nem csak az asztrológia szerelmeseinek. Szeretnéd tudni te is, mit üzennek a csillagok neked és a gyermekednek? Olvasd el asztrológiai előrejelzésünket és minden kiderül! 2017 augusztusa vajon a te hónapod?
08.02. 11:51
Szuloklapja.hu
<strong>Havi horoszkóp</strong>: augusztusban az élet napos oldalán sétálgathatunk
Havi horoszkóp: augusztusban az élet napos oldalán sétálgathatunk
A két sorsbolygó, a Szaturnusz és a Jupiter kedvező fényszöggel kapcsolódik egymáshoz, ennek hatására úgy érezhetjük, az élet napos oldalán sétálgatunk.Forrás: Nők Lapja Café: Havi horoszkóp: augusztusban az élet napos oldalán sétálgathatunk
08.01. 07:30
Nlcafe.hu
Nagy augusztusi horoszkóp, amiből minden kérdésedre választ kapsz
Nagy augusztusi horoszkóp, amiből minden kérdésedre választ kapsz
Kíváncsi vagy rá, mit tartogat neked az augusztus a szívügyek, az anyagiak és az egészség terén? Akkor olvass tovább, jönnek a havi horoszkópok!
07.31. 09:06
Femcafe.hu
Augusztusi egészség horoszkóp: ilyen jó hónapod még sosem volt
Augusztusi egészség horoszkóp: ilyen jó hónapod még sosem volt
Úgy látszik, augusztusban nemcsak a szív-és pénzügyek, de az egészség terén is pozitív történésekre számíthatsz. Ha mégis félrebillenne valami, sporttal kiválóan helyre lehet hozni a dolgokat. Olvasd el a havi egészség horoszkópot a részletekért!
07.30. 08:26
Femcafe.hu
Havi horoszkóp júliusra szülőknek és gyermekeknek - Milyen változásokra, nehézségekre készülj fel júliusban?
Havi horoszkóp szülőknek, gyermekeknek és babáknak - nem csak az asztrológia szerelmeseinek. Szeretnéd tudni te is, mit üzennek a csillagok neked és a gyermekednek? Olvasd el asztrológiai előrejelzésünket és minden kiderül! 2017 júliusa vajon a te hónapod?
07.04. 10:11
Szuloklapja.hu
Nagy júliusi horoszkóp, amiből minden kérdésedre választ kapsz
Nagy júliusi horoszkóp, amiből minden kérdésedre választ kapsz
Kíváncsi vagy rá, mit tartogat neked a július a szívügyek, az anyagiak és az egészség terén? Akkor olvass tovább, jönnek a havi horoszkópok!
06.30. 09:06
Femcafe.hu
Júliusi egészség horoszkóp: Minden a Skorpiók ellen fordul, a Mérlegeket valami feszíti belülről
Júliusi egészség horoszkóp: Minden a Skorpiók ellen fordul, a Mérlegeket valami feszíti belülről
A július nagyon nehéz hónapnak ígérkezik szinte mindenki számára, próbára lesz téve az egészségi állapot, a teherbírás, a stressztűrő képesség. Ne aggódj, bírni fogod, csak készülj fel, mire számíthatsz. Olvasd el a havi egészség horoszkópot!
06.29. 08:26
Femcafe.hu
hirdetés
Júliusi szerelmi horoszkóp: A Vízöntők életében felbukkan egy régi szerelem, a Halak végre boldogok
Júliusi szerelmi horoszkóp: A Vízöntők életében felbukkan egy régi szerelem, a Halak végre boldogok
A júliusi szívügyek legalább olyan változékonyan alakulnak, mint az áprilisi időjárás. Lesznek hisztik, szakítások, újbóli egymásra találások, de a karmikus, előző életből származó kapcsolatnak is helye lesz. Vajon rád mi vár? Tudd meg a havi szerelmi horoszkópból!
06.27. 08:26
Femcafe.hu
Június havi szerelmi horoszkóp
Június havi szerelmi horoszkóp
A június nem csak a nyár első, szívet melengető hava, hanem bizony a nagy fordulatok, a kalandok és egyúttal, az újra melegített szerelmek hónapja is! Mindennek megfelelően, számos jegy számára hozhat igaz szerelmet, vagy éppen nagy csalódást a június, ám, talán mindennél több múlhat most azon, hogy hogyan is állunk a szívügyekhez, s hogyan is kezeljük a ránk váró helyzeteket, legyen az jó, vagy kevésbé szerencsés. S hogy ránk pontosan mi is vár? Elárulja június havi szerelmi horoszkópunk!
2017.05.30. 06:35
Bestofcafe.hu
Májusi horoszkóp
Hogyan alakul május csodálatos hava? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Havi horoszkópodból most kiderül, ha elolvasod...
2017.04.27. 04:40
Ezoterikus.hu
Havi horoszkóp: április a kreativitás és a szerelem hónapja
A Mars és a Vénusz között létrejövő fényszögkapcsolatból arra lehet következtetni, hogy a szerelem és a kreativitás hónapját éljük. Forrás: Nők Lapja Café: Havi horoszkóp: április a kreativitás és a szerelem hónapja
2017.04.01. 07:35
Nlcafe.hu
Április havi szerelmi horoszkóp
Az április a legtöbb jegy számára nagyon izgalmas dolgokat tartogat, ugyanakkor, ha biztosak akarunk lenni abban, hogy ne teljen eseménytelenül a szerelem terén ez a csodaszép tavaszi hónap, akkor bizony nem árt most kicsit elébe menni a dolgoknak! S, hogy mennyire is pontosan? Megtudhatjuk a nagy, április havi szerelmi horoszkópból!
2017.03.31. 22:30
Bestofcafe.hu
Áprilisi horoszkóp
Hogyan alakul április hava? El tudod végezni a kit?zött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Havi horoszkópodból most kiderül, ha elolvasod...
2017.03.28. 03:25
Ezoterikus.hu
Márciusi horoszkóp
Hogyan alakul március hava? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Havi horoszkópodból most kiderül, ha elolvasod...
2017.02.25. 00:00
Ezoterikus.hu
Februári horoszkóp
Hogyan alakul a tél utolsó hava? El tudod végezni a kit?zött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Február havi horoszkópodból most kiderül...
2017.02.01. 01:25
Ezoterikus.hu
Váratlan fordulatokat ígérnek a csillagok februárra - Itt van a részletes havi horoszkóp
Kíváncsi vagy rá, mit tartogat neked a február a szívügyek, az anyagiak és az egészség terén? Akkor olvass tovább, jönnek a havi horoszkópok - váratlan fordulatokban nem lesz hiány!
2017.01.31. 09:06
Femcafe.hu
Februári szerelmi horoszkóp: nagyon izgalmas lesz a hónap szívügyek terén!
A február bővelkedni fog csodálókban, de azért az önbizalomhiány is hatással lesz a szerelmi kapcsolatokra. Ne csüggedj, kitartással minden helyzetből kilábalhattok, vagy éppen még jobbá tehetitek. Olvasd el a havi szerelmi horoszkópot, hogy megtudd, mi vár rád a szívügyek terén!
2017.01.28. 08:09
Femcafe.hu
Nagy januári horoszkóp: váratlan fordulatok fűszerezik 2017 első hónapját
Kíváncsi vagy rá, mit tartogat neked a január a szívügyek, az anyagiak és az egészség terén? Akkor olvass tovább, jönnek a havi horoszkópok - váratlan fordulatokban nem lesz hiány!
2017.01.01. 20:46
Femcafe.hu
Januári horoszkóp
Hogyan alakul január hava, az újév kezdete? El tudod végezni a kit?zött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Január havi horoszkópodból most kiderül...
2016.12.28. 04:00
Ezoterikus.hu
Nagy decemberi horoszkóp: Erre számíthatunk a szívügyek, az egészség és az anyagiak terén
Kíváncsi vagy rá, mit tartogat neked a december a szívügyek, az anyagiak és az egészség terén? Akkor olvass tovább, jönnek a havi horoszkópok!
2016.11.30. 09:06
Femcafe.hu
Decemberi horoszkóp
Hogyan alakul a tél els? hava, a karácsony és a szilveszter? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? December havi horoszkópodból most kiderül...
2016.11.27. 12:10
Ezoterikus.hu
Havi horoszkóp: nem kíméljük magunkat céljaink elérése érdekében
A Plútó és a Jupiter nehéz fényszöggel kapcsolódnak egymáshoz, amiből arra következtethetünk, hogy minden eddiginél erősebben vágyhatunk a sikerre, amelyért készek vagyunk keményen megdolgozni, nem kíméljük önmagunkat.Forrás: Nők Lapja Café: Havi horoszkóp: nem kíméljük magunkat céljaink elérése érdekében
2016.11.01. 07:30
Nlcafe.hu
Nagy novemberi horoszkóp: Ez vár rád a szívügyek, az egészség és az anyagiak terén
Kíváncsi vagy rá, mit tartogat neked a november a szívügyek, az anyagiak és az egészség terén? Akkor olvass tovább, jönnek a havi horoszkópok!
2016.10.31. 09:06
Femcafe.hu
Október havi horoszkóp előrejelzés
Számtalan jel, vezetés és kegyelem segít téged az áramlással haladni és meglovagolni az éppen felbukkanó következő hullámot. Október az életünk új fejezeteinek, az új kezdetek elérkezésének hónapja. Addig is néhányunknak, a szeptemberben felbukkanó témák és azok intenzitása még folytatódik, amíg az utolsó megkezdettet is be nem gyógyítottuk.
2016.10.18. 08:00
Harmonet.hu
Nagy októberi horoszkóp: Döbbenetes, mi vár rád a szívügyek, az egészség és az anyagiak terén
Kíváncsi vagy rá, mit tartogat neked az október a szívügyek, az anyagiak és az egészség terén? Akkor olvass tovább, jönnek a havi horoszkópok!
2016.09.30. 09:06
Femcafe.hu
Nagy szeptemberi szerelmi horoszkóp: fordulatokra számíthatsz a következő hónapban
Véget ért a nyár, a legszebb és legszerelmesebb évszak, de ez nem jelenti azt, hogy a szívek nem lángolhatnak tovább! Nézd meg, mi vár rád szeptemberben a szívügyek terén - olvasd el a havi szerelmi horoszkópot!
2016.08.29. 07:15
Femcafe.hu
Fitnesz horoszkóp
Napi, heti, havi, sport, fogyókúrás, koktél és konyha. Mindez horoszkópból. De mit árulhat el számunkra a fitnessz horoszkóp? Most megtudod!
2016.08.05. 01:10
Ezoterikus.hu
Augusztusi horoszkóp: minden ügy végére pont kerül
A Mars és a Szaturnusz együttállása arra utal, hogy a korábban elkezdett, de félbehagyott feladatoknak, ügyeknek a végére pont kerülhet. Augusztusi havi horoszkópunk következik!Forrás: Nők Lapja Café: Augusztusi horoszkóp: minden ügy végére pont kerül
2016.08.01. 07:00
Nlcafe.hu
Júliusi szerelmi horoszkóp: A Rákoknak minden vágya teljesül, a Skorpiók külföldön találhatják meg a párjukat
Tombol a nyár és vele a kánikula, aminek örülünk is, meg nem is. Bánjuk, mert néha majdnem megsülünk, de imádjuk, mert ilyenkor lehet a legjobb közös programokat csinálni a kedvesünkkel, vagy a legkönnyebben párra találni. Nézd meg, a te szívednek mi lesz a sorsa júliusban - olvasd el a havi szerelmi horoszkópot!
2016.06.28. 07:46
Femcafe.hu
Havi horoszkóp: Bikák és Ikrek, nem minden a pénz, lazítsanak már, az isten szerelmére!
Most megtudhatja, milyen hangulatban köszöntheti az idei nyarat és vele a júniust!
2016.06.01. 13:54
Nyugat.hu
Júniusi horoszkóp: izzasztó pillanatokra számíthatunk
A Mars hátráló mozgást végez a Skorpióban, amiből arra következtethetünk, hogy korábbi, kényesnek nevezhető témák kerülhetnek ismét terítékre. Júniusi havi horoszkópunkat olvashatjátok. Forrás: Nők Lapja Café: Júniusi horoszkóp: izzasztó pillanatokra számíthatunk
2016.06.01. 07:00
Nlcafe.hu
Nagy júniusi horoszkóp - Mire számíthatsz a szerelem, a pénzügyek és az egészség terén?
A június az egyik kedvenc hónapunk, mert ilyenkor már igazi nyár hangulat lengi be a levegőt, és lehetetlen nem mosolyogni, vagy szomorkodni. Ha te is hasonlóképpen érzel, mint mi, akkor biztosan kíváncsi vagy a havi horoszkópokra - mutatjuk őket!
2016.05.31. 20:26
Femcafe.hu
Júniusi horoszkóp
Hogyan alakul Június csodálatos hava? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Havi horoszkópodból most kiderül. Olvasd el, gy?jts inspirációt!
2016.05.28. 15:55
Ezoterikus.hu
Május havi horoszkóp
A május igen izgalmasnak ígérkezik a legtöbb jegy szülötte számára, amikor is, nem csak munkából és programokból nem lesz hiány, hanem bizony, szerelmi téren is nagy változások várhatóak. S hogy kinek, mit is tartogat a tavasz utolsó hónapja? Elárulja a nagy, május havi horoszkóp!
2016.05.01. 19:55
Bestofcafe.hu
Május havi szerelmi horoszkóp
Kétségtelen, hogy májusban, sok jegy számára érkezhet el az a pillanat, amikor is, hosszú távra is kiható döntéseket kell meghozniuk szerelmi téren, így kulcsfontosságú lehet a jövőbeni boldogságuk tekintetében, mennyire is tiszta fejjel képesek meghozni ezt a döntést! Másokra ugyanakkor a felhőtlen szerelem és boldogság vár e hónap során, így hogy nekünk pontosan mivel is kellhet számolnunk, azt elárulja a nagy, május havi szerelmi horoszkóp!
2016.05.01. 19:55
Bestofcafe.hu
Májusi horoszkóp: a bizonytalanság hónapja
A két sorsbolygó helyzetét figyelve olykor felütheti fejét a bizonytalanság, de gyorsan túltehetjük rajta magunkat. Május havi horoszkópunkat olvashatjátok. Forrás: Nők Lapja Café: Májusi horoszkóp: a bizonytalanság hónapja
2016.05.01. 10:00
Nlcafe.hu
Nagy májusi horoszkóp - Mire számíthatsz a szerelem, a pénzügyek és az egészség terén?
Nyakunkon a május, és bár eddig nem kényeztetett el minket az időjárás, azért nagyon várjuk, mi mindent tartogat nekünk az utolsó tavaszi hónap. Te is tűkön ülsz már, igaz? Helyes! Havi horoszkópjainkból mindent megtudhatsz!
2016.04.30. 08:46
Femcafe.hu
A Rákok állandóan betegek, a Skorpiókat megmérgezheti a bosszú iránti vágy - Májusi egészség horoszkóp
Változékony időjárásban van részünk már hetek óta, úgyhogy ember legyen a talpán, aki képes megőrzi az egészségét. Rendben, nem lehetetlen feladat, de azért jó kis kihívás. Olvasd el a havi egészség horoszkópot, hogy tudd, melyik szervedet kell óvnod, és tisztában legyél azzal, mi könnyíthetne rajtad lelkileg. Részletek a cikkben!
2016.04.30. 07:46
Femcafe.hu
Az Ikrek titkos viszonyt folytatnak, a Halakra hirdetés útján talál rá a szerelem - Májusi szerelmi horoszkóp
Május az év egyik legszebb hónapja, hiszen közeledik a nyár, egyre melegebb van, forronganak a hormonok, alakulnak a kapcsolatok. Éppen ezért érdemes elolvasnod a havi szerelmi horoszkópot, lehet, hogy segít eligazodni az érzelmek útvesztőjében. Egy próbát megér, nem igaz? Íme!
2016.04.29. 07:56
Femcafe.hu
Májusi horoszkóp
Hogyan alakul május csodálatos hava? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Havi horoszkópodból most kiderül, ha elolvasod...
2016.04.28. 10:50
Ezoterikus.hu
Április havi horoszkóp
Kétségtelen, hogy az április a tavasz egyik legszebb hónapja, amikor már egyre inkább a jó idő dominál, s csalja ki az embert a szabadba, így nem is csoda, hogy szinte az egész év során, ez a legnagyobb reményekkel kecsegtető hónap, ami nem kis lelki feltöltődést is hoz magával a zodiákus legtöbb jegye számára. Hogy számunkra pontosan mit is tartogat, azt most megtudhatjuk a nagy, április havi horoszkópból!
2016.04.02. 18:00
Bestofcafe.hu
Nagy áprilisi horoszkóp - Mire számíthatsz a szerelem, a pénzügyek és az egészség terén?
Milyen gyorsan telik az idő - már április van! Alig hisszük el, ugyanakkor örülünk is neki, hiszen több ideig süt a nap, szebb a táj és jobb a hangulat is. Kíváncsi vagy, mit ígérnek neked a csillagok erre a csodás tavaszi hónapra? Havi horoszkópjainkból mindent megtudhatsz!
2016.03.31. 20:26
Femcafe.hu
Halihó Mérlegek, pénzügyekben áprilisban remek lehetőségek várnak! De mi lesz a Kosokkal?!
Ha nő és Bika, nem a fehér lovon ülő „szívkirályról” kéne álmodoznia...Április tréfa helyett itt a havi horoszkóp.
2016.03.31. 12:44
Nyugat.hu
A Halak túl sok gondot cipelnek, az Oroszlánok kimerülnek idegileg - Áprilisi egészség horoszkóp
Az egészség nem játék - ha egyszer elveszíted, soha nem fogod visszakapni. Áprilisi előrejelzésünkből megtudhatod, mire kell figyelned, hogy megóvd a tested és a lelked. Már csak rajtad múlik, teszel-e magadért annyit, hogy sokáig jól érezd magad! Olvasd el a havi horoszkópot!
2016.03.31. 07:56
Femcafe.hu
Áprilisi horoszkóp
Hogyan alakul április hava? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Havi horoszkópodból most kiderül, ha elolvasod...
2016.03.29. 01:35
Ezoterikus.hu
Mit hoz az április? Havi horoszkóp!
A hagyomány szerint áprilisban az idő a bolondját járatja velünk, a hónap első napján pedig az emberek is bolondoznak,...
2016.03.28. 14:00
Március havi horoszkóp
A március, azaz a tavasz első hónapja, az ember szívébe, életébe is egy kis melegséget, napsütés csal. E vidám, derűlátó hónap a jegyek többségének éppen ezért az érzelmekről és az emberi kapcsolatokról, valamint az álmai megéléséről szól majd, így rendkívül jó kilátásokkal kecsegtet! S, hogy milyenekkel is pontosan? Szerelemről, munkáról, egészségről és barátságról most mindent megtudhatunk március havi horoszkópunkból!
2016.03.19. 20:40
Bestofcafe.hu
Nagy márciusi horoszkóp! Mi vár rád a tavasz első hónapjában?
Kíváncsi vagy, számodra mit tartogat a március? Tudd meg az e havi horoszkópodból!
2016.03.02. 05:35
Femina.hu
A Szüzek szerelmesek lesznek, a Nyilasokat érzelmileg zsarolhatják – Márciusi szerelmi horoszkóp
Márciusban sem lesz izgalmaktól mentes a szerelmi életed! Kíváncsi vagy, rád talál-e az igazi, vagy tudni akarod, hogy alakul a párkapcsolatod? Olvasd el a havi szerelmi horoszkópot!
2016.02.29. 07:56
Femcafe.hu
Mit hoz a március? Havi horoszkóp!
Az első tavaszi hónapban három aktuális horoszkópot is vizsgálhatunk, ha a jövőbe akarunk tekinteni.
2016.02.28. 14:00
Márciusi horoszkóp
Hogyan alakul március hava? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Havi horoszkópodból most kiderül, ha elolvasod...
2016.02.27. 22:40
Ezoterikus.hu
Nagy februári horoszkóp! Párra lelsz a szerelem hónapjában?
Olvasd el havi horoszkópunkat, és tudd meg, neked mit ígérnek a csillagok februárban!
2016.02.03. 09:55
Femina.hu
Február havi horoszkóp
Februárban, bár még a hideg az úr, már kezd vágyakozni az ember egy kis melegség és napsütés után, hogy egyensúlyba hozza testét és lelkét. S hogy vajon mit tartogat számunkra a tél utolsó hónapja? Megleljük-e az igazit a szerelem ünnepének havában? Előrébb lépünk karrierünk építésben? Szerelemről, munkáról, egészségről és barátságról árulkodik a nagy február havi horoszkópunk!
2016.02.03. 03:15
Bestofcafe.hu
Mit hoz a február? Havi horoszkóp!
Egy hónapja cseréltünk naptárt, most szinte már elő sem fordul, hogy eltévesztjük az évszámot, hiszen január 1-től...
2016.01.31. 19:00
Január havi horoszkóp
A január, mint az újév első hónapja, mindig izgalommal, várakozással, tervekkel, új reményekkel és vágyakkal tölti el az embert. S hogy számunkra mit tartogat? Sikerül-e megőrizni a lendületünket, vagy esetleg nehézségekkel kell számolnunk már az év kezdetén? Szerelemről, munkáról, barátságról és egészségről jósol nekünk a nagy január havi horoszkóp!
2016.01.10. 14:40
Bestofcafe.hu
Havi horoszkóp: sikerekkel teli január áll előttünk!
A Szaturnusz és az Uránusz között létrejövő trigon arra enged következtetni, hogy türelmesebbek, fegyelmezettebbek lehetünk, ezért olyan eredményeket érhetünk el az élet különböző területein, amelyeket talán a legszebb álmainkban láthattunk.Forrás: Nők Lapja Café: Havi horoszkóp: sikerekkel teli január áll előttünk!
2016.01.01. 07:00
Nlcafe.hu
Január havi szerelmi horoszkóp
Minden újév, új remény, s ez az érzés nem is járja át máskor jobban az embert, mint januárban, ezért is a nagy és jelentős változások hónapja eme hűvös téli hó. De vajon számunkra tartogat meglepetéseket? Szerelem és szenvedély vár ránk, esetleg sorsfordító lehet ez a hónap? Megtudhatjuk a nagy, január havi szerelmi horoszkópból!
2015.12.30. 21:35
Bestofcafe.hu
Januári horoszkóp
Hogyan alakul január hava, az újév kezdete? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Január havi horoszkópodból most kiderül...
2015.12.30. 05:40
Ezoterikus.hu
December havi horoszkóp
A december eljöttével újra itt a tél, ám az ember szíve ilyenkor mégis tele van melegséggel, szeretettel és várakozással, hisz eme rideg hónap hangulata varázslatos. S, hogy mit tartogatnak számunkra a csillagok? Szerelemről, munkáról, családról és barátságról a nagy december havi horoszkópunkban!
2015.12.13. 18:05
Bestofcafe.hu
Ha az igazira vár, akkor szenvedélyes kapcsolatra lelhet. Na ki? - Decemberi horoszkóp
Most megtudhatja, milyen hangulatban búcsúzik a 2015-ös évtől, és a decembertől. Íme, a havi horoszkóp!
2015.12.01. 12:12
Nyugat.hu
Decemberi horoszkóp: a megbocsátás és felejtés hónapja
A Vénusz és a Neptunusz között létrejövő fényszögkapcsolatából arra következtethetünk, hogy az év utolsó hónapjában lelkünk csordultig lehet szeretettel, szerelemmel. Képesek vagyunk a megbocsátásra és a felejtésre. Havi horoszkópunkat olvashatjátok. Forrás: Nők Lapja Café: Decemberi horoszkóp: a megbocsátás és felejtés hónapja
2015.12.01. 07:00
Nlcafe.hu
Decemberi horoszkóp
Hogyan alakul a tél els? hava, a karácsony és a szilveszter? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? December havi horoszkópodból most kiderül...
2015.11.29. 19:05
Ezoterikus.hu
Novemberi horoszkóp: energiákkal teli hónap áll előttünk
A Vénusz és a Plútó között létrejövő fényszögkapcsolat arra utal, hogy hihetetlenül nagy energiával rendelkezünk. De sajnos most könnyen felütheti fejét a féltékenység és az irigység is. Havi horoszkópunkat olvashatjátok. Forrás: Nők Lapja Café: Novemberi horoszkóp: energiákkal teli hónap áll előttünk
2015.11.01. 07:15
Nlcafe.hu
Novemberi horoszkóp
Hogyan alakul ez az ?szi hónap? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? November havi horoszkópodból most kiderül...
2015.10.30. 03:05
Ezoterikus.hu
Tárd fel valódi énedet az ősi Atlantiszi horoszkóp segítségével
Az atlantiszi horoszkóp lehetőséget nyújt arra, hogy az ősi atlantiszi tudás által, havi jegyekben tükrözve megismerd saját atlantiszi horoszkópodat, és azt a fajta belső énedet, amely még magad előtt is rejtve van. Tárd fel a lelked legmélyén megbújó ősi tudást, amit az atlantisziak hagytak örökül számodra, és azokat a képességeket, amelyeket eddig nem ismertél fel magadban!
2015.10.22. 06:00
Noiportal.hu
Heti horoszkóp: október 19. – október 25.
A Halak érzelmi kilengéseit a sport, a Vízöntők mélypontjait a jóga oldhatja fel! KOS (Március 21. – április 20.) Mellőzöttnek érzed magad a munkahelyeden, de ez amiatt van, hogy sosem veszed komolyan a csapatépítő tréningeket. Süss mondjuk kedden valami finom és egyszerű sütit, lepd meg vele a kollégáidat, garantált lesz a siker és a jeges hangulat is feloldódhat. A szüleid aggódnak érted, mert nem veszed fel sosem a telefont, ha keresnek, ezen is próbálj változtatni. Mindig gondolj arra, hogy fordított helyzetben neked is milyen rosszul esne! Ezen a héten ne foglalkozz a bulvárhírekkel, csak pozitív és épületes információkat raktározz el az agyadban. A párod a héten hatalmas bejelentést tehet, készülj rá!BIKA (Április 21. – május 21.) Mielőtt kiborulnál a családodra, érdemes elszámolnod tízig – ez tényleg segít! Ha ez sem jön be, fordulj bizalommal egy terapeutához, mert a kirohanásaid egyáltalán nem segítenek senkinek és semminek. Érdeklődj a baráti társaságodban, kinek van szüksége plusz ruhákra és szabadulj meg a szebb darabjaidtól, mert például a rengeteg fölösleges holmi látványa is frusztrálhat. A főnököd furcsa megjegyzéseket tehet a héten a munkádra, de ha alaptalan, akkor engedd el, majd ő is belátja, hogy tévedett. IKREK (Május 22. – június 21.) Elkápráztatod a közvetlen környezetedet találékonyságoddal és talpraesettségeddel. Csak így tovább, úgy látszik jó tesz neked a rendszeres sport és az egészséges életmód. A barátnőid közül valakinek hatalmas teher nyomja a vállát, igyekezz kideríteni kiről van szó és segíts, ahogy csak tudsz! Azt a pár könyvet, amit kitettél az ágyad mellé, ezen a héten igazán elkezdhetnéd elolvasni és nem az ebookra, hanem igazi, papírlapos könyvre gondolunk! Ne legyél ennyire kritikus a családoddal, a szókimondás nagyon jót is lehet néha, de sokszor igazán sértővé válhat egy-egy őszintének szánt "jótanács". RÁK (Június 22. – július 22.) Mikor voltatok utoljára kettesben a pároddal? Az hogy gyermeket vállaltatok nem jelenti azt, hogy el kell felejtened milyen is boldogan andalogni a békés esti holdfényben. Ha kérsz, kaphatsz segítséget és akkor irány egy romantikus sétakocsikázás vagy egy csendes turbékolás egy közeli vízparton. Meggndolatlan kijelentést tehetsz a kollégák előtt, ezért vigyázz mennyire ered meg a nyelved a héten egy olyan ügyben, amiért ráadásul nem is te vagy a felelős.OROSZLÁN (Július 23. – augusztus 22.) Pár napig hanyagold a közösségi média iránti eszement lelkesedésedet. Helyette kísérd el a nagyszüleidet a közeli parkba, a kedveseddel menjetek el egy erdőbe, a gyerekekkel minden nap szaladj el a játszótérre és fedezd fel a természet adta szépségeket. A biciklidre is ráférne egy kis javítás, ha eddig ritkán pattantál nyeregbe, itt az ideje, hogy egy-két napon ne tömegközlekedéssel, hanem két keréken érkezz a munkába. Az ütős szókimondásoddal sokakat megbánthatsz, most ezen is igyekezz változtatni.SZŰZ (Augusztus 23. – szeptember 23.) A sportot teljesen elhanyagoltad az utóbbi időben és kényelmetlennek érzed több kedvenc ruhádat. Csak néhány napról lenne szó, legyél kitartóbb és menj el újra a fitneszedződhöz. Az otthoni, ház körüli munkák most már nem várhatnak, feltétlen kezd el a kert őszi takarítását és figyelmeztesd a párodat az autógumi cseréjére is. A náthád nem akar múlni, mi lenne, ha most az egyszer hallgatnál anyukádra, nagymamádra és kipróbálnád a jól bevált házi receptjeiket? A féltékenység nem jó tanácsadó, a legjobb lenne fölülemelkedned a munkahelyi belső csatározások nem túl magasztos párbeszédein.MÉRLEG (Szeptember 24. – október 23.) A gyerekeid körüli teendőktől lassabban indul a hét. Fáradtnak és teljesen kimerültnek érzed magad. Náha még olyan gondolatokig is eljutsz, amit utána ezerszeresen megbánsz. Mi lenne, ha ezen a héten tartalékra tennéd a munkádat érintő dolgokat, és tényleg, de tényleg csak a legfontosabb elintéznivalókat vállalnád be. Beszélj a főnököddel, megért majd, ne félj! A párod is melletted van, ne aggódj, ha segítségre szorulsz, hisz a család az ő feladata is. Menj el ezen a héten többször esti programra a legjobb barátnőddel és légy picit gondtalan!SKORPIÓ (Október 24. – november 22.) Csupa derű, gondtalanság, önfeledtség jellemzi a hét kezdetét, de a harmadánál készülj egy rázósabb fázisra. A barátaid között sorra elkelnek a lányok, ami most valamiért az átlagosnál is jobban frusztrál. Igyekezz örülni a boldogságuknak és mélyedj magadba: miért van az, hogy mindig űz az újdonság édes íze? Lassan ideje lenne visszavenned a tempón. A családodat teljesen megsértheted, ha folytatod ezt a havi-egyszer-érek-rá-akkor-is-pár-percre színjátékot. Szervezz programot, főzz nekik egy finom vacsorát és számolj be életed legfrissebb újdonságairól. Végül is ezért család, a család, nem?NYILAS (November 23. – december 21.) Mindig összezavarod a párodat, mert hol odáig vagy az újításaiért, hol lassúságát és régi vágású dolgait kritizálod. Ezen a héten próbálj kiegyensúlyozott érzelmeket közvetíteni felé, erre most nagy szüksége van, mert hatalmas váltás előtt áll a munkahelyén. Legyél te a bázis, a fix pont, hisz nemrég ő nyújtotta neked a menedéket, mikor teljesen kikészültél a kollégáid miatt. Töltekezz a szépirodalomból, ha rég vettél a kezedbe orosz vagy francia írótól regényt: itt az alkalom! A sportbérletedet se felejtsd el, lassan lejár!BAK (December 22. – január 20.) Ami könnyen jön, sokszor könnyen is megy, ez sajnos nagyon sokszor bejön. Ha a szerelmi életedre igaz, ne keseredj el: bár nemrég összetört egy könnyed őszi románc, valaki, akit már régóta ismersz felmelegítheti a szíved! Ha pedig a munkahelyi helyzetedre illik ez a mondás, sose bánkódj! A főnököd pontosan tudja, hogy milyen elképesztő energia lakozik benned, és kiáll melletted, ha kell. Mit neked friss munkaerő, a saját terepeden te vagy a legjobb, ezt ne feledd! A családi találkozókra most már ideje lenne elmenned, régen láttak, és az új frizurádat feltétlen meg kell mutatnod a nagymamádnak, aki még mindig él-hal a divatért. VÍZÖNTŐ (Január 21. – február 19.) Az a jó benned, hogy újra és újra nekivágsz, történjen bármi. Ugyan gyakran feladod, a nehézségek megrémítenek, de a pozítív hozzáállásod mit sem kopott az évekkel. A környezeted mindig profitál a simulékony személyiségedből. Ezen a héten történjék bármi, ígérd meg, hogy bízol önmagaban, hogy bízol abban a nem mindig érezhető vagy látható segítségben, gondviselésben, mely mindig melletted van. A munkahelyeden most nem leszel a legaktívabb, valami mindig elvonja a figyelmedet. Talán segíthetne, ha száműznél minden fölösleges kis kacatot és kizárólag csak a kedves emlékeknek és ajándékoknak hagynál helyet. A kulturális programokra éhes éned pedig most valóban szűkölködik: menjetek el pénteken egy színházi estre, ha nem vagy nagyon elmélyült, valami kis könnyed darab is jó lehet!HALAK (Február 20. – március 20.) Jajj, ezek az érzelmi kilengések... Elképesztő micsoda utat tudsz megjárni miattuk: hol a mennyországban, hol kínok között vergődsz. Valamilyen arany középutat kéne találnod, bele kéne kapaszkodnod egy egykor még aktívan űzött hobbidba. Kezdj el újra futni, itt a lehetőség, a hét eleje, mikor még telve vagyunk energiával! Kocogás közben szépen rendbe tudod tenni a gondolataidat, félresiklott érzelmi helyzetedet. A hét közepén valami nagy meglepetésre számíthatsz a munkatársaidtól, örülni és boldognak lenni nagyon is ér! A hét végére se feledd a nemrég megtett ígéreteidet és hidd el, sok örömöt szerezhetsz a hozzád közelállóknak.
2015.10.19. 05:39
Evamagazin.hu
Horoszkóp: október 5.
A Nyilasok végre révbe érnek anyagilag. KOS (Március 21. – április 20.) Elképesztő pletykaáradat veszi kezdetét a munkahelyed folyosóin! Ne csatlakozz azokhoz, akik generálják, maradj független és élvezd a szabadságodat! Segíts gyakrabban, ne mondj mindig nemet!BIKA (Április 21. – május 21.) Túlvállalod magad, lassan felőrölnek a szívességek és ráadásul, hogy bírd az iramot rengeteg mennyiségű koffeint juttatsz a szervezetedbe. Ebből még baj is lehet, próbálj lassítani.IKREK (Május 22. – június 21.) Mikor voltál utoljára olyan helyen, ahol teljesen önfeledten tudtál szórakozni, ahol elengedted az összes napi, heti, havi problémáidat? Menj, keresd fel a legszebb kirándulóhelyeket, őszi erdőket vagy a bécsi Prater szellemvasútját! RÁK (Június 22. – július 22.) Érdemes lenne nekiállnod egy nagy rendszerező akciónak, hogy végre átlásd a hivatalos dokumentumaidat, hamarosan szükséged lehet rájuk. OROSZLÁN (Július 23. – augusztus 22.) Hatalmas lelkesedésed és energiád még jól fog jönni a közeljövőben, a munkahelyi viszonyok maximálisan kedveznek neked! Csak így tovább, törd az utat! SZŰZ (Augusztus 23. – szeptember 23.) Ha nem megy a kommunikáció a kedveseddel, próbáljátok ki különféle asszociációs játékokkal a felszínre hozni a sérelmeket, el nem mondott sértések utáni szorongásaitokat. MÉRLEG (Szeptember 24. – október 23.) Mindig egyedül ebédelsz a munkahelyeden, nem szívesen csatlakozol a kollégák hangos csapatához. Mi lenne, ha ma egyszer túllépnél a komplexusaidon és párbeszédet kezdeményeznél velük?SKORPIÓ (Október 24. – november 22.) Ha megtanulod, mikor kell hallgatni és csendes résztvevőkén végigülni egy találkozót, még sok előnyre is szert tudnál tenni. A hallgatás és a bölcs háttérbevonulás igazi fegyver! NYILAS (November 23. – december 21.) Annyi átvirrasztott és aggódásokkal teli éjszaka után végre békés napok várnak rád, nem kell stresszelned az anyagiakon, újra fellélegezhetsz, de ne nullázd mindig le magad a hónap végére.BAK (December 22. – január 20.) Kezdj el valami izgalmas hobbit, legyél kitartó benne. Ha már profi vagy, csábítsd el a párod és a legjobb haverjait, jót fog tenni az önbizalmadnak. Legyél laza és értékelni fognak, ez a kulcs!VÍZÖNTŐ (Január 21. – február 19.) Rengeteg kisebb-nagyobb hazugság terhe nyomja a lelkedet, próbálj megszabadulni ettől a rémes tulajdonságodtól. Ha valamit nem értesz, nyugodtan fordulj a kollégáidhoz bizalommal, nem harapnak.HALAK (Február 20. – március 20.) Elszaladt veled a (pénzes)szekér, túl sok rettentő fölösleges dolgot veszel általában, a fontosakra meg nem marad elég. Írj listát, vagy küldd el a párod, hogy ő intézze a bevásárlásokat.
2015.10.05. 06:38
Evamagazin.hu
Nagy októberi horoszkóp! Váratlan kihívások, nehézségek
Kíváncsi vagy, mit tartogat számodra az október? Olvasd el nagy havi horoszkópunkat!
2015.10.01. 08:50
Femina.hu
Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek
Havi horoszkópunkból megtudhatod, hogy a Mars és a Jupiter együttállásának köszönhetően rendkívül energikusak leszünk, nincs olyan feladat, amelyet ne tudnánk megvalósítani.Forrás: Nők Lapja Café: Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek
2015.10.01. 07:15
Nlcafe.hu
Szeptember havi szerelmi horoszkóp
Az ősz első hónapja mindig sok változást hoz, az ember lassacskán felébred a nyári forró éjszakák bódulatából, ahogy meg-megcsípi arcát az első hűvöskés, őszi szél. Ennek megfelelően a szerelem terén bizony számos jegy számolhat a szeptember során kisebb-nagyobb, jó, vagy rossz változásokkal, kérdés, hogy kezeljük mindezt, s mi magunk mire számíthatunk? Lesz-e néhány összekucorodós, szerelmes éjszakánk, vagy teljesen elhidegít minket az a bizonyos változást hozó, szeszélyes őszi szél? Megtudhatjuk a nagy, szeptember havi szerelmi horoszkópból!
2015.08.28. 13:20
Bestofcafe.hu
Fitnesz horoszkóp
Napi, heti, havi, sport, fogyókúrás, koktél és konyha. Mindez horoszkópból. De mit árulhat el számunkra a fitnessz horoszkóp? Most megtudod!
2015.08.07. 05:20
Ezoterikus.hu
Skorpiók és Szüzek, álljatok már meg egy kis lazításra, az isten szerelmére!
Most figyeljen, ha még nem tudja, Önnek mit üzennek a csillagok augusztusra? Itt a havi horoszkóp!
2015.08.02. 11:06
Nyugat.hu
Havi horoszkóp: lehetőségekkel teli augusztus áll előttünk
A Jupiter állatövi jegyet vált, és az Oroszlánból átér a Szűzbe, ami arra utal, hogy óvatosan és körültekintően haladunk a célunk felé, és a sors nagyon jó lehetőségekkel ajándékoz meg bennünket.Forrás: Nők Lapja Café: Havi horoszkóp: lehetőségekkel teli augusztus áll előttünk
2015.08.01. 07:00
Nlcafe.hu
Augusztus havi szerelmi horoszkóp
Augusztusban a zodiákus 12 jegyének mindegyike nagy magasságokat járhat be a szerelem terén, mivel eme termékeny, nyárutó hónap szinte mindenki számára tartogathat új kalandokat éppúgy, mint nyugodalmas, nyáresti pillanatokat, amikor is lesz idő teljesen kibontakoztatni egy kapcsolatot, megélni egy igazi szerelmes éjszakát. Mi vajon melyikre számíthatunk leginkább? Elárulja nekünk az augusztus havi szerelmi horoszkóp!
2015.07.31. 23:25
Bestofcafe.hu
Augusztus havi horoszkóp
Kétségtelen, hogy az augusztus talán a legmelegebb, legfülledtebb nyári hónap, melynek egyik legjobb tulajdonsága, hogy, ha egy programot ekkorra tervezünk, szinte borítékolhatjuk a jó időt. De vajon mire számíthatunk eme termékeny hónap során a szerelemben, munkánkban és egészségünkkel kapcsolatban? Elárulja nekünk az augusztus havi horoszkóp!
2015.07.26. 20:50
Bestofcafe.hu
Balszerencsét hoz a július? Ezt kell tenned, hogy elkerüljön a baj! - Havi horoszkóp
Egy kis óvatossággal megúszhatod a balszerencsét!
2015.07.02. 09:35
Femina.hu
Július havi szerelmi horoszkóp
Minden kétséget kizáróan a július, ez a meleg, "ruhaolvasztó" nyári hónap, a legtöbb jegy számára kifejezetten kedvez a fülledt, szerelmes éjszakáknak, éppúgy, mint egy új szerelem kialakulásának, vagy akár csak egyszerűen a sokak számára olyannyira csábító és izgalmas nyári kalandoknak. De vajon melyik megélésére lesz most a legnagyobb esélyünk? Elárulja nekünk a júliusi havi szerelmi horoszkóp!
2015.06.23. 19:35
Bestofcafe.hu
Június havi horoszkóp
Júniusban, a nyár első hónapjában, a Nap az állatöv csillagképei közül a Bika csillagképből az Ikrekbe lép. Sokak számára tartogat-e hónap kalandokat, a megszokott környezetből való kimozdulást éppúgy, mint kemény és hajtással teli heteket a nyári pihenés előtt. Tudjuk meg, számunkra mit tartogat a június!
2015.06.15. 16:45
Bestofcafe.hu
Mérlegek, ideje rendbe tenni a magánéletüket! (Havi horoszkóp)
Önnek mit üzennek a csillagok júniusra?!
2015.06.02. 08:55
Nyugat.hu
Havi horoszkóp: romantikus június áll előttünk
Havi horoszkópunkból kiderül, hogy milyen hatással lesz ránk a Neptunusz és a Vénusz között létrejövő kapcsolat, illetve hogy a szerelmet egy romantikus közjáték teheti boldogabbá, felejthetetlenebbé.Forrás: Nők Lapja Café: Havi horoszkóp: romantikus június áll előttünk
2015.06.01. 10:15
Nlcafe.hu
Júniusi horoszkóp
Hogyan alakul Június csodálatos hava? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Havi horoszkópodból most kiderül. Olvasd el, gy?jts inspirációt!
2015.05.30. 01:40
Ezoterikus.hu
Májusi horoszkóp
Hogyan alakul május csodálatos hava? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Havi horoszkópodból most kiderül, ha elolvasod...
2015.04.30. 01:55
Ezoterikus.hu
A Bikákra új szerelem várhat, na de mi lesz a többiekkel? (Havi horoszkóp)
Lássuk, mit üzennek a csillagok 2015 áprilisára?
2015.04.01. 13:34
Nyugat.hu
Havi horoszkóp: áprilisban semmi sem lehetetlen
Áprilisi havi horoszkópunkból kiderül, hogy mit okoz nekünk az a fényszög, ami a Mars és a Plútó között jön létre, de elöljáróban annyit, hogy iszonyatos nagy erővel, energiával rendelkezünk ebben a hónapban, nincs olyan, amit ne tudnánk elvégezni.Forrás: Nők Lapja Café: Havi horoszkóp: áprilisban semmi sem lehetetlen
2015.04.01. 07:00
Nlcafe.hu
Áprilisi horoszkóp
Hogyan alakul április hava? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Havi horoszkópodból most kiderül, ha elolvasod...
2015.03.31. 04:35
Ezoterikus.hu
Márciusi horoszkóp: az irigység és az önzőség száműzésének hónapja
Havi horoszkópunkból megtudhatod, hogy mit hoz a Szaturnusz és a Neptunusz közötti fényszögkapcsolat, hogy miért kerül most középpontba saját környezetünk, önzőségünk, a segítségnyújtás és az irigység érzése.
2015.03.01. 07:12
Nlcafe.hu
Márciusi horoszkóp
Hogyan alakul március hava? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Havi horoszkópodból most kiderül, ha elolvasod...
2015.02.28. 12:15
Ezoterikus.hu
Februári horoszkóp
Hogyan alakul a tél utolsó hava? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Február havi horoszkópodból most kiderül...
2015.01.31. 12:15
Ezoterikus.hu
Januári Horoszkóp
Hogyan alakul a tél legzordabb hava? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Január havi horoszkópodból most kiderül...
2015.01.01. 05:25
Ezoterikus.hu
Decemberi horoszkóp: a párkapcsolati biztonság ideje jön
Havi horoszkópunkat a Vénusz és a Plútó együttállása határozza meg. Ez arra utal, hogy a mindenképpen együtt élni vágyás rendkívül erős lesz. Soha nem volt még annyira erős a párkapcsolati biztonság iránti igény, mint most.
2014.12.01. 10:20
Nlcafe.hu
Decemberi horoszkóp
Hogyan alakul a tél els? hava, a karácsony és a szilveszter? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? December havi horoszkópodból most kiderül...
2014.11.30. 16:15
Ezoterikus.hu
Novemberi horoszkóp
Hogyan alakul ez az ?szi hónap? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? November havi horoszkópodból most kiderül...
2014.10.31. 01:45
Ezoterikus.hu
Október havi horoszkóp!
Az október, az ősz változékony természetét magában hordozva számos jegy szülötteinek tartogat éppúgy pozitív, mint negatív változásokat, hol álmatlan éjszakákat, hol bensőséges együttléteket egyaránt. Tudjuk meg mi vár ránk e szeszélyes hónapban, s hogyan nézhetünk szembe a kihívásokkal!
2014.10.03. 11:40
Bestofcafe.hu
Akard a jót! – Októberi havi horoszkóp
A két sorsbolygó, a Jupiter és a Szaturnusz közötti nehéz fényszög-kapcsolat miatt ebben a hónapban váltakozhat az optimizmus és a pesszimizmus, a nagyvonalúság és fukarság, a boldogság és a szomorúság. Ez a váltakozás pedig erős lelki feszültséget okoz szinte mindenkiben.
2014.10.01. 07:00
Nlcafe.hu
Októberi horoszkóp
A nyárnak vége, bár még alkalmanként a Nap megmutatja erejét, de lassacskán az ?sz gy?zedelmeskedik. Szeretnéd megtervezni az októberi hónapot? Akkor kukkants bele a havi horoszkópodba! Bánat vagy jókedv környékezi az el?tted álló új hónapot? Megtudhatod, merre indulj, hol lelsz rá a sikerre, milyen titkokra derül fény...
2014.09.30. 01:15
Ezoterikus.hu
Szeptemberi horoszkóp
Erőteljesen közeledik a nyár vége, bár még meleg az idő! De meddig? Amíg ez kiderül, inkább kukkants bele a szeptember havi horoszkópodba! Bánat vagy jókedv környékezi az el?tted álló új hónapot? Megtudhatod, merre indulj, hol lelsz rá a sikerre, milyen titkokra derül fény...
2014.08.31. 07:30
Ezoterikus.hu
A jó döntések hava – Májusi horoszkóp
A Mars, Vénusz és Uránusz között létrejövő fényszögkapcsolat arra utal, hogy azonnal átlátjuk a különböző helyzeteket, és a lehető legjobb döntést hozzuk, mégpedig pillanatok alatt. Izing Klára havi horoszkópját olvashatjátok.
2014.05.01. 08:18
Nlcafe.hu
Áprilisi horoszkóp
Hogyan alakul április hava? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Havi horoszkópodból most kiderül, ha elolvasod...
2014.03.30. 01:50
Ezoterikus.hu
2014 március havi horoszkóp
Dióhéjban: A Kos még veszélyesebben fog élni, a Bika vitorláját jó szelek fújják. Az Oroszlán többet ígérhet, mint amije van. És rád mi vár a tavasz első hónapjában?
2014.03.03. 08:52
Kiskegyed.hu
Álmodj nagyot! – márciusi horoszkóp
A Nap és a Szaturnusz közötti jó fényszögkapcsolat arra utal, hogy kellő türelemmel és óvatossággal rendelkezünk – és a legfontosabb, amire korábban vágyakoztunk, az most végre valóra válik. Izing Klára havi horoszkópját olvashatjátok!
2014.03.01. 09:44
Nlcafe.hu
Márciusi horoszkóp
Hogyan alakul március hava? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Havi horoszkópodból most kiderül, ha elolvasod...
2014.02.28. 04:15
Ezoterikus.hu
Nagy februári horoszkóp
Itt a tél utolsó hónapja! Mi vár rád februárban az élet legfontosabb területein: magánéletedben, karrieredben, pénzügyekben? Havi horoszkópunkból kiderül! Kos (március 21 – április 20) Nem lehet attól eltéríteni, amit […]
2014.02.02. 06:19
Havi horoszkóp 2014. február - Bak, Vízöntő, Halak
Ez várható februárban a munka és a szerelem frontján.
2014.02.01. 09:00
Kiskegyed.hu
Havi horoszkóp 2014. február - Mérleg, Skorpió, Nyilas
Ez várható februárban a munka és a szerelem frontján.
2014.02.01. 09:00
Kiskegyed.hu
Havi horoszkóp 2014. február - Rák, Oroszlán, Szűz
Ez várható februárban a munka és szerelem frontján.
2014.02.01. 09:00
Kiskegyed.hu
Havi horoszkóp 2014. február
A havi horoszkóp mindenkinek megadja a lehetőséget, hogy az életében előre eltervezzen minden fontosabb eseményt – szem előtt tartva a bolygók jelenlegi állását és hatását. Nézzük, mi várható februárban a munka – és szerelem frontján.
2014.02.01. 09:00
Kiskegyed.hu
Februári horoszkóp
Hogyan alakul február hava? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Havi horoszkópodból most kiderül, ha elolvasod...
2014.01.31. 03:15
Ezoterikus.hu
12 x 12 havi horoszkóp 2014-re
Ahhoz, hogy az általánosságok mellett kellő rátekintést nyerj a 2014-es esztend?re, érdemes lesz elolvasnod a jegyeknek szól részletes, havi összefoglaló előrejelzéseket is...
2014.01.08. 02:40
Ezoterikus.hu
Januári horoszkóp
Hogyan alakul a tél leghidegebb szakasza? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Január havi horoszkópodból most kiderül, ha elolvasod...
2014.01.01. 01:05
Ezoterikus.hu
Csak semmi stressz! – decemberi horoszkóp
A Mars, az Uránusz és a Plútó között nehéz konstelláció jön létre, amely türelmetlenebbé, feszültebbé, agresszívabbá tehet mindenkit. Izing Klára havi előrejelzését olvashatjátok.
2013.12.01. 07:55
Nlcafe.hu
Decemberi horoszkóp
Hogyan alakul a tél kezdete? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? December havi horoszkópodból most kiderül, ha elolvasod...
2013.12.01. 02:00
Ezoterikus.hu
Az év utolsó hónapja - nagy havi horoszkóp
Úgy tűnik, tartogat még jó néhány meglepetést és változást az utolsó hónap is!
2013.11.30. 18:20
Hirado.hu
November a nagy változások hónapja lesz - havi horoszkóp
A Bika párkapcsolatában fordulóponthoz érkezik, a Rák munkahelyet válthat, a Skorpiót egészségi állapota állítja komoly, a jövőt meghatározó döntés elé.
2013.11.01. 12:20
Hirado.hu
Megfontoltak leszünk a héten - Novemberi horoszkóp
A két sorsbolygó, a Jupiter és a Szaturnusz harmonikus kapcsolata arról árulkodik, hogy megfontoltak, higgadtak leszünk, és a legnehezebb problémákkal is meg tudunk birkózni. Asztrológusunk, Izing Klára havi jóslatát olvashatjátok.
2013.11.01. 11:15
Nlcafe.hu
Nagy havi horoszkóp: 2013 november
A novemberi hónap aktív időszak lesz, a Mars elhozza számunkra a szorgalmat és termékenységet, ezért az aki elhatároz valamit ebben a periódusban, nagy eséllyel előre fog lépni és sikerre fogja vinni terveit. A Vénusz hatására egészen március elejéig erős érzelmiségre számíthatunk kapcsolati szinten. Lássuk mi mindent tartogat még a horoszkópunk 2013-as év novemberére, csillagjegyek szerint!
2013.11.01. 08:10
Bien.hu
Mit hoz a november? Havi horoszkóp!
A hónap fontos konstellációja a 3-án – közép-európai idő szerint 13 óra 53 perckor – kiteljesedő napfogyatkozás. Ez...
2013.10.22. 11:00
Október havi horoszkóp - Nem indulhat a hónap nélküle!
Havi horoszkópunk segítségével válaszokat kaphat, ha bizonytalan a szerelemben, párkapcsolatában, vagy a munkájával kapcsolatban.
2013.10.01. 08:30
Bien.hu
Októberi horoszkóp
Hogyan alakul ez az ?szi hónap? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Október havi horoszkópodból most kiderül...
2013.09.30. 03:00
Ezoterikus.hu
A váratlan meglepetések ideje: szeptemberi horoszkóp
A Mars és az Uránusz közötti trigon váratlan és kellemes meglepetéseket hoz – minden állatövi jegynek más-más életterületen. Asztrológusunk, Izing Klára havi horoszkópját olvashatjátok.
2013.09.01. 08:39
Nlcafe.hu
Szeptemberi horoszkóp
Hogyan alakul ez az ?sz kezdetét jelz? hónap? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Szeptember havi horoszkópodból most kiderül...
2013.08.31. 01:25
Ezoterikus.hu
Fitnessz horoszkóp
Napi, heti, havi, sport, fogyókúrás, koktél és konyha. Mindez horoszkópból. De mit árulhat el számunkra a fitnessz horoszkóp? Most megtudod!
2013.08.06. 01:10
Ezoterikus.hu
A lemondás ideje: augusztusi havi horoszkóp
A hónap közepén karmikus kereszt formáció jön létre az égbolton négy bolygó között. Mindez arra utal, hogy jobb ha önként mondunk le bizonyos dolgokról, mintha a sors teremtene olyan helyzetet, amelyben a veszteséget érzését kell átélni.
2013.08.01. 00:00
Nlcafe.hu
Havi horoszkóp augusztusra
A Bakok nehéz hónap elé néznek, a Halak pedig lubickolnak az augusztusi kánikulában. Neked mit tatrogatnak a csillagok? A Life.hu horoszkópjából megtudhatod! 
2013.07.31. 23:20
Augusztusi horoszkóp
Hogyan alakul ez a nyári hónap? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Augusztus havi horoszkópodból most kiderül...
2013.07.31. 02:25
Ezoterikus.hu
Havi horoszkóp júliusra
A Kosok legyenek óvatosak a hónapban, a Rákoknak önvizsgálatra lesz szükségük. Neked mit tartogat a július? A Life.hu horoszkópjából megtudhatod!
2013.07.01. 15:15
Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkóp
Az Uránusz nehéz fényszögei arra késztetnek, hogy ami már régóta nem megy, azt most ne is erőltessük.
2013.07.01. 09:06
Nlcafe.hu
Júliusi horoszkóp
Hogyan alakul ez a nyári hónap? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Július havi horoszkópodból most kiderül...
2013.06.30. 00:10
Ezoterikus.hu
Bikákra változás, Rákokra boldogság vár (Havi horoszkóp)
Mit üzennek a csillagok 2013 júniusára? Íme az idei év hatodik előrejelzése.
2013.06.01. 08:20
Nyugat.hu
Nagy júniusi horoszkóp
Végre itt a nyár első hónapja! Siker vagy kudarc, szerelem esetleg szakítás vár rád júniusban? Olvasd el havi horoszkópunkat! Az élet minden területére találhatsz megoldást! Kos (március 21. – április [...]
2013.06.01. 06:33
Havi horoszkóp júniusra
Szerelmet, új munkahelyet, netán váratlan lehetőségeket tartogat neked a nyár első hónapja? A Life.hu júniusi horoszkópjából megtudhatod, mi vár rád.
2013.05.31. 23:58
Júniusi horoszkóp
Hogyan alakul ez a nyárias hónap? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Június havi horoszkópodból most kiderül...
2013.05.31. 03:45
Ezoterikus.hu
Májusi horoszkóp
Hogyan alakul ez a már nyárba hajló hónap? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Május havi horoszkópodból most kiderül...
2013.05.02. 02:45
Ezoterikus.hu
Nagy májusi horoszkóp
Mit tartogat számodra az év egyik legszebb hónapja, a május? Milyen területen érhetsz el sikereket, mire ügyelj leginkább? Ezekre a kérdésekre is választ kapsz havi horoszkópunkból. Kos (március 21. – [...]
2013.05.02. 00:24
Havi horoszkóp májusra
A Rákoknak május lesz az év legjobb hónapja, a Nyilasok pedig nagy változásokra számíthatnak. Rád mi vár májusban? A Life.hu horoszkópjából kiderül.
2013.04.30. 19:55
Nagy április havi horoszkóp
Vajon mit tartogat számunkra 2013 áprilisa? Valóban szeszélyes hónap vár ránk? Kiderül havi horoszkópunkból. Kos (március 21 – április 20) Kapcsolataid ápolgatásával töltsd időt nagy részét áprilisban. A hónap első [...]
2013.04.03. 06:27
2013 április havi horoszkóp
A Bikák szakmai téren számíthatnak elismerésekre, a Skorpióknak pedig kisebb konfliktusokban lehet részük a hónap elején. Lássuk, mit ígér neked a Life.hu horoszkópja áprilisra.
2013.04.01. 23:20
Áprilisi horoszkóp
Hogyan alakul ez a tavaszi hónap? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Április havi horoszkópodból most kiderül...
2013.03.31. 13:45
Ezoterikus.hu
Márciusi horoszkóp
Hogyan alakul az első tavaszi hónap? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Március havi horoszkópodból most kiderül...
2013.02.28. 18:45
Ezoterikus.hu
Februári horoszkóp
Hogyan alakul az év legrövidebb hónapja? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Február havi horoszkópodból most kiderül...
2013.02.01. 11:50
Ezoterikus.hu
Önismeretre tanít a február – havi horoszkóp
Az év második hónapjában sem fogunk unatkozni, a Mars és a Plútó szextilje önismeretre és nyitottságra sarkall.
2013.02.01. 10:01
Nlcafe.hu
Nagy februári horoszkóp
Végre itt a tél utolsó hónapja! Szeretnéd megtudni, hogy milyen pozitív és negatív történésekre kell felkészülnöd februárban? Hogyan tudsz egy kis izgalmat csempészni a hétköznapokba? Havi horoszkópunk minderre megadja a [...]
2013.02.01. 05:55
12 x 12 havi horoszkóp 2013-ra
Ahhoz, hogy az általánosságok mellett kellő rátekintést nyerj 2013-ra, érdemes lesz elolvasnod a jegyeknek szól részletes, havi összefoglaló előrejelzéseket is...
2013.01.17. 13:00
Ezoterikus.hu
Nagy januári horoszkóp!
Mikor, ha nem az új esztendőben kezdenél új életet? Szeretnéd megtudni, hogy milyen pozitív és negatív történésekre kell felkészülnöd januárban? Havi horoszkópunk segít, hogy miként kezeld a nehezebb helyzeteket is! [...]
2013.01.02. 05:56
Kedves Bak, most légy észnél! - havi horoszkóp
A Ráknak megpróbáltatásokkal kell számolni, a Bika életkörülményein javít, míg az Ikrek új tanulmányokba kezd.
2012.12.31. 18:20
Hirado.hu
Decemberi horoszkóp
Végérvényesen itt a tél, a hideg egyre gyakoribb! Mit ír a havi horoszkópod? Most megtudod! Csak olvasd el a titkokat, jelzéseket, és vedd hasznukat instrukcióinknak...
2012.11.30. 18:10
Ezoterikus.hu
Nagy kínai szerelmi horoszkóp novemberre
Lehet, hogy most találod meg a nagy Ő-t? Esetleg csalódás, veszekedés vár rád? Mit tegyél, hogy meghódítsd a kiszemeltet? Kiderül havi kínai horoszkópunkból! PATKÁNY – 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, [...]
2012.11.08. 05:10
Nagy novemberi szerelmi horoszkóp
Forrósítsd fel szerelmi életedet a szürke, hideg novemberben! Hogy miként? Havi szerelmi horoszkópunkból kiderül. Kos (március 21 – április 19) Kár görcsölnöd vélt vagy valós magánéleti problémákon, hiszen a legtöbb [...]
2012.11.01. 05:42
Novemberi horoszkóp
Végérvényesen itt az ősz, a hideg egyre gyakoribb! Mit ír a havi horoszkópod? Most megtudod! Csak olvasd el a titkokat, jelzéseket, és vedd hasznukat instrukcióinknak...
2012.10.31. 23:00
Ezoterikus.hu
Nagy novemberi horoszkóp
Közeledik az év vége, hajrázz Te is a lehető legjobban! Mit kell ehhez tenned? Hogy alakul magánéleted novemberben? Mire számíthatsz munkahelyeden! Havi horoszkópunkból ez is kiderül. Kos (március 21. – [...]
2012.10.31. 05:53
Október havi horoszkóp
A Szaturnusz október 5-én átlép a Skorpióba, és megkezdi két éven át tartó lebontó és felépítő munkáját.
2012.10.01. 08:09
Nlcafe.hu
Nagy októberi horoszkóp
Kisebb vagy nagyobb változást hoz számodra október? Mire számíthatsz a munkahelyeden és a magánéletben? Nem árt, ha előre felkészülsz a várható kihívásokra! Havi horoszkópunk ebben segít! Kos (március 21 – [...]
2012.10.01. 07:02
Októberi horoszkóp
Végérvényesen itt az ősz, még szép idő van, de a hideg egyre közeledik! Mit ír a havi horoszkópod? Most megtudod! Csak olvasd el a titkokat, jelzéseket, és vedd hasznukat instrukcióinknak...
2012.09.30. 14:09
Ezoterikus.hu
Szeptemberben elérjük céljainkat – havi horoszkóp
A Mars egész hónapban a Skorpió jegyében tartózkodik, ez arra is utal, hogy nagy lelkierővel és energiával rendelkezünk, amivel a céljainkat elérhetjük.
2012.09.01. 06:30
Nlcafe.hu
Borút vagy derűt hoz a szeptember? - Havi horoszkóp
Tétova távcsövezés egy teliholdas csillaglesen...
2012.09.01. 05:00
Szeptemberi horoszkóp
Erőteljesen közeledik a nyár vége, bár még meleg az idő! De meddig? Amíg ez kiderül, inkább kukkants bele a szeptember havi horoszkópodba? Most megtudod a titkokat...
2012.08.31. 20:21
Ezoterikus.hu
Heti karrier horoszkóp augusztus 22 &#8211; 28
Mi vár Rád a munkában? Felfelé vagy lefelé ível a karriered? Többet vagy kevesebbet engedhetsz meg anyagilag? Ez is kiderül havi karrier horoszkópunkból! Kos (március 21 – április 19) Óriási [...]
2012.08.22. 05:08
Fitnessz horoszkóp
Napi, heti, havi, sport, fogyókúrás, koktél és konyha. Mindez horoszkópból. De mit árulhat el számunkra a fitnessz horoszkóp? Most megtudod!
2012.08.10. 08:24
Ezoterikus.hu
Augusztus havi horoszkóp
Élvezd ki a nyár utolsó pillanatait! És ha kíváncsi vagy, mi vár rád ebben a hónapban, olvasd el a horoszkópunkat!
2012.08.01. 11:15
Augusztusi horoszkóp
Még bőven nyár van, és az idő is ezt mutatja! Az ember strandra jár... - szólt a dal, de mit ír a havi horoszkópod? Most megtudod! Csak olvasd el a titkokat...
2012.07.31. 14:48
Ezoterikus.hu
Nagy augusztusi horoszkóp
Lassan vége a nyárnak… Vajon mire számíthatsz augusztusban? Meg tudod-e valósítani álmaidat? Rátalálsz-e a nagy Ő-re? Mire kell ügyelned? Ez is kiderül havi horoszkópunkból. Kos (március 21 – április [...]
2012.07.31. 06:25
Havi horoszkóp (bolygóállások) 2012.07.30-08.26
Az elkövetkező négy hétben az alábbi bolygóállások lesznek: Nap Uránusz trigon, Vénusz Szaturnusz trigon, Nap Jupiter szextil, Vénusz Neptun trigon, Vénusz Plútó oppozíció, Mars Szaturnusz együttállás, Vénusz Uránusz kvadrát, Nap Szaturnusz szextil, Merkúr Uránusz trigon, Nap Mars szextil, Merkúr Jupiter szextil, Nap Neptun oppozíció és Mars Neptun trigon. Hogy melyik bolygóállás milyen hatással lehet életünkre, megtudhatjuk a cikkből.
2012.07.30. 09:06
Csaladinet.hu
2012. július havi horoszkóp
A Skorpióra fizikailag és szellemileg is megterhelő hónap vár, nem csak a meleg idő, hanem a lelki gondok, feszültségek, folyamatos…
2012.07.08. 07:00
Natursziget.com
Július havi horoszkóp
Utazás? Szerelem? Kíváncsi vagy mit tartogatnak számodra a hosszú nyári esték? Olvasd el horoszkópunkat!
2012.07.01. 10:00
Június havi horoszkóp
Végre itt a nyár! Ha kíváncsi vagy mit tartogat számodra ez a hónap, olvasd el a horoszkópodat!
2012.06.01. 09:00
2012. június havi horoszkóp
A Bika ne féljen váltani, változtatni, legyen szó partnerkapcsolatról, munkáról. Az Oroszlán számára elérkezett az idő, hogy alaposan, mélyen áttekintse…
2012.06.01. 07:00
Natursziget.com
2012 Június havi horoszkóp
KosSzerelem:Ideje lenne lépni, ha azt szeretnéd, hogy változzon valami a kapcsolatodban. Ami korábban nem működött, az nem biztos, hogy teljesen menthetetlen, lehet, hogy csak másként kell megpróbálni megoldani. A hónap közepén a Hold elhalad az Uránusz mellett, és ezzel a Kosoknak új lendületet, talán még egy új szerelmet is hoz.Karrier:Ellenőrizd le az össze munkát, amit kiadsz a kezedből, mert ha most valami hiba marad benne, akkor az később sok kellemetlenséget okozhat. Az anyagiak terén is fontos lehet a precizitás, esetleg vezess könyvelést a bevételeidről és a kiadásaidról, hogy ne érjen hónap végén meglepetés.BikaSzerelem:Lépj ki a komfortzónádból, ha azt szeretnéd, hogy valami valódi változás legyen a kapcsolatodban. Kicsit erőtlenebbnek érezheted magad a hónap második felében, mert a Jupiter elhagyja a Bika jegyét. A jó oldala ennek, hogy felszabadultabbnak, könnyedebbnek is fogod érezni magad, illetve kevésbé leszel kontrollált. Szembe kell nézned a félelmeiddel, mert csak akkor leszel képes előrehaladni, még ha a befejezés nem is lesz Happy End.Karrier:Egy drasztikus változásra számíthatsz, amitől nem kell megijedni, mert nem összeomlás, hanem az eddigi munkáért járó elismerések begyűjtésének időszaka lesz. Amikor a hónap közepén a Jupiter átlép az Ikrekbe, akkor a munka területéről is elpárol a nagy szerencse, viszont felgyorsulnak az események, ami sok újdonsággal is kecsegtet.IkrekSzerelem:Ez a hónap végre meghozza az összes támogatást ahhoz, hogy el tudd dönteni, mit szeretnél kezdeni a kapcsolatoddal. Az egyetlen dolgod, hogy tisztázd a zavaros kérdéseket. Június 5-e körül (amikor a Vénusz és a Mars kapcsolódik nehéz fényszöggel) és 19-21-ig számíthatsz zavarodottságra, esetleg a racionális kérdésekben nem leszel igazán józan, tehát a komoly ügyeket időzítsd máskorra.Karrier:Június többet ígér számodra, mint az eddig reméled. Különösen 11-e után, amikor a Jupiter – a nagy szerencsét és bőséget hozó bolygó – az Ikrek jegybe lép. Erősítsd meg az önbizalmadat, és bátran mondd el véleményed, most szívesen veszik a tanácsaidat. Annyira kedvesek lesznek hozzád, mintha csak barátok lennétek. Érdemes megjegyezni ezt az érzést, és elővenni, akkor, amikor fel akarnál adni mindent.RákSzerelem:Ha párkapcsolatodban bármilyen bizonytalanság van, az ebben a hónapban felerősödhet. Először, amikor a Merkúr a Rákba lép – 7-e környékén, aztán 21-én, pont amikor a Nap is a Rák jegybe lép, mert ezzel egy időben a két legváltozékonyabb hatású égitest a Hold és a Merkúr is hatással van a Rákokra. Szóval ebben az időszakban kellemetlenül és bizonytalanul érezheted magad. Volt már jobb hónapod is.Karrier:Szakmai szempontból a Rákoknak minden évben június vége szerencsésnek számít, hiszen a Nap ekkor lép át a Rák jegybe. Mint a szerelmi résznél már írtam, idén nem nagyon kedveznek a csillagok a Rákoknak Júniusban, szóval ha lehet ne konfrontálódj az ellenkező nemű kollégákkal, és húzódj vissza, viszont, ha munkádat a maximumon végzed, a dicséretek és elismerések nem maradnak el.OroszlánSzerelem:Júniusban van valami nyugtalanító az Oroszlánok számára. Az egész hónap kérdése ugyanaz, mint általában az Oroszlánok kérdése: Ki vezeti a párkapcsolatot? Azt lehet tudni, hogy most a Hold a Merkúr és a Mars közrefogja az Oroszlán jegyet, ami csak egyet hozhat magával, hogy kitörést keresel. Ha van valami, amit tanítanod kell a párodnak, azt most meg fogod tenni, ha akarod, ha nem.Karrier:Előfordulhat, hogy úgy érzed, nem tudsz megtenni mindent a karrieredért, amire máskor képes vagy. Habár ez időről-időre előfordul mindenkivel, most nem véletlen, ha felerősödik ez bizonytalanságod, a bolygók állása okozza (főleg 20-a környékén). Alaposan gondolj át minden lehetőséget, mielőtt döntést hozol, mert a bolygók arra felé nyomnak, hogy gyors döntést hozz.SzűzSzerelem:Mivel a Mars a Szűz jegyben van egész hónapban, mindenképpen izgalmas időszak elé nézhetnek a Szüzek Júniusban. Az érzelmek ilyenkor felerősödnek úgy a vágyak, a szerelem, mint a gyűlölet. Az érzelmi skála minden pontját érinted ebben a hónapban, mert a Mars sok erőteljes kapcsolatot létesít a többi bolygóval (1-én a Merkúrral, 6-án a Nappal és a Vénusszal, 21-én a Holddal és a Merkúrral.) Lesznek napok, amikor fel sem akarsz kelni, és csak szerelmeddel akarsz az ágyban hemperegni, és olyanok is, amikor nem tudod miért, de egyedül lennél legszívesebben. Próbáld csillapítani ezeket a szélsőséges érzelmeket, mindkettőtöknek jobb lesz.Karrier:A rengeteg konfliktus, ami a munkahelyeden ér eltántorít attól, hogy bármilyen nagyobb tervedbe belekezdj. Nem beszélve arról, hogy fizetésemelést kérj, hiába az elmúlt hónapok kedvező előjelei. Ha elfogadod, hogy ebben az időszakban egyik nap fenn, a másikban lenn, akkor tudsz kalkulálni az eseményekkel, és nem borulnak fel a dolgaid.MérlegSzerelem:Akár kapcsolatban élsz, akár nem, ebben a hónapban elégedett leszel, és mindig lesz valaki, akivel eltöltheted az idődet, és szélesítik a látókörödet. Egy régi ismerős bukkanhat fel ismét, és felidézi a kellemes éveket, mosolyt varázsolva újra az arcodra.Karrier:Ha tele van a hócipőd, és frusztrál az aktuális munkád, akkor talán tenni kéne valamit, és nem csak ülni, és keseregni. Csak rajtad áll, hogy változtatsz-e valamit a jeleneden, és belekezdesz a pozitív életszemléletbe, ami előre lendít.SkorpióSzerelem:Izgalmas fordulat vár rád ebben a hónapban, a dolgok pozitív hatása erősebb, mint valaha. Ettől függetlenül fel kell készülnöd egy drasztikus változásra is, de ez hosszútávon kedvező lesz számodra.Karrier:Simán mennek a dolgok, és nem is kell nagyon tenned semmit, hagyd, hogy sodorjanak az áramlatok. A kollégáid mindenféle ötletekkel állnak elő, ha támogatod őket, esetleg úgy csinálsz, ahogy ők kérik, az is a te malmodra hajtja a vizet. Egyelőre csak figyelj, és jegyezz meg mindent, mert a sikered záloga, ha a végső döntésnél mindent összegzel.NyilasSzerelem:Nagyon kontrasztos időszak elé nézel, mert nem csak a Hold jár hónap elején a Nyilas jegyben, éppen kellemetlen hatásban a Nappal és a Merkúrral, hanem a hónap többi napján is szélsőségekre számíthatsz. Ha kibírod, és nem mondasz el mindent a szerelmednek, akkor megóvod magatokat az érzelmi kilengésidtől, és a kapcsolat kiegyensúlyozott lesz a hónap második felében. Már csak 19-e környékén kell kicsit visszafognod magad, és akkor nem borzolod fel a kedélyeket.Karrier:Ahogy a szerelmi életben, a munkahelyeden is számítani kell a hangulati ingadozásokra, és akár a konfliktusokra is. Jobb, ha távol tartod magad a dolgoktól, és csak azokban a helyzetekben foglalsz állást, amiket jól átgondoltál. Valószínű, hogy lesznek páran, akik a hátad mögött kezdenek áskálódni ellened.BakSzerelem:Gyakran előfordul, hogy más bolygók hatása nem tud annyira érvényesülni, mert a Plútó a Bakban tartózkodik, és ezért mindent áthat gyakorlatiassággal és racionalitással. Az érzelmi problémákat azonban nem lehet észérvekkel megoldani. Júniusban többször is ellentmondásba kerülhetsz szerelmeddel, a legnehezebb nap 6-a lehet, amikor nagyon sok hatás áll össze és ez akkora feszültséget eredményez, hogy jobb, ha kicsit előre készülsz rá.Karrier:Ami a szerelmi életben csalódásokat okozza, az a munkahelyen felívelést hoz. Amíg mások elvéreznek a határidőkön, neked minden összejön. Az egyetlen, amire mégis érdemes figyelni, hogy a Június 6-i hatások összekuszálhatják a szálakat a szakmai kapcsolatokban is.VízöntőSzerelem:Június elején várható néhány sötét felhő a kapcsolatod egén, és annak is elérkezett az ideje, hogy érdekeidet nyíltan képviseld a párod előtt. Vedd kezedbe a sorsod irányítását, és ha kell vidd el a dolgot a szakítópontig, mert csak egy bátor húzással érheted el célodat.Karrier:Kötelességednek érzed, hogy jól teljesíts a munkahelyeden, és ha esetleg ideális időpontot keresel a feljebb lépésre, vagy fizetésemelés kérésére, akkor 20-a környékén lesznek kedvezőek a hatások. Ugyan az izgalom is a tetőfokán lesz, de nem lehet egy közömbös időpontban nagyot előre lépni. Minden esetre jól válogasd meg a szavaid, mert azon sok múlhat.HalakSzerelem:A szerelemben nincsenek bevált szabályok, és semmi sem állandó. El kell fogadnod, hogy nem mindenkinek jó az, ami neked, még a legjobb kapcsolatban is vannak nézeteltérések. Június 9-e körül a megérzések, és a másikra való ráhangolódás az átlagosnál erősebb lesz. Használd ki, és kedveskedj valamivel a szerelmednek.Karrier:Június második hetében erőt vehet rajtad valami most, vagy soha érzés. Ez az időszak alkalmas lesz arra, hogy megértsd, amit kollégáid és főnököd elvárnak tőled, és eldöntsd mi az, amit ebből meg akarsz tenni. Ha felvállalod a döntéseidet, akkor számíthatsz a főnököd elismerésére is.
2012.05.28. 13:20
Kínai horoszkóp - MÁJUS
Mit üzen a havi kínai horoszkópod? Milyen lehetőségek és energiák vesznek körül? Mit kerülj el biztosan, vagy mibe fektesd az energiád? Mi fog sikert hozni számodra?
2012.05.07. 12:57
Ezoterikus.hu
Május havi horoszkóp
Hamarosan itt a nyár! Ha érdekel, mit tartogat számodra május, olvasd el a horoszkópod!  
2012.05.01. 09:00
2012. május havi horoszkóp
Ha a Skorpiónak problémái vannak családjával, barátaival, esetleg szerelmével, akkor a hónap eleje kiváló időszak arra, hogy ezeket megbeszélje és…
2012.05.01. 07:00
Natursziget.com
2012. Május havi horoszkóp
KOSSzerelem:Újhold lesz május 21-én, a legjobb alkalom egy új párkapcsolat, vagy üzleti kapcsolat kialakítására. Nem szabad azonban figyelmen kívül hagynod, hogy a Vénusz – a kapcsolatok felelőse – május 18-tól segíti a problémás ügyek lezárását. Erre is időt kell szakítanod. Vizsgáld meg az életed különböző területeit, és mérlegelj, valamit állíts fel fontossági sorrendet az ügyeid között. Ha mindezt megteszed, akkor láthatóvá válhat egy olyan lehetőség, amibe kockázat nélkül vághatsz bele. Mindent összevetve, az év egyik legromantikusabb hónapja várhat rád.BIKASzerelem:Szerelmi életedet pozitívan befolyásolja a Mars, és így kellemes változásokra számíthatsz, meglévő kapcsolatodat pedig felpezsdíti. A kommunikációt is megerősíti, ami azt jelenti, hogy pontosabban fogod tudni kifejezni magadat, legfőképpen azt, hogy mit akarsz, és mikor akarod azt.Akinek meglévő kapcsolata van, az használja ki, hogy most könnyedén változtathat dolgokon, melyek hosszútávra garantálják a nyugalmat a kapcsolatban. Összefoglalva, ha egyedül vagy a szerelem beköszönt, ha pedig benne vagy a kapcsolatban, akkor most javíts, amin csak akarsz.IKREK:Szerelem:A Vénusz ebben hónapban az Ikrek jegyben jár, ami igazán jó hír a szerelmi élet tekintetében. Habár alapvetően nem vagy túl ragaszkodó típus, mégis most extrán romantikus leszel. Végre felszínre törhet az eddig elfojtott kötődési hajlamod, amit partnered szívesen fogad. Májusban mindent meg kell tenned, hogy a lekerüld a konfliktusokat, mert nem végződnek számodra kedvezően. Veszekedés és hisztizés helyett használd ki a romantikus hangulatot a dolgok rendezéséhez. Ha egyedülálló vagy, tartsd magad az eddig fenntartott színvonalat, és ne zuhanj az első szembejövő karjaiba, csak mert megrohantak az érzelmek.RÁKSzerelem.A Vénusz fontos szerepet kap ebben a hónapban, és csakis ez a bolygó a felelős azért, hogy még több időt akarsz a családoddal és szeretteiddel tölteni. A hónap második felében a Merkúr is beleszól ebbe a hatásba, és az együtt töltött időt hatékony aktív kommunikációval fűszerezi. A két bolygó kölcsönös hatása új kapcsolatok kialakítására is nagyon alkalmas.OROSZLÁNSzerelem:Az energiaszinted emelkedik és egy kis vidámság már a „csigaházad” elhagyására is rávesz. Ettől még nem lesz sokkal jobb a hangulatod, és a kapcsolatodban sem lesz sokkal több örömöd, de ez a kis elmozdulás is több a semminél. A Merkúr jótékony hatására kommunikációd gördülékenyebbé válik és a múlt drámái is távolodni látszanak. Az Uránusz hozza számodra az újdonságokat ebben a hónapban, új kapcsolatok, új kölcsönhatások, és ha egyedülálló vagy, talán egy új szerelem formájában is megjelenhet az életedben az uránuszi hatás.SZŰZSzerelem:Összecsapnak a hullámok a fejed felett, és érzelmileg káosz alakul ki. Csak kapkodod a fejed, és azt kérdezed: Miért kerültem én ebbe a helyzetbe?” Sajnos nincsenek jó híreim, nincs mit tenni, át kell vészelni ezt az időszakot. Az energiavesztés ilyen formája a legnehezebben tolerálható. Ha nagyon tanácstalannak érzed magad, kivételesen hallgass a környezetedre, jót akarnak. A hónap végére csitulnak a hullámok, és a megoldások is láthatóvá válnak.MÉRLEGSzerelem:Ne lepődj meg, ha ismerőseid azt mondják, hogy nagyon álmodozó vagy mostanság. És különösen ne lepődj meg, ha emiatt belesétálsz néhány konfliktusba. A legjobb, amit most tehetsz, hogy húzd vissza a fejed a felhők közül, és fogd vissza magad, hogy el ne mérgesedjen a helyzeted. Vegyél egy nagy levegőt, és koncentrálj az előtted álló célokra, tartsd szem előtt a jövődet!SKORPIÓSzerelem:Járj nyitott szemmel ebben a hónapban, mert valaki nem tisztességes a környezetedben. Mivel intuitív ember vagy, hamar ráismersz az árulóra. Ahelyett, hogy a sérelmeket gyűjtenél be, és csak növekedne a frusztrációd, használd ki a Merkúr hatását, és kommunikálj nyíltan. Mondd ki, amire gondolsz! Arra érdemes odafigyelned, hogy most a stílusod kicsit nyersebb lehet a szokásosnál, ne bánts meg senkit ok nélkül. Helyezz hangsúlyt az őszinteségre!NYILASSzerelem:Meg kell osztanod magad a családod és a munkád között ebben a hónapban, viszont arra is ráébredsz, hogy milyen szerencsés vagy, amiért szeretteid mindig melletted állnak. Győződj meg arról, hogy amit mondasz, az megalapozott, mert ebben a hónapban több lehet körülötted a félreértés, mint máskor. Figyelj a környezetedre, senki sem szeret egy mini diktátorral együtt élni. Meríts energiát a barátaiddal töltött időből, és menj ki a szabadba, amennyiszer csak módod van, most ez tud igazán ellazítani.BAKSzerelem:A hónap első két hetében a bolygók belső békét, és nyugalmat hoznak, ami pozitív hatással lesz a párkapcsolatodra is. Ha éppen nincs párod, akkor ez a kellemes kiegyensúlyozottság végre hozhat valami új, és érdekes kapcsolatot. Azt sugárzod magadból, hogy kedves és szeretetre méltó vagy, sőt a Marsnak köszönhetően szexuális kisugárzásod is felerősödik. Mondhatjuk, hogy ezt a hónapot mosollyal az arcodon éled végigVÍZÖNTŐSzerelem:Május sok új hírt, új kapcsolatot, és új ismeretségeket hoz, amiért most a Merkúrnak kell köszönetet mondanod. Végre élvezheted a hónapok óta áhított pezsgést, szóval találkozz régi és új barátaiddal, és vesd bele magad az életbe. A romantika terén sem leszel csalódott, mert a meglévő párkapcsolatok megújult erővel lángolnak fel. Az éppen egyedülállók pedig számíthatnak egy érdekes új ismeretségre, aminek a lángja nem lobban el egy pillanat alatt.HALAKSzerelem:Ne kerülje el a figyelmedet a legnagyobb harag és agresszió mellett sem, hogy minden, amit a másik fejéhez vágunk, nyomot hagy a kapcsolatban. Nem kell mindent személyes támadásnak venni, és a bolhából elefántot csinálni. A legjobb, amit tanácsolhatok, hogy ne menj bele az olyan konfliktusokba, amiben a családod, vagy a szerelmed azt veti a szemedre, hogy csak a munkád érdekel, őket meg parkoló pályára állítottad. A Merkúr diszharmonikus hatása miatt hajlamosabb lehetsz – különösen a hónap vége felé – sértődékenyebbnek lenni, és lobbanékonyan reagálni.
2012.04.29. 19:57
Április havi horoszkóp
Kíváncsi vagy mit tartogat számodra ez a bolond április? Olvas el a horoszkópod, és megtudod!
2012.04.01. 08:00
2012. április havi horoszkóp
Az Oroszlán ne feledkezzen meg szeretteiről, egyéb kötelezettségeiről, cselekedjen, mert az idő telik! A Skorpió előtt mozgalmas és izgalmakkal teli…
2012.04.01. 07:00
Natursziget.com
2012. április havi horoszkóp
Az Oroszlán ne feledkezzen meg szeretteiről, egyéb kötelezettségeiről, cselekedjen, mert az idő telik! A Skorpió előtt mozgalmas és izgalmakkal teli…
2012.04.01. 07:00
Natursziget.com
2012. Április havi horoszkóp
KOSSzerelemMost, hogy szeretteivel kompromisszumra jutott, dolgozzák ki, hogy kinek, mik az elvárásai, és mit tesz meg, így a vitáknak hamarosan búcsút is mondhatnak. Ön képes lesz túllépni a múlton, de figyelnie kell, hogy a negatív gondolatok ne homályosítsák el tudatát.MunkaKészen áll, hogy meghozza a régóta halogatott döntést a munkájával kapcsolatban. Tökéletesen kezében tudja tartani a dolgokat ebben a hónapban, sose feledje, hogy bízhat ösztöneiben, és akkor nem lehet baj. Nyugodtan megfogadhatja a tanácsokat, amiket kap, mert ezek most támogató erőként vannak jelen. BIKASzerelemAmennyiben úgy érezné, hogy nem szeretik, vagy nem értik meg, annak az az oka, hogy olyanoktól várja, akik erre alkalmatlanok. Döntse el, hogy mit akar, és mit vár el a kapcsolatától, és dolgozzon annak elérésén. Aki új szerelmet akar behozni az életébe, az áprilisban nem hiába dolgozik érte, mert a befektetett munka nem marad eredmény nélkül.MunkaEz a hónap kihívások elé állítja. Ha úgy érzi nem bírja egyedül a munkáját, talán itt lenne az ideje, hogy segítséget kérjen, vagy továbbadja a munkája egy részét. Abból semmi jó nem sülhet ki, ha hallgat, büszkesége jelenleg nagyon akadályozza. Elnehezíti, és a végén egészen beragasztja. Tegye félre büszkeségét, és engedje, hogy kollégái támogassák.IKREKSzerelemÚgy érzi a szakadék ön és a párja között lassan áthidalhatatlan. Ezen csak kölcsönösen nyílt kommunikációval változtathatnak. A jelenlegi irányba haladva kihűlhet a kapcsolata. Fontos lenne, hogy mindketten tisztán fogalmazzák meg érzéseiket, és azt ki is mondják a másiknak. MunkaA munkájában érzékelhető fennakadás oka, hogy kicsit elhanyagolta ügyfeleit, partnereit az utóbbi időben. Ne hallgasson a negatív, kételkedő gondolataira, hanem a pozitívumokat tartsa szem előtt, és tegyen meg mindent, amit tud. Szüksége lesz odafigyelésre, így ne egyszerre több dologgal foglalkozzon, hanem szépen sorban haladjon.RÁKSzerelemHa visszatérően ugyanazokba a problémákba botlik a kapcsolatában, akkor ideje szétnézni a saját háza táján, és saját viselkedését is megvizsgálni egy kicsit. Ez az egész arról szól, hogy egy kapcsolatban nem csak kapunk, hanem adunk is, és ha nem őszinte teljesen önmagával, akkor azt partnere megérzi, és felborul a harmónia.MunkaNe tegyen fel mindent egy lapra. Járjon inkább nyitott szemmel, és legyen rugalmas a hirtelen felmerülő lehetőségekkel kapcsolatban. Csak magára lesz, és lehet dühös, ha elszalaszt egy kínálkozó lehetőséget. OROSZLÁNSzerelemKicsit összezavarodott az események fordulatai között, de megnyugodhat, a dolgok előnyösen változnak. Gondolkodjon pozitívan és legyen kedves azokkal, akik fontosak önnek. MunkaMost már lépnie kell valamit, mert túl sok mindenbe túl sokáig nyugodott bele. Át kell vinnie akaratát, de ez csak akkor sikerülhet, ha megőrzi hidegvérét. Egy heves, indulatos vita csak ronthat a jelenlegi helyzeten. Egy Ikrek jegyű nő segíthet javítani kilátásain.SZŰZSzerelemEljött az ideje, amikor el kell ismernie a vereségét, és el kell mennie attól, aki boldogtalanná teszi. Nagyon erősnek kell lennie, és szigorúan ragaszkodnia kell döntéséhez. Ne aggódjon azon, hogyan fognak dolgai újra egyenesbe jönni. Most a veszteségnek van itt az ideje.MunkaMindent meg tud szerezni, nem jár veszteséggel, ha elfogadja a munkát, amit ebben a hónapban ajánlanak fel. Tegye, amit környezete javasol, még akkor is, ha most nem ért egyet velük. Minden apró információ, amihez most jut hozzá – még ha lényegtelennek is tűnik – nagyon hasznos lesz később.MÉRLEGSzerelemAz ebben a hónapban történő események kívül esnek azon, amit kontrollálni tud. Csak önön múlik, hogyan dönt, marad a viharok ellenére is, vagy egyszerűen tovább sétál. A legjobb az lenne, ha bízna ösztöneiben, és ennek megfelelően döntene életéről.MunkaNagy jók a kilátásai ebben a hónapban valamilyen új és érdekes munkára. A jelenlegi hatások támogatják, hogy pihenjen, és még így is jól járjon, az eddig befektetett munka meghozza gyümölcsét. Ne engedje, hogy a kishitű, korlátolt gondolkodású emberek visszatartsák.SKORPIÓSzerelemMiért hagyja, hogy a múlt bizonytalanságai befolyásolják jelenlegi kapcsolatát? Beszélje át dolgait a kedvesével, és vitassák meg az érzéseiket, és hozzák felszínre, amit eddig nem vállaltak nyíltan. Ez a fajta őszinteség vére meghozza a vágyott nyuglmat.MunkaNegatív érzései nem viszik előbbre munkahelyén, csak barátokat, és kollégákat veszíthet vele. Próbáljon minden nap valami pozitív megerősítést gondolni, kimondani, és akkor a sikerek is megjönnek. A végén hinni is tud önmagában, és ezáltal a többiek is hisznek majd önben.NYILASSzerelemHa unja magát partnere mellett, csak önön múlik, hogy tesz-e valamit, hogy újra fellobbantsa a szikrát. Gondoljon ki izgalmas, új dolgokat, melyekkel újraszínezheti kapcsolata hétköznapjait. A romantikus kalandozások jelenthetnek egy egzotikus vacsorát, de néhány új ötletet az intim kapcsolatban is. MunkaSzámtalan lehetőség áll a rendelkezésére, hogy egy új karrierbe kezdjen. Figyelje a megfelelő helyekre és időpontokra, mert most elcsípheti szerencséjét. Hogy megtalálja, amit keres, segítségére lehet egy sötét hajú férfi.BAKSzerelemAhelyett, hogy azt találgatja, vajon a másik hogyan érzi magát, miért nem kérdezi meg tőle egyenesen? Le kell bontania a falakat, melyeket maga köré emelt, és oda kell végre figyelnie arra, amit a másik mond, csak akkor tudja meg pontosan hányadán is áll. A döntésit is csak ebből a helyzetből hozhatja meg úgy, hogy később ne bánja meg. MunkaSok lehetősége lesz, hogy bizonyítson, szóval ne hagyja, hogy lecsússzon a helyzetekről, melyeket ez a hónap kínál. Ha ehhez át kell rendeznie a fontossági sorrendeket, hát legyen, most ez is kedvezően alakul. A bolygók olyan erősen támogatják, hogy semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy célt érjen.VÍZÖNTŐSzerelemEgy jó kapcsolatban fontos, hogy ki mennyit ad és kap. Legyen nagylelkű és kedves a társával, de csak annyira, hogy még ön is jól érezze magát. Ne gondolja, hogy csak azzal tud valakit magához kötni, hogy folyton kedves és szép. Ez egy idő után unalmassá válhat. Fontosabb, hogy önmagát adja, azt viszont gátlások nélkül.MunkaHa úgy érezné magát, mint aki sárba ragadt, akkor nincs más teendője, mint eldönteni, hogy változtatni akar ezen. Tartsa észben, hogy nem elég üldögélni, és várni a csodát, azért tenni is kell egy kicsit, ami sokszorosan megtérül nem csak önnek, de a környezete is profitálhat belőle.HALAKSzerelemHa az igazat szeretné megtudni, akkor előfordulhat, hogy kérdésére nem azt a választ kapja, amire vár. Legyen őszinte magához és tegye azt, amit mond. Így kellemesebbé válik az is, amit a környezet visszatükröz önnek.MunkaLehetősége nyílik rá, hogy nagy sikereket érjen el ebben a hónapban. Ragadja meg két kézzel a kínálkozó alkalmat és tegyen meg mindent a célja érdekében. Ne hagyja, hogy visszarántsák racionális érvek alapján, tartson ki amellett, amiben hisz.
2012.03.29. 19:40
Hogyan tudok sok pénzt keresni?
Az anyagi javak megjelenése a horoszkópbanMinden jegynek meg van a maga alapvető képessége, hogy milyen "ügyesen" kezeli a pénzt, és úgy általában a vagyonát. Természetesen megint csak a felszínen kapirgálunk, ha azt gondoljuk egy személyiségelemzés csak ezt az egy részét nézi a horoszkópnak, amikor az anyagi viszonyt vizsgálja. Alaposabban a születési horoszkóp 2.háza tájékoztat arról, hogy milyen módon szerezzük a pénzt, hogyan jutunk a vagyonunkhoz. Az ingatlanok pedig a IV. ház hatáskörébe tartoznak.Összességében fontos a Nap jegy, a Vénusz állása, és a fent említett két életterület (horoszkópház) jellemzője.Részletes születési-horoszkóp elemezést érdemes készíttetni, ha pontosan tudni szeretné, hogy milyen módon tud meggazdagodni.A Nap jegy addig is sok mindent elárul arról, hogy ki, hogyan bánik a pénzzel, mennyire fontos neki, vagy mennyire tudja magát függetleníteni tőle. Minden jegynek meg van a maga területe, ahol könnyedén tud nagy pénzekre szert tenni. A pénzhez való viszony és a meggazdagodás legjobb módja a jegyek szerint:KOSKönnyedén kezeli a pénz kérdését. Ha van, akkor jó, és nem sokat törődik vele, hogy mire költi, ha nincs, akkor sem szomorkodik sokat. Csak akkor borul ki pénz miatt, ha aktuálisan akadályozza őt a pénztelenség abban, hogy azonnal megvalósítsa, amit akar. Nem igazán tud spórolni, és beosztani sem szokta vagyonát. Legkönnyebben pénzt sportokhoz, katonasághoz, fizikai aktivitásokhoz kötődő dolgokkal tud keresni. Vagyont felhalmozni akkor tud, ha minden keresetéből egy picit félre tesz, és nem költi el azonnal.BIKAA Vénusz által uralt Bika anyagiassága a legjellemzőbb tulajdonsága. Mindig odafigyel, hogy mennyire éri meg az, amit megvásárol. Nem is igazán hisz azokban a dolgokban, amik túl olcsók, vagy túl drágák a saját értékrendje szerint. Fontos neki, hogy mindig legyen megtakarítása, tartaléka. Az élet élvezetére azonban mindig költ, főleg az étkezésekre. Szívesen ad ki pénzt ékszerekre, műtárgyakra. Ha nincs pénze, akkor sem esik pánikba, de nagyon nem szereti. Olyan érzést kelt benne a pénztelenség, mintha éhes lenne. Könnyen tud pénzt keresni az értékpapír piacon, az ékszerek, műtárgyak világában. Ugyancsak megfelelő számára a szakács szakma, vagy a művészeti ágak. Vagyont felhalmozni akkor tud, ha tudatosan visszaforgatja a keresete egy részét a már meglévő vállalkozásába.IKREKSzámára a pénz könnyen jön, könnyen megy. Nem sokat törődik azzal, hogy mennyi pénze van, de mindig tudja, hogy meddig ér a takarója. Mivel a számok világában könnyen boldogul, ezért nem szokta elszámolni magát, és mindig képben van anyagi javaival. Ha nincs pénze, akkor előveszi "humán erőforrásait" vagyis kiterjedt baráti és ismeretségi körét, így nem aggódik pénzhiány esetén sem. Pénzt keresni legkönnyebben kommunikációs, közlekedési területen tud. Hatékony lehet még kézműves tevékenységekben is, akár a művészeti akár az ipari ágazatok valamelyikében dolgozik. Vagyont akkor tud felhalmozni, ha rendszerességet tud vinni a keresete beáramlásába, mert a rendszertelenség miatt nem tud, és nem akar félretenni.RÁKAnyagiassága leginkább a félelmein keresztül nyilvánul meg. Általában a teljes család boldogulását látja borúsan. Ha sok pénze van, akkor elsősorban a kényelmes fészeképítésre, vagy a gyerekeire fordítja. Ha egyedülálló, akkor valaki másnak a gyerekére, vagy háziállataira költ. Ha nincs pénze, akkor sem kér senkitől, inkább kicsit visszaveszi a kiadásait. Pénz keresni legkönnyebben gyerekekkel kapcsolatos szakmákban, lakberendezési területen, zenei pályán - ha van hozzá tehetsége , esetleg pedagógusi pályán tud. Vagyont akkor tud felhalmozni, ha nem vesz meg mindent azonnal, hanem egy kicsit kivár, amíg az akciók jobb árakkal kecsegtetnek. Jó lehet, ha havi szinten számon tartja kiadásait, akkor kevésbé szalad ki a kereteiből.OROSZLÁNAz Oroszlánok és a pénz két szóval köthető össze: luxus és sznob. Jó érzékük van az anyagiakhoz, de nem annyira a beosztásához, hanem az elköltéséhez. Mindig tudja mi az, ami igazából értéket képvisel, és mi a bóvli. Ha van pénze nagyon nagy lábon él, de jótékonyan juttat belőle környezetének is. Ha nincs pénze, akkor nagyon garasoskodó, elillan belőle minden nagyvonalúság. Nem ritka, hogy kölcsönt kér, és azonnal újra a ragyogás látszik rajta. Pénz nélkül morózus, és kötekedő. Pénzt keresni legkönnyebben a minőségi termékek világában, márkás termékek forgalmazásával, drágakő iparban tud. Ugyanakkor vezetői pozícióbanSZŰZMÉRLEGSKORPIÓNYILASBAKVÍZÖNTŐHALAK
2012.03.14. 16:44
2012. Március havi horoszkóp
KOSSzerlemTalán érdemes kivételesen meghallgatni mások véleményét, mielőtt egy új kapcsolatba kezdene. Ugyan a Nap belép a Kosba, és ezzel nem csak a szívét melegíti át, hanem felerősíti a kisugárzását is, azért érdemes a felszín alá ásni. Március 21-től „hivatalosan” is tavasz lesz, és ez hozhat változásokat a lelki síkon, még azoknak is, akik most úgy érzik, árnyékban vannak. Itt az idő, hogy megmutassa mennyire erős és szilárd!MunkaMunkájában nem talál sok kihívást, pedig ebben a hónapban a szerencse ön mellé szegődik. Most többet tehet magáért, mint hinné, szóval ez a hónap nem a láblógatás ideje. Egy Szűz egyű nő megtaníthatja egy-két dologra, szóval figyeljen rá, mert tudja, mit beszél.BIKASzerelem:Hajrá! Ez a hónap nagyszerűen alakul, akár egyedülálló, akár kapcsolatban él. Még sosem volt ennyire jól, élvezze hát ki teljesen, de válogassa meg, mit vonz be az életébe, ezzel a nagy örömmel. Mivel az igaz szerelemben mindenre van bocsánat, most kezdjen a békülésbe, mert most sikerrel jár!Munka:Ne legyen csüggedt, ami önnek megfelelő, nem mindig megfelelő másoknak. Próbálja ki a kompromisszumos megoldást, most ez ígérkezik a simább útnak. Ha feloldhatatlannak tűnik a helyzet, akkor pedig érdemesebb akár egy új álláson gondolkozni, de ne rúgja ki a széket maga alól elhamarkodottan.IKREKSzerelem:Március elején a bolygók arra szövetkeztek, hogy teret adjanak érzelmei kifejezéséhez! A durva kezdés után fellélegezhet egy kicsit, de csak a hónap közepéig, mert 13-a körül a Hold helyzete ismét felfordulást okoz. Úgy érezheti magát, hogy semmi sem jó, amit tesz. Ez csak a látszat. Ragaszkodjon álláspontjához, és ne engedje, hogy partnere abba az irányba nyomja, amerre ön egyáltalán nem akar menni.Munka:Sajnos ez az életterület sem lesz nyugalmas Márciusban. Készüljön fel néhány változásra, és hónap vége felé különösen figyeljen oda, hogy mindaz, ami történik önnel, milyen magasabb érdeket szolgálhat. Máskülönben elveszhetnek fontos információk, amik a jövőben hasznosak lehetnek. Igyekezzen mindent megérteni.RÁKSzerelem:Bátran előre, és felejtse el a megállókat. Ebben a hónapban nem lesz szüksége a fékekre. Asztrológiai szemszögből nagyon nyugalmas időszak vár önre. Formálhatja sorsát romantikus igényei szerint. Mutassa legjobb oldalát a partnere felé, most hatványozottan fog rá reagálni, megtérülő befektetés. Ha egyedülálló, akkor nem kell sokat várni a változásra, számíthat valakire, aki végre színt vall érzelmeiről. Talán éppen egy vonzó Kos.Munka:Beszélje meg problémáját egy megbízható kollégájával, és kérjen tőle segítséget, ha szükségesnek látja. Ne aggódjon azon, hogy a többiek mit gondolnak, hiszen az ön viszi vásárra a bőrét. Március 16-a táján egy jól mehet az együttműködés gyakorlatias – esetleg Bak jegyű – emberekkel. Ha van valami jó ötlete, ne titkolja, inkább kezdjen bele.OROSZLÁN:Szerelem:Március elég szokványos lesz a szerelem terén, de mivel az Oroszlánok hajlamosak megtörni a nyugalmat egy kis izgalommal, ezért figyelnie kell, hogy meg ne bántson vele valakit. Habár 5-e körül a Hold az Oroszlán jegyben fog tartózkodni, és hoz némi romantikát, ne várjon különleges ragyogást, inkább élje meg a mozdulatlanságot. Néha arra is szükség van. Munka:Ez a hónap megkívánja, hogy a legjobb tudása szerint teljesítsen, viszont a várt elismerés elmarad. Talán jobb, ha nem provokálja ki, hanem pihenteti elvárásait egy kicsit, mondjuk a következő hónapig. Lassan telhetnek a napok márciusban.SZŰZSzerelem:Alkalmas az idő, hogy változtasson dolgain, ne vesztegessen egy percet sem. Alaposan gondolja végig, mielőtt durva szavakkal illetne valakit, akit egyébként szeret. Március 14-e körül kiválóan állnak a bolygók, hogy támogassanak egy nyílt, mindenre kiterjedő beszélgetést, amivel párkapcsolatát erősítheti. Legyen őszinte, és vállalja fel az érzelmeit, most nem érheti sérelem.Munka:Bár időről-időre bizonyít önmaga és felettesei előtt, mégsem tud előbbre lépni. Talán valaki féltékeny a sikereire, és ezért hátráltatja? Jobb lenne, ha megszakítaná, vagy fellazítaná a kapcsolatát ezzel a személlyel, mert csak akkor árthat önnek, ha elég közel van. Mivel ebben a hónapban még a Mars a Szűzben jár, megkapja mindazt a támogatást, ami a döntései meghozásában segítik. Lépjen hát!MÉRLEGSzerelem:Romantikus képességei kicsit visszafogottabbak a szokásosnál, mert a Szatrunusz már jó ideje a Mérlegben tartózkodik. Azonban a hónap legelején olyan támogató erős hatnak, melyek hozzásegítik, hogy sikeresen zárhasson minden olyan megbeszélést, melyek a párkapcsolatát érintik. Esélye van visszaállítani a harmóniát és az egyensúlyt. Partnerétől hónap elején megértést, és együttműködést várhat.Munka:Sok munka vár önre ebben a hónapban. Legyen kitartó, ne hagyja, hogy a sikerek késlekedése lelombozza. Március 18-a körül lesz módja, hogy alakítson körülményein, akár még alku pozícióba is kerülhet, ahol a magabiztos fellépés hosszú távú pozitív változást indíthat el. SKORPIÓSzerelem:Egy nagy meglepetés éri ebben a hónapban, valaki, akire régóra vár, visszatér az életébe. De vajon ez tényleg annyira jó lesz? A döntés, hogy miként áll hozzá, csak az öné. Az életét akkor tudja irányítani, ha pontosan tudja, mit is szeretne átélni. Vegye komolyan önmagát.Munka:Kollégái, akik felnéznek önre, most még tanácsot is kérnek, legyen körültekintő, ne csak hiúságával legyen elfoglalva, hanem azzal is, aki önhöz fordult. Most, amikor látszólag kevesebb a munka, most is adjon lehetőséget másoknak is, ne csak akkor, amikor nagy a nyomás.NYILASSzerelem:A hónap elején úgy érezheti, ólmos súlyt cipel a vállán, és bármit is csinál, a párja szemében csak hibás lehet. Szerencsére ez sem tart örökké. Ahogy a Nap közelít a Kos jegyéhez egyre könnyebbek lesznek a dolgok, és megtalálja a megoldásokat, amik most még nem látszanak. Munka:A hónap során változó hatásokkal kell kalkulálnia. Olyan lehet, mint egy hullámvasút, ahol a kitörő lelkesedés és a konfliktusok között hányódik. Főleg azoknak kell nagy önuralmat gyakorolniuk, akik olyan helyen dolgoznak, ahol sok ellenkező nemű emberrel kell kapcsolatban lenni. Sajnos az egyetlen, ami megóvhatja, ha háttérbe szorítja igazságérzetét, és csak akkor szólal meg, ha már nagyon muszáj.BAKSzerelem:Ha azt szeretné, hogy dolgai változzanak, akkor muszáj lesz beszélnie partnerével. Ez a hónap több meglepetést is tartogat, amikor a Hold és a Plútó együttállnak a Bakban Március 16-a körül. A bolygóhatások döntési helyzetbe hozzák, ahol valamilyen álláspontot fel kell vállalnia. Természetesen a helyzet határozza meg, hogy mi tegyen, viszont nem úszhatja meg.. Az egyedül állóknak új kapcsolatot hozhat ugyanez a hatásMunka:A szokásosnál is keményebben dolgozik Márciusban. Nem hagy magának pihenő időt. Ezzel nem jár jól. Tartson szünetet, és szellőztesse ki a fejét, hogy megújult erővel kezdhessen bele a dolgaiba. Nem ártana, ha megpróbálna néhány feladatot másnak átadni, még ha ez ütközik is elveivel. Egy Szűz jegyű férfi olyan információkat adhat önnek, amivel nagy haszonra tehet szert.VÍZÖNTŐSzerelem:Ahelyett, hogy ugyanazokon a hibákon rágódna újra és újra, nézzen mélyen magába, és kérdezze meg, mit is akar a kapcsolatával. Meg kell vizsgálnia az érem másik oldalát is, mielőtt mindennel a máikat vádolná. A kapcsolatokért pontosan 50%-ban felel mindkét fél. Felejtse el a múltat, azon változtatni már nem tud.Munka:Áldozatvállalásra lesz szüksége munkahelyén, ha előbbre akar jutni. Írjon listát a hasznos, és az akadályozó dolgokról. Tegye most félre személyes érzelmeit, mert az a siker kulcsa. Barátokat tud máshonnan is szerezni.HALAKSzerelem:Március első három hetében a Nap még a Halakban jár, ami mindig a legjobb a szerelemi élet terén. Időzítse a beszélgetéseket mostanra, mert kommunikációja hatékonyabb, gördülékenyebb, partnere is jobban megérti. Egyetlen aprócska figyelmeztetést azonban megérdemel a Március 3-a körüli Mars szembenállás, ami hevessé teheti a szócsatákat férfi és nő között.Munka:A Mars éppen a Halak jeggyel szemben jár, így ez a munka területén erőt, és hatalmat hoz. Nem ad azonban kitartást, úgyhogy ne kezdjen olyan feladatba, ami meghaladja erejét. Kalkuláljon reálisan a képességeivel. Nem kell mások szabályait követnie, de ésszerű megoldásokra kell törekednie. Erejét most fordítsa saját céljai megvalósítására.
2012.03.01. 14:44
Március havi horoszkóp
Végre itt a március! Olvasd el mit ígér számodra a horoszkópod a tavasz első hónapjában.
2012.03.01. 09:00
2012 március havi horoszkóp
Elérkeztünk a tavasz első hónapjához, a márciushoz. Lássuk, kinek mit ígérnek a csillagok erre a hónapra!
2012.03.01. 08:36
Joy.hu
2012. március havi horoszkóp
A Szűz legyen a kelleténél óvatosabb, mert jelentősen több kiadás várható, mint amit előre betervezett. A Mérleg legyen nagyon körültekintő,…
2012.03.01. 07:00
Natursziget.com
Havi horoszkóp márciusra
Márciusban sürgősen megoldandó feladatok várnak a Szüzekre, a Mérlegeknek pedig óvatosan kell sportolniuk, mert kisebb baleset leselkedik rájuk.
2012.02.28. 21:48
2012 február havi horoszkóp
Most megtudhatod, mit ígérnek a csillagok a szerelmesek hónapjára, azaz februárra!
2012.02.07. 17:08
Joy.hu
Február havi horoszkóp
Kíváncsi vagy mi vár rád az év második hónapjában? Olvasd el a horoszkópodat!
2012.02.01. 09:00
Február havi horoszkóp
Havi horoszkópunk segítségével válaszokat kaphat, ha bizonytalan a szerelemben, párkapcsolatában, vagy a munkájával kapcsolatban.
2012.02.01. 07:45
Bien.hu
2012. február havi horoszkóp
Az Oroszlán jól teszi, ha szeretteire egy kicsivel több időt szán. A Mérleg kezdjen gyorsan valami új dologba, de ne…
2012.02.01. 07:00
Natursziget.com
Havi horoszkóp februárra
Az Oroszlánok számára jelentős fordulatokat hozhat a február, a Mérlegeknek pedig valami egészen új dologba kellene kezdeniük ebben a hónapban.
2012.01.31. 23:09
2012 Február havi horoszkóp
KOSSzerelem:Mélyen magába kell néznie, ha azt szeretné, hogy a dolgok jobbra forduljanak. Hallgasson barátaira, és ne engedjen a negatív gondolatainak teret nyerni. Februárban a Kosok számára a Vénusz jegyváltása és Uránusszal alkotott pozitív kapcsolata új szerelmet ígér a most még egyedülállóknak, és felfrissülést a meglévő kapcsolatokban. Február első hetében figyeljen oda, hogy ne sodorják túlságosan magukkal az események. Tartsa magánál az irányítást.Karrier:Tegye világossá, hogy milyen elvárásai vannak mások felé, így elkerülheti a nagyobb problémákat. Egy e-mail, vagy levél formájában érdekes új híreket kaphat 25-e körül, amikor a Vénusz és a Hold együttállnak a Kosban. Ezek a hírek, akár változásokat is hozhatnak pályafutásában. Ne feledje, hogy az olykor negatívnak tűnő fordulatok hosszú távon mégis az előrelépést szolgálják. BIKASzerelem:Tegyen nagyobb erőfeszítéseket, ha nyerni akar szerelmi életében, ne féljen több romantikát és merészséget felvállalni. Ez a hónap remek lehetőségeket tartogat, hogy érzéseit felfedje a másik előtt, ne vesztegesse el, ezt a remek alkalmat. A sors egy magas, barna hajú személy formájában hozat új szerelmet a magányos Bikáknak.Karrier:A munka területén sokkal óvatosabb, mint máskor, és ezt bölcsen teszi. Februárban egy penge élén kell egyensúlyoznia, hogy ne hozzon elhamarkodott döntéseket, de azért kicsit kockáztasson is, nehogy kárba vesszen minden, amiért olyan keményen dolgozott eddig. Ne várjon, ha már pontosan tudja mit akar elérni, mert az idő alkalmas a célok megvalósítására, de bele kell kezdenie minél hamarabb. IKREKSzerelem:Kijutott a csalódásokból az elmúlt időszakban, de egészen biztos benne, hogy ebben semmi szerepe nem volt gondatlanságának, és meggondolatlanságának? Ebben a hónapban lehetősége lesz átgondolni hosszú távú terveit. Fogalmazza meg mit is akar, és ne adjon újabb lehetőséget a csalódásra azzal, hogy most nem őszinte önmagával. Karrier:Ossza meg ötleteit a környezetével, mert ebben a hónapban módja lesz megmutatni az önben rejlő tehteséget. Ne hallgasson az önt kritizálókra, csak a féltékenység szól belőlük, és bármit megtennének, hogy lehúzzák önt. Feltartott fővel járjon, és hagyja figyelmen kívül őket.RÁKSzerelem:Ne érezzen bűntudatot olyan dolgok miatt, ami felett nincs befolyása, nem minden az ön feladata! Ez az érzés különösen 5-6-a környékén uralkodhat el önön, mielőtt a Hold végleg kilépne a Rák jegyéből. Figyeljen befelé, és érezzen rá belső erejére, így világossá válik önmaga előtt is, milyen igényei vannak. Ez garanciája, hogy szerelmi életében elégedett legyen. A Februárban alakuló új barátsága, akár életre szóló kapcsolattá is alakulhat.Karrier:Ismerje fel, hogy mi az ami előrelendítené, így hamar rájöhet mi gátolja haladásában. Úgy tűnik, csak az önbizalom hiányzik. Amikor a Hold Február 6-án elhagyja a Rák jegyét, visszaáll a régi rend, visszanyeri kontrollját önmaga felett is, ekkor lesz módja, hogy másokkal is megossza ötleteit, gondolatait. Kellemes meglepetésben lesz része, a reakciók hallatán. Egy Halak jegyű kollégája tehet egy érdekes javaslatot, hogyan hárítsa el a munkahelyére irányuló nehezítő hatásokat, melyeket egy súlyos bolygóállás okoz, ami 22-e körül lesz a legintenzívebb.OROSZLÁNKár egy „halott lovat ostorozni”, ha párkapcsolatában patthelyzetben van, ideje lépni! A dolgok az életben van úgy, hogy csak egy rövidebb időre szólnak, aztán már nem működnek tovább. Ha egyedülálló, akkor ne üldögéljen otthon tovább, vágyakozva az igaz szerelemre, hanem induljon neki az életnek, és élvezze azt. Minden vágya teljesülhet, ez a hónap kedvez a jól megfogalmazott kérések valóra válásának.Karrier:Ne aggódjon, ha a dogok nem úgy mennek, ahogy szeretné, van ideje, hogy változtasson rajtuk. Legyen nyitott az új ötletekre, és ne vegye félvállról csak azért, mert a jelenben túlzónak tűnik. Lehet, hogy pont ez indítja új pálya felé. Tartsa nyitva a szemét, és figyelje mit hoz ez a hónap!SZŰZSzerelem:Ez a hónap sok jót tartogat a Szűz jegyűeknek. Ha egyedülálló, akkor már nem tart sokáig ez az állapot, mert valaki felfigyelt már önre, és nem fog csalódni, ha rájön ki is az illető. A kapcsolatban élőknél is szárnyal a szerelem, és ez a hónap bizonyosan elmélyíti a meglévő érzelmeket.Karrier:A munka nem az élete, csak egy része annak. Ebben a hónapban érdemes kipróbálnia magát egy új területen, hátha ott jobban kiteljesedhetne. A tehetsége szerint akár egy új lehetőség is megnyílik ön előtt. Keresse meg miben a legjobb, ne csak nagyon jó akarjon lenni.MÉRLEGSzerelem:Nem kell mindig azon aggódni, hogy mások mit gondolnak. Ön egy szuverén egyén, önálló döntésekkel. Egy régi barát ismét felbukkanhat az életében, és ez okozhat némi zűrt, de csak önön múlik, hogyan végződjön az egész. Ha szükségét érzi, töltsön egy kis időt egyedül, sétáljon egy nagyot, az segít kitisztítani a gondolatait. Egy érdekes felfedezés vár önre.Karrier:Ha úgy érzi nincsenek már lehetőségei, ásson kicsit mélyebbre, meg fog lepődni mit talál. Ne engedje, hogy kollégája olyan helyzetbe kényszerítse, amire még nem érzi felkészültnek magát. Amikor eljön a következő lépés ideje, érezni fogja, bízzon megérzéseiben. Ha egy Kos férfi kér tanácsot öntől hallgassa meg figyelmesen, mert a végén még a saját hasznára fordíthatja a dolgot.SKORPIÓSzerelem:Van valaki a közelében, aki sokat gondol önre, mégsem kap helyet a szívében. Lehet, hogy még mindig a korábbi kapcsolatában szerzett sérülés miatt bizalmatlan, de ne hagyja, hogy a rossz emlékek elhomályosítsák értékítéletét. Engedje el a múltat, és élvezze a jó barátok társaságát, akik törődnek önnel. Kezdje azzal a hónapot, hogy megnyitja a szívét és az szellemét az elkövetkezendő jó befogadásához. Karrier:A hónap elején lehetősége nyílik, hogy bizonyítson önmagának, ragadja meg az alkalmat, ne engedje el. Minden a kedve szerint alakul, úgyhogy itt az ideje, hogy abbahagyja a múlt hibáinak elemzését, és elkezdjen hinni magában! Egy Bak nő ajánlatát komolyan vehet, nem fog csalódni benne.NYILASSzerelem: Most tehet néhány lépést, hogy jobban menjen a kommunikáció ön és a partnere között. Ettől még lesznek nézeteltéréseik, de ezért van két ember kapcsolatban, hogy feldolgozzák a konfliktusaikat. Tanuljon meg hallgatni egy kicsit, anélkül, hogy azonnal dühbe gurulna, egy kicsit több türelemmel, mint amit eddig tudott. Esetleg kipróbálhatja, hogy nem emeli fel a hangját a viták során… csak ez érdekesség kedvéért.Karrier:Ez a hónap több olyan helyzetet is hoz, ahol frusztráltnak érezheti magát. Ezek csak pillanatok lesznek, el lehet viselni. Érezheti úgy, hogy szembe kell mennie egy kollégájával, és ez akár rosszul is lesülhet. Próbálja a heves vitát hatékonyabb megegyezési módra átfordítani. Néha egy csendes szó messzebbre hallatszik, mint egy kiáltás.BAKSzerelem:Február fordulópontot jelenthet a szerelmi életében. Rendkívül kedvező ez az időszak a pozitív változásoknak, és arra is, hogy meghozzon néhány döntést, és erről beszéljen is. Túl sokáig tartotta magában a kérdéseket, melyeket fel kell tennie partnerének. Most kell kimondani mindkettőjük érdekében.Karrier:Ne engedje, hogy külső erők ellenőrzésük alatt tartsák. A Február a Bakok számára általában csendes időszak, így előfordulhat, hogy könnyedén hátradől, s közben kiengedi kezéből az irányítást. Most két lábbal kell állnia a földön, és a hónap vége felé még keményebben kell dolgoznia, mint általában. A dolgok jobb, ha teljes mértékben az ön kezében vannak, ne engedje, hogy kicsusszanjanak.VÍZÖNTŐSzerelem:A nap a Vízöntő jegyében tartózkodik a hónap első felében, és ez határozottan romantikussá teszi a jegy szülöttjeit. A múltban mutatott hűség és felelősség most mély elkötelezettség és szeretet formájában nyer viszonzást. Hallgassa meg, mit mondanak önnek, figyelve arra is hogyan mondják, így közelebb engedi magához azokat, akik a társaságára vágynak. Élvezze a közelséget, és a közösen töltött időt.Karrier:Néhány nehéz döntés vár önre ebben a hónapban. Nem mindenki dolgozik olyan keményen, mint ön. Néhányuk miatt sokat kell kompenzálnia, s ez nem fari sem önnel, sem a többi rendesen dolgozó kollégájával szemben. Előbb-utóbb eljön az ideje, hogy beszéljen, és kiderüljön az összes hazugság.HALAKSzerelem:Ebben a hónapban a romantikus érzései igen változékonyak lesznek. Az ugyan tudja, mit akar, de vajon ez ugyanaz, mint amire szüksége van? Könnyen találhatja magát szélsőségek között pattogva, és akkor nem lesz más választása, mint valami egészen újba kezdeni. Sajnos ebben az esetben a dilemmája feloldásához nem lesz minden a kedve szerint.Karrier:Alkalma lesz előbbre lépné a munkájában, de nem biztos,hogy az első alkalommal észreveszi a lehetőséget, amikor az kínálkozik. Ami eleinte csak mellék vonalnak tűnik, az hosszú távon sok hasznot hozhat.
2012.01.25. 12:42
Havi horoszkóp januárra
A Bikáknak sok izgalmat ígér 2012 januárja, a Rákok pedig tele lesznek energiával és remek ötletekkel.
2012.01.18. 22:15
2012-es január havi horoszkóp
Olvasd el a JOY 2012-es januári horoszkópját és tudd meg, mit ígérnek számodra a csillagok erre a hónapra!
2012.01.06. 17:48
Joy.hu
Január havi horoszkóp
Új év, új élet? Olvasd el a horoszkópodat és megtudd mi vár rád a 2012-es év első hónapjában!
2012.01.01. 10:00
2012. január havi horoszkóp
A Nyilas akkor cselekszik legokosabban, ha új barátok után néz, a bak életében valóban jelentős változások várhatóak az új évben,…
2012.01.01. 07:00
Natursziget.com
December havi horoszkóp
Kíváncsi vagy mi vár rád az év utolsó hónapjában? Akkor olvasd el a horoszkópodat.
2011.12.01. 09:00
2011. december havi horoszkóp
A Bika hajlamossá válhat arra, hogy túlköltekezzen, legyen körültekintő! Az Oroszlán fordítson több figyelmet kollégáira, beosztottaira, feletteseidre, és legyen körültekintő…
2011.12.01. 07:00
Natursziget.com
Havi horoszkóp decemberre
A Mérlegeknek néhány szőnyeg alá söpört dologgal kell szembenézniük, a Rákoknak pedig rengeteg tennivalója lesz az év utolsó hónapjában.
2011.11.30. 18:30
2011 novemberi havi horoszkóp
Tudd meg most, mit ígérnek novemberre a csillagok a Te csillagjegyednek!
2011.11.02. 10:00
Joy.hu
November havi horoszkóp
Olvasd el horoszkópodat és megtudhatod mit tartogat számodra a november!
2011.11.01. 09:00
2011. november havi horoszkóp
A Rák legyen óvatos, mert november folyamán nagy a veszélye, hogy valaki könnyen félrevezetheti, becsaphatja. Az Oroszlánnak a feje búbjáig…
2011.11.01. 07:00
Natursziget.com
Október havi horoszkóp
Olvasd el horoszkópodat és megtudhatod mit tartogat számodra az október!
2011.10.01. 08:00
2011. október havi horoszkóp
Az Oroszlán sikerekre számíthat a munkában, tanulásban, a Szűz mostanában senkinek ne adjon kölcsön, mert kevés esély van rá, hogy…
2011.10.01. 07:00
Natursziget.com
Szeptember havi horoszkóp
Ne szomorkodj, hogy vége a nyárnak, az ősz is rengeteg nagyszerű dolgot tartogat számodra! Nézd meg a horoszkópod, és megtudod!
2011.09.05. 11:00
2011 szeptember havi horoszkóp
Most megtudhatod, hogy mit ígérnek a csillagok ebben a hónapban!
2011.09.02. 11:41
Joy.hu
2011. szeptemberi havi horoszkóp
A Bika a bolygók együttes és erősen agresszív, kellemetlen hatása miatt a hónap első napjaiban hajlamos lehet a kapkodásra, idegeskedésre,…
2011.09.01. 07:00
Natursziget.com
Havi horoszkóp 2011 szeptemberére
Az egyedülálló Kosok örülhetnek, a Rákok végre jól érezhetik magukat a bőrükben, a Szüzeknek pedig váratlan kiadásokra kell számítania. Nézd meg, neked mit ígérnek a csillagok szeptemberben.
2011.09.01. 00:08
Nlcafe.hu
Augusztus havi horoszkóp
Élvezd ki a nyár utolsó pillanatait! És ha kíváncsi vagy, mi vár rád ebben a hónapban, olvasd el a horoszkópunkat!
2011.08.01. 14:34
2011. augusztus havi horoszkóp
Az Oroszlán most gyökerestül tudja megváltoztatni mindennapjait, a Szűz is komoly fejlődést érhet el a munkája terén. A Nyilas vegye…
2011.08.01. 07:00
Natursziget.com
2011 július havi horoszkóp
Olvasd el, mit ígérnek erre a hónapra a csillagok!
2011.07.05. 16:05
Joy.hu
Július havi horoszkóp
Utazás? Szerelem? Kíváncsi vagy mit tartogatnak számodra a hosszú nyári esték? Olvasd el horoszkópunkat!
2011.07.01. 09:00
2011. július havi horoszkóp
A Bika nehezen birkózik meg a forrósággal, jelentős energiacsökkenést tapasztalhat, az Ikrek viszont tele lesznek életkedvvel, energiával, mozgalmas, rendkívül jó…
2011.07.01. 07:00
Natursziget.com
2011 Június havi horoszkóp
Minden jegy három részre van bontva- dekádok alapján- a születés napja szerint válassza ki a megfelelő, önnek szóló előre jelzést. Ha ismeri aszcendense pontos pozícióját, akkor elolvashatja az ahhoz tartozó horoszkópot is. Ebben az esetben a dekádok a jegy 30°-t 3x10°-ra bontja. Első dekád a jegy 1°-9°-ig terjedő részére eső ascendens, a második dekád a 10°-19°-ig terjedő részre eső ascendens, és a harmadik dekád a 20°-29°-ig terjedő részre eső ascendens. KOS03.21.-03.30.-Első dekádA bolygók június elején nem sok újdonsággal szolgálnak, inkább a hosszútávú hatások veszik át az irányítást. A kreativitásért, és újításokért felelős Uránusz ott mocorog az önkifejezését képviselő Napja körül, és nem engedi, hogy nyugodjon, pihenjen. Minden kicsit több feszültséget okoz, mint máskor. A hónap második fele mozgékonyabb lesz, és 23-a után fordulat állhat be ügyei menetébe is. Szerelmi életében 10-e és 21-e között új impulzusok érik, amiket könnyedén fogad. Még nem sejti, hogy ezek a szálak egyre intenzívebben veszik körül, és a hónap végén már nem is tud másra gondolni.Munkájában a hónap második felében várható némi feszültség, amiből jó kommunikációval nyertesen kerülhet ki, de vigyázzon, mert szavai pengeélesek lehetnek!Fejlődése szempontjából 28-a környéke lesz figyelemreméltó (főleg a Március 25-27-én születetteknek), több szinten is egyszerre kell megoldania a felmerülő problémákat. Gyakorolhatja a beleérzés képességét, és megfigyelheti, mások miként áldozzák fel magukat céljaikért. 03.31.-04.10.-Második dekádEnergikusnak, fantáziadúsnak érzi magát, jól érzi magát a bőrében a hónap első felében. Raktározzon ebből az érzésből, mert a hónap második fele érzelmileg kicsit felforgató lesz. Ha tervez utazást, leginkább 20-a környékén alkalmas rá az idő. A szerelemben a kapcsolatban élők féltékenykedést tapasztalnak párjuk részéről, de egy pár kedves szóval ez orvosolható. Az egyedül élők ebben a hónapban inkább érdekes, baráti kapcsolatokra számíthatnak, mint a nagybetűs szerelemre.Munkájában hónap közepén beszédesebb, ötletgazdagabb lehet, mint máskor. Vigyázzon, ebben az időszakban könnyen fecseghet ki üzleti titkokat.Fejlődésében a hónap első néhány napjában várják a legnagyobb lehetőségek. Emberi kapcsolatiban makacsság és rugalmasság kérdésköre lesz porondon. Figyelje milyen helyzetben, hogyan tud reagálni. 04.11.-04.19.-Harmadik dekádEzek az utolsó napok, amikor még a nagy szerencse bolygója, a Jupiter közvetlen hatással van az életére. Használja ki ügyesen a hónap első napjait. Jók a kilátásai, hogy befektetéseket tegyen, pénzét most megfelelően tudja elhelyezni. A hónap eleje és közepe izgalmas lesz, legyen nyitott a jelekre. Szerelmi életében is hónap közepén vár önre sok változás. Ha nyaralni indul jó eséllyel számíthat egy kis könnyed nyári kalandra. Az otthon maradóknak sem lesz unalmas a hónap, a könnyedség lesz jellemző az ő életükben is.Munkájában a hivatalos, sok figyelmet és kitartást igénylő feladatokat időzítse a hónap elejére, a kreativitást, és sokoldalúságot igénylő feladatok jobban mennek majd a hónap második felében.Nagy fejlődési lehetőség a hónap közepén várja, gyakorolhatja az agressziómentes, könnyed rugalmas hozzáállást. BIKA04.20-04.30. - Első dekádJúnius elején a nagy szerencsebolygó, és mozgékonyságot, szellemi frissességet adó jelölő kedvezően hatnak, így minden olyan tevékenységet érdemes elvégezni, amihez a lendület és a szerencse kell. Ilyenkor jó belekezdeni új dolgokba, akár egy régebbi ötletet is megvalósíthat most, sokáig önnel lesz a szerencse. A hónap végére egy kis feszültséggel kell számolnia, de ez inkább inspirálja, mint gátolja majd.Szerelmi életében ebben a hónapban folyamatosan jelen lesz valami pezsgés, és bizsergés. Intellektuális téren tud most hódítani. Munkájában június legeleje lendületet hoz, 20-a után pedig a részletek kidolgozására keríthet sort. A hónap egészében támogatóan hat az Uránusz, aki segít minden újító gondolat megvalósításában.Legnagyobb fejlődési lehetősége a hónap végén várja, 28-a körül „detonál” hat égitest összehangolt energiája. Megmozgat szinte minden alap energiát. Nincs más dolga, mint felismerni, hogy ami történik Önt szolgálja, még ha nem is látszik első ránézésre. 05.01.-05.11. – Második dekád A hónap elején kiélheti energiáig, csináljon meg mindent, amihez csak kedve van, a tapasztalatai támogatni fogják előrejutását. Június közepe kellemes és kiegyensúlyozó lesz az ön számára, lazítson, töltődjön a környezetéből érkező kedvességből, szeretetből.A szerelemben 18-26-a között számíthat egy kis érzelmi újdonságra, akár egyedül él, akár kapcsolatban. A lényeg, hogy fogadja nyitottan, és élvezze, inkább kényeztetésként élje meg, kivételesen ne legyenek elvárásai.Munkájában a hónap első harmada adja a lendületet, és a legvégére már be is gyűjtheti az elismeréseket. Bátran bízzon fantáziájában, lelkesedése magával ragadja környezetét is.Júniusban a fejlődés az érzelmek terén várja, próbálja ki milyen úgy fogadni a helyzeteket, ahogy azok jönnek. Nem többet akarni, de kevesebbet se kivenni, mint, ami jár. 05.12.-05.21. - Harmadik dekádJúnius első hete kinyitja ön előtt az érzelmek, az anyagiak, és a művészetek kapuját. Fogékonyabb most a szépre, jobban igényli a harmóniát, mint máskor. Az is előfordulhat, hogy kicsit érzékenyebb az átlagosnál. Hónap közepén a feszültségek és a pezsgés ideje lesz, és 25-e után egy új köntösben tér vissza az érzelmi nyitottság. A külvilágból érkező impulzusok lesznek a fontosabbak. Áthelyeződik a fókusz.Szerelem terén a nyugalom meghittség igénye uralkodik a hónap elején, aztán a vágyak fokozódnak, de ehhez egy kis elégedetlenség is társul. Júniust könnyed flörtökkel és kalandokkal búcsúztatják a Bikák.Munkájában kicsit szétszórtabb és figyelmetlenebb, mint máskor, ez az időszak nem igazán alkalmas alaposságot igénylő munkák elvégzésére. Június utolsó hetére tér vissza megszokott teljesítménye, akkorra időzítse a fontosabb teendőit.Fejlődési szempontból jó alkalom lesz a hónap eleje, hogy megélje milyen sokféleképpen tud örömet szerezni magának, legyen szó szerelemről, egy finom vacsoráról, vagy egy remek színházi előadásról. IKREK05.22.-05.31. - Első dekádJúnius első hetében a Merkúr segíti, és frissíti szellemét, amit megerősít az Uránusztól érkező kreativitás, és ötletgazdagság. A hónap közepén érzelmei kerülnek előtérbe, felerősödhetnek ambíciói, és ideális lesz ez az időszak jó üzletek megkötésére is. Figyelnie kell testi épségére és indulatait sem árt kordában tartani 24-e után, amikor a Mars hevíti ön körül a levegőt.Szerelmi életében nagyon alkalmas lesz a Június a nagyszabású tervek kivitelezésére. Hónap elején tervezzen, a közepe felé adja bele minden szenvedélyét, és az összes romantikus fogást, amit csak ismer. A hónap legvégén pedig ragadjon meg minden alkalmat, amit csak az élet kínál, mert lendülete ellenállhatatlanná teszi önt.Munkájában sok változatosságot ígér ez az időszak. A kreatív ötletektől eljuthat a komoly üzletek megkötéséig, illetve módja lesz eddig kivívott pozícióját megszilárdítani. A hónap utolsó hete tartogathat meglepetéseket, fogadja rugalmasan, és inkább tanulni akarjon belőle.Fejlődésében is ezek a hónap végi napok lesznek igazán hasznára. Figyelje spontán reakcióit, és hogy miként keveri bele hatalmi játszmáit a hétköznapi apró konfliktusokba.06.01.-06.11. - Második dekádBoldog születésnapot!Használja ki, hogy évfordulója van, és tervezzen előre. Vessen számot az elmúlt év eseményeivel, eredményeivel, és tűzzön ki meg valósítható célokat. Furcsának, kicsit lelassultnak érzékelheti életét, de ne aggódjon, gyűjtse az erejét, ez csak átmeneti pihenési lehetőség. A hónap legelején érzékelt feszültség alábbhagy, és 20-a után egy igazi érzelmi katarzisban élheti meg tapasztalatait.Szerelmi életében Június első napjai az önazonosság, magabiztosság érzését nyújtják, és ezt partnere is érzi önön. Ha nincs most partnere, akkor ne lepődjön meg, ha kedvesebbek önnel azok az emberek is, akiktől nem is várta. 19-26-a között tegyen meg mindent szerelméért, mert most támogatottak az ilyen kezdeményezései.Munkája terén váltogatják egymást a támogató és hátráltató események. Ne hagyja, hogy külső körülmények letérítsék kiválasztott útjáról, legyen kitartó és magabiztos.Fejlődése szempontjából most érzelmei terén tapasztalhat meg olyan intenzív helyzeteket, melyek lehetőséget adnak az önismeret mélyítésére. 06.12.-06.21. – Harmadik dekád Boldog születésnapot!Tervezzen, mert az évforduló mindig jó alkalom, hogy egy ciklust lezárjon, és egy újat megnyisson. A 15-e környékén születettek ebben az évben sorsfordító eseményekre számíthatnak, érdemes a szokottnál is jobban figyelni a „jeleket”. Általánosságban Június első hete az érzelmekről szól. Mondjon ki mindent, ami a szívében van, még akkor is, ha ezzel konfliktust gerjeszt. Hónap közepétől minden elsimul, és egy kellemesen indulhat a nyár.Szerelmi életében sok átmozgató érzelemmel kell számolnia. Előfordulhat, hogy párja nem csak szavakat, hanem tetteket is vár öntől, és minden bizonnyal hálás lesz, ha megkapja azokat. Akik éppen egyedül járják útjukat, azok tegyék azt nagyon nyitottan, hátha a sorsfordító esemény maga a szerelem, ami ilyen bolygóállásoknál sosem egyszerű, múlandó érzelmekkel jár.Munkájában is elvárásokkal szembesülhet, de az elvárásoknak való megfeleléshez megvan önben a lendület és a kitartás. Kiemelkedően tud teljesíteni főleg a 14-25-e közötti időszakban. Ha tudja, ekkorra időzítse a fontos munkával kapcsolatos teendőket.Fejlődésében az egész hónap fontos lehet, figyelje meg, milyen mélységig hajlandó átadni magát a „felsőbb vezettetésnek”. Hol éli ki spontaneitását, hol veszi fel a legtöbb információt, és hogyan viseli az érzelmi viharokat. RÁK06.24.-07.02. – Első dekád Boldog születésnapot!Remek alkalmat nyújt az évnek ez a kiemelt szakasza, hogy tervezzen, vagy csak egyszerűen hagyja, hogy intuíciója ellássa néhány jó tanáccsal, ami majd időről-időre kisegíti az elkövetkező évben. A hónap elején feszült lehet, amit sok mozgással tud felszabadítani, de vigyázzon, mert a figyelmetlenség most balesethez is vezethet (Merkúr és Uránusz együttes hatása) A hónap második felében tisztán az érzelmek uralkodnak, hol magával ragadj a meghatottság, hol kicsit letörtebb lesz, és nem kizárt, hogy az áltagosnál ingerlékenyebb, sértődékenyebb lehet.Szerelmi életében 10-től szinte a hónap legvégéig olyan élményekben lehet része, amik ritkán követik egymást ilyen sűrűn. Segítse partnerét, és környezetét azzal, hogy tájékoztatja őket, éppen hogy érzi magátMunkájára nehezen tud csak koncentrálni, nincs meg az az összeszedettség önben, amihez hozzá van szokva. Hagyjon időt magának, és csak akkor hangoztassa véleményét, ha 100%-ig biztos benne, hogy igaza van.Fejlődésében most érzelmei lesznek nagy segítségére. Figyelje milyen színesen és sokoldalúan éli meg a kellemes és kellemetlen élethelyzeteket. Profitálhat abból, ha felfedezi, még ilyen utakon juthat el a kívánt megoldáshoz.07.03.-07.13. – Második dekádJúnius hónap elején erősnek és energikusnak érzi magát, és sok megerősítést, támogatást kap férfi ismerőseitől. A hónap közepén szellemileg és érzelmileg egyaránt rugalmasan éli meg hétköznapjait, ami könnyed, kellemes hangulatot ad önnek. Élvezze minden pillanatát.Szerelmi életében 18-27-e közötti időszak tartogat egy kis mozgolódást, párkapcsolatban élők és egyedülállók egyaránt sok ajánlatot kapnak, de ezek könnyed flörtök, nem kell rájuk túl nagy hangsúlyt fektetni.Munkájában egy általános, kellemes hangulat árad szét, nem kell túl sokat, és túl sok felelősséggel dolgoznia. 22-e után pár napig nagyon pörög, figyeljen oda a részletekre, mert hajlamos lehet elsiklani felettük.Fejlődésében most érzelmei segítik előre. Tapasztalja meg az elkötelezettség, és komoly szándékok nélküli könnyed kapcsolatokat, ha kapcsolatban van, akkor pedig figyelje milyen csábítási trükkök vannak a tarsolyába, amivel párjának kedveskedhet.07.14.-07.23. – Harmadik dekád A hónap első felét a súlyos és hullámzó érzelmi hatások teszik emlékezetessé. A kiegyensúlyozottságnak nyoma sem lesz. A józanész is csak a hónap közepén köszönt be. Az ilyen intenzitású hullámok nem csak önt, de a környezetében élőket is nagyon megviseli. Fordítson fokozott figyelmet arra, hogy legyen ideje pihenni.Szerelmi életében is az érzelmek áradása lesz meghatározó. Nyitottsága és fantáziája fellendíti a közös életet, és színessé teszi az egyedüllétet is. A szenvedély és a szexualitás most nagy teret kap a szerelem színpadán.Munkájában a hónap közepén érezheti tett erősnek magát, ami remek lehetőségeket tartogat. Figyelje a jelzéseket, és ha tud, koncentráljon a hosszabb távú célokra is. Fejlődési lehetősége abban rejlik, hogy júniusban nem csak a „megszokott” módon éli meg érzelmeit, hanem a ritkábban tapasztalt helyzeteket is könnyedén veszi. Mivel az alap érzelmi feszültsége magasabb a szokásosnál, intuíciója is intenzívebben működik. Figyelje megérzéseit.OROSZLÁN 07.24.-08.02. - Első dekád Általánosságban Június elején a szellemi frissesség, ötletgazdagság jellemzi, hónap közepén az érzelmek hozzák a pezsgést az életébe, egy könnyed flört, néhány kellemes bók formájában, míg 20-a utáni időszakban felerősödnek az intenzív férfias energiái, kicsit védelmezőbb, kicsit agresszívebb, kicsit lobbanékonyabb lesz. Szerelmi életében a könnyedség, a lazaság lesz a legjellemzőbb hatás. A párkapcsolatban élőket apró kísértések környékezhetik meg, míg a „szabad prédák és vadászok” dőzsölhetnek az élvezetekben, ebben a hónapban. Munkájában a hónap eleji szellemi aktivitást tudja pozitívan kihasználni, ami a mostanában támogatóan ható Uránusz miatt kiemelkedően kreatív módon jelenik meg. Munkatársai körében sem kell negatívumokra számítani, de feletteseivel lehetnek összetűzései, főleg a hónap végén.Fejlődési lehetőségét 27-28-a környékén használhatja ki leginkább. Mivel egy nagyon összetett hatás érvényesül, komoly energiák mozdulnak meg, minden megtörténhet, és mindennek az ellenkezője is. 08.03.-08.13. – Második dekád A hónap első felében az önkifejezésre helyezze a hangsúly, beszéde gördülékenyebb, kisugárzása karizmatikus lesz. A hónap közepén tapasztalható nyugalmat használja pihenésre, mert ahogy telnek a napok, egyre erősödnek az érzelmi szabadság iránti igényei, amelyeket nem csak párkapcsolatában éli meg. Június utolsó napjaiban érzékenyebb lehet az időjárási hatásokra.Szerelmi életében a hónap közepén sokféle új hatás érheti, melyekkel jobb esetben gazdagítja párkapcsolaton belüli életét, rosszabb esetben nehezen viseli a kapcsolatában megélt „bezártságot”. Az egyedül élőkre a hónap közepe felé sok élmény, színes, könnyed szórakozás vár. Éljen az élet adta kényeztetésekkel. Lehet hogy később komolyra fordulhat valamelyik a most kötött ismeretségek közül.Munkájában koncentráltabban kell részt vennie, a bolygóhatások miatt hajlamos lehet könnyedén venni a feladatait, és esetleg a felelősségvállalással kapcsolatban konfliktusa is kialakulhat.Fejlődési lehetőséget Júniusban a változékony hangulata, pontosabban annak megfigyelése tartogat. Ahogy a Hold változik, és lép egyik jegyből a másikba, mindig tartogat valami újat. Próbálja felfedezni az összefüggéseket hangulata és a Hold változása között. 08.14.-08.23. – Harmadik dekád Erős feszültségekkel kezdődik a hónap, amit szellemi tettvágy és önmegvalósítási kedv egészít ki, majd vált fel 10-e után. Ha valami új vállalkozásba kezd, vagy költözik, legyen körültekintő, mert az a kellemes rugalmasság érzet, amit átél, figyelmetlenné teheti. A hónap utolsó hetében a szeretet minden formája kap szerepet.Szerelmi életében előtérbe kerülhet a féltékenység, és a szabadság kérdésköre. Előfordulhat, hogy ezúttal ön vonja kérdőre kedvesét. A jelenleg egyedül lévők hessegessék el hónap elején a depressziós gondolatokat, mert 16-a után nyitottan és jókedvűen kell fogadniuk a külvilág elismerését.Munkájában Június a nagy tervek ideje. Jegyzetelje fel az összes ötletét, mert annyi lesz, hogy a végén valami fontosat elfelejthet. Ezek persze nem mind megvalósítandók, de lesz közte, amit érdemes megfontolni.Fejlődésében a sorsfeladatot jelölő Holdcsomópont hozhat új tapasztalatokat. Figyeljen, mert most újra felismerheti, hogy mi az a minta, ami egész életében visszatérő kísérője volt. Dolgozzon vele. SZŰZ 08.24.-09.02. – Első dekád Júniusban az első néhány nap feszültsége és nyugtalansága után az érzelmei terén kell majd rendet tennie. Ami eleinte csak rendezetlennek, az később idegesítően össze-visszának fog hatni. A hónaputolsó napjai tartogatják az igazán nagy lendületű áttörést. Készüljön fel lélekben, hogy pár nap alatt fog megoldódni több olyan problémája, melyekkel már azt hitte, megtanult együtt élni.Szerelmi életében ez a hónap hoz hideget és meleget egyaránt. A kapcsolatban élők vállalják fel, hogy nem mindig értenek egyet választottjukkal, és vannak önálló igényeik. Most lesz erejük kiállni magukért. A szócsaták minden esetben sok sérüléssel járnak ebben az időszakban. A magánzók Júniusban kritikusabbak lehetnek, mint eddig, az is lehetséges, hogy ebben a puskaporos időszakban le tudnak zárni egy régóta húzódó, de nem tisztázott ügyet.Munkájában, ha lehetséges, hagyjao minden fontos döntést a hónap második felére, amikor már megérzéseit is igénybe veheti egy-egy döntés meghozatalához. A precizitásra több figyelmet kell most fordítania, hogy a megszokott színvonalon tudjon teljesíteni.Fejlődési lehetőséget szinte egész hónapban talál, mert sok feszültséget hordozó helyzetbe kerülhet. Az Augusztus végén születettek Június utolsó néhány napjában fokozottan figyeljenek a baleset-veszélyes szituációra, erős lesz a Mars és az Uránusz energiája.09.03.-09.13. – Második dekádJúnius elején magabiztos, és tetterős, és rengeteg ötlete van, de valahogy a várt elismerések nem érkeznek meg, és ettől az átlagosnál bosszúsabb lehet. A hónap közepét az érzelmi szálak fűzik át, 20-a után módja lesz nyíltan, fesztelenül kommunikálni érzéseit. Június utolsó napjaiban az általánosan is – szinte mindenkire – ható hatalmas energiák tartják kezükben az irányítást. Nincs más dolga, mint kihasználni az adódó helyzeteket a transzformációkra. 09.14.-09.23. – Harmadik dekádHónap elején a Vénusz és a Mars lesznek a fő energiaforrások, így sok érzelemre, és feszültségre számíthat, de ezek a hatások most a racionális megoldásokat szolgálják. A szerelemben a szenvedély és a féltékenység lesz a meghatározó. 12-e után ötletekben gazdag időszak köszönt be, egyúttal akaratossága is teret nyer, figyeljen milyen kommunikációs stratégiát választ. A hónap legvégén egy kis érzelmi kalandozás várja, aminek kapcsán módja lesz felfedezni valódi igényeit szabadsága terén. MÉRLEG09.24.-10.03. – Első dekád Júniusban könnyedebbé válik kommunikációja, könnyebben boldogul a számlákkal, mint eddig. Hónap közepén hagyja, hogy az érzelmek szabadon áramoljanak ön körül. Ne legyen hűtlen, és most nem csak a párkapcsolati vonatkozásra gondolok, hanem önmagához, elveihez. 25-e után egyre erősödnek a hullámok, melyek 28-a környékén teljes nagyságukban tombolnak majd életében. Készüljön fel, hogy a változásokat ön indítsa el, és hagyja, hogy az aktuális energiák segítsék, katalizálják a folyamatot 10.04.-10.13. – Második dekádJúniusban az Ikrek jegy felől érkező inspiráló energia átjárja önkifejezését, megerősíti kommunikációs képességeit, a hónap közepétől pedig elárasztja az érzelmek kellemes, és könnyed áradatával. Ebben a hónapban fordíthatja figyelmét a pihenésre, és a regenerálódásra, bár mindezt inkább aktív formában, mint láb lógatva. A hónap utolsó napjai egy kis érzelmi feszültséget hozhatnak, de ez sem lesz túlzottan jelentős. 28-a az ön számára is tartogat meglepetéseket, figyeljen már a megelőző napokban is, érzékelje, ami körül veszi. 10.14.-10.23. – Harmadik dekád Június első hetében támadások érhetik melyek nem szemtől-szemben, hanem inkább hátulról érik. Munkahelyén és magánéletében egyaránt. A hónap közepén szellemi frissesség, könnyedség várja, ezt jól tudja tárgyalási szituációkban kamatoztatni. Mivel kitartása most fokozott, akár egy új projectbe is belevághat. A hónap legvégén könnyed flörtökre, kedves bókokra készüljön, és élvezze ki. A Júniust záró nagy energiarobbanást ön a magánéleti dolgainak átformálására használhatja fel leginkább. SKORPIÓ10.24.-11.02. – Első dekád Hónap elején bosszanthatja mások könnyedsége, felszínessége, viszont ön sem tud annyira koncentráltan viselkedni, ahogy szokott. Figyeljen, mert a közlekedésben is okozhat bonyodalmakat ez a bolygóhatás. Hónap közepén az érzelmek száguldoznak át az életén, komolyabb következmények nélküli zivatarokat hozva magukkal. Június 18-a után kezd élesedni a helyzet. Érzelmileg kommunikatívak, egyszersmind könnyedebb lesz, ugyanakkor elkezd felépülni az a hatás, ami 28-án minden biztosítékot kicsap. Mivel ön amúgy is hajlamos szélsőségesen reagálni, fokozottan figyeljen, hogy élete milyen feladatok elé állítja. 11.03.-11.12. – Második dekádHónap elején még érződnek a szemben álló Bika jegyből érkező hatások, leginkább makacsságát erősítik. Az önkifejezése színesebb és magabiztosabb lesz, és kommunikációjába is könnyedség, lényegre törőség mutatkozik. Június második felében egy kis párkapcsolati bizonytalanság lehet úrrá önön, vagy kedvesén, de nem kell megijedni, a hűség nem törik meg, egy kis flört pedig mindenkinél bele kell, hogy férjen. 11.13.-11.22. – Harmadik dekádJúnius első felében erős hatást gyakorol környezetére. Terveit sikeresen valósítja meg, de előfordulhat, hogy kíméletlenebb, mint általában lenni szokott. Kommunikációja agresszívebb, és szarkasztikusabb lehet ebben az időszakban. A hónap közepén akár sorsfordító üzletet is köthet. Vagy párkapcsolatában kezdhet egy új fejezetet. Mindenképpen alkalmas az időpont a változtatásokhoz. A hónap vége felé már elcsendesednek a belülről fakadó aktív kezdeményezések, viszont a külső hatások erősek lesznek, tehát nem pihenhet, az elkezdett folyamatokat végig kell vinnie. NYILAS 11.23.-12.02. – Első dekád A hónap elején a nyugalmat csak egy kis izgalom zavarja meg. Az Uránusz, mely most jótékonyan hat megerősítést kap a Merkúrtól, és így együtt hozhatnak némi feszültséget, de ez nagyobb részben tettvágyban, és csak kisebb részben idegrendszeri feszültségben nyilvánul meg. Azért a közlekedésben legyen körültekintő. A hónap középső szakaszában az érzelmek uralkodnak, és átmozgatják a jól megszokott helyzeteket. Számíthat beszélgetésekre, de akár vitákra is, melyek nem minden esetben végződnek békében. A hónap utolsó napjai önt is érzékenyen érintik. A keletkező hatások befolyásolhatják az önmagáról alkotott képet, és ha ügyesen használja ki ezeket a felszabaduló energiákat, akkor most nagyot változtathat életén.12.03.-12.12. – Második dekádJúniusban eleinte nem találja a helyét, valami arra készteti, hogy keresse az önnek megfelelő utat. 8-a után kicsit több támpontot kap, és lesz, akivel végre megvitassa új ötleteit. Hónap közepétől nem csak ötletei, de lelkesedése is megsokszorozódik, ami az ön esetében már a realitásoktól való elrugaszkodást jelenti, kérje ki mások véleményét is, mielőtt döntene. Ha júniusban úgy érzi, új ismeretsége sok lehetőséget hordoz magában, kivételesen adjon a dolognak egy kevés időt, és közben törekedjen az objektív szemléletmódra, hogy elkerüljön egy esetleges csalódást. 12.13-12.22. – Harmadik dekádJúniusban a hónap eleje meglepetéseket tartogathat érzelmi téren. Legyen nyitott, de óvatos is egyben, mert nem csak jóakarói érzékelik, hogy érzelmileg sebezhetőbb. A hónap közepe táján sok feszültséggel kell számolnia, melyek a kár konfliktusokká is kinőhetik magukat. Figyeljen kommunikációjára, mert verbálisan is nagy ütéseket lehet bevinni. A hónap utolsó napjaiban legyen résen, és figyelje, miként alakulnak a korábban letervezett dolgai, mert ugrásszerű változásokra számíthat. BAK12.23.-01.01. – Első dekád Június eleje idegesítő apróságokkal lesz teletűzdelve, amik szétdarabolják amúgy is kevés idejét. Mintha minden összeesküdött volna ön ellen. A hónap közepe az érzelmek és a félreértések ideje lesz, vagyis vigyázzon minden mondatára, mert szavai most nagyon megérintik a másikat, minden értelemben, ami az érzelmekhez kapcsolódnak. A hónap utolsó napjai kissé összezavarhatják, konfliktusokba keveredhet akarata ellenére. Keresse a középpontját, és onnan indítsa cselekvéseit.01.02.-01.10. – Második dekádA hónap eleje a teljes összezavarodásról szól, nem érti sem önmagát, sem környezetét. Ebből sok feszültsége adódik, mely a hónap közepén elcsitul, de 20-a után megerősödve tér vissza, és csúcsosodik ki. Érzelmi téren valamivel nyugalmasabb lesz a hónap, de ezen a téren sem teljesen zökkenőmentes időszaknak néz elébe. A felszínesség nem az ön műfaja, mégis ezzel találkozik mindenütt. Próbálja rugalmasan kezelni a helyzetet. 01.11.-01.20. – Harmadik dekádJúnius elején mély és intenzív érzelmeket élhet át, melyek melegséggel töltik el a szívét. 10-e után viszont kicsit összezavarodnak a dolgai, nem annyira érzelmei terén, mint inkább a hivatalos ügyeit érinti. Az átlagosnál is figyeljen jobban a részletekre, és ne hagyja magát kizökkenteni. Ezzel együtt, a rugalmasság megőrzése kulcsfontosságú lehet, hiszen a jó ötletek könnyen elvesznek, ha mindent azonos módon kezel le. A hónap vége fele energikusnak és erősnek érzi magát. Használja ki ezt az érzést, és hozza meg azokat a döntéseket, melyek régóta váratnak magukra. VÍZÖNTŐ01.21.-01.30. – Első dekád Június első néhány napjai jó ötleteket, és némi feszültséget hoznak magukkal. Feszültsége a megvalósítást hátráltató körülmények miatt érezhet. A hónap közepétől az érzelmek kapnak teret, és szabadon áramlanak nem csak a már meglévő kapcsolatokban, hanem a kialakulás határán álló szerelmek is lángra lobbanhatnak. Figyeljen oda mit és hogyan mond, ugyanis Júniusban sok félreértése adódhat, ha pontatlanul fogalmaz. A hónap legvégén várható egy nagyobb energia hullám, amit ha jól lovagol meg, akkor nagymértékű változásokat indíthat el életében.01.31.-02.09. – Második dekádA hónap első felében kifejezetten elemében érzi magát, szívesen néz szembe a kihívásokkal, és ötletivel mindenkit eláraszt a környezetében. A hónap második felében lehetőséget kap, hogy érzelmeit nyíltan és színesen mutassa meg a külvilágnak, ezzel nem kis meglepetést okozva. Szerencsések a bolygóállások, akár egy kapcsolat hivatalossá tételéhez, vagy új korszak indításához is. A hónap végén várható energiahatások is ezt támogatják, bármi újba is kezd, az valószínűleg sikerrel fog járni. 02.10.-02.19. – Harmadik dekádÉrzelmei alaposan összezavarhatják a kialakult status quo-t, ezért folyamatosan tudatnia kell szeretteivel, hogy biztonságban vannak, és ön kitart mellettük. Ellenkező esetben sok féltékenykedésben, és aggodalmaskodó kérdésben lehet része. Legyen magabiztos, és csak akkor mondjon bármit is biztosra, ha komolyan is gondolja, mert Júniusban lebukhat, ha esetleg füllent. Hónap közepén a feszültségek és a konfliktusok elhatalmasodnak ön körül, őrizze a hideg vérét, mert 23-a után már maguktól oldódnak meg a dolgok. Ha addig kibírja, nyert ügye van. HALAK02.20.-02.28./29. – Első dekád A hónap legeleje sok feszültséggel jár, de szerencsére már 10-e után enyhül a helyzet és az érzelmek veszik át a főszerepet. Sajnos itt sem lesz teljesen felhőtlen a helyzet, de ha nem vesz mindent túl komolyan, hanem észreveszi a rugalmasság egyszerűsítő hatását, könnyedén vészeli át ezt az időszakot. A hónap végén már minden a maga normális kerékvágásában zökken vissza, így nem lesz sok dolga, csak élni az életét, ahogy eddig is. Június utolsó néhány napjában járjon nyitott szemmel, és lélekkel, mert az újdonság beköszöntével módja lesz változtatni valami fontos dolgon az életében. Adja meg magának ezt a lehetőséget, éljen vele.03.01.-03.10. – Második dekád Június eleje meglehetősen sok mérgelődéssel jár, alapvetően nem érzi igazán jól magát a bőrében. 11-e után ismerősebb lesz a helyzet, mert a érzelmek kapják a főszerepet, amivel ön jól boldogul még akkor is, ha kevésbé harmonikusak az energiák. Teremtsen időt a kikapcsolódásra, a regenerálódásra. A hónap utolsó hete alkalmat ad régen tartó konfliktusok tisztázására, esetleg végleges megoldást is hozhat egy őszinte beszélgetés, mert most nagyon nyíltan tud beszélni sérelmeiről is. Június 28-a környékén az ön életében is nagy változások indulhatnak el, vagy mehetnek végbe, mert sok bolygó együttesen hat önre. Legyen előrelátó, és gondolja végig, min akar változtatni az életében. 03.11.-03.20. – Harmadik dekádJúnius első felében kedvezően alakulnak érzelmi dolgai, viszont a hónap közepétől kezdve egyre erősödik egyfajta bizonytalanság, vagy zavarodottság érzés, amit nem nagyon tud megmagyarázni, még saját magának sem. Ahogy közeledünk a hónap végéhez egyre több adalékból kezd összeállni valamiféle irány a zűrzavaron keresztül, ami már egy megoldást is hoz jelenlegi problémájára. Legyen türelmes és az utolsó pillanatig halogassa a végleges döntés meghozatalát. 28-a környékén teljeseik ki a bolygók hatása, és akkor már teljes magabiztossággal tudja képviselni álláspontját környezete és önmaga előtt.
2011.06.07. 22:47
2011 június havi horoszkóp
Tudd meg, mit ígérnek a csillagok júniusra!
2011.06.03. 13:31
Joy.hu
Június havi horoszkóp
Végre itt a nyár! Ha kíváncsi vagy mit tartogat számodra ez a hónap, olvasd el a horoszkópodat!
2011.06.01. 17:10
2011. június havi horoszkóp
A Kosra ebben a hónapban mozgalmas időszak vár, ezzel szemben a Bika számára az önvizsgálat hónapja lesz a június. A…
2011.06.01. 07:00
Natursziget.com
2011 május havi horoszkóp
Eláruljuk, mit ígérnek a csillagok május havára!
2011.05.03. 12:11
Joy.hu
2011. május havi horoszkóp
A Kosra az eddigi nyugtalanság után kiegyensúlyozott időszak vár, ezzel szemben a Bika mozgalmas hónapra számíthat. A Rák és a…
2011.05.02. 13:00
Natursziget.com
Május havi horoszkóp
Itt van a május - énekszó és tánc köszöntse! Kíváncsi vagy mit tartogat számodra? Olvasd el a horoszkópodat!
2011.05.02. 09:00
2011 április havi horoszkóp
Most megtudhatod, mit ígérnek áprilisra a csillagok!
2011.04.01. 15:43
Joy.hu
2011 március havi horoszkóp
Most megtudhatod, mit ígérnek áprilisra a csillagok!
2011.04.01. 14:04
Joy.hu
Április havi horoszkóp
Végre itt az április! Kíváncsi vagy mit tartogat számodra? Olvasd el a horoszkópodat!
2011.04.01. 09:00
2011. április havi horoszkóp
Az Ikrek karrier terén jelentős sikereket arathat, az Oroszlán is érdekes és új dolgokkal foglalkozhat áprilisban. A Nyilas cselekedjen, ne…
2011.04.01. 07:00
Natursziget.com
Március havi horoszkóp
Jaj de jó! Végre itt a tavasz! Olvasd el mit tartogat számodra az első hónapja!
2011.03.03. 16:30
2011 március havi horoszkóp
Tudd meg, mi vár rád márciusban a csillagok szerint!
2011.03.02. 06:00
Joy.hu
2011. március havi horoszkóp
A Bika legyen a szokottnál is türelmesebb önmagával és környezetével, a Rák szánjon több időt családjára, barátaira. A Mérleg számára…
2011.03.01. 07:00
Natursziget.com
2011 február havi horoszkóp
Tudd meg most, mit ígérnek a csillagok február hónapra!
2011.02.02. 08:00
Joy.hu
Februári horoszkóp
Szürke hétköznapok, hideg esték? Olvasd el a havi horoszkópot, hátha jót ígérnek a csillagok!
2011.02.01. 12:30
2011. február havi horoszkóp
A Bika kössön önfegyverszünetet önmagával és környezetével, a Rák régóta vágyott céljait valósíthatja meg, a Mérleg összetűzésekbe, vitákba bonyolódhat. A…
2011.02.01. 07:00
Natursziget.com
2011 január havi horoszkóp
Most meg tudhatod, mit ígérnek neked a csillagok 2011 első hónapjában!
2011.01.03. 14:44
Joy.hu
2011. január havi horoszkóp
Ha a Ráknak új munkát ajánlanak, ne utasítsa vissza! A Nyilas számára meglehetősen változékony, mégis inkább pozitív időszak veszi kezdetét,…
2011.01.03. 13:00
Natursziget.com
Január havi horoszkóp
Új év, új élet? Olvasd el a horoszkópodat és megtudd mi vár rád a 2011-es év első hónapjában!
2011.01.01. 10:00
2010. december havi horoszkóp
A december eleji bolygóállások sok erőt és energiát adnak az Ikreknek, a Rák viszont az elmúlt hónapok nyugalma után most…
2010.12.01. 18:00
Natursziget.com
December havi horoszkóp
Kíváncsi vagy mi vár rád az év utolsó hónapjában? Akkor olvasd el a horoszkópodat.
2010.12.01. 10:30
2010 novemberi horoszkóp
Kíváncsi vagy, mi várható a csillagok állása szerint novemberben? Akkor olvasd el a csillagjegyednek megfelelő havi horoszkópod!
2010.11.02. 16:32
Joy.hu
November havi horoszkóp
Olvasd el horoszkópodat és megtudhatod mit tartogat számodra a november!
2010.11.01. 11:00
2010. november havi horoszkóp
Mivel november folyamán igen jelentős bolygómozgások figyelhetők meg, amelyek alaposan befolyásolják a mindennapokat, az Ikrek könnyebben elveszti a fonalat, koncentrációs…
2010.11.01. 07:00
Natursziget.com
2010. október havi horoszkóp
Az Ikrek nem érzi jól magát a bőrében, nehezen találja a helyét, veszekedésekre, konfliktusokra is számíthat. A Rák számára október…
2010.10.01. 13:00
Natursziget.com
Október havi horoszkóp
Olvasd el horoszkópodat és megtudhatod mit tartogat számodra az október!
2010.10.01. 09:00
Havi horoszkóp (2010. október)
A Rákok tele lesznek energiával, a Bikákra pedig izgalmas találkozások várnak. Rád mi vár októberben? Kattints, és megtudod!
2010.10.01. 03:12
Nlcafe.hu
2010. szeptember havi horoszkóp
A Rákra ambíció, kreativitás és kitartás lesz jellemző, de jól teszi, ha odafigyel az egészségére. A Mérlegek nyugodt, kiegyensúlyozott, konfliktusoktól…
2010.09.01. 18:00
Natursziget.com
Szeptember havi horoszkóp
Ne szomorkodj, hogy vége a nyárnak, az ősz is rengeteg nagyszerű dolgot tartogat számodra! És, hogy pontosan mit? Tudd meg a horoszkópodból!
2010.09.01. 15:54
Havi horoszkóp (2010. szeptember)
Esik, hideg van és itt az ősz. A bolygók pedig nemcsak a szüzek, de a többi jegy szülötteinek életében is nagy változásokat hoznak. Nézd meg, mit ígérnek a csillagok szeptemberre.
2010.09.01. 08:08
Nlcafe.hu
Havi horoszkóp 2010. augusztusára
Augusztus a nagy találkozások hava lesz. Sőt néhány jegy szülötteinek még a pénzügyi helyzete a rendeződik.
2010.08.02. 17:08
Nlcafe.hu
Augusztus havi horoszkóp
Élvezd ki a nyár utolsó pillanatait! És ha kíváncsi vagy, mi vár rád ebben a hónapban, olvasd el a horoszkópunkat!
2010.08.01. 12:00
Július havi horoszkóp
Utazás? Szerelem? Kíváncsi vagy mit tartogatnak számodra a hosszú nyári esték? Olvasd el horoszkópunkat!
2010.07.01. 10:18
Június havi horoszkóp
Végre itt a nyár! Ha kíváncsi vagy mit tartogat számodra ez a hónap, olvasd el a horoszkópodat!
2010.06.01. 09:00
Május havi horoszkóp
Végérvényesen és visszafordíthatatlanul itt a tavasz! Vajon mit tartogat számodra ez a hónap? Olvasd el horoszkópunkat és megtudod!
2010.05.01. 12:15
Április havi horoszkóp
Vajon mit tartogat számodra ez a bolondos április? Olvasd el a horoszkópod, és megtudod!
2010.04.01. 09:00
Március havi horoszkóp
Itt a tavasz! Vajon mit tartogat számodra első hónapja?
2010.03.01. 10:00
Február havi horoszkóp
Mit ígérnek a csillagok ebben a hónapban? Olvasd el horoszkópodat, és megtudod!
2010.02.01. 10:00
Január havi horoszkóp
Mit ígérnek a csillagok az új év első hónapjára? Olvasd el horoszkópodat, és megtudod!
2010.01.01. 10:00
Mit hoz a szeptember? Havi horoszkóp!
A következő hetekben sok türelemre lesz szükségünk. Hiába reméltük, hogy az ősz majd olyan változásokat hoz...
1999.11.30. 00:00
Mit hoz a július? Havi horoszkóp!
Egyre távolodunk a múlt nehéz, kedvezőtlen konstellációitól. Júliusban az égbolt sokkal bíztatóbb képet mutat, mint...
1999.11.30. 00:00
Mit hoz a május? Havi horoszkóp!
Alig vártuk, hogy minden szépségével beköszöntsön a tavasz, asztrológiai szempontból azonban érdekes ez a hónap: sok...
1999.11.30. 00:00
Mit hoz a december? Havi horoszkóp!
December 21-én köszönt ránk az év legsötétebb napja. Központi égitestünk látszólagos útján ekkor érkezik az égi...
1999.11.30. 00:00