Fesztiválok

Fesztiválok

Hírek, cikkek, képek és videók a nyár kötelező és nem kötelező fesztiváljairól. Olvasd el az érdekes történeteket, program- és koncertajánlókat az idei év kulturális fesztiváljairól!

Nyerj jegyet A trubadúr opera bemutatójára!
A trubadúr opera  SZABADTÉRI BEMUTATÓ olasz nyelven, magyar felirattal 2017. július 28. (péntek) és 30. (vasárnap) 20.00 Margitszigeti Szabadtéri Színpad A Budapesti Nyári Fesztivál idei nagy operabemutatója Verdi egyik legnépszerűbb romantikus operája, A trubadúr, amely Vámos László hagyományos rendezésében, Csikós Attila impozáns és korhű látványvilágával kerül színre a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Az előadás különlegessége, hogy folytatva a hagyományt, a főbb szerepekben olyan külföldi operasztárok mutatkoznak be, akik először lépnek fel Magyarországon, a Szabad Tér Színház meghívására. Leonora szerepében a fiatal azeri szoprán, Dinara Alieva látható, Manricóként pedig az ismert olasz tenor, Riccardo Massi mutatkozik be a közönségnek. Azucena szerepében a világszerte elismert mezzo-szoprán, Komlósi Ildikó lép színre, Luna grófot a nemzetközi hírű bariton, Kálmándy Mihály ebben a rendezésben először alakítja. A trubadúrban árad a szenvedélyes, romantikus zene, a főszerepek énekszólama, mint minden jelentős Verdi-operában, nagy kihívás. A történet a 15. században játszódik, a polgárháború sújtotta Spanyolországban, ahol misztikus anekdoták súlya árnyékolja be a hősök életét. A királynő udvarhölgye, Leonóra és a trubadúrként feltűnő, titokzatos idegen, Manrico szerelme nemcsak a politikai ellentétek miatt torkollik sorstragédiába, hanem Luna gróf féltékenysége és az cigányasszonyhoz, Azucenához köthető babonás átok miatt is. Szenvedély, bosszú és gyilkosságok sora fémjelzi Verdi talán legdrámaibb operájának cselekményét, amelynek legismertebb dallama a Cigánykórusban […] The post Nyerj jegyet A trubadúr opera bemutatójára! appeared first on Life magazin.
ma, 12:40
Lifemagazin.hu
Így nézett ki a Sziget fesztivál az elmúlt 24 évben
Nézd meg te is az elképesztő gyűjteményt a Mai Manó Házban!
ma, 11:05
Glamouronline.hu
Rekordot döntött az idei EFOTT
Papp Szabolcs (Supernem) EFOTT-on elhangzott szavaival élve: minden jó buli legalább a végéig tart… Nos, a 2017-es velencei EFOTT véget ért, és mind időjárás, mind látogatószám tekintetében elégedettek a szervezők. Több mint 111 ezer ember fordult meg az idei rendezvényen. A 6 naposra hosszabbított fesztivál kulturális programjai közül a stand-up és a színházi előadásoknak, a turisztikai […] The post Rekordot döntött az idei EFOTT appeared first on BellaCafe.hu.
ma, 10:13
Bellacafe.hu
hirdetés
Jön a 10. Ördögkatlan
Kerek születésnaphoz érkezett az Ördögkatlan Fesztivál. Augusztus 1. és 5. között izgamas programokkal találkozhatunk Nagyharsányban, Kisharsányban, Villánykövesden, Beremenden és Mokoson.
ma, 10:00
Marieclaire.hu
Veszprémi szelfire buzdít az OTP Bank
Veszprémi szelfire buzdít az OTP Bank
A veszprémi Utcazene Fesztivál fő támogatójaként egy különleges színpaddal jelentkezik az OTP Bank.
ma, 09:08
Mmonline.hu
Havas Dóra így eteti a családját
Havas Dóra így eteti a családját
A TV Paprika műsorvezetője nemrégiben a Gönci Barack Fesztivál háziasszonyaként is sikert aratott - most a saját konyhájáról és a hétköznapi étkezésekről mesél.
ma, 07:00
Kisalfold.hu
Toldi írójához elküldöm Lelkemet - Papp Nikolett grafikusművész kiállítása
A kiállítást megnyitja Hernády Zsolt Géza 2017. augusztus 31-én 18 órakor.Közreműködik: Farkas Tünde előadóművészA XIX. Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál programja."1995-ben végeztem a Magyar...
ma, 00:10
Ittlakunk.hu
Mozgalmasan zárta 2017 első félévét a Festipay
2017 első felét nézve, a Festipay által szervezett fesztiválok érintésmentes tranzakcióinak száma év végére várhatóan eléri a 10 milliót.
tegnap, 18:34
Mediainfo.hu
Újabb fesztivál jön: ilyen programok lesznek a Campuson
Épül a fesztiválváros a debreceni Nagyerdőben, ahol szerdán nyitja meg a kapuit a jubileumot ünneplő Campus Fesztivál - közölte a fesztivál sajtófőnöke. Idén 30 méteres óriáskereket is felállítanak a helyszínen, ahonnan rá lehet majd látni a nagyszínpadra, a fesztiválterületre és a városra is.
tegnap, 18:15
Eduline.hu
Igen, Somló Tamás, egy egész Sziget gondol majd Rád…
Igen, Somló Tamás, egy egész Sziget gondol majd Rád…
Holnap, azaz július 19-én lesz egy éve, hogy nincs közöttünk Somló Tamás, akiről nagyszabású koncerttel emlékeznek meg barátai, kollégái és pályatársai a Sziget Fesztivál mínusz 1. napján, augusztus 9-én. A néhai zenész életművének legmarkánsabb darabjait felvonultató Somló Cirqsz a Magic Mirror sátorban várja majd az érdeklődőket.
tegnap, 17:00
Eletforma.hu
hirdetés
Szerdán nyitja meg kapuit a Campus Fesztivál
Épül a fesztiválváros a debreceni Nagyerdőben, ahol szerdán nyitja meg a kapuit a jubileumot ünneplő Campus Fesztivál - közölte a fesztivál sajtófőnöke kedden az MTI-vel. Idén 30 méteres óriáskereket is felállítanak a helyszínen, ahonnan rá lehet majd látni a nagyszínpadra, a fesztiválterületre és a városra is.
tegnap, 15:50
Profitline.hu
Új nagyszínpados fellépőt jelentett be a Sziget
Több változás is van a fesztivál programjában.
tegnap, 13:45
Origo.hu
Fotózd a nyár legjobb pillanatait, és bulizz a Szigeten!
PASO Sziget Fesztivál backstagébe visz idén nyáron az ATTAboy
tegnap, 13:19
Glamouronline.hu
Fotózd le mit eszel, és bulizz a Szigeten!
PASO Sziget Fesztivál backstagébe visz idén nyáron az ATTAboy
tegnap, 13:19
Glamouronline.hu
Csináld a fesztivált! – Fesztivál trend 2017
Fesztivál nagyhatalom lettünk! Szeretünk fesztiválokra járni és van is választék bőven. Egymást érik a jobbnál jobb programok, alig lehet választani belőlük. De már az is fontos, sőt inkább nem mindegy, hogy mit viselsz ezeken az eseményeken, koncerteken. Mert van fesztivál trend is! Az Answear.hu stylistja összeállította, hogy mit pakolj a bőröndödbe, ha idén is fesztiválozni […] The post Csináld a fesztivált! – Fesztivál trend 2017 appeared first on BellaCafe.hu.
tegnap, 12:00
Bellacafe.hu
Magyarország legjobb fesztiválját keressük - indul a szavazás!
Nyáron egymást érik a fesztiválok - némelyik huszonöt éves és egész Európában ismert, más fesztiválok egészen családiasak. Ti melyikre szavaznátok? Most kiderül, melyik magyarországi fesztivált kedvelik a legtöbben.
tegnap, 06:50
Eduline.hu
 Válaszút előtt a Bánkitó - 3 dolog, ami feltűnt az idei "legkisebb nagyfesztiválon"
Válaszút előtt a Bánkitó - 3 dolog, ami feltűnt az idei "legkisebb nagyfesztiválon"
A Bánkitó kilenc évre visszatekintő evolúciója az egyik legérdekesebb sztori a hazai fesztiválpalettán: az apró, baráti eseményből kinövő rendezvény sztorija idén megint új fordulatot vett. Mivel a Bánkitó továbbra is az egyik legélhetőbb zenei/közéleti fesztivál itthon, és a szervezőcsapat érezhetően keresi a lehetséges utakat a jövőre nézve, sorba vettük, mit tapasztaltunk az idei kiadáson.
tegnap, 00:45
Hvg.hu
Ezeket a sportokat próbálhatták ki a fesztiválozók az EFOTT-on
Az idei fesztiválok közül nem véletlenül az EFOTT érdemelte ki a legsportosabb fesztiválnak járó díjat. A résztvevők a legkülönbözőbb sportokat próbálhatták ki.
hétfő, 19:30
Eduline.hu
EFOTT - Rekord látogatottsággal zárt a fesztivál
Több mint 111 ezren látogattak el idén az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójára (EFOTT), amelyet július 11
hétfő, 17:53
Gondola.hu
Pénteken kezdődik a THEALTER nemzeközi színház fesztivál Szegeden
Díszvendégként a Mentőcsónak Egység nevű társulat lesz jelen, négy különböző produkcióval.
hétfő, 17:50
Heol.hu
Pénteken kezdődik a THEALTER nemzeközi színház fesztivál Szegeden
Díszvendégként a Mentőcsónak Egység nevű társulat lesz jelen, négy különböző produkcióval.
hétfő, 17:10
Kemma.hu
 hvg.fesztival: "Németh Szilárd itt kapna szívszélhűdést"
hvg.fesztival: "Németh Szilárd itt kapna szívszélhűdést"
Nyári fesztiválmustránk természetesen a Soros-bűnözők, az országrontó civilek, a mindenféle alternatívok, és a különös és fura könnyűzenészek kitelepült nagy nyári hacacáréját, a Bánkitó fesztivált sem kerülte el.
hétfő, 14:30
Hvg.hu
Nagyszabású koncerttel emlékeznek Somló Tamásra a Szigeten
A fesztivál mínusz első napján pályatársai és barátai válogatnak a néhai zenész életművéből.
hétfő, 12:25
Heol.hu
Zavargásba torkollt egy fesztivál egy német kisvárosban
Zavargásba torkollt egy szabadtéri fesztivál a hét végén a németországi Schorndorfban
hétfő, 12:19
Gondola.hu
Megvannak a V. Georgikon Borverseny eredményei
Az idei évben 5. alkalommal került megrendezésre a Pannon Egyetem Georgikon Karán a Kertészeti Tanszék, a Da Bibere Zalai Borlovagrend, valamint a Georgikon Tanüzem Nonprofit Kft. szervezésében a Karon végzett hallgatók, vagy őket alkalmazó cégek, vállalkozások, valamint a jelenlegi hallgatók és dolgozók által nevezett borok versenye.85 minta érkezett az ország szinte minden borvidékéről, melyből 53 fehérbor, 10 rozé, 2 siller és 20 vörösbor volt.2013-tól 2016-ig neveztek borokat. Három bizottság állt fel, melyeken Dr. Pálfi Dénes, Ferencz Vilmos, Kulka Gábor elnököltek, valamint értékelték a pincészeteket, magántermelők által nevezett borokat. Kiváló borok érkeztek az ország 12 borvidékéről az idei versenyre, ami a 20 pontos értékelésben kapott bírálatokban is megmutatkozott A Sárga Borház Tokaji Aszú 2013 évjáratú bora Nagy Arany, 23 bor Arany, 43 bor Ezüst, 14 bor Bronz, valamint 5 bor oklevél minősítést kapott. A legjobb eredményt elérő fajták szortimentje is széles volt. A fehér bort adó fajták közül a furmint, az olaszrizling, a sárgamuskotály, az Irsai Olivér, a zenit és a pátria képviselték a helyi és regionálisan elterjed fajtákat, míg a chardonnay és a sauvignon blanc a világfajtákat.A rozé, siller és vörös borok kategóriáiban domináltak a cabernet sauvignon fajtából készült borok az aranyérmesek között, de ott voltak a kékfrankos és pinot noir-ból készültek is, valamint egy új fajtajelölt – Messiás – okozott nagyon kellemes meglepetést. A legjobban szerepelt pincészetek: Disznókő Borbirtok, Belward Pincészet, Brazsil Pincészet, Dóka Éva Pincészete, Danubiana, Indivinum Borház, Kreinbacher Borbirtok, Bezerics Pincészet, Damaoine Edegger, Papp.Bor Bt., Georgikon Picészet, Simigh Pincészet, Lajvér Borház, Podmaniczky Pincészet, Papp és Fia pincészete, Dr. Németh Ferenc termelő, Hámori Balázs termelő.
hétfő, 12:10
Boraszportal.hu
Mekkora Magyarország állatállománya?
szarvasmarha-, sertés- és juhállomány; Magyarország; 2013. június/2017. június; ezer darab
hétfő, 11:55
Profitline.hu
Fidelity: Vigyázzunk, ha jön a kettős megszorítás
Ahogy közeledik a nyár dereka és a szokásos piaci uborkaszezon, az emberen úrrá lesz a déjà vu érzés. Sok befektető még élénken emlékszik a 2013-as lassítási pánikra, vagyis a taper tantrumra, ezért óhatatlanul arra gondolhatunk, hogy most is valami hasonló zajlik körülöttünk.
hétfő, 11:55
Profitline.hu
Rekordot döntött a pénteki EFOTT
A Velencei-tó partján rendezett fesztivál hivatalos 2. napján (szám szerint a 4.-en) több mint 30 ezer ember fordult meg.
hétfő, 11:47
Mediainfo.hu
Sziget Fesztivál 2017 - Somló Tamásra koncerttel emlékeznek
Sziget Fesztivál 2017 - Somló Tamásra koncerttel emlékeznek
Életművének legmarkánsabb darabjait csokorba kötve, egy nagyszabású koncerttel emlékeznek meg barátok, kollégák, pályatársak a tavaly elhunyt Somló Tamásról, aki most töltené be 70. életévét. A „Somló Cirqsz” a Sziget mínusz 1. napján, augusztus 9-én várja a nagyérdeműt, a Magic Mirror sátorban. [Dátum: 2017.07.17. 11:01]
hétfő, 11:01
Zene.hu
Sziget - koncerttel emlékeznek meg Somló Tamásról
Nagyszabású koncerttel emlékeznek meg barátai, kollégái és pályatársai a tavaly elhunyt Somló Tamásról: a néhai zenész életművének legmarkánsabb darabjait felvonultató Somló Cirqsz a Sziget Fesztivál mínusz 1
hétfő, 10:47
Gondola.hu
Gyermeksors fegyverropogásban – Valahol Európában
A Szarvasi Vízi Színház színpadán javában zajlik a VI. Cervinus Művészeti Fesztivál. Szombaton a „Valahol Európában” című musical előadásán is teltházzal és vastapssal köszönte meg a közönség a művészek és a gyermekszínészek produkcióját.
hétfő, 10:12
Hir6.hu
Fesztivál az Utca-Szakkal
A Cserehát négy településén, a helyiek bevonásával zajlik majd művészeti alkotómunka.
hétfő, 05:50
Nepszava.hu
Már megvolt az első rekord az EFOTT-on!
Már megvolt az első rekord az EFOTT-on!
A Velencei-tó partján rendezett fesztivál hivatalos 2. napján (szám szerint a 4.-en) több mint 30 ezer ember fordult meg. Ezzel minden idők leglátogatottabb napját könyvelhette el az EFOTT. Legtöbben a jamaicai Sean Paul showjára voltak kíváncsiak, köztük Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs is. [Dátum: 2017.07.16. 20:10]
vasárnap, 20:10
Zene.hu
A legjobb egészséges ropogtatnivalók fesztiválokra, túrázásra
egészséges nass, tábor, fesztivál,  ha nem akarod csak ropival és gumicukorral átvészelni az izgalmas, de kimerítő napokat. 1. Házi diákcsemege Vegyél háromféle aszalt gyümölcsöt, pörkölt mandulát, sózatlan pörkölt mogyorót és pattogatott kukoricát, öntsd össze őket, majd a mixet oszd el 6-8 kis légmentesen záródó tasakba! Egy kis tasaknyi csemege remek ropogtatnivaló egy koncert vagy kirándulás […]
vasárnap, 19:30
Anyanet.hu
Ez egy Ütős Fesztivál lesz, az már biztos!
Ez egy Ütős Fesztivál lesz, az már biztos!
Az ütős hangszerek legnagyobb hazai seregszemléjét, a II. Velencei-tavi Ütős Fesztivált július 28. és 30. között rendezik meg a tavalyi helyszín, Velence helyett ezúttal Agárdon.
vasárnap, 13:00
Eletforma.hu
Ingyenes koncertekkel várják a közönséget a Bartók Világverseny és Fesztivál nyitónapján
A kamarazenekari döntőn Mozart hegedűversenyeit adja elő a hat bejutott versenyző a Liszt Ferenc Kamarazenekar közreműködésével, amelyet Ménesi Gergely vezényel.
vasárnap, 12:25
Ma.hu
9 tipikus fesztiválarc – Te melyik vagy?
9 tipikus fesztiválarc – Te melyik vagy?
Buliszezon van! A hazai fesztiválok széleskörű repertoárjában szinte mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő zene- és bulistílust, így bizonyára ott tombol most is valamelyik nyári eseményen. Persze azért senki sem annyira egyedi, hogy ne lehetne beskatulyázni egy-egy típusba. Mi most 9-et sorolunk fel!
vasárnap, 11:00
Eletforma.hu
Fesztivál is, szabadegyetem is Tusványos
A 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) sajátos keveréke a fesztiválnak és a szabadegyetemnek – mondta Németh Zsolt.
vasárnap, 10:16
Gondola.hu
Rekordot döntött az EFOTT pénteken
A Velencei-tó partján rendezett fesztivál hivatalos 2. napján (szám szerint a 4.-en) több mint 30 ezer ember fordult meg. Ezzel minden idők leglátogatottabb napját könyvelhette el az EFOTT. Legtöbben a jamaicai Sean Paul showjára voltak kíváncsiak, köztük Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs is.
vasárnap, 09:14
Csaladinet.hu
A kézzel tágítás fájdalma a mai napig bevillan
A kézzel tágítás fájdalma a mai napig bevillan
2013 június vége felé jártunk egy kisfiúval a pocakomban.  Problémamentes terhességem volt, azt leszámítva, hogy kb. a 36. héttől dagadtak a lábaim. Aztán egyik nap a 38. héthez közeledve csordogálásra lettem figyelmes, pont aznap kellett dokihoz mennem, megvizsgált és mondta, hogy ez nem magzatvíz, nyugodjak meg. Két nap múlva már olyan szinten megindult, hogy hívtam az orvost. Ő behívott a kórházba egy újabb vizsgálatra, de ismét csak azt mondta, hogy ez még mindig nem a magzatvíz, hanem a nyákdugó folyósodik el, ilyenről még sosem hallottam. Mivel idegesítette, hogy dagadok és csordogálok, így azt mondta, hogy feküdjek be, biztos, ami biztos. Duzzogtam kicsit, de rábólintottam.   Egy-másfél hét eseménytelenül zajlott, csak a hormontúltengés miatt bőgtem állandóan. A 39+4. napon este még semmi jele nem volt, hogy bármi készülőben lenne, annyi „extra” történt, hogy még este 10-kor nekiálltam enni, mert rám tört az éhség. Éjjel fél 2-kor felébredtem, hogy pisilnem kell, és ahogy felültem az ágyon egyszer csak PUKK, és zúdult ki a magzatvíz, mint a filmekben. Elég rendesen megijedtem, a szobatársak szóltak a nővéreknek. Hívtak vizsgálatra és ctg-re, de mivel szinte full zárt voltam, és csak minimális fájásaim voltak, így azt mondták, hogy feküdjek le aludni, és majd reggel megnéznek újra. Mondanom sem kell, aludni nem tudtam. Közben erősödtek a fájások. Reggel hívtam a páromat, be is jött. A reggeli vizit után vizsgáltak meg és az osztályvezető főorvos úgy döntött, hogy oxitocin infúziót adnak, mert nem elég erősek a kontrakciók. Innentől kezdve fekvés és falat kaparós fájások… Eleinte nem nagyon tolerálta a kisfiam, mert lassult a szívverése, így egy kicsit visszább vették az adagot.   A férjem végig mellettem volt szerencsére, vele biztonságban éreztem magam. Tisztán gondolkodni már nem nagyon tudtam, úgyhogy kaptam valami bódító cuccost, azt sem tudtam, hogy merre vagyok arccal, de a kézzel tágítás fájdalma a mai napig bevillan. A férjem szorgosan törölgetett egy vizes ruhával. Mikor már úgy éreztem, hogy nem bírom tovább, akkor a szülésznő megkérdezte, hogy nincs-e tolási ingerem, mondtam, hogy egy kicsit érzem. Itt kezdődött a finálé. Nem volt nehéz annyira a kitolási szakasz, de már nagyon fáradt voltam, így a doktornő rásegített egy kis hasba könyökléssel. Nyomtam, ahogy tudtam és nagyjából 20 perccel és egy gátmetszéssel később 13:25-re megérkezett a kisfiunk.   Ditti További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán. Tetszik?
vasárnap, 06:00
Bezzeganya.postr.hu
Németh Zsolt: Tusványos a szabadegyetem és a fesztivál sajátos keveréke
Tízezreket várnak július 18. és 23. között az erdélyi eseményre.
szombat, 23:50
Heol.hu
Németh Zsolt: Tusványos a szabadegyetem és a fesztivál sajátos keveréke
Tízezreket várnak július 18. és 23. között az erdélyi eseményre.
szombat, 23:14
Kemma.hu
Ha egy helyre engedsz sok jó zenészt, abból valami jó szokott kisülni
A Babel Sound Fesztivál kommunikációs igazgatójával beszélgettünk.
szombat, 21:30
Origo.hu
Németh Zsolt: Tusványos a leglazább fesztivál és a legkomolyabb szabadegyetem
Németh Zsolt: Tusványos a leglazább fesztivál és a legkomolyabb szabadegyetem
Németh Zsolt, fideszes politikus a tusványosi szabadegyetem kapcsán arra figyelmeztetett az M1-nek adott szombat esti interjúban, hogy a jövő évi választásoknak komoly tétje van a határon túli magyarokra nézve is. [...] Bővebben!
szombat, 20:57
Mandiner.hu
Idén is lesz Barokk Ételfőző Fesztivál Fertődön
A 17. századi magyar konyha ízvilágával és pompájával is megismerkedhetnek azok, akik augusztus 11-én és 12-én ellátogatnak a fertődi Esterházy-kastély szomszédságában megrendezett Barokk Ételfőző Fesztiválra.
szombat, 20:32
Ma.hu
 "Egy igazi függőnek bele kell halnia a szerhasználatba"
"Egy igazi függőnek bele kell halnia a szerhasználatba"
Mikortól számít valaki függőnek? Hogyan lehet segíteni a szerhasználóknak? Álságos-e sörivással jótékonykodni? - többek között ezekre a kérdésekre keresett választ a Share jóvoltából rendezett mini kerekasztal beszélgetés a Bánkitó fesztivál pénteki napján.
szombat, 20:30
Hvg.hu
 "CEU helyett stadion, minden műxik papíron" - dalban kritizálja a rendszert a Tanítanék
"CEU helyett stadion, minden műxik papíron" - dalban kritizálja a rendszert a Tanítanék
A Tanítanék a Bánkitó fesztiválon tartott interaktív tanórákat, és valószínűleg a sátrukban kapható a fesztivál legkelendőbb iskolai pecsétje is.
szombat, 15:30
Hvg.hu
Rockmaraton 2017 - újraélesztés a fesztiválon
Rockmaraton 2017 - újraélesztés a fesztiválon
Pénteken kora délután egy fesztiválozó férfi lett rosszul a fesztivál mellett lévő szabadstrand vizében.
szombat, 12:56
Starity.hu
Havas Dóra így eteti a családját
Havas Dóra így eteti a családját
A TV Paprika műsorvezetője nemrégiben a Gönci Barack Fesztivál háziasszonyaként is sikert aratott - most a saját konyhájáról és a hétköznapi étkezésekről mesél.
szombat, 07:00
Kisalfold.hu
Kóstoltad már a Vizes VB hivatalos borát?
Magyarország első hungarikummá minősített bora lett a Vizes VB vörösbora. Demeter Csaba 2013-as Egri Bikavére nyerte el a megtisztelő címet, ráadásul az ő 2012-es Egri Csillag Classic bora az esemény hivatalos fehérbora. A borok a nyitó gálán és a világbajnoksághoz kapcsolódó protokolláris eseményeken kerülnek majd vendégek, a résztvevők poharaiba.A Demeter-féle 2013-as Egri Bikavér 50%-ban kékfrankost tartalmaz, mellette cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot és kadarka szerepel a házasításban. Ízében érett pirosbogyós gyümölcsök és zöldfűszeres díszítés; csipkebogyó, kakukkfű, bazsalikom. Sokoldalúan párosítható gasztrobor, a mindennapi étkezések kiváló kísérője.A 2012-es Egri Csillag kézi szüretelésű hárslevelű, szürkebarát, olaszrizling és chardonnay házasítása; a bor a hordóst érlelést követően az idei évben került palackba. Testes, komplex bor, amelyben a hordós, keleti fűszeres jegyek szépen egészítik ki az almás-körtés gyümölcsösséget. Az egri borász telefonon kapta a jó hírt; nem csupán borai sikerének örült, de annak is, hogy épp a Vizes VB-re választották ki a két tételt. Demeter Csaba ugyanis nem csak nézni szereti a vizes sportokat, de hosszú ideje vízilabdázik is, így kiemelt figyelemmel kíséri majd a versenyeket és nagyon szorít a hazai sportolóknak. Bízik abban, hogy mind a magyar versenyzők, mind pedig a borok sok örömet okoznak a következő hetekben.
szombat, 00:00
Boraszportal.hu
 Komolyan gondolta az EFOTT ezt a fenékfogdosós óriásplakátot?
Komolyan gondolta az EFOTT ezt a fenékfogdosós óriásplakátot?
A fesztivál, ahol hátulról, sunyiban fogdoshatsz seggeket. Biztos sokak számára csábító üzenet, de 2017-ben ez még az EFOTT-on is meredek.
péntek, 23:15
Hvg.hu
Új Kenyér Nemzetközi Gyermek- és Néptánc Fesztivál
Három Nemzet Tánca – Kielce, Ciprus és a Csepp Csepel Néptánc Együttes műsora.
péntek, 21:37
Ittlakunk.hu
Ez a Sound már nem az a Sound
Az idén már a tizedik prémiumfesztivált rendezték meg Zamárdiban, jómagam pedig hetedik alkalommal látogattam el ide. Két év kimaradt, mert úgy gondoltam, hogy nem az ízlésemnek megfelelő irányba haladt a fesztivál. Úgyhogy a másfél órás utam alatt végig azon töprengtem, hogy jól döntöttem-e.
péntek, 20:55
Kemma.hu
Feltárul a Bánkitó legsötétebb rejtélye
Feltárul a Bánkitó legsötétebb rejtélye
Rengetegen keresték-kutatták a titkot, megszámlálhatatlan összesküvés-elmélet keringett, de eddig homályban maradt a fesztivál örökké nyugtalanító kérdése: Miért van nyolc éve mindig irtózatos sor a boltban?
péntek, 16:43
Index.hu
Közfelháborodást váltott ki az EFOTT plakátja
Közfelháborodást váltott ki az EFOTT plakátja
A megmarkolt női fenéken az EFOTT logón a fesztivál szlogenje, a “csak szabadon” olvasható.
péntek, 16:41
Hir24.hu
Több mint zene - Egy szerethető fesztivál, nem csak koncertekkel, nem csak felnőtteknek
Július 17-én, hétfőn délután startol az egy hetes kultúrőrület Balatonbogláron. A Babel Sound Interaktív Világzenei Fesztivál idén is szélesre tárja kapuit a világ minden tájáról érkező zenészek és a közönség előtt. Koncertek, táncházak, nemzetközi kulturális programok, kiállítások és kóstoltatások váltják egymást szinte folyamatosan, a részvétel pedig idén teljesen ingyenes.
péntek, 15:04
Csaladinet.hu
Kőbányai blues fesztivál
Blues fesztivál Kőbányán, az Óhegy parkban.
péntek, 14:52
Ittlakunk.hu
Két nap bemelegítés után tegnap elrajtolt az EFOTT
A -1. napon tóparti táborhangulat, a 0. napon retrobulik várták az EFOTT fesztivál látogatóit. Napközben a vízi programok aratták a legnagyobb sikert, de a sportpályák is tekintélyes tömeget vonzottak. A java azonban most indul, csütörtöktől hétfőig a legkedveltebb magyar fellépők adják át egymásnak a mikrofont, de a pénteki napon koncertező Sean Paul okán elképzelhető, hogy […] The post Két nap bemelegítés után tegnap elrajtolt az EFOTT appeared first on BellaCafe.hu.
péntek, 13:07
Bellacafe.hu
Reggae fesztivál Cegléden
Az 5 napos Reggae Camp alatt 2 színpadon és 3 sound system helyszínen zajlanak koncertek és party-k.
péntek, 11:44
Gondola.hu
Felszabadító szabadságélmény mobillal fizetni
Felszabadító szabadságélmény mobillal fizetni
Jó kontextust teremt egy fesztivál a márkaértékek megjelenítésére – nyilatkozta az mmonline.hu-nak Dolezsai Gergely, az OTP Bank marketingkommunikációs főosztályvezetője. A szakember beszélt arról is, hogy melyik a kedvenc fesztiválja és hogyan terjed itthon is a mobilos fizetés.  
péntek, 11:12
Mmonline.hu
Felszabadító szabadságélmény mobillal fizetni
Felszabadító szabadságélmény mobillal fizetni
Jó kontextust teremt egy fesztivál a márkaértékek megjelenítésére – nyilatkozta az mmonline.hu-nak Dolezsai Gergely, az OTP Bank marketingkommunikációs főosztályvezetője. A szakember beszélt arról is, hogy melyik a kedvenc fesztiválja és hogyan terjed itthon is a mobilos fizetés.  
péntek, 11:12
Mmonline.hu
A 70. Locarnói Fesztivál programjában a The Big Sick és az Atomszőke is szerepel
Az augusztus 2. és 12. között zajló mustrán 18 alkotást vetítenek a versenyprogramban.
péntek, 06:28
Ma.hu
Fesztivál a Balatonnál, ahol együtt bulizhat a család
Fesztivál a Balatonnál, ahol együtt bulizhat a család
Zamárdit nyáron a fesztiválok városaként is emlegetik, hiszen hosszú, egybefüggő árnyas partszakasza tökéletes helyszínként szolgál a legkülönbözőbb rendezvényekhez. A nagy, több tízezer főt befogadó óriásfesztiválok mellett érdemes odafigyelni a kisebb megmozdulásokra is, hiszen igazi kincsekre lelhetnek így azok, akiknek első számú szempontjuk az, hogy családjukkal együtt kapcsolódjanak ki egy finom étel, jó hideg sör és könnyű mulatságot ígérő koncertek mellett.
csütörtök, 18:00
Eletforma.hu
Két nap bemelegítés után elrajtol az EFOTT
A -1. napon tóparti táborhangulat, a 0. napon retrobulik várták az EFOTT fesztivál látogatóit. Napközben a vízi programok aratták a legnagyobb sikert, de a sportpályák is tekintélyes tömeget vonzottak. A java azonban most indul, csütörtöktől hétfőig a legkedveltebb magyar fellépők adják át egymásnak a mikrofont, de a pénteki napon koncertező Sean Paul okán elképzelhető, hogy ki kell tenni a teltház táblát.
csütörtök, 17:37
Csaladinet.hu
Fesztivál előtti lazítás - Egy hajóban a Cervinus Teátrum művészei
Ma kezdődik a Szarvasi Vízi Színház színpadán a VI. Cervinus Művészeti Fesztivál. Tizenhárom estén át összesen mintegy 150 színész és táncos szórakoztatja majd a közönséget. A maratoni előadássorozat előtt lazításként tegnap a művészek egy hajókiránduláson vettek részt, melyre a sajtó munkatársait is meghívták.
csütörtök, 16:12
Hir6.hu
Két nap bemelegítés után elrajtol az EFOTT
A -1. napon tóparti táborhangulat, a 0. napon retrobulik várták az EFOTT fesztivál látogatóit. Napközben a vízi programok aratták a legnagyobb sikert, de a sportpályák is tekintélyes tömeget vonzottak.
csütörtök, 14:50
Mediainfo.hu
Két nap bemelegítés után elrajtol az EFOTT
Két nap bemelegítés után elrajtol az EFOTT
A -1. napon tóparti táborhangulat, a 0. napon retrobulik várták az EFOTT fesztivál látogatóit. Napközben a vízi programok aratták a legnagyobb sikert, de a sportpályák is tekintélyes tömeget vonzottak. A java azonban most indul, csütörtöktől hétfőig a legkedveltebb magyar fellépők adják át egymásnak a mikrofont, de a pénteki napon koncertező Sean Paul okán elképzelhető, hogy ki kell tenni a teltház táblát.
csütörtök, 13:55
Delmagyar.hu
Olvasói beszámoló: Rockmaraton 2017 – ilyen volt a szerdai nap
Olvasói beszámoló: Rockmaraton 2017 – ilyen volt a szerdai nap
A 2016-os Megadeth-botrány anyagi károkat és szívfájdalmat okozott a fesztivál szervezőinek, sokáig úgy is volt, ennyi, vége, a rockerek legnagyobb fesztiválja a múlté, a főszervező, Varga Zoltán végül mégis azt mondta, megcsinálja, és újra összehozta a rockerek által legjobban várt eseményt.
csütörtök, 13:42
Starity.hu
Remek felhozatallal csábít a Szemes Fesztivál
Remek felhozatallal csábít a Szemes Fesztivál
Miért a Szemes Fesztivál? ….mert egy Balaton parti kicsi település, mely kinyitja kapuit és otthont ad az alkotóknak, zenészeknek 5 napon át, lüktető kulturális központtá válik a település, élettel telnek meg nem használt területek – ahol előtérbe helyezik az alkotó tevékenységet, kreativitást, mindezt remek hangulatban, izgalmas zenei programokkal. [Dátum: 2017.07.13. 12:37]
csütörtök, 12:37
Zene.hu
Orbán Balázs (Mandiner): Nehézségből előny – A magyarság gravitációs ereje
Orbán Balázs (Mandiner): Nehézségből előny – A magyarság gravitációs ereje
Ritkán merül fel, hogy a határon túli magyar közösség helyzetét gazdasági összefüggésekben is vizsgálni kellene. A megmaradás és az identitás megőrzése gazdasági kérdés is. A magyar kisebbségi lét nem csak a nyelvhasználat, az oktatás vagy a népi hagyományok őrzésében támaszt kihívásokat, hanem ugyanúgy jelenthet versenyhátrányt munkavállaláskor, vállalkozás indításakor vagy éppen karrierépítés során is. Az MTA és az MCC közösen folytatott reprezentatív vizsgálatokat a külhoni magyar fiatalok társadalmáról és kihívásairól, az erről szóló kötet hamarosan megjelenik. A vizsgálat a tusványosi fesztivál egyik beszélgetésének is témája lesz. [...] Bővebben!
csütörtök, 11:38
Mandiner.hu
 Fotó: Bika öklelt fel egy viadort Pamplonában
Fotó: Bika öklelt fel egy viadort Pamplonában
A pamplonai San Fermín fesztivál elsősorban a bikafuttatásról ismert, de a bikák azután az arénában kötnek ki, ahol viadorok várják őket. A fotón éppen Lopez Simont ökleli fel a bika.
csütörtök, 09:20
Hvg.hu
Pénteken indul a Fatemplom Fesztivál
Pénteken indul a Fatemplom Fesztivál
Az idén is megrendezik a Fatemplom Fesztivált Magyarföldön. [Dátum: 2017.07.13. 08:50]
csütörtök, 08:50
Zene.hu
120-130 ezer embert várnak az EFOTT-ra
120-130 ezer embert várnak az EFOTT-ra
Százhúsz-százharmincezer embert várnak az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójára (EFOTT), amelyet július 11. és 17. között rendeznek Velencén - mondta a fesztivál igazgatója a rendezvény szerdai hivatalos megnyitóján.
07.12. 19:34
Élőben.hu
Veszprémi Utcazene Fesztivál az OTP Bank támogatásával
A hazai fesztiválpaletta egyik legkedvesebb darabja, az OTP Bank Veszprémi Utcazene fesztivál (VUF), amin húsz kiválasztott zenekar verseng a fődíjakért.
07.12. 18:20
Mediainfo.hu
Egy jó fesztivál, mojitós vödör nélkül
Egy jó fesztivál, mojitós vödör nélkül
A Pohodán nincs VIP, az emberek főleg koncerteket nézni mennek, és a program is irigylésre méltó. Fesztiválbeszámoló Trencsénből.
07.12. 15:53
Index.hu
Elkapott pillanatokon a Sziget ezernyi arca
Elkapott pillanatokon a Sziget ezernyi arca
A Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ évek óta jelen van a Szigeten, most viszont a Sziget jön a Capa Központba: Benkő Imre, illetve a Rockstar Photographers csapatának kiállítása 24 év Sziget-fotóiból válogat, látványos installációkon bemutatva a fesztivál különleges hangulatát - és az elmúlt két és fél évtizedet.
07.12. 13:55
Élőben.hu
Nemzetközi felhozatal és Selfie Színpad a VUF-on
Nemzetközi felhozatal és Selfie Színpad a VUF-on
A hazai fesztiválpaletta egyik legkedvesebb darabja, az OTP Bank Veszprémi Utcazene fesztivál (VUF), amellett, hogy egy izgalmas verseny, ahol húsz kiválasztott zenekar verseng a fődíjakért, egy nemzetközi koncertsorozat is, ahol a világ számos pontjáról érkező bandák egész sora, szórakoztatja az utcára került nagyérdeműt. 4 nap, 11 helyszín, 62 produkció, 168 koncert.
07.12. 13:26
Stylemagazin.hu
Maximális fesztiválélmény a mobiloddal
A fesztiválszezon kellős közepén vagyunk, ezért a ZAGG összegyűjtötte, hogyan segíthetik a mobileszközök a fesztiválozókat a még önfeledtebb szórakozásban. Ahhoz, hogy a mobil életstílus adta lehetőségeket minden téren maximálisan kihasználhasd, a legfontosabb a felkészülés, hiszen senki sem akarja, hogy bármi miatt aggódnia kelljen, amikor már ott van az események sodrában. A vállalat szerint három fő területre érdemes fókuszálni, hogy még tovább fokozhassuk a fesztiválok nyújtotta élményeket, és ne kellejen idejekorán távoznunk a buliból.  
07.12. 13:00
Mmonline.hu
Utcazenészek és streetfoodosok lepik el Veszprémet július közepén
Utcazenészek és streetfoodosok lepik el Veszprémet július közepén
Nemcsak a legjobb utcazenészek lesznek Veszprémben a fesztivál ideje alatt, hanem Budapest legjobb streetfoodosai is a városba költöznek.
07.12. 11:49
Kisalfold.hu
Utcazenészek és streetfoodosok lepik el Veszprémet július közepén
Utcazenészek és streetfoodosok lepik el Veszprémet július közepén
Nemcsak a legjobb utcazenészek lesznek Veszprémben a fesztivál ideje alatt, hanem Budapest legjobb streetfoodosai is a városba költöznek.
07.12. 11:49
Delmagyar.hu
Fotókon a Sziget legjobb pillanatai
A Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ évek óta jelen van a Szigeten, most viszont a Sziget jön a Capa Központba: Benkő Imre, illetve a Rockstar Photographers csapatának kiállítása 24 év Sziget-fotóiból válogat, látványos installációkon bemutatva a fesztivál különleges hangulatát - és az elmúlt két és fél évtizedet.  
07.12. 11:10
Mmonline.hu
8 meglepő tünet, ami gluténérzékenységet jelezhet 
8 meglepő tünet, ami gluténérzékenységet jelezhet 
1. Szorongás Egy 2013-as, University of Maryland School of Medicine által végzett kutatás kimutatta, hogy a szorongás bizonyos formái csökkentek a
07.12. 05:00
Wellnesscafe.hu
Viber matricák és csevegőrobot is segíti az idei Szigetlakók kommunikációját
A világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, a Viber elindította legújabb kampányát a Sziget Fesztivállal együttműködésben. Július elejétől ingyenesen elérhetők a „Crazy Sztickerz by Sziget” animált matricák (közel 300.000 letöltéssel az első három nap) és a Sziget publikus profiljának csevegőrobotja, David, aki „fesztivál concierge” -ként segíti a Szigetlakókat az egyhetes rendezvény alatt. A csomag legtöbbet megosztott animált matricája a „Make it double”, amely már most megelőzte a tavalyi „Love” matrica rekordját.
07.11. 23:55
Profitline.hu
Ismered már a legborosabb slágert?
Himnuszt kapott a 6. Paloznaki Jazzpiknik: Fábián Juli, aki kezdetektől végigkíséri a pikniket és az első fellépők között volt, Zoohackerrel igazi nyári slágert rakott össze. A Jazz & Wine című dalt már játsszák a rádiók. A 4 színpados rendezvény fellépőlistája teljes lett, a szombatot a Random Trip erősíti.A Balaton északi partjának egyik legkedvesebb falujában, Paloznakon a Homola Pincészet idén már hatodszorra rendezi meg a Paloznaki Jazzpikniket, ami kis Tájház udvari dzsemboriból vált 3 napos, 4 színpados, 20 koncertes rendezvénnyé, 2015-től pedig a Nagyon Balaton rendezvénysorozat oszlopos tagjává. Az idei pikniket egy különleges nulladik nappal nyitják: az igazi nyáresti hangulatot megteremtő Group'n'Swing után a világhírű Kool & the Gang ad koncertet a T-Systems Nagyszínpadon, augusztus 3-án, csütörtökön. Pénteken fellép a brit acid jazz csapat, az Incognito, majd a soul, a blues és a jazz határterületein egyensúlyozó olasz énekes, Mario Biondi. A szombati nap kiemelt sztárja a Matt Bianco feat New Cool Collective és a Random Trip lesz.A Jazzpiknik házigazdája a Homola Pincészet és a Sáfránkert Vendéglő, de a piknik nem piknik további hozzávalók nélkül! Idén is meghívják a korábbi évekről is ismerős kedvenc vendéglátóhelyeiket a környékről és Budapestről is. Lesznek régi szereplők, de új “felfedezettek” is, az összeállításban a Food Truck Catering segített. A környékről itt lesz a Baricska Csárda, a Tekeresvölgyi Sajtműhely, Budapestről a Céltorony BBQ, a Babuska, a Meat&Sauce, a PolaPola, a Lakatos Műhely. A piknikhangulatot pedig piknikkosarak, behűtött borok, plédek teszik teljessé. A fesztivál borkínálatának alapját a házigazda Homola Pincészet borai adják, emellett kaphatók lesznek a környékbeli pincészetek válogatott borai is.A számot már meg is hallgathatjátok:Bővebb infó az eseményről ITT és ITT olvasható.
07.11. 16:24
Boraszportal.hu
Ősbemutatóval indít az 50. jubileumi Bartók Fesztivál, méghozzá ma este
Ősbemutatóval indít az 50. jubileumi Bartók Fesztivál, méghozzá ma este
Ugyan az utolsó utáni pillanatban lemondták a szombathelyi fesztivál legnagyobb attrakcióját, de Martha Argerich nélkül is komoly programot raktak össze, nézzék!
07.11. 13:45
Nyugat.hu
Szigetezik a Viber
Szigetezik a Viber
A Viber elindította legújabb kampányát a Sziget Fesztivállal együttműködésben. Július elejétől ingyenesen elérhetők a „Crazy Sztickerz by Sziget” animált matricák (közel 300.000 letöltéssel az első három nap) és a Sziget publikus profiljának csevegőrobotja, David, aki „fesztivál concierge” -ként segíti a Szigetlakókat az egyhetes rendezvény alatt. A csomag legtöbbet megosztott animált matricája a „Make it double”, amely már most megelőzte a tavalyi „Love” matrica rekordját.  
07.11. 13:00
Mmonline.hu
Palvin Barbi ismét Dzsuzsák Balázzsal kapcsolódott ki
Palvin Barbi ismét Dzsuzsák Balázzsal kapcsolódott ki
A VOLT fesztivál után ismét összejött egy közös kikapcsolódás erejéig a modell és a sportoló.
07.11. 12:28
Starity.hu
Viber matricák és csevegőrobot is segíti az idei Szigetlakók kommunikációját
Viber matricák és csevegőrobot is segíti az idei Szigetlakók kommunikációját
David, a fesztivál concierge és "Crazy Sztickerz by Sziget" matricák fokozzák a hangulatot a régió legnagyobb zenei eseményén.
07.11. 12:16
Kisalfold.hu
Viber matricák és csevegőrobot is segíti az idei Szigetlakók kommunikációját
Viber matricák és csevegőrobot is segíti az idei Szigetlakók kommunikációját
David, a fesztivál concierge és "Crazy Sztickerz by Sziget" matricák fokozzák a hangulatot a régió legnagyobb zenei eseményén.
07.11. 12:16
Delmagyar.hu
154 ezres látogatószámmal zárt az idei Balaton Sound
Tavalyi rekordját megközelítő, 154 ezres látogatószámmal zárt az idei Balaton Sound elektronikus zenei fesztivál - írták közleményükben a szervezők.
07.11. 07:50
Profitline.hu
Indul minden idők leghosszabb EFOTT-ja
Indul minden idők leghosszabb EFOTT-ja
Hat napon keresztül zakatol majd a fesztivál Velencén, a hazai sztárok mellett fellép a Hurts, Sean Paul és Tinie Tempah is.
07.11. 06:26
Index.hu
Programok természetbarát családoknak
Programok természetbarát családoknak
Megszámlálhatatlan mennyiségű ajánlót tudnánk írni nyári kirándulóhelyszínekről: vízpartokról, hegységekről, városokról, melyeket érdemes meglátogatni (tervben is van egy ilyen sorozat, ha van kedvetek, küldhettek ti is ajánlókat). Én most a hazai nemzeti parkjainkat ajánlom, ahova júliusban-augusztusban nem csak kirándulásokra lehet menni, hanem tematikus programok keretében fedezhetik fel a térség élővilágát a látogatók. Hazánkban tíz nemzeti park található, részletes infók itt olvashatók. Most öt nemzeti parkból válogattunk néhány érdekes és izgalmas túrát és programot, melyre az örökmozgó gyerkőcöket el lehet vinni (és felnőttként is élmény lehet részt venni rajtuk). Hortobágyi Nemzeti Park A legismertebb nemzeti parkunkban július 15-én rendezik a Hortobágy-halastavi Kisvasút napját, melynek programjai között olyanok szerepelnek, mint az ötpróba, délibábos madarászat, vezetett túra, hajtány kipróbálása, zsákbamacska, pónilovaglás, de lesz helyben készült halászlé és slambuc is. A két felnőtt + két gyerek családi belépő ára 2000 Ft, melyhez ingyen arcfestés/csillámtetkó, lufi figura is ár a gyerekeknek. A Halastavi ötpróbát kiálló résztvevők nemzeti parkos zsákbamacskát is kapnak. Aggteleki Nemzeti Park Néhány éve egy lovas rendezvényen családi hétvégét nyertünk Aggtelekre, ahol megnéztük a híres hucul lovakat és a Baradla-barlangban is voltunk, ahova most júliusban 20 százalék kedvezménnyel lehet megvenni a belépőjegyeket, és még ajándék is jár mellé. A Baradla-tetőn többször szerveznek naplemente-túrákat a nyáron, ahol a résztvevők a csodálatos naplementében gyönyörködhetnek a kilátóponton. A túra ára 2000 Ft/család. A Jósvafői oktatóközpontban pedig családi nap lesz július 27-én: itt vetítettképes előadás és kézműves foglalkozás várja az érdeklődőket. Részvételi díj: 500 Ft/család. Balaton-felvidéki Nemzeti Park Július 22 és 30 között lesz a Művészetek Völgye Fesztivál, amelyen a fesztivál településeivel határos Balaton-felvidéki Nemzeti Park és a településeket is magában foglaló Bakony–Balaton Geopark természeti örökségét természetismereti túrával, madárhálózással, kézműves foglalkozásokkal, geotúrákkal, geosétával, kőzetekkel, őskövületekkel, geomesékkel, geofoglalkozásokkal mutatják be.  Nyílt napot szerveznek az iharkúti ásatás területén július 19-én, 22-én és 28-án, ahol maximum napi 400 fő erejéig lehetőséget biztosítanak a nagyközönség számára a dinoszaurusz-ásatások és az előkerülő leletek megtekintésére. A felnőtt jegy 1500 Ft, a gyerekjegy 1000 forintba kerül. Fontos, hogy a részvétel regisztrációhoz kötött, további infók itt. Bár a levendulafesztiválnak már vége, a Levendula Ház Látogatóközpontot érdemes felkeresni Tihanyban. Itt interaktív kiállítás látható a levendulatermesztésről, és van teázó, élménykert és kézműves foglalkoztató is. Kiskunsági Nemzeti Park A varázslatos buckavidéken is rengeteg az érdekesebbnél érdekesebb program a nyáron. Július 15-én például vízitúra lesz a tőserdei Holt-tiszán (a családi jegy 3000 Ft), július 30-án pedig a Kékmoszat tanösvényen lesz vezetett túra a Szelidi-tó körül. Itt nemcsak fürdeni lehet, hanem lehetőség van a vízparti nádasok gazdag madárvilágát is felfedezni (a családi jegy 3000 Ft). Augusztusban a Csaj-tónál lesz madármegfigyelés, Mártélyon kenus vízitúra, Kunadacson pedig a Rákosivipera-védelmi és Oktató Központhoz szerveznek túrát, ahol bemutatják a területre jellemző gyíkfajokat és a rákosi viperát is. Őrségi Nemzeti Park Általános iskola hatodik után vettem részt a térségben tartott vándortáborban, és már 12 évesen is elvarázsolt a táj, az állatvilág, a programok. A nemzeti park a nyáron is sok programmal készül:  lesz kerékpártúra, reggeli természetismereti séta, melyen eurázsiai vadlovakat és európai bölényeket mutatnak be, tökmagolajütés, ahol tökmagolajat sajtolnak és lehet kóstolni is, de részt lehet venni egy láptúrán is. Nektek van kedvenc kirándulóhelyetek? Vagy tudtok jó gyerekprogramokat? Írjátok meg nekünk. Tünde További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán. Tetszik?
07.11. 06:00
Bezzeganya.postr.hu
Fatemplom Fesztivál az Őrségben
Az eseményt július 14-16. között rendezik meg.
07.11. 05:50
Nepszava.hu
Szerdán kezdődik a Bánkitó Fesztivál
Nem változtattak sokat a bevett zenei formulán, a merítés viszont az eddiginél nagyobb lesz, mert külföldi fellépőkkel is erősítenek.
07.11. 04:30
Ma.hu
Tíz élménydús nap a Művészetek Völgyében. Július 21-én nyit a népszerű összművészeti fesztivál
2017. július 21-től ismét megtelik élettel a Művészetek Völgye, a július 30-ig tartó, 27. összművészeti fesztivál idén is sok újdonságot tartogat három helyszínen: Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön. Idén közel 1200 programmal és produkcióval – köztük koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi estekkel, közösségi programokkal, interaktív játékokkal és új udvarokkal – várják a látogatókat. A legnevesebb hazai előadók mellett…
07.10. 22:00
Eletszepitok.hu
154 ezres látogatószámmal zárt az idei Balaton Sound
Tavalyi rekordját megközelítő, 154 ezres látogatószámmal zárt az idei Balaton Sound elektronikus zenei fesztivál - írták közleményükben a szervezők
07.10. 21:53
Gondola.hu
Majdnem megdőlt a tavalyi rekord a Soundon
154 ezres látogatószámmal zárt az idei fesztivál.
07.10. 21:43
Mno.hu
Jövőre 50 éves a SZIN - küldj emlékeket! 
Jövőre 50 éves a SZIN - küldj emlékeket! 
Ki gondolná, hogy hazánkban van olyan fesztivál, ami hamarabb volt, mint a Woodstock. A Szegedi Ifjúsági Napok 1968-ban debütált, tehát jövőre lesz 50 éves. A szervezők már most készülnek a nagy jubileumra, ehhez a közönség segítségét is várják. [Dátum: 2017.07.10. 19:45]
07.10. 19:45
Zene.hu
Iszak Eszti zseniális fesztiválszerkója felrobbantotta a netet
Iszak Eszti zseniális fesztiválszerkója felrobbantotta a netet
A fesztiválok már nem csak a zenéről szólnak, nagyon fontos többek között, hogy ki milyen ruhát visel. Az idei Balaton Soundon is láthattunk mindenféle összeállítást, ami szem-szájnak ingere, az egyik nagy kedvenc Iszak Eszti volt.Forrás: Nők Lapja Café: Iszak Eszti zseniális fesztiválszerkója felrobbantotta a netet
07.10. 16:05
Nlcafe.hu
3,2,1 - Kezdődik az EFOTT fesztivál
Újrahódítja Velencét az EFOTT: július 11-től hat napon keresztül, több mint 200 zenei program mellett kínál ínycsiklandó gasztro- és turisztikai lehetőségeket a rendezvény. A legsportosabb fesztivál címhez híven kedveznek majd a csoportos és extrém sportok szerelmeseinek is. Világhírű fellépőkkel, a legmenőbb hazai bandákkal igazán tartalmas hét várja a zene és a vízpart szerelmeseit, amely akár egy nyaralással is felér.
07.10. 14:03
Csaladinet.hu
Borbás Barna (Válasz.hu): Hibátlan mesterterv a betintázott M1-es riporter mögött! (videó)
Ez Baja megkésett városmárkás akciója: manőver egy kifejezés megtisztításáért. Emlékezzünk: a „bajai videó” kifejezés 2013 októberében rosszízű politikai kontextusban égett a nézők/olvasók agyába. [...] Bővebben!
07.10. 13:25
Mandiner.hu
Kezdődik az EFOTT fesztivál
Július 11-től hat napon keresztül, több mint 200 zenei program mellett kínál ínycsiklandó gasztro- és turisztikai lehetőségeket a rendezvény.
07.10. 10:47
Mediainfo.hu
Holnap kezdődik az EFOTT fesztivál
Újrahódítja Velencét az EFOTT: július 11-től hat napon keresztül, több mint 200 zenei program mellett kínál ínycsiklandó gasztro- és turisztikai lehetőségeket a rendezvény. A legsportosabb fesztivál címhez híven kedveznek majd a csoportos és extrém sportok szerelmeseinek is. Világhírű fellépőkkel, a legmenőbb hazai bandákkal igazán tartalmas hét várja a zene és a vízpart szerelmeseit, amely akár […] The post Holnap kezdődik az EFOTT fesztivál appeared first on BellaCafe.hu.
07.10. 09:41
Bellacafe.hu
3,2,1 – Kezdődik az EFOTT fesztivál
3,2,1 – Kezdődik az EFOTT fesztivál
Újrahódítja Velencét az EFOTT: július 11-től hat napon keresztül, több mint 200 zenei program mellett kínál ínycsiklandó gasztro- és turisztikai lehetőségeket a rendezvény. A legsportosabb fesztivál címhez híven kedveznek majd a csoportos és extrém sportok szerelmeseinek is. Világhírű fellépőkkel, a legmenőbb hazai bandákkal igazán tartalmas hét várja a zene és a vízpart szerelmeseit, amely akár egy nyaralással is felér.
07.10. 08:50
Stylemagazin.hu
A Halott Pénz és a Soulwave koncertjével startol az AlteRába Fesztivál
A Halott Pénz és a Soulwave koncertjével startol az AlteRába Fesztivál
A koncerteket játékos vetélkedők és egyéb szórakoztató programok kísérik.
07.10. 07:22
Delmagyar.hu
A Halott Pénz és a Soulwave koncertjével startol az AlteRába Fesztivál
A Halott Pénz és a Soulwave koncertjével startol az AlteRába Fesztivál
A koncerteket játékos vetélkedők és egyéb szórakoztató programok kísérik.
07.10. 07:22
Kisalfold.hu
Életmód hétvége nem csak növényevőknek
A fesztivál keretein belül tartják az első budapesti szakmai szimpóziumot a növényi alapú táplálkozásról.
07.10. 05:59
Weborvos.hu
Kiakadtak a helyiek a Balaton Soundra
Soha nem volt még ilyen hangos a fesztivál - Balatonalmádiban az oroszlánszag miatt tiltakoznak.
07.10. 05:03
Nepszava.hu
Több százezren tüntettek Isztambulban
2013 óta nem volt ekkora ellenzéki megmozdulás.
07.10. 00:50
Origo.hu
 10 program a Bánkitón, amitől Bayer Zsolt azonnal a szívéhez kapna
10 program a Bánkitón, amitől Bayer Zsolt azonnal a szívéhez kapna
Az Auróra ellehetetlenítésével újra nyilvánvalóvá vált, hogy a gondolkodó, kritikus hangot, vagy a civil szervezetek munkáját nem szívleli a kormány, emiatt idén különösen sok "nem kívánt" téma összpontosul a Bánkitó fesztivál alatt. Multikulturalizmus, hajléktalanság, LMBTQ-közösség, propagandasajtó, korrupció - csupa olyan koncertet, workshopot, színdarabot válogattunk ki a fesztiválról, amelyek nem félnek a kényesebb ügyektől, kérdésektől.
07.09. 23:55
Hvg.hu
 Hvg.fesztival: Sound vagy Wagner-maraton betépve, egyre megy
Hvg.fesztival: Sound vagy Wagner-maraton betépve, egyre megy
A Balaton Soundon az egyik résztvevő elárulta, mi igaz abból, hogy a hely tele van kigyúrt pasival és partidrogokkal. A hvg.hu fesztiválkülönítménye, Papp Réka Kinga és Tóta W. Árpád jelentkezik.
07.09. 23:55
Hvg.hu
Több százezren tüntettek Isztambulban
Több százezren tüntettek Isztambulban
2013 óra ez volt a legnagyobb ellenzéki tüntetés.
07.09. 22:00
Index.hu
Háromszorosára nő a fesztiváltámogatási keret
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) két év alatt háromszorosára növeli a fesztiváltámogatási keretet; újabb 250 millió forinttal emelkedik a vidéki és határon túli magyar fesztiválok támogatására szánt összeg az Emmi jövő évi költségvetésében.
07.09. 21:57
Profitline.hu
Magyar kulturális és gasztronómiai fesztivált tartanak Brüsszelben
Kétnapos magyar kulturális és gasztronómiai fesztivál kezdődött szombat délután Brüsszelben, ahol könnyű-, népzenei és jazzkoncertek, táncelőadások és gyermekprogramok várják az érdeklődőket.
07.09. 20:30
Ma.hu
Deák Bill Gyula 50 fokra melegítette a levegőt Szentgotthárdon
Deák Bill Gyula 50 fokra melegítette a levegőt Szentgotthárdon
A 28. Hopplá fesztivál kicsi és családias maradt, de itt is izzott a levegő.
07.09. 16:02
Nyugat.hu
Badacsony Bor7 – borfesztivál, új köntösben
Badacsony Bor7 – borfesztivál, új köntösben
A több évtizedes múltra visszatekintő Badacsony Bor7 rendezvény idén megújult formában várja az érdeklődőket 2017. július 14-30. között a Badacsony Parkban. A fesztivál egyik újítása, hogy a kitelepülő 14 borászat zöme ezúttal a színpadon is bemutatkozik majd esténként.
07.09. 13:00
Eletforma.hu
Szerdán kezdődik a Bánkitó Fesztivál
Szerdán kezdődik a Bánkitó Fesztivál, az ország "legnagyobb kisfesztiválja", amelyet már kilencedik alkalommal szerveznek a nyugat-nógrádi Bánkon; számos koncert és színházi előadás várja a látogatókat a négynapos eseményen, a fesztivál idei témája a korrupció elleni harc, a politikai és a szociális helyzet lesz - tájékoztatta az MTI-t a fesztivál főkoordinátora
07.09. 10:34
Gondola.hu
Rétvári: háromszorosára nő a fesztiváltámogatási keret
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) két év alatt háromszorosára növeli a fesztiváltámogatási keretet; újabb 250 millió forinttal emelkedik a vidéki és határon túli magyar fesztiválok támogatására szánt összeg az Emmi jövő évi költségvetésében
07.09. 09:41
Gondola.hu
Még több pénzből fesztiválozhat az ország
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) két év alatt háromszorosára növeli a fesztiváltámogatási keretet; újabb 250 millió forinttal emelkedik a vidéki és határon túli magyar fesztiválok támogatására ... ...
07.09. 09:15
Napi.hu
A Halott Pénz és a Soulwave koncertjével kezdődik az AlteRába Fesztivál Körmenden
A Soulwave és a Halott Pénz koncertjével kezdődik kedden az AlteRába Fesztivál, amelyet nyolcadik alkalommal rendeznek meg Körmenden.
07.09. 05:30
Ma.hu
Reggae Camp jamaicai sztárral, az Inner Circle-lel Cegléden
A csaknem ötven éve létező jamaicai csapat, az Inner Circle a fő fellépő az idei Reggae Campen, amelyet július 25-től 29-ig rendez meg a Ladánybene 27 zenekar. Idén először a fesztivál helyszíne Cegléd.
07.08. 23:30
Ma.hu
Első alkalommal rendeznek irodalmi fesztivált Terényben
Pódiumbeszélgetésekkel, zenés műsorokkal és színházi előadásokkal várja a közönséget az első alkalommal megszervezett Héthatár Irodalmi Fesztivál a Nógrád megyei Terényben július 15-én, szombaton.
07.08. 22:30
Ma.hu
Irodalmi fesztivál lesz Terényben
Pódiumbeszélgetésekkel, zenés műsorokkal és színházi előadásokkal várja a közönséget az első alkalommal megszervezett Héthatár Irodalmi Fesztivál a Nógrád megyei Terényben július 15-én, szombaton - közölte a Magyar Napló Kiadó az MTI-vel.
07.08. 19:15
Profitline.hu
Magyar kulturális fesztivál Brüsszelben
Kétnapos magyar kulturális és gasztronómiai fesztivál kezdődött szombat délután Brüsszelben, ahol könnyű-, népzenei és jazzkoncertek, táncelőadások és gyermekprogramok várják az érdeklődőket
07.08. 17:09
Gondola.hu
Itt van a Pride új útvonala
Alternatív útvonalat jelentett be a fesztivál.
07.08. 16:33
Nepszava.hu
Nyerj jegyet az Operagála világsztárokkal operakoncertre!
Operagála világsztárokkal operakoncert VILÁGPREMIER 2017. július 16. (vasárnap) 20.00 Margitszigeti Szabadtéri Színpad Folytatódik a Budapesti Nyári Fesztivál világsztárokat felvonultató operakoncert-sorozata, amelynek keretében a zeneirodalom legszebb melódiái töltik be a margitszigeti nyári éjszakát. A fesztivál meghívására idén is három sztárénekes látogat el a Margitszigetre, hogy meghódítsa a nézők szívét. A gyönyörű Ailyn Pérez amerikai szoprán, aki nemcsak a tiszta és „mézes tónusú” lírai hangjáról, hanem drámai alakításairól is ismert, valamint az olasz bariton, Gabriele Viviani először lépnek fel Magyarországon, a sármos albán tenor, Rame Lahaj pedig új oldaláról mutatkozik be a hazai közönségnek. Az operagála a három tenor koncertek hagyományát követi, ám ezúttal nem az énekesek versengését állítja középpontba, hanem a férfi és női szíveket egyaránt megdobogtató, legszebb romantikus áriákat. A nagyívű dallamok, szólók, duettek és tercettek felidézik a legismertebb Verdi-, Puccini- és Mozart-operák emlékezetes jeleneteit: az elhagyott és vágyódó szerelmeseket, a civódó és enyelgő párokat, az udvarlást, a féltékenységet, a bosszút és a viharos szenvedélyeket. A Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekarát az idei gálakoncerten is Halász Péter vezényli. A Szabad Tér Színház produkciója. Játssz velünk és nyerd meg a 2 db páros jegyet az Operagála világsztárokkal operakoncertre! Játék kezdete: 2017. július 8. 16:00 Játék vége: 2017. július 12. 20:00 Sorsolás: 2017. július. 12. 21:00 The post Nyerj jegyet az Operagála világsztárokkal operakoncertre! appeared first on Life magazin.
07.08. 14:18
Lifemagazin.hu
Ez az egy szám lesz végig? - Egy tinivel jártuk be a Balaton Soundot
Ez az egy szám lesz végig? - Egy tinivel jártuk be a Balaton Soundot
Egy 15 éves fiú életében először ment le a Balaton Soundra. A Westendre vagy a dabasi búcsúra emlékeztet inkább egy fesztivál?
07.08. 12:43
Index.hu
Rossz példaképnek tartja magát Pumped Gabo
Rossz példaképnek tartja magát Pumped Gabo
Javában tombol a Balaton Sound fesztivál, aminek egyébként Pumped Gabo is köszönheti a hírnevét, ugyanis különös táncával magára vonta a figyelmet, ami azóta is övezi.
07.08. 11:50
Starity.hu
 Hvg.fesztival: Fluor Tomi megmondja
Hvg.fesztival: Fluor Tomi megmondja
Papp Réka Kinga és Tóta W. Árpád tegnapi harmadik balaton soundos bejelentkezésekor nem mással, mint a Wellhello frontemberével fejtette meg a világ nagy titkait. Mutatjuk.
07.08. 10:40
Hvg.hu
 AlteRába: családi légkörbe megy Anna, az Ossian és a Vad Fruttik is
AlteRába: családi légkörbe megy Anna, az Ossian és a Vad Fruttik is
A Halott Pénz és a Soulwave koncertjével kezdődik az AlteRába Fesztivál Körmenden
07.08. 10:40
Hvg.hu
 Hvg.fesztival – és miért jobb berúgni a Balaton Soundon, mint bárhol máshol?
Hvg.fesztival – és miért jobb berúgni a Balaton Soundon, mint bárhol máshol?
Papp Réka Kinga és Tóta W. Árpád ma egész nap Zamárdiban, a Balaton Soundon pörög. Mutatjuk a második élő bejelentkezésüket a már-már klasszikussá váló bajszos sz*r fánkkal, belga fiatalokkal, és további vidám fesztiválozókkal.
07.07. 23:35
Hvg.hu
Művészetek Völgye 2017 - idén 1200 programmal készülnek
Művészetek Völgye 2017 - idén 1200 programmal készülnek
Az elővételes jegyeladási számok alapján megduplázódott az érdeklődés a fesztivál iránt [Dátum: 2017.07.07. 20:30]
07.07. 20:30
Zene.hu
Július 14-én kezdődik a "kis Volt"-ként emlegetett Tízforrás Fesztivál
Július 14-én kezdődik a "kis Volt"-ként emlegetett Tízforrás Fesztivál
A nyitó esten, a hegykői szabadtéri színpadon Szabó Balázs Bandája lép fel.
07.07. 20:29
Kisalfold.hu
Július 14-én kezdődik a "kis Volt"-ként emlegetett Tízforrás Fesztivál
Július 14-én kezdődik a "kis Volt"-ként emlegetett Tízforrás Fesztivál
A nyitó esten, a hegykői szabadtéri színpadon Szabó Balázs Bandája lép fel.
07.07. 20:29
Delmagyar.hu
Párizsból hozta el a fődíjat a #sohavégetnemérős
Párizsból hozta el a fődíjat a #sohavégetnemérős
A Paris Art and Movie Awardson Tiszeker Dániel rendező és Mészáros Attila vágó is kapott jelölést, emellett a #sohavégetnemérős elhozta a fesztivál Legjobb Nagyjátékfilm díját.
07.07. 19:02
Delmagyar.hu
Párizsból hozta el a fődíjat a #sohavégetnemérős
Párizsból hozta el a fődíjat a #sohavégetnemérős
A Paris Art and Movie Awardson Tiszeker Dániel rendező és Mészáros Attila vágó is kapott jelölést, emellett a #sohavégetnemérős elhozta a fesztivál Legjobb Nagyjátékfilm díját.
07.07. 19:02
Kisalfold.hu
 Hvg.fesztival – már ott is vagyunk a Balaton Soundon – videó
Hvg.fesztival – már ott is vagyunk a Balaton Soundon – videó
A múlt héten a VOLT-on jártunk, most egy újabb nyári fesztiválról, Zamárdiból, a high life-fesztiválok Csomolungmájáról, a Balaton Soundról tudósítunk. Már meg is volt az első élő bejelentkezés. Mutatjuk.
07.07. 18:10
Hvg.hu
Taroltak az Országos Borverseny borai Csehországban
A nemrég lezajlott Országos Borverseny aranyérmes borai máris felhívták magukra a figyelmet határainkon túl. Két kategóriagyőzelem, egy nagy aranyérem, nyolc aranyérem: ez az első nemzetközi megmérettetés mérlege. A csehországi Oenoforum-on a borokat 9 ország szakértőiből álló 42 fős szakmai zsűri kóstolta. A versenyre 8 országból összesen 541 bor érkezett. A természetes édes borok kategóriagyőztese a Basilicus Tokaji 2013-as 6 puttonyos Aszúja lett, a legjobb vörösbor címet pedig a Sauska Pincészet 2012 Villányi Prémium Cabernet franc-ja nyerte el. A tételek közel fele érkezett külföldről, a magyar borokat tehát nemcsak cseh és szlovák, hanem francia, olasz, német, új-zélandi tételekkel együtt kóstolták.A zsűriben európai borászok és szőlőtermelők, a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Hivatal (OIV), a Nemzetközi Borász Szövetség (UIOE), valamint Csehország és Szlovákia neves borszakemberei értékeltek. A borversenyt – az OIV védnökségével – a cseh szőlő- és borszektor szakmai és állami szervezetei rendezték.A mintákat az Országos Borverseny díjnyertes boraiból a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) válogatta és juttatta el a versenyre. A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa és a Magyar Turisztikai Ügynökség a továbbiakban is ezekből a díjnyertes tételekből készült borválogatással népszerűsíti a magyar borokat itthon és külföldön. A szőlész- borász szakmaközi szervezet a közeli külpiacok, így a Visegrádi Négyek piaca felé nyitna, ebben az évben több megjelenést is terveznek a V4-es országokban.A díjazott borok listája: Szeleshát Cuvée 2011 Kincsem Kastély Hárslevelű Késői szüret 2013 Grand Tokaj Tokaji Aszú 6 puttonyos 2013 Thummerer Egri Cabernet Sauvignon Superior Válogatás 2012 Vylyan Mandolás 2012 Sauska Villányi Cabernet Franc 2012 Schieber Quinta Essentia 2012 Basilicus Szőlőbirtok Borászat 2013 Tokaji Asszú 6 puttonyos Hangavári Pincészet 2013 Tokaji Aszú 6 puttonyos
07.07. 13:29
Boraszportal.hu
Nemzetközi Shakespeare Fesztivál Gyulán
Ma kezdődik a tíznapos XIII. Nemzetközi Shakespeare Fesztivál Gyulán, amelyen új bemutatóra, filmvetítésekre, utcaszínházra és workshopra is készülnek a szervezők.
07.07. 09:40
Hir6.hu
VIT-hangulat a labda körül
Kaposváron a hét végéig tart az immáron tizenharmadik alkalommal megrendezett ifjúsági labdarúgó fesztivál.
07.07. 05:55
Nepszava.hu
Megrázó felvételek kerültek elő a 2013-ban lezuhant San Franciscó-i gépről
Megrázó felvételek kerültek elő a 2013-ban lezuhant San Franciscó-i gépről
Egy biztonsági kamera közelről rögzítette, ahogy az Asiana Airlines 214-es járata lezuhant. Ketten meghaltak, több százan kórházba kerültek.
07.06. 21:48
Index.hu
Colours Of Ostrava: Egy különleges fesztivál egy különleges helyszínen
Colours Of Ostrava: Egy különleges fesztivál egy különleges helyszínen
Minden évben igyekszünk nem csak a magyar fesztiválokról beszámolni, hanem lehetőség szerint az elérhető közelségben lévő külföldiekből is bemutatni néhányat. [Dátum: 2017.07.06. 15:24]
07.06. 15:24
Zene.hu
Életet mentett a Balaton Sound
A fesztivál közelsége miatt tudták gyorsan ellátni a férfit.
07.06. 15:00
Origo.hu
Többet költünk utazásra
Többet költünk utazásra
A magyar háztartások több mint fele tervez utazást idén nyáron, ez jelentős emelkedés 2012-höz képest, amikor mindössze 34,5 százalékuk tervezett valamilyen nyaralást. Folyamatosan emelkedik azok aránya, akik külföldre és belföldre is terveznek utazást a szezonban, és dinamikusan nő a nyaralásra szánt összeg: 4 év alatt 54 százalékkal emelkedett, a 2013-as 10 ezer forint körüli összeg helyett idén már átlagosan 16 ezer forintnál valamivel többet terveznek elkölteni fejenként és éjszakánként a háztartások. A legnépszerűbb magyar úti cél továbbra is a Balaton, külföldre pedig a legtöbben Horvátországba mennek nyaralni.  
07.06. 14:37
Mmonline.hu
Életet mentett a Balaton Sound
Életet mentett a Balaton Sound
A fesztivál közelségének köszönheti az életét az a 60 év körüli férfi, aki szerda este lett rosszul Zamárdiban.
07.06. 13:04
Hir24.hu
Már nem is prémium fesztivál a Balaton Sound
Már nem is prémium fesztivál a Balaton Sound
Minden eddiginél feljebb pozicionálták a bulit: 790 a sör, tinikkel töltötték fel a VIP-et, de legalább nincs tömeg.
07.06. 12:00
Index.hu
36 nagykövetség állt ki a Budapest Pride mellett
36 nagykövetség állt ki a Budapest Pride mellett
Harminchat nagykövetség biztosította támogatásáról a magyarországi leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű és queer (LMBTQ) közösségeket, valamint a békés és törvényes keretek közötti önkifejezésüket a 22. Budapest Pride fesztivál alkalmából.Forrás: Nők Lapja Café: 36 nagykövetség állt ki a Budapest Pride mellett
07.06. 11:50
Nlcafe.hu
U.S. Embassy Budapest ( hu.usembassy.gov): Közös sajtóközlemény a 22. Budapest Pride Fesztivál alkalmából
A sokféleség ünneplése biztos módja annak, hogy előmozdítsuk az emberi jogok tiszteletben tartását. [...] Bővebben!
07.06. 11:32
Mandiner.hu
Balaton Sound: elkapták az első dílereket
Balaton Sound: elkapták az első dílereket
A tegnap elstartolt zenei fesztivál bejáratánál egy magyar és egy külföldi fiatalembernél is kábítószergyanús anyagokat találtak a biztonságiak. A rendőrök előállították a két gyanúsítottat. Forrás: Nők Lapja Café: Balaton Sound: elkapták az első dílereket
07.06. 11:24
Nlcafe.hu
Motoros találkozóval, Irigy Hónaljmirigyes sörexpresszel és vasemberekkel indul be a fesztiválhangulat Vas megyében
Motoros találkozóval, Irigy Hónaljmirigyes sörexpresszel és vasemberekkel indul be a fesztiválhangulat Vas megyében
Befért melléjük még egy Hopplá fesztivál, és egy csomó koncert is. Nem fogunk unatkozni a hétvégén!
07.06. 10:24
Nyugat.hu
Vizes vb: ekkora pénzszórás márpedig nincs, vagy mégis?
A hvg.hu kiszámolta, hogy vizes vb két órás megnyitójának költségei, miként viszonyulnak a több napos, világsztárokat felvonultató hazai fesztiválok költségeihez. Meghökkentő adatok. Már nagyban zajlanak ... ...
07.06. 09:58
Napi.hu
 A vizes vb megnyitója többe kerül mint a Sziget nagyszínpada az összes fellépővel
A vizes vb megnyitója többe kerül mint a Sziget nagyszínpada az összes fellépővel
Már zajlanak a próbák és technikai beállások a vizes világbajnokság megnyitó ünnepségének stílszerűen úszó színpadán a Lánchíd pesti hídfőjénél. Az már látszik, hogy a színpadot csak a kiváltságosak láthatják "3D-ben", a többieknek csak a sík képernyő jut. Pedig épp a technikai kialakításoktól olyan drága állítólag a parti. Mintegy 2,4 milliárd forint megy el a látványra. Összehasonlításul: a Sziget Fesztivál nagyszínpada a technikával együtt idén százmillióból megvan.
07.06. 06:10
Hvg.hu
VéNégy Fesztivál - Rétvári: a V4-ek igazi partnerek
A visegrádi négyek (V4)országaiban tudunk igazi partnereket találni, a Vácott szerdán kezdődő VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó mind a négy ország kultúráját felöleli - erről Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára, a rendezvény fővédnöke beszélt a programok kezdete előtt
07.05. 19:07
Gondola.hu
Jó VOLT a Soundja a Szigetnek idén, mi?
A Kristinus Borbirtok díjnyertes borait választották a Sziget fesztiválok hivatalos borának: az exkluzív partnerségi szerződés keretében dél-balatoni borokat kóstolhat a nagyközönség az elkövetkező két évben a legismertebb hazai fesztiválokon, többek között a Szigeten, a VOLT-on és a Balaton Soundon is. Idén és jövőre a legnagyobb hazai fesztiválok minden egyes vendéglátóhelyén, bárjában kizárólag a Kristinus Borbirtok minőségi, díjnyertes dél-balatoni boraival találkozhat a nagyközönség.A fesztiválbor minősége azért is fontos, mert a külföldi fesztiválozók által viszi a hazai bor jó hírét szerte a világba.A Kristinus Borbirtok 3 exkluzív fesztiválbora már több díjat is bezsebelt az idei évben. A Balatonboglári Borvidéki Borversenyen a Kristinus Sziget Fehér aranyérmet, a Sziget Rosé és Vörös ezüstérmet nyert. A Sziget Fehér az Országos Borversenyen ezüstéremmel is gazdagabb lett. A három díjnyertes cuvée már biztosan a nyár fesztivál slágere lesz, hiszen a Kristinus szortimentjéből külön Sziget-válogatásnak készült borok a magas minőségen túl igazi balatoni élményt hoznak a meleg nyári napokba. A borok címkéje a következőként szól a fesztiválozókhoz: „Jó VOLT a Soundja a Szigetnek idén, mi? Ja, meg bora is a szigetes fesztiváloknak: a VOLT-nak, a Soundnak, a Strandnak meg a Szigetnek. Ezt tartod most a kezedben: a Sziget borát. Minden cseppje tartalmaz: Balatont, Szigetet, Strandot, Soundot, napsütést, VOLT-ot. Tudod már mit iszol jövő nyáron?” Florian Zaruba birtokigazgató az együttműködés és az új fesztiválborok kapcsán elmondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy kiváló balatoni borokkal szolgálhatunk a fesztiválok tömegeinek, akik élettel töltik meg a legnagyobb hazai zenei eseményeket. Számunkra a terroir legfontosabb eleme a hegyet művelő ember, a borász, aki e nemes nedűt készíti és a magyar emberek, akik mindig is tudták hogyan kell bulizni. Küldetésünk a fesztiválokon is megmaradt: a lehető legjobb balatoni boros pillanatokat nyújtani, a helyszíntől függetlenül. És végre tegyük hivatalossá: nem bűncselekmény, ha jó minőségű borból némi szódavíz hozzáadásával fröccs készül, sőt a buborékok képesek még inkább kiemelni a borainkban rejlő aromákat.” Június végétől a Sziget-válogatás borai mind a 49 Borháló kereskedésben megtalálhatók lesznek szerte az egész országban.
07.05. 16:23
Boraszportal.hu
Ennél melegebb már ne legyen a Balaton Soundon
Ennél melegebb már ne legyen a Balaton Soundon
A fesztivál még el sem indult, de már durva a hőség. Naptejjel és fürdőgatyával mindenképpen készüljön, aki soundozik.
07.05. 15:22
Hir24.hu
Jogerősen is börtönt kapott a melegeket és a cigányokat ütő gárdista
A 2013-as Budapest Pride-ról tartott hazafelé három férfi, amikor megtámadta őket egy 20 fős társaság.
07.05. 15:16
Mno.hu
Stumpf András (Heti Válasz): Vesszenek a nyári fesztiválok? Lassan a testtel!
A mandineres Batiszkáfnak rögtön meg is szavazom az idei Mizantróp-nagydíjat, leplezetlen rajongással ráadásul. De fesztivál-ügyben nincs igaza. [...] Bővebben!
07.05. 15:15
Mandiner.hu
Egy „öko” fesztivál, ahol megtalálhatjuk a nyugalmat
Egy „öko” fesztivál, ahol megtalálhatjuk a nyugalmat
Nem kell messzire mennünk nyáron, ha bulizni szeretnénk egy nagyot, hiszen hazánkban is szinte egymást érik a különböző zenei fesztiválok, ahol a pörgésé és a féktelen partiké a főszerep. Az UbikFarm azonban teljesen szembemegy a megszokott rendezvényekkel, hiszen a létszám kicsi, a zenekarok fellépéseit pedig egy igazán különleges helyszínre szervezték.
07.05. 13:46
Élőben.hu
Szombaton indul az V. Óbudai Blues Fesztivál
Szombaton indul az V. Óbudai Blues Fesztivál
Hét nap, három helyszín, félszáz művész és „öt év blues” [Dátum: 2017.07.05. 12:48]
07.05. 12:48
Zene.hu
Vesszenek a nyári fesztiválok? Lassan a testtel!
Rövid válasz egy minőségin morgó, búskonzervatív bölcs medvének.
07.05. 11:26
Hetivalasz.hu
Amikor ránk szakadt az ég
Amikor ránk szakadt az ég
Sopronban teszteltük és úgy látjuk, imázs szempontból nagyon megérte kint lenni a Volton - nyilatkozta lapunknak Herr Monika, a Deichmann marketing vezetője. A szakember beszél arról is, mi történt, amikor rájuk szakadt az ég, hogy szelfiztek Ellie Gouldinggal és hogy ő kikkel szeret bulizni. Nyári összeállitásunkban ezúttal a nagy fesztiválok szponzorait kérdezzük.  
07.05. 10:59
Mmonline.hu
Balaton Sound - Ma indul az elektronikus zenei fesztivál
Mintegy húsz színpadon több mint háromszáz előadó lép fel a Balaton Soundon, amely ma kezdődik Zamárdiban
07.05. 09:27
Gondola.hu
Balaton Sound - Indul a zenei fesztivál
Mintegy húsz színpadon több mint háromszáz előadó lép fel öt nap alatt Zamárdiban.
07.05. 08:11
Nepszava.hu
Balaton Sound - Indul az elektronikus zenei fesztivál
Mintegy húsz színpadon több mint háromszáz előadó lép fel öt nap alatt Zamárdiban.
07.05. 08:11
Nepszava.hu
Ismét Óbudai Blues Fesztivál
Ötödik alkalommal rendezik meg a fesztivált július 8. és 14. között.
07.05. 05:48
Nepszava.hu
Hűsítő praktikák a nyár szerelmeseinek
A legtöbb ember imádja a nyarat: vízpart, családi vagy baráti nyaralások, fesztiválok, fröccsözés munka után. Azonban a fülledt, meleg időjárás gyakran beárnyékolja az önfeledt szórakozást. Hogy a tikkasztó hőségben is mindig frissnek és üdének érezd magad. Íme 10 hűsítő tipp a forró nyári napokra.
07.04. 23:00
Stylemagazin.hu
Jeges Tea / Ice Tea Fesztivál Budapest
A Bálna Terasz elhozza Budapest első Jeges Tea fesztiválját Július 16. és 23. között. Kóstold meg a különleges csak ezen a héten kapható extra jeges teáink alkoholmentes és alkoholos változatait...
07.04. 21:44
Ittlakunk.hu
Még több izgalmat ígér a Badacsony Bor7 fesztivál
A több évtizedes múltra visszatekintő Badacsony Bor7 rendezvény idén megújult formában várja az érdeklődőket.
07.04. 19:00
Boraszportal.hu
Megszólalt a Samsarának hadat üzenő vadásztársaság elnöke
Megszólalt a Samsarának hadat üzenő vadásztársaság elnöke
Hamarosan egy asztalnál ülhetnek a fesztivál szervezői és a területen illetékes vadásztársaság tagjai.
07.04. 14:56
Index.hu
Négynapos dzsezzünnep lesz Balatonbogláron
Négynapos dzsezzünnep lesz Balatonbogláron
Július 12-én kezdődik a 18. Jazz és a Bor Fesztivál.
07.04. 13:57
Delmagyar.hu
Négynapos dzsezzünnep lesz Balatonbogláron
Négynapos dzsezzünnep lesz Balatonbogláron
Július 12-én kezdődik a 18. Jazz és a Bor Fesztivál.
07.04. 13:57
Kisalfold.hu
Világpremier a Campus Fesztiválon
Világpremier a Campus Fesztiválon
Debrecenben mutatkozik be a Rubik-emberke, a bűvös kocka interaktív verziója. A fesztivál programjába Azurák Csaba közéleti kérdései is belefértek valahogy. Meg a 2Unlimited.
07.04. 13:39
Index.hu
Ismét duplázott a Telekom
Idén újra duplázott a Telekom a VOLT Fesztiválon. A Telekom hálózatán mért adatok szerint míg 2015-ben 1,8 TB és 2016-ban 2,9 TB, addig 2017-ben már 6,3 TB adatot forgalmaztak a fesztivál látogatói az egy hetes rendezvény alatt.  
07.04. 13:00
Mmonline.hu
 Az ismétlődő nemi erőszakok miatt elmarad egy fesztivál
Az ismétlődő nemi erőszakok miatt elmarad egy fesztivál
Jövőre már nem rendezik meg Svédország legnagyobb fesztiválját, a Bråvallát, mivel az idei rendezvényen összesen 4 erőszakról és 23 szexuális zaklatásról érkezett bejelentés a rendőrséghez.
07.04. 12:55
Hvg.hu
Többé már nem barátja Németországnak az Egyesült Államok
Többé már nem barátja Németországnak az Egyesült Államok
Míg a 2013-as választási programban az Európán kívüli "legfontosabb barát"-nak nevezte Angela Merkel kampánycsapata az Egyesült Államokat, addig a tegnap bemutatott új programban ez az Európán kívüli...
07.04. 09:42
Portfolio.hu
Nem csupán találkozó, hanem fesztivál is volt
Berzésnek lenni valójában egy életérzés, vallják az egykori és a jelenlegi diákok is.
07.03. 18:45
Heol.hu
Olimpiai fesztivál lesz Győrben
Győr városa rendezi az első magyarországi olimpiai eseményt.
07.03. 15:48
Glamouronline.hu
Olimpiai fesztivál lesz Győrben
Győr városa rendezi az első magyarországi olimpiai eseményt.
07.03. 15:48
Glamouronline.hu
Pannon Pálinka Fesztivál - idén először Csopakon!
Pannon Pálinka Fesztivál - idén először Csopakon!
A háromnapos esemény ideje alatt biztosan lesz idő végigkóstolni a finomabbnál finomabb pálinkákat!
07.03. 15:32
Élőben.hu
Mennyire látogatottak a nyári fesztiválok?
A nagyobb nyári fesztiválok látogatottsága, 2016/2017 Sziget Fesztivál, Balaton Sound, VOLT Fesztivál, EFOTT
07.03. 12:50
Profitline.hu
25. Telekom VOLT Fesztivál: 160 ezer vendég
25. Telekom VOLT Fesztivál: 160 ezer vendég
160 ezer vendéget és fesztiválozót fogadott az idei Telekom VOLT fesztivál.
07.03. 12:00
Starity.hu
17 méteres toronnyal várt a VOLT fesztiválozóit a HungaroControl
A 17,4 méter magas, TowerJump elnevezésű torony idén is a VOLT Fesztivál egyik leglátványosabb installációja volt.
07.03. 09:04
Mediainfo.hu
Hogyan lehet cukorbetegen fesztiválozni?
A diabétesz komoly életmódbeli fegyelmezettséget követel meg a betegektől. A szabályok betartása nem egyszerű, ha egy fiatal cukorbetegnek egy fesztivál fergeteges káoszában kell odafigyelnie magára. Lehet-e így is önfeledten élvezni a nyári bulikat? ...
07.03. 09:00
Hazipatika.com
VOLT Fesztivál 2017 - 160 ezren Sopronban, a Linkin Park mindent vitt - friss fotók
VOLT Fesztivál 2017 - 160 ezren Sopronban, a Linkin Park mindent vitt - friss fotók
Az énekes, Dan Reynolds is bőrig ázott, de többször is lejött pacsizni a közönséghez.
07.03. 07:02
Delmagyar.hu
A Rockmaraton beállt az állatvédők közé
A Rockmaraton beállt az állatvédők közé
Az egy hét múlva kezdődő fesztivál összefogott a Tetovált Állatmentők Egyesületével.
07.03. 05:59
Starity.hu
160 ezren vettek részt a VOLT Fesztiválon
Csaknem 160 ezren vettek részt a 25. Telekom VOLT Fesztiválon június 26. és július 1. között Sopronban, a Linkin Park keddi koncertjén telt ház volt a Lővér kempingben - tájékoztatta a VOLT Fesztivál sajtóirodája vasárnap este az MTI-t.
07.03. 00:45
Profitline.hu
VOLT Fesztivál - Csaknem 160 ezer látogató hat nap alatt Sopronban
Csaknem 160 ezren vettek részt a 25. Telekom VOLT Fesztiválon június 26. és július 1. között Sopronban, a Linkin Park keddi koncertjén telt ház volt a Lővér kempingben.
07.02. 23:29
Ma.hu
VOLT Fesztivál: 160 ezer vendég
A Linkin Park ünnepi koncertje 45000 embert vonzott.
07.02. 22:55
Origo.hu
VOLT Fesztivál - 160 ezer látogató Sopronban
Csaknem 160 ezren vettek részt a 25. Telekom VOLT Fesztiválon június 26. és július 1
07.02. 22:32
Gondola.hu
Újraindult a per, és 186 helyett csak 20 halálos ítélet született
Az egyiptomi bíróság újratárgyalta a 2013-as támadást, amelyben egy tucat rendőr halt meg.
07.02. 22:23
Index.hu
Húsz embert ítéltek halálra Egyiptomban
Egy egyiptomi bíróság vasárnap halálra ítélt húsz embert egy 2013-ban elkövetett mészárlásért, amelyben több mint egy tucat rendőr vesztette életét – jelentették hírügynökségek
07.02. 21:23
Gondola.hu
Lesz Feszt 2017-  középpontban a zenei élmény
Lesz Feszt 2017- középpontban a zenei élmény
Két évvel ezelőtt még csak bátor kísérletezésnek indult, mára már országosan jegyzett fesztivállá fejlődött a L.E.S.Z. Feszt. Idén a minőségi és változatos zenei kínálatra helyezték a legnagyobb hangsúlyt. A 3 nap alatt, 7 színpadon, 107 előadó szórakoztatja majd a fesztivál közönségét. [Dátum: 2017.07.02. 19:39]
07.02. 19:39
Zene.hu
Molesztálások és erőszak miatt elmarad egy zenei fesztivál
Már a zenekaroknak is elegük lett a svédországi botrányból.
07.02. 18:10
Origo.hu
Nemi erőszak miatt áll le egy fesztivál
Nem rendezik meg jövőre Svédország egyik legnagyobb zenei fesztiválját, miután azon állítólag idén is megerőszakoltak egy lányt, és molesztáltak több másikat
07.02. 16:50
Gondola.hu
VOLT Fesztivál 2017 - Szakadó esőben tomboltunk az Imagine Dragons koncertjén, ami egy csoda volt - friss fotók
VOLT Fesztivál 2017 - Szakadó esőben tomboltunk az Imagine Dragons koncertjén, ami egy csoda volt - friss fotók
Az énekes, Dan Reynolds is bőrig ázott, de többször is lejött pacsizni a közönséghez.
07.02. 07:41
Delmagyar.hu
Nem csak a koncertek VOLTak érdekesek - galéria
Összegyűjtöttünk a fesztivál nem zenei helyszíneit is
07.02. 00:00
Origo.hu
Sárkányokkal búcsúzik a VOLT
Percről percre közvetítésünk a soproni fesztivál zárónapjáról.
07.01. 19:00
Origo.hu
VOLT Fesztivál 2017 - Utolsót tombolunk ma, a rendőrség is fesztiválozik Sopronban - friss fotók
VOLT Fesztivál 2017 - Utolsót tombolunk ma, a rendőrség is fesztiválozik Sopronban - friss fotók
Egy utolsó őrülettel búcsúzunk a 25. VOLTtól, jön az Imagine Dragons és a Knife Party is. A rendőrség is fesztiválozik, bár egészen másként, mint a bulizók...
07.01. 15:57
Delmagyar.hu
VOLT Fesztivál: Martin Garrix szeret bicajozni, pálinkát még nem ivott - interjú
VOLT Fesztivál: Martin Garrix szeret bicajozni, pálinkát még nem ivott - interjú
A 21 éves holland DJ elárulta, hogy most Ryan Tedderrel, a One Republic énekesével dolgozik együtt.
07.01. 15:27
Delmagyar.hu
Amikor azt hitted, hogy a Linkin Park volt a VOLT legnagyobb durranása, na akkor tűnik fel Bródy János
Amikor azt hitted, hogy a Linkin Park volt a VOLT legnagyobb durranása, na akkor tűnik fel Bródy János
Aranyos pár másodperc következik a fesztivál péntek estéjéről.
07.01. 12:13
Nyugat.hu
ECLECTICK design - egyedi kollekció, gyermekek rajzaival illusztrálva
ECLECTICK design - egyedi kollekció, gyermekek rajzaival illusztrálva
Manapság minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek az egyedi márkák, tervezői darabok. Ennek egyrészt az az oka, hogy az emberek egyre jobban szeretnék testre szabni, egyedivé varázsolni ruháikat, kiegészítőiket. Másrészt pedig az, hogy az internetnek hála jóval nagyobb piac nyílt meg a tehetséges alkotók előtt. Lássuk most az ECLECTICK márka gyerekközpontú alapdarabjait! Gyovai-Farkas Edina az ECLECTICK tulajdonosa és tervezője. Cégének története 2003-ra nyúlik vissza, ami nem csak az alapítás, hanem Edina tervezői munkásságának kezdete is egyben. Az első 10 év során nem kizárólag Budapestet, hanem Berlint és Bécset is bevették, új üzleteket nyitottak, miközben folyamatosan ügyeltek a minőségre, tervezésre. 2016-ban azonban változás történt a cég életében, Edina immáron egyedül képviseli és vezeti a vállalkozást. Otthonról, két gyermek mellől dolgozik, így próbál megfelelni az élet kisebb-nagyobb kihívásainak. Munkássága, elért sikerei tökéletes példaként járnak mindazok előtt, akik édesanyaként sem szeretnék abbahagyni a karrierépítést, esetleg pont ekkor vágnának bele egy saját cég felvirágoztatásába. KID ART táskák és póló Kollekciók és a KID ART Az ECLECTICK márka több kollekciót tudhat maga mögött. 2013 karácsonyán indult hódító körútjára az egyik ilyen irányvonal, ami ötvözi az adott ruhadarab tulajdonosának néhány jellemvonását és saját arcképét. Ez volt a KID FACE, ami aztán messze nem csak felnőtteknek, hanem gyerekeknek is elkészült, mégpedig számtalan változatban. Ugyan a KID FACE is rendkívül egyedi és különleges darabokat tartogatott, ezen a téren túlmutat rajta a KID ART. Ahogy az a nevéből is sejthető, ezúttal gyermekek művészi alkotásairól van szó – ám ezek a remekművek nem csupán a papíron, hanem a ruhákon és táskákon is tündökölnek. Mit mond erről Edina? „Azért kezdtem el foglalkozni ezzel a témával, mert az óvódáskorú gyerekeim mellett halomszámra gyűltek a szebbnél-szebb rajzok és művészi énem nem tudott nyugodni addig, amíg tovább nem gondoltam az ezekben rejlő lehetőségeket. Így született meg pár évvel korábban egy gyerekrajzból komponált fix ruhaminta, majd pedig az ötlet, hogy ezt akár egyedileg is el lehetne készíteni. Aztán jött egy kézenfekvő helyzet, a tanév végi ajándékozás kérdése (ami, valljuk be őszintén, minden gyermekes család életében évről évre nagy gondot okoz). Ez végül hozzásegített ennek a kollekciónak a létrejöttéhez.” És valóban, milyen remek ötlet! Talán te is azon agyaltál mostanában, milyen ajándékot adjon majd a ballagó ovisod az óvónéninek, vagy éppen a kisiskolás gyermeked alsós tanárnőjének. Kell ennél jobb meglepetés? Egy tapasztalt óvodapedagógusnak, pedagógusnak minden bizonnyal megannyi emléke van növendékeitől, és bizony ezeket egy idő után nehéz méltó helyre tenni. Többségük bizonyára a fiók, szekrény mélyén landol. Nem úgy a KID ART ovis táska! Ilyet még garantáltan nem kapott az óvónő, vagy az oktató, ráadásul garantáltan egyedi darabbal gazdagodhat, ami minden nap emlékeztetheti a kedves gyermekekre. Hiszen egy KID ART táska nem csak dísz, hanem használati tárgy is egyben.Nektek nincs is más dolgotok, mint az összes gyermekkel készíttetni egy rajzot, kiválasztani a táska színét, majd elküldeni Edinának a remekműveket. Ő újragondolja a kombinációs lehetőségeket, majd egy harmonikus dizájnban összeolvasztja a rajzokat. Így készül a teljesen egyedi ovis táska! KID ART párna, baba és táska Míg az év végi ajándékozás kérdését a KID ART táska oldhatja meg, addig a bölcsődei és az óvodai beszoktatáson a KID ART baba könnyíthet. Ez a hiánypótló cukiság egész biztosan közel áll majd gyermeked szívéhez, hiszen a saját keze munkásságát dicséri. Akár rá is vezetheted, hogy tervezze meg a babát, ami ábrázolhat téged és apát. A háromdimenziós baba megkönnyítheti az első napokat a bölcsiben, vagy az oviban, hiszen az elválás sosem egyszerű. A baba gyermeked számára azt az élményt adja, mintha ott lennél, ott lennétek vele, így fordulhat hozzá lelki nehézség esetén. Ha ennél is konkrétabb kötődési lehetőséget szeretnél biztosítani a csemetéd számára, választhatod a KID FACE babát is. Ezt a játékot úgy készíti el Edina, hogy egyik felén anyu, másik felén apu arca (fotója) szerepeljen, miközben maga a játék természetesen baba formájú. Imádják a gyerekek! Még a visszahúzóbb csemeték is szívesen fordulnak hozzá, márpedig intő jel lehet számodra, ha a gyermeked sokat szorongatja. Biztos lehetsz benne, hogy valamiről beszélnetek kell!Egy ilyen baba segíthet az elalvásban, a beszokásban, pótolhatja a hiányzó szülőket, és persze aktív szereplője lehet a játékoknak is. Akár a KID ART, akár a KID FACE babát választod, az biztos, hogy az aprócska játék megnyugtató közelséget adhat gyermekednek, miközben feszültségét oldja. Nem véletlen, hogy ebben a korban sok apróság fordul egy plüss, vagy valamilyen játék felé - sokkal szerencsésebb, ha erről az érzelmi hullámvasútról már otthon, a baba segítségével beszélgetni tudtok.  KID ART póló és KID FACE babák több méretben És hogy mi ebben olyan fantasztikus? Természetesen az, hogy minden táska, póló, stb. teljesen testre szabottan készül el. (Tökéletesítheted a méretet, a színt, a formavilágot. Csupán néhány jó minőségű fotóra lesz szükséged, részedről pár perc munka az egész!) Mindez azt jelenti, hogy nincs két ugyanolyan darab, ily módon mindenkinek sokkal inkább szívhez szóló választás lehet egy-egy ruha, kiegészítő, legyen szó karácsonyról, születésnapról, vagy bármilyen más, ünnepi alkalomról. Természetes, hogy ilyenkor minden anyuka elsőre magára gondol, elvégre ki ne szeretné magával vinni gyermeke művészetét? Ha pedig mindez még egy taggal bővíti a ruhatárat, vagy a táskakészletet, az csak jó lehet... Persze bármilyen kiegészítő, vagy viselet kiváló ajándék lehet a család bármelyik tagjának. Nem beszélve arról, hogy akár a gyermekeket is meglephetjük néhány pólóval, így büszkén magukon viselhetik alkotásaikat. Ha neked is megtetszett az ötlet, hogy ilyen - vagy a más kollekciókból eredő, hasonló - alapdarabokra szert tegyél, látogass el az ECLECTICK weboldalára, és nézz szét a kínálat között! {adselite}egyedi kollekcióegyedi ruhákegyedi táskákkid artECLECTICKsaját márka
07.01. 09:13
Cukimamik.hu
Vicces videókon valósítja meg álmait a nagymama
Vicces videókon valósítja meg álmait a nagymama
Tatiana Subbotina 2013-ban kezdett sima videókat készíteni YouTube-ra, amikor Thaiföldön élt. Aztán rákapott a greenbox technikára, és csodálatos videókat készít magáról különféle helyzetekben, például varázsszőnyegen ülve.Forrás: Nők Lapja Café: Vicces videókon valósítja meg álmait a nagymama
07.01. 08:45
Nlcafe.hu
VOLT Fesztivál 2017: tomboljunk egy utolsót a rockveteránokra!
VOLT Fesztivál 2017: tomboljunk egy utolsót a rockveteránokra!
Belátjuk, hogy akkora durranást az idei VOLT Fesztivál már nem tud produkálni az utolsó napon, mint amekkora bulit az őrületesen várt Linkin Parkkal csinált a nyitáskor, de azért a befejezés is ad majd elegendő alkalmat a tombolásra. Ha még maradt energiád, akkor ezeket a koncerteket ne hagyd ki szombaton!Forrás: Nők Lapja Café: VOLT Fesztivál 2017: tomboljunk egy utolsót a rockveteránokra!
07.01. 08:07
Nlcafe.hu
Hatodjára is Kaláka-fesztivál
A fesztivál vasárnapig tart Egerben.
06.30. 23:50
Heol.hu
VOLT: ma este nem kell Lukácsnak szélgép
Élő közvetítés a VOLT Fesztivál pénteki napjáról.
06.30. 21:25
Origo.hu
22. Budapest Pride Fesztivál - Hivatalos megnyitó (élő videó!)
A beszédek után, este tíz órától nyitóbuli a Teslában.
06.30. 20:24
Nepszava.hu
 A decibelektől a gíroszig, a nagyszínpadoktól a kisfröccsökig – indul a hvg.fesztival
A decibelektől a gíroszig, a nagyszínpadoktól a kisfröccsökig – indul a hvg.fesztival
A hvg.hu menni fesztiválok! Szóval igen, ott leszünk, ha nem is az összes, de a legfontosabb hazai nyári szabadtéri rendezvényeken, és elmeséljük, amit látunk.
06.30. 20:15
Hvg.hu
VOLT Fesztivál 2017 - Jól megdobálták egymást tortával a fesztiválozók - sok-sok fotó!
VOLT Fesztivál 2017 - Jól megdobálták egymást tortával a fesztiválozók - sok-sok fotó!
Csillámporos énekes az új kedvencünk, eszméletlen szuper koncertet adott a Years & Years. Ma tovább folytatódik az őrület.
06.30. 18:32
Delmagyar.hu
VOLT fesztivál: Fluor Tomi bírja az italt
VOLT fesztivál: Fluor Tomi bírja az italt
Sok minden belefér a VOLT fesztiválba, akár az is, hogy Ganxsta Zolee és Fluor Tomi sörcsatázzanak. Na, ezt az egészet éppen annyira kell komolyan venni, mint a Tömény történelmet. Forrás: Nők Lapja Café: VOLT fesztivál: Fluor Tomi bírja az italt
06.30. 18:30
Nlcafe.hu
Megnyílt a Kaláka Fesztivál Egerben
A családiasságról, a műveltségről, a kultúráról, a jó ízlésről és a humánumról szól az Egerben immár hatodik, összességében 38
06.30. 17:30
Gondola.hu
Fischer Ádám vezényel a híres olasz fesztivál nyitókoncertjén
Holnap kezdődik a zene városában a Ravello Festival.
06.30. 16:30
Origo.hu
Július 6-án kezdődik a Bor, mámor, Bénye fesztivál
A festői szépségű tokaj-hegyaljai táj, a gasztronómia az izgalmas kulturális programok és a vulkáni talajon termett tokaji borok rajongóinak már igazán nem kell sokat várniuk, hiszen a Bor, mámor, Bénye fesztivál napokon belül kezdődik Erdőbényén.
06.30. 14:47
Boraszportal.hu
VOLT Fesztivál 2017 - Bírjátok még? Igeeen! Jön a Paramore és Pendulum is  - friss fotók
VOLT Fesztivál 2017 - Bírjátok még? Igeeen! Jön a Paramore és Pendulum is - friss fotók
Csillámporos énekes az új kedvencünk, eszméletlen szuper koncertet adott a Years & Years. Ma tovább folytatódik az őrület.
06.30. 14:00
Delmagyar.hu
Ha elmész az EFOTT-ra bulizni, akár a TV2 műsorvezetője is lehetsz
Ha elmész az EFOTT-ra bulizni, akár a TV2 műsorvezetője is lehetsz
A velencei fesztivál már nem csak a koncertekről szól.
06.30. 13:59
Hir24.hu
Verskoncerttel indult a Kaláka nulladik napja
A Kaláka Fesztivál már 38. éve a kulturális sokszínűséget, a minőségi szórakoztatást állítja középpontba.
06.30. 13:55
Heol.hu
Exemósok és electronicore Sopronban
VOLT Fesztivál pénteki koncertajánló.
06.30. 10:55
Origo.hu
2018-ban újabb változás jön: 30 ezer ötödikes tableten kapja a tananyagot
A kormány kiemelt területként tekint a természettudományos oktatás feltételeinek javítására - mondta az MTI-nek a Science on Stage (Tudomány a színpadon) oktatási fesztivál csütörtöki debreceni megnyitóját követően az oktatásért felelős államtitkár.
06.30. 09:55
Eduline.hu
VOLT Fesztivál 2017 - Martin Garrix kapott egy csillagot, majd indult a veretés - friss fotók csütörtökről, videó
VOLT Fesztivál 2017 - Martin Garrix kapott egy csillagot, majd indult a veretés - friss fotók csütörtökről, videó
Csillámporos énekes az új kedvencünk, eszméletlen szuper koncertet adott a Years & Years.
06.30. 08:37
Delmagyar.hu
VOLT Fesztivál 2017 – Ütős lesz az utolsó előtti nap!
VOLT Fesztivál 2017 – Ütős lesz az utolsó előtti nap!
Péntek van, és te még nem vagy a VOLT-on? Sebaj, mutatjuk azért, hogy miről maradsz le, és reméljük, hogy a cikk végére már te is azon gondolkozol, hogy melyik fesztiválszerkódat pakold be a hátizsákodba, aztán irány Sopron!Forrás: Nők Lapja Café: VOLT Fesztivál 2017 – Ütős lesz az utolsó előtti nap!
06.30. 07:30
Nlcafe.hu
Erős filmek versenye Karlovy Varyban
Parádés nyitógálát ígér a Ponyvaregény sztárjával, Uma Thurmannal az este nyitó 52. fesztivál.
06.30. 05:45
Nepszava.hu
Negyven éve a természet szolgálatában
Jubileumi kiállítással, és a Bükköt dicsőítő versek bemutatásával vette kezdetét az idei Kaláka Fesztivál a megyeszékhelyen csütörtökön, a Vitkovics Alkotóház és Művésztelepen.
06.29. 21:10
Heol.hu
Amikor nem érted, miért néz hülyének a fél Volt Fesztivál
Amikor nem érted, miért néz hülyének a fél Volt Fesztivál
A Volton vetettük be élesben a Snapchet kamerás napszemüvegét. Kéz nélkül videóztunk, és másztunk bele idegenek arcába.
06.29. 20:54
Hir24.hu
 Carmina Burana és Budapest Bár – indul a Vajdahunyadvár fesztiválja
Carmina Burana és Budapest Bár – indul a Vajdahunyadvár fesztiválja
Carl Orff elsöprő erejű profán kantátájával startol július 3-án a huszonhatodi Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál.
06.29. 17:45
Hvg.hu
VOLT Fesztivál 2017 - Esőben Intim Tornáztunk, velünk együtt tombolt az ég - fotók, videó
VOLT Fesztivál 2017 - Esőben Intim Tornáztunk, velünk együtt tombolt az ég - fotók, videó
Nincs is annál jobb, mint szakadó esőben tombolni a kedvenc együttesed koncertjén. Azért reméljük, a ma esti Martin Garrix csapatást megússzuk szárazon.
06.29. 14:58
Delmagyar.hu
Az egyik legnagyobb sztár szombaton lép fel a VOLT-on
Félidejénél tart az idei VOLT fesztivál, s bár már túl vannak jó néhány világsztár fellépésén, az egyik legjobban várt produkció, az Imagine Dragons koncertje szombat este lesz.
06.29. 12:35
Hetivalasz.hu
VOLT fesztivál 2017: csütörtökön színpadon a Punnany Massif és Jónás Vera
VOLT fesztivál 2017: csütörtökön színpadon a Punnany Massif és Jónás Vera
Erős magyar zenei felhozatal lesz csütörtökön a VOLT-on: Jónás Vera, Edda, Rapülők, Kowalsky, Punnany Massif és Metzger Viktória is ezen a napon lép fel. Forrás: Nők Lapja Café: VOLT fesztivál 2017: csütörtökön színpadon a Punnany Massif és Jónás Vera
06.29. 11:13
Nlcafe.hu
Itt a nyár slágere: új, színes sebtapaszok a Hansaplasttól
Mostantól nemcsak a színes ruhákkal és kiegészítőkkel tűnhetünk ki a tömegből, hanem a Hansaplast új, limitált kiadású sebtapaszaival is, amelyek könnyedén a fesztiválok és a strandok, sőt a nyár elengedhetetlen kellékeivé válhatnak. A Don’t Worry! és a Be Happy! sebtapaszok imádnivaló mintákkal és a szivárvány színeivel dobják majd fel megjelenésünket, miközben védik sebeinket a fertőzéstől, […] The post Itt a nyár slágere: új, színes sebtapaszok a Hansaplasttól appeared first on BellaCafe.hu.
06.29. 08:00
Bellacafe.hu
VOLT Fesztivál 2017: már csak Fritz Kalkbrenner miatt se hagyd ki!
VOLT Fesztivál 2017: már csak Fritz Kalkbrenner miatt se hagyd ki!
Soproni születésű vagyok, így a VOLT fesztivál nálam kötelező nyári program, amit idén már csak Fritz Kalkbrenner miatt sem hagynék ki. Forrás: Nők Lapja Café: VOLT Fesztivál 2017: már csak Fritz Kalkbrenner miatt se hagyd ki!
06.29. 07:30
Nlcafe.hu
VOLT Fesztivál 2017 - Lecsapott a vihar a Vad Fruttik alatt, beáztak a hangszerek a koncerten - fotók
VOLT Fesztivál 2017 - Lecsapott a vihar a Vad Fruttik alatt, beáztak a hangszerek a koncerten - fotók
Sajnos nem tudok a fogaimon szintetizátorozni - mondta Likó Marci énekes az esőben is kitartó tömegnek.
06.29. 06:55
Delmagyar.hu
Petőfi Zenei Díj 2017: Íme a nyertesek!
Petőfi Zenei Díj 2017: Íme a nyertesek!
Június 26-án vette kezdetét a soproni VOLT Fesztivál, aminek -1. napján a Petőfi Zenei Díjak kerültek átadásra. Mutatjuk a nyerteseket!
06.29. 06:44
Starity.hu
A minőség fix pont a Kaláka Fesztiválon
Csütörtökön kezdetét veszi a 38. Kaláka Fesztivál, amelynek már hatodik éve Eger ad otthont. Idén is sok neves előadó fogadta el a meghívást. A programokról Gryllus Dániellel, a főszervező Kaláka Együttes alapító tagjával készített interjút a Heol.
06.28. 20:30
Heol.hu
Már nagyon zsizseg a fesztivál a dombok között
Fotók a VOLT nulladik napjáról, nézegessen boldog embereket!
06.28. 18:05
Origo.hu
VOLT: reméljük, megússzuk a vihart
Percről percre közvetítésünk a VOLT Fesztivál első napjáról.
06.28. 18:05
Origo.hu
Zacher Gábor: Meg kell tanulnunk együtt élni a kábítószerrel
Zacher Gábor: Meg kell tanulnunk együtt élni a kábítószerrel
Szerinte egy fesztivál biztonságosabb, mint egy szórakozóhely.
06.28. 16:29
Hir24.hu
Csütörtökön kezdődik az első Balaton Fesztivál
Csütörtökön indul az első Balaton Fesztivál Balatonkenesén, ahol tizenhat fellépő és családi programok is várják az érdeklődőket vasárnapig
06.28. 15:11
Gondola.hu
VOLT Fesztivál 2017 - Kinek nincs még fotója Palvin Barbival? Ma jön Ellie Goulding is - friss fotók
VOLT Fesztivál 2017 - Kinek nincs még fotója Palvin Barbival? Ma jön Ellie Goulding is - friss fotók
A Linkin Park Sopronban hagyta a szívét, a zenekar tagjai alig akartak lemenni a színpadról a koncert után. Őrületes VOLT.
06.28. 14:46
Delmagyar.hu
Súlyos milliókat fizethet az állam - Pert nyert Kishantos
A jogerős ítélet szerint a Nemzeti Földalapnak vissza kell fizetnie a 2013-as őszi vetés árát.
06.28. 13:47
Nepszava.hu
Kishantos pert nyert, kap az államtól 20 millió forintot
Ez is valami: a földalapkezelőnek ki kell fizetnie a 2013-as őszi vetés költségét.
06.28. 13:44
Index.hu
A Manna Szappantündére a dm-ben még több természetes kozmetikumot kínál!
A Manna Szappantündére a dm-ben még több természetes kozmetikumot kínál!
A természetes összetevők szerepe egyre inkább felértékelődik, a dm termékkínálata is tovább bővül a natúrkozmetikumok terén. A drogériában már 35 féle Manna-termék közül válogathatunk. A dm elkötelezett a natúr és bio termékek iránt, polcain a vásárlók széles kínálattal találkozhatnak. A dm az olyan kézműves natúrkozmetikai márkák felé is nyitott, mint a Manna termékcsalád, amelynek tagjai közül 2015-től az alapdarabok, ötféle szappan volt elérhető. Idén tavasztól a Manna-termékek új arcukat mutatják a drogériában: a szortimentbe új szereplők kerültek be: további tömbszappanok, folyékony szappanok, tusfürdők, illatos és illatmentes natúr shea vajak, fogkrémek, szépségolajok, arcpakolások és bőrradírok.A Manna története 2004-ben kezdődött, amikor Varga-Darabos Andrea saját kisgyermeke érdekében elkezdte saját kezűleg készíteni a szappanokat. Blogot indított Szappantündér néven, majd 2010-ben megszületett a Manna.Ha hirtelen kedve támad valakinek beszerezni egy-egy vegyszermentes kozmetikumot, vagy csak szeretné vásárlás előtt kézbe venni Szappantündér termékeit, akkor elég betérnie a legközelebbi dm-be, ahol már mintegy 35-féle Manna kapható. A Mannák kíméletesen ápolják a bőrt, az előállítás folyamatában a különleges minőségű, növényi alapanyagok mellett a fenntarthatósági szempontok is fontos szerepet játszanak. A garantáltan állatkísérlet-mentes kozmetikai márka termékeit a mai napig kézzel csomagolják egy kisebb üzemben. A Mannák tisztaságát és minőségét a rangos nemzetközi natúrkozmetikai, természet- és állatvédő szervezetek minősítései igazolják. A Manna natúrkozmetikumok a Magyar Termék Nagydíjat eddig háromszor (2012, 2013, 2014) nyerték el, összesen 34 termékre. {adselite} [quote width="auto" align="none" border="#b94783" color="#444" title=" "] „Vállalati filozófiánk alapeleme, hogy példát mutassunk a környezetünknek, és nemesebbé tegyük a vásárlók igényeit is. A dm üzletek polcain ezért széles körben találhatóak meg a natúr termékek, a vásárlói igényekre reagálva idén tavasszal tovább bővítjük a kínálatot. A vásárlók egyre tudatosabbak ezen a téren, érdekli őket az összetevők listája, hogy környezetbarát-e a termék, figyelik költésük társadalmi vonatkozását is” - mondta el Kanyó Roland, a dm marketing és PR menedzsere. [/quote] Forrás: SajtótájékoztatódmMannanatúrkozmetikumbio kozmetikum
06.28. 12:42
Cukimamik.hu
VOLT Fesztivál 2017 - A Linkin Park Sopronban hagyta a szívét - 3 friss fotógaléria a nulladik napról
VOLT Fesztivál 2017 - A Linkin Park Sopronban hagyta a szívét - 3 friss fotógaléria a nulladik napról
"Ti vagytok a legjobbak" - mondta Chester a VOLT tomboló közönségének a koncert végén. Látszott rajta, hogy komolyan is gondolja.
06.28. 10:05
Delmagyar.hu
Gipsy burger és cigány étterem a Szigeten
Ilyen jellegű konyha még nem szerepelt a fesztivál kínálatában.
06.28. 09:19
Nepszava.hu
VOLT fesztivál 2017: szurkoljunk szerdán a rock és az elektro műfaj összecsapásának
VOLT fesztivál 2017: szurkoljunk szerdán a rock és az elektro műfaj összecsapásának
Rengeteg magyar zenekar, kemény metalcore- és rockbandák, kellemes elektroütemek és egy angyali hangú énekesnő. Ez lesz szerdán a VOLT fesztiválon. Forrás: Nők Lapja Café: VOLT fesztivál 2017: szurkoljunk szerdán a rock és az elektro műfaj összecsapásának
06.28. 07:30
Nlcafe.hu
 Baj lehet az orvosnál, ha valaki nem tud bejelentkezni az albérletébe
Baj lehet az orvosnál, ha valaki nem tud bejelentkezni az albérletébe
Az ombudsman szerint sokan nem tudják, hogy 2013 márciusa óta nem kell a bérbeadó hozzájárulása a bejelentkezéshez.
06.28. 07:00
Hvg.hu
VOLT Fesztivál 2017 - A Linkin Park Sopronban hagyta a szívét, le sem akartak menni a színpadról - fotók
VOLT Fesztivál 2017 - A Linkin Park Sopronban hagyta a szívét, le sem akartak menni a színpadról - fotók
"Ti vagytok a legjobbak" - mondta Chester a VOLT tomboló közönségének a koncert végén. Látszott rajta, hogy komolyan is gondolja.
06.28. 05:05
Delmagyar.hu
VOLT Fesztivál 2017 - Hatalmas tömeg előtt állt színpadra a Linkin Park - fotók
VOLT Fesztivál 2017 - Hatalmas tömeg előtt állt színpadra a Linkin Park - fotók
Ütősre sikerült a 25. VOLT nyitánya, de a folytatás még erősebb: kedden lépett színpadra a Linkin Park!
06.27. 22:22
Delmagyar.hu
Nem fullasztó a tízezres a tömeg a Linkin Park előtt
Nem fullasztó a tízezres a tömeg a Linkin Park előtt
A nagyszínpad előtt már rengetegen vannak, de a Volt fesztivál még bírja a látogatószámot.
06.27. 20:34
Hir24.hu
Mézesvölgyi Nyáresték – Színházi fesztivál Veresegyházon
Mézesvölgyi Nyáresték – Színházi fesztivál Veresegyházon
Két hónapos színházi fesztivált rendez a veresegyházi Veres 1 Színház, ahol a hostess-szolgálatot a Veresegyházi Asszonykórus tagjai adják. Forrás: Nők Lapja Café: Mézesvölgyi Nyáresték – Színházi fesztivál Veresegyházon
06.27. 20:22
Nlcafe.hu
Ezeket a koncerteket nézheted élőben egyenesen a VOLT Fesztiválról!
Ezeket a koncerteket nézheted élőben egyenesen a VOLT Fesztiválról!
Idén akár a kényelmes otthoni kanapén ülve és elkaphat az a bizonyos fesztiválhangulat. Június 27-től kezdve ugyanis élőben követheted a VOLT Fesztivál koncertjeit és azt érezheted, hogy Te is ott tombolsz a többiek között.
06.27. 19:40
Starity.hu
Tarolt a Halott Pénz
Tarolt a Halott Pénz
A Halott Pénz három kategóriában is elnyerte a második alkalommal átadott Petőfi Zenei Díjat hétfőn este Sopronban - tette közzé az MTI. A 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján tartott gálán mások mellett a Quimbyt és a Wellhellót is díjazták.
06.27. 19:21
Starity.hu
Fatboy Slim: Az a munkám, hogy segítsek mindent elfelejteni
A VOLT Fesztivál -1. napján beszélgettünk az 53 éves DJ legendával.
06.27. 19:20
Origo.hu
VOLT Fesztivál 2017 - Órák kérdése és jön a Linkin Park, a rajongók már a Nagyszínpad előtt
VOLT Fesztivál 2017 - Órák kérdése és jön a Linkin Park, a rajongók már a Nagyszínpad előtt
Ütősre sikerült a 25. VOLT nyitánya, de a folytatás még erősebb lesz: ma jön a Linkin Park!
06.27. 17:07
Delmagyar.hu
Jön a Balaton északi partjának legnagyobb ingyenes fesztiválja
Jön a Balaton északi partjának legnagyobb ingyenes fesztiválja
A Balaton Fesztivál négynapos programmal, 16 fellépővel, valamint street food-dal várja az érdeklődőket!
06.27. 15:37
Élőben.hu
Volt fesztivál 2017 - élő közvetítés, live stream itt
Volt fesztivál 2017 - élő közvetítés, live stream itt
Volt feszticál 2017 koncertek élőben - kövesd a neten. [Dátum: 2017.06.27. 15:26]
06.27. 15:26
Zene.hu
Ami VOLT, az majd lesz: -1. napi ráhangolódás
Kezdetét vette a 25. VOLT Fesztivál, amely nyitónapján másodszor került megrendezésre a Petőfi Zenei díjátadó gála. Beköltöztünk, körbejártuk, elmeséljük.
06.27. 15:00
Ma.hu
VOLT fesztivál első napján Palvin Barbi és a Tóth-lányok is jól mulattak
VOLT fesztivál első napján Palvin Barbi és a Tóth-lányok is jól mulattak
A VOLT Fesztivál minden évben rengeteg hírességet vonz, ez idén sincs másképp. Nézzétek, hogy buliztak a sztárok a fesztivál nyitónapján!Forrás: Nők Lapja Café: VOLT fesztivál első napján Palvin Barbi és a Tóth-lányok is jól mulattak
06.27. 15:00
Nlcafe.hu
Tarolt a Halott Pénz
A Halott Pénz három kategóriában is elnyerte a második alkalommal átadott Petőfi Zenei Díjat hétfőn este Sopronban - tette közzé az MTI. A 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján tartott gálán mások mellett a Quimbyt és a Wellhellót is díjazták.
06.27. 14:46
Stylemagazin.hu
Demjént tudtuk, Marsalkó tarolt
A Petőfi Zenei Díjakkal elkezdődött a 25. VOLT Fesztivál.
06.27. 14:25
Origo.hu
Szatmári Péter lett az Év Operatőre
Átadták a XIII. Aranyszem Fesztivál díjait.
06.27. 14:25
Origo.hu
A folt idén nyáron sem divat – mosási tippek profiknak
Ahogy egyre javul az idő, mi is egyre szívesebben bújunk színesebb, világosabb holmikba, így a nyári ruhadarabok is előkerülnek téli rejtekhelyeikről. A lenge ruhák, fehér shortok azonban korántsem problémanetesek, ha folteltávolításról van szó, de egy kis odafigyeléssel még hosszú évekig élvezhetjük kedvenc darabjainkat. A nyár sokunk számára számtalan kellemes programlehetőséggel kecsegtet: egy baráti bográcsozás vidéken, sajtos-tejfölös lángosozás a Balaton partján, szabadtéri koncerthegyek-fesztiválok, de biztosan jó néhány postaládában pihen már egy-két esküvői meghívó is. Bármelyik esemény is áll közelebb a szívünkhöz, egy biztos, a legjobb formánkat szeretnénk hozni. Azonban a sok kellemes programlehetőség bizony sok kellemetlen pillanatot is tartogathat, hiszen foltok tömkelege jelent veszélyt legjobb darabjainkra. Étel, ital, izzadtság- vagy dezodor foltok, sár, fű és persze a nagy melegben szétkenődött smink. Na de mit lehet tenni, ha már bekövetkezett a baj? Mosási tippek nem csak profiknak Fehér ruháknál kerüljük a hagyományos fehérítők használatát, ugyanis ezek sárgítják az anyagot. Azt is kevesen tudják, hogy nem érdemes közvetlen napfényen szárítani ruháinkat. Természetes dolog, hogy az erős napfény kiszárítja és roncsolja a bőrünket, ez a textilekre is igaz. Kímélhetjük az anyagot, ha mosás előtt kigomboljuk a ruha gombjait, tisztító helyett otthon mosunk, és a hagyományos vasaló helyett a gőzvasalót választjuk. Bébiétel vagy vér esetében először […] The post A folt idén nyáron sem divat – mosási tippek profiknak appeared first on Life magazin.
06.27. 13:51
Lifemagazin.hu
 A Halott Pénz tarolt a Petőfi Zenei Díjátadón
A Halott Pénz tarolt a Petőfi Zenei Díjátadón
A Halott Pénz három kategóriában is elnyerte a második alkalommal átadott Petőfi Zenei Díjat hétfőn este Sopronban. A 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján tartott gálán mások mellett a Quimbyt és a Wellhellót is díjazták.
06.27. 13:20
Hvg.hu
Mesterséges intelligencia+Instagram=Kultúrantropológia?
Innen már csak egy lépés a Mátrix – mesterséges intelligenciával elemzik az Instagram fotóit. Ugyan jelen cikkünkben ezt a forradalmi technológiát még csak ruhák analizálására használják, de a jövő kultúra-kutatóinak nagyon is hasznos lehet. Lássuk hogyan! A Cornell Egyetem kutatóitól származott az ötlet, melynek kivitelezését még 2013-ban kezdték: a cél a különböző öltözködési szokások, trendek […]
06.27. 12:00
Socialtimes.hu
Ha tetszett a tatai vízi karnevál, ezt a videót imádni fogja!
A Víz, Zene, Virág Fesztivál közönsége a partról gyönyörködhetett a felvonuló hajók látványában. Eddig! Tapolcai Marton drónfelvételén ugyanis közelről és a levegőből is megcsodálhatjuk a látványt.
06.27. 11:15
Kemma.hu
Mindenki Palvin Barbival akar szelfizni a VOLT Fesztiválon
Ő a fesztivál legnagyobb sztárja, ez nem vitás!
06.27. 10:11
Glamouronline.hu
VOLT Fesztivál 2017 - Tarolt a Halott Pénz, Dzsudzsák Balázs és Palvin Barbi is Sopronban bulizott - fotók a Petőfiről
VOLT Fesztivál 2017 - Tarolt a Halott Pénz, Dzsudzsák Balázs és Palvin Barbi is Sopronban bulizott - fotók a Petőfiről
Ütősre sikerült a 25. VOLT nyitánya, a díjátadó és Fatboy Slim bulija után még hajnalig szeleteltünk és latin-táncoltunk. Ma jön a Linkin Park!
06.27. 09:35
Delmagyar.hu
Ők kaptak a Petőfi Zenei Díjat
Ők kaptak a Petőfi Zenei Díjat
Három kategóriában is elnyerte a Halott Pénz a második alkalommal átadott Petőfi Zenei Díjat hétfőn este Sopronban. A 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján tartott gálán mások mellett a Quimbyt és a Wellhellót is díjazták. Az életműdíjat Demjén Ferenc kapta.  
06.27. 09:18
Mmonline.hu
VOLT fesztivál: Kedden a Linkin Parkra lehet kiabálni
VOLT fesztivál: Kedden a Linkin Parkra lehet kiabálni
A kétezres évek népszerű rockereivel folytatódik 2017 első nagy zenei fesztiválja, a soproni VOLT.Forrás: Nők Lapja Café: VOLT fesztivál: Kedden a Linkin Parkra lehet kiabálni
06.27. 09:15
Nlcafe.hu
Itt a lista: ezek a tárgyak várnak ősztől az elsősökre
Miből és hány órát kell megtartani egy héten az alsósoknak? 2013 szeptemberében felmenő rendszerben vezették be az új kerettanterveket, ami alapján ez vár az elsősökre.
06.27. 08:01
Eduline.hu
Petőfi Zenei Díj 2017 - a díjazottak névsora
Petőfi Zenei Díj 2017 - a díjazottak névsora
A Halott Pénz három kategóriában is elnyerte a második alkalommal átadott Petőfi Zenei Díjat hétfőn este Sopronban. A 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján tartott gálán mások mellett a Quimbyt és a Wellhellót is díjazták. [Dátum: 2017.06.27. 06:01]
06.27. 06:01
Zene.hu
Átadták az idei Petőfi Zenei Díjakat Sopronban
A Halott Pénz három kategóriában is elnyerte a második alkalommal átadott Petőfi Zenei Díjat hétfőn este Sopronban. A 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján tartott gálán mások mellett a Quimbyt és a Wellhellót is díjazták.
06.27. 05:22
Profitline.hu
VOLT Fesztivál 2017 - Tarolt a Halott Pénz, Dzsudzsák Balázs és Palvin Barbi és Sopronban bulizott - fotók
VOLT Fesztivál 2017 - Tarolt a Halott Pénz, Dzsudzsák Balázs és Palvin Barbi és Sopronban bulizott - fotók
Ütősre sikerült a 25. VOLT nyitánya, a díjátadó és Fatboy Slim bulija után még hajnalig szeleteltünk és latin-táncoltunk. Ma jön a Linkin Park!
06.27. 04:24
Delmagyar.hu
Átadták a Petőfi Zenei Díjakat
Átadták a Petőfi Zenei Díjakat
A Halott Pénz három kategóriában is elnyerte a második alkalommal átadott Petőfi Zenei Díjat hétfőn este Sopronban. A 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján tartott gálán mások mellett a Quimbyt és a Wellhellót is díjazták.
06.27. 00:00
Élőben.hu
Fesztiválkalauz - Hol bulizzak 2017-ben?
Újra itt a nyár, és vele együtt a rég várt fesztiválszezon is. Magyarországon minden évben sok-sok fergeteges fesztivál kerül megrendezésre, ahol számos remek előadó zenéjére bulizhatsz barátaiddal. Ebben a fesztiválkalauzban összegyűjtöttük nektek a hazai fesztiválok színe-javát, hogy megkönnyítsük a döntést!
06.26. 20:15
Kamaszpanasz.hu
A Glastonbury fesztivál legizgisebb outfitjei
A Glastonbury fesztivál legizgisebb outfitjei
A Glastonbury fesztivál a bulik, a szuper koncertek és a celebdömping mellett a szemkápráztató fesztiválszettekről is szól. Évről-évre itt vonulnak
06.26. 19:28
Cosmopolitan.hu
Rockmaraton fesztivál 2017 - július 10-én kezdenek
Rockmaraton fesztivál 2017 - július 10-én kezdenek
2017-ben is lesz Rockmaraton fesztivál a dunaújvárosi Szalki-szigeten. [Dátum: 2017.06.26. 19:12]
06.26. 19:12
Zene.hu
VOLT Fesztivál 2017 - Beköltöztek a sátrazók, Fatboy Slim soproni romkocsmában járt - fotók!
VOLT Fesztivál 2017 - Beköltöztek a sátrazók, Fatboy Slim soproni romkocsmában járt - fotók!
Kinek egyszerűbben, kinek bonyolultabban ment a sátorállítás hadművelete. Mire kipihenik a fáradalmakat, kezdődik a nagyszabású gála!
06.26. 18:26
Delmagyar.hu
VOLT fesztivál: Látványosra sikerült Tóth Vera és Tóth Gabi indulása
VOLT fesztivál: Látványosra sikerült Tóth Vera és Tóth Gabi indulása
Megkezdődött a VOLT fesztivál, és egyre-másra jelentkeznek be a sztárok is, főként a fellépők. Tóth Vera és Tóth Gabi VOLT-os indulása mindenesetre elég látványos. Forrás: Nők Lapja Café: VOLT fesztivál: Látványosra sikerült Tóth Vera és Tóth Gabi indulása
06.26. 17:15
Nlcafe.hu
Itt a 25. VOLT Fesztivál, egyre többen vagyunk!
Már költöznek be a fesztiválozók, este indul a buli a Petőfi Zenei Díjjal.
06.26. 16:50
Origo.hu
Tudjuk, hol fesztiválozol idén nyáron
Tudjuk, hol fesztiválozol idén nyáron
Holnap kezdődik a Volt fesztivál, ezzel pedig hivatalosan is elkezdődik az igazi fesztiválszezon. Összeszedtünk néhány zenei fesztivált, ahova érdemes lesz néhány napra ellátogatni.
06.26. 16:20
Hir24.hu
 Sokat változott 25 év alatt, de továbbra is ez a magyarok kedvenc fesztiválja
Sokat változott 25 év alatt, de továbbra is ez a magyarok kedvenc fesztiválja
Első alkalommal lesz hatnapos a hétfőn startoló VOLT Fesztivál.
06.26. 15:50
Hvg.hu
Átadták a XlII. ARANYSZEM Fesztivál díjait
Az idei fesztiválon, 10 kategóriában 81 film versenyzett. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának jóvoltából immár harmadik alkalommal öt kategória nyertesei pénzdíjban is részesültek.
06.26. 14:28
Mediainfo.hu
VOLT Fesztivál 2017 Sopron - Kapunyitás: jön a Petőfi Zene Díj, bejártuk a kempinget, indulhat a buli - térkép, fotók
VOLT Fesztivál 2017 Sopron - Kapunyitás: jön a Petőfi Zene Díj, bejártuk a kempinget, indulhat a buli - térkép, fotók
Idén két bejárat üzemel, nagyobb lett a küzdőtér, és egy élelmiszerbolt is nyit a VOLT-on. Hétfőn délelőtt 10-kor nyílnak a kemping kapui.
06.26. 13:56
Delmagyar.hu
Szatmári Péter az év operatőre
Átadták át a XlII. ARANYSZEM Fesztivál díjait. Az idei fesztiválon, 10 kategóriában 81 film versenyzett.
06.26. 13:46
Gondola.hu
A Glastonburyre Lilu mellett a Trónok harca jelentős része is kinézett
A Glastonburyre Lilu mellett a Trónok harca jelentős része is kinézett
A fesztivál híres arról, hogy nem csak a színpadon vannak sztárok. Winterfell több embert is delegált, de arra jártak Beckhamék is.
06.26. 11:25
Velvet.hu
 Budapest készülj: 150 ezer ember közös éneklése megbabonázta a Foo Fighterst
Budapest készülj: 150 ezer ember közös éneklése megbabonázta a Foo Fighterst
"K*rvára reméltük, hogy ez fog történni" - így kommentálta Dave Grohl amikor a Glastonbury fesztivál közönsége együtt énekelte teli torokból a Best of You-t. A zenekar a fesztiválról egyenesen a Budapest Sportarénába tart, ahol hétfő este koncerteznek.
06.26. 11:20
Hvg.hu
Mit viseltek a sztárok idén a Glastonbury fesztiválon?
Mit viseltek a sztárok idén a Glastonbury fesztiválon?
Egyértelműen a Glasonbury a fesztiválok fesztiválja, a hely, ahol nagy eséllyel futsz össze a legmenőbb celebekkel. De lehet, hogy fel sem ismernéd őket ezekben a szettekben…
06.26. 11:02
Cosmopolitan.hu
VOLT Fesztivál 2017 - Hamarosan kapunyitás - Bejártuk a kempinget, indulhat a buli - térképet is mutatunk! Fotók
VOLT Fesztivál 2017 - Hamarosan kapunyitás - Bejártuk a kempinget, indulhat a buli - térképet is mutatunk! Fotók
Idén két bejárat üzemel, nagyobb lett a küzdőtér, és egy élelmiszerbolt is nyit a VOLT-on. Hétfőn délelőtt 10-kor nyílnak a kemping kapui.
06.26. 10:47
Delmagyar.hu
Kezdődik a jubileumi VOLT fesztivál
Kezdődik a jubileumi VOLT fesztivál
A hétfőn startoló, első ízben hatnapos soproni fesztiválra több mint 150 ezer vendéget várnak, fellép mások mellett a Linkin Park, Ellie Goulding, a Cult, Martin Garrix, az Enter Shikari, a Paramore, a Pendulum és az Imagine Dragons. [...] Bővebben!
06.26. 10:33
Mandiner.hu
5+1 ideiglenes üzletet nyit a nyáron az ALDI Magyarországon
5+1 ideiglenes üzletet nyit a nyáron az ALDI Magyarországon
Három zenei fesztiválon, egy gyerekrendezvényen és a vizes világbajnokságon nyit pop-up üzleteket az ALDI Magyarország a nyár folyamán. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2016-ban nyitotta meg első ideiglenes üzletét Magyarországon: az áruházlánc ebben az évben vett részt először a Sziget Fesztiválon egy 300 négyzetméteres üzlettel, illetve egy hozzá kapcsolódó grillzónával, ahol a helyszínen vásárolt termékeket ingyenesen sütötték készre az ALDI szakácsai. Az éjjel-nappal nyitva tartó üzlet több tízezer fesztiválozónak nyújtott pénztárcabarát megoldást a kellemes kikapcsolódáshoz és fesztiválozáshoz. {adselite} [quote width="auto" align="none" border="#b94783" color="#444" title=" "]  „A Sziget Fesztiválon nyitott üzletünk rendkívül pozitív visszajelzést kapott a vásárlóktól, a szervezőktől és a média részéről is. Ebben az évben úgy döntöttünk, hogy még több helyszínen leszünk jelen: a Gyerek Szigeten, a VOLT Fesztiválon, a Balaton Soundon, a 17. FINA Világbajnokságon és természetesen a Szigeten is nyitunk egy-egy áruházat. A pop-up üzletekkel még több ember számára szeretnénk biztosítani, hogy a legnagyobb nyári rendezvényeken is egyszerűen, gyorsan jussanak hozzá az élelmiszerekhez, illetve a fesztiválokon a táborozáshoz és nyaraláshoz elengedhetetlen termékek is elérhetők legyenek – mindez az ALDI-tól megszokott minőségben és bolti árakon” – nyilatkozta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója. [/quote] Az ALDI „első” ideiglenes üzlete a Gyerek Szigeten nyitotta meg kapuit: a négy hétvégén át díjmentesen látogatható fesztiválon az ALDI a gyerekek számára alakított ki és rendezett be egy áruházat, ahol a kicsik egy valódi ALDI áruház kicsinyített másában nem csupán a vásárlást végezhetik maguk, hanem az árufeltöltéstől a kasszázásig számos bolti folyamatot próbálhatnak ki játékos formában. Hasonló ALDI-áruház évek óta várja a gyerekeket a Minipoliszban. A második, összesen 225 négyzetméter alapterületű ALDI üzlet a VOLT Fesztiválon, a Nagyszínpad közelében június 26. és július 2. között, reggel 7-től hajnali 2-ig várja a vásárlókat. A Balaton Soundon július 5-10. között, hajnali 4 órától 24 óráig lehet az ALDI 300 négyzetméteres boltjában bevásárolni, amely a kemping területén helyezkedik majd el. Az ALDI a nemzeti főtámogatója a 2017-ben Budapesten és Balatonfüreden megrendezendő 17. FINA Világbajnokságnak és a Masters Világbajnokságnak. A sporteseményekre kilátogatókat július 14. és 30. között két, egyenként 225 négyzetméteres mobil ALDI üzlet is várja majd a Duna Aréna mellett, illetve a Margitszigeten, előbbiben 8 és 21, utóbbiban 9 és 22 óra között lehet vásárolni. A Sziget Fesztiválon a tavalyival megegyező helyen, augusztus 9-én nyitja meg kapuit az ALDI 300 négyzetméteres áruháza, amely augusztus 19-ig reggel 7-től hajnal 2-ig tart majd nyitva. Az áruházak mérettől függően 250–300 termékből álló kínálattal várják a vásárlókat: a friss zöldség-gyümölcs, pékáru, felvágottak, konzervek és tejtermékek mellett fagylalt, alkoholmentes italok, csokoládé és kozmetikumok is elérhetők lesznek. Mind az öt ideiglenes ALDI üzletben működik majd „Azon melegében” látványpékség is, míg a zenei fesztiválokon a tavalyihoz hasonlóan az üzletek mellett nyitva tartó grillzónákban idén is ingyen sütik készre az ALDI-ban vásárolt friss és pácolt húsokat. A gördülékeny kiszolgálásról áruházanként 7-15 munkatárs gondoskodik. A gyors fizetés érdekében valamennyi boltban csak bankkártyával, illetve a zenei fesztiválokon Festipay kártyával lehet majd fizetni, így a külföldről érkező vendégek is készpénzváltás nélkül tudnak vásárolni. Az ALDI az italok kivételével mind az öt üzletében bolti árakkal várja a vásárlókat, vagyis ugyanazon az áron lehet megvásárolni a termékeket, mint az áruházlánc 123 magyarországi egységének bármelyikében. A 17. FINA Világbajnokság helyszínein tejtermékek nem lesznek kaphatók, viszont itt az üdítőitalokat is bolti áron kínálja a vállalat. VOLT Fesztivál 9400 Sopron, Harkai út 34. Lővér-kemping Nyitva tartás: 2016.06.26. – 07.02.; 07:00 és 02:00 óra között  Balaton Sound 8621 Zamárdi, Harcsa utca – Zöldfa utca, kemping Nyitva tartás: 2016.07.05 -10. 04:00 és 24:00 óra között 17. FINA Világbajnokság 1007 Budapest, Margitsziget Nyitva tartás: 2016.07.14 -30. 09:00 és 22:00 óra között 17. FINA Világbajnokság 1138 Budapest, Népfürdő út 36. Duna Aréna Nyitva tartás: 2016.07.14 -30. 08:00 és 21:00 óra között Sziget Fesztivál 1033 Budapest, Hajógyári sziget Nyitva tartás: 2016.08.09-19.   07:00 és 02:00 óra között Forrás: Sajtótájékoztató  Aldifesztiválideiglenes üzletáruház
06.26. 10:14
Cukimamik.hu
Elrajtolt a VOLT – 150 ezer embert várnak
Elrajtolt a VOLT – 150 ezer embert várnak
Hétfő délelőtt 10 órakor nyitotta meg kapuit a 25. Telekom VOLT fesztivál, a jubileumi eseményre több mint 150 ezer embert várnak a szervezők. Újdonság, hogy megnövelték a nagyszínpad küzdőterét, idén mintegy 45 ezren bulizhatnak majd egyszerre azon a területen.  
06.26. 10:10
Mmonline.hu
Augusztusban kezdődik az egy hónapig tartó Színes Város Fesztivál
Augusztus végén kezdődik és egy hónapon át tart majd a Színes Város Fesztivál, amelyen idén gasztronómia és bor témában festenek fővárosi tűzfalakat a meghívott művészek.
06.26. 09:05
Profitline.hu
VOLT Fesztivál: kezdődik a hat napig tartó ereszd el a hajam!
VOLT Fesztivál: kezdődik a hat napig tartó ereszd el a hajam!
Napszemüveg, fogkefe és gumicsizma be van pakolva? Hétfőn kezdődik az idén jubiláló VOLT Fesztivál, amely rendhagyó módon 2017-ben hat napig tart majd. 150 ezer embert várnak bulizni, az ő kedvükért még a nagyszínpad előtti küzdőteret is kibővítették. Ezekre nézz el, ha idén Sopronban fesztiváloznál.Forrás: Nők Lapja Café: VOLT Fesztivál: kezdődik a hat napig tartó ereszd el a hajam!
06.26. 08:27
Nlcafe.hu
VOLT Fesztivál - Optimista szervezők
A Linkin Park koncertjére a napijegy már elfogyott, csak heti bérlettel lehet bejutni.
06.26. 05:47
Nepszava.hu
VOLT Fesztivál - Optimista szervezők
A Linkin Park koncertjére a napijegy már elfogyott, csak heti bérlettel lehet bejutni.
06.26. 05:47
Nepszava.hu
VOLT Fesztivál - Hétfőn kezdődik a jubileumi rendezvény Sopronban
A fesztivál negyedszázados történetében először idén hatnapos a rendezvény, amelyen több mint kétszáz produkciót láthat a közönség.
06.26. 02:30
Ma.hu
Mintegy ötszáz birkából készül pörkölt a karcagi birkafőző fesztiválon
A hungarikummá vált karcagi birkapörköltet az elmúlt évi rekordhoz hasonlóan az idén is mintegy ötszáz állatból készítik el a XIX. karcagi birkafőző-fesztivál második, szombati versenynapján.
06.26. 01:30
Ma.hu
Déry Tibor - Presser Gábor: Képzelt Riport Egy Amerikai Popfesztiválról
a SZINDRA TÁRSULAT előadásaa XIX. Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál programjaDéry Tibor - Presser Gábor - Adamis Anna - Poós Sándor: Képzelt riport egy amerikai popfesztiválrólA SZINDRA TÁRSULAT...
06.26. 00:39
Ittlakunk.hu
XIX. Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál
A fesztivál házigazdája: Dr. Láng Zsolt, Budapest II. kerületének polgármestereA fesztivál fővédnöke: Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, a II. kerület országgyűlési képBővebb infók a fesztivál...
06.26. 00:35
Ittlakunk.hu
Júliusban lesz az ötödik Óbudai Blues Fesztivál
Az eseménysorozat július 8-án, a Kobuci kertben Little G. Weevil zenész, producer 40. születésnapi koncertjével kezdődik.
06.25. 22:30
Ma.hu
 Ünnepre készül Sopron: Indul a 25. Telekom VOLT Fesztivál
Ünnepre készül Sopron: Indul a 25. Telekom VOLT Fesztivál
25 évvel ezelőtt 5 zenekarral és 800 vendéggel indult útjára a soproni Telekom VOLT Fesztivál története. Azóta több ezer hazai fellépő mellett százával fordultak meg világsztárok Magyarország egyik legnagyobb és legszerethetőbb fesztiválján, amelyet tavaly Európa legjobbjának választottak.
06.25. 19:33
Starity.hu
Manhattani garázsban adták elő Milhaud operáját
Manhattani garázsban adták elő Milhaud operáját
Az On Site Opera fesztivál a legvalószínűtlenebb helyekre viszi el a műveket.
06.25. 19:12
Delmagyar.hu
Manhattani garázsban adták elő Milhaud operáját
Manhattani garázsban adták elő Milhaud operáját
Az On Site Opera fesztivál a legvalószínűtlenebb helyekre viszi el a műveket.
06.25. 19:12
Kisalfold.hu
Neves borok és koncertek a Rozé Fesztiválon
Mintegy harminc neves pincészet boraival, gasztronómiai újdonságaival, koncertekkel és különleges jelmezes futóversennyel várják a hetedik Rozé Fesztivál vendégeit július 14-15-én Villányban.
06.25. 17:15
Profitline.hu
Élő adásban veszi át Demjén Ferenc az életműdíjat
Bioételekkel táplálkozó világsztárok, ligetekben alkotó képzőművészek, programokkal kedveskedő város, éberen őrködő TEK – hétfőn kezdődik a 25. soproni VOLT Fesztivál.
06.25. 17:00
Hetivalasz.hu
A hét leglátványosabb ruhái Monte-Carlóból
A hét leglátványosabb ruhái Monte-Carlóból
Remélhetőleg ön is tudja, hogy mire gondolunk, amikor azt mondjuk, hogy látványos! Ha nem, nem baj, megmutatja a tévés fesztivál 6 legmerészebb nője.
06.25. 16:07
Velvet.hu
A Tamási Áron Színház előadása kapta a kisvárdai fesztivál fődíját
A sepsiszentgyörgyi társulat Liliom című előadásával nyert. Életműdíjat kapott Giricz Attila és Szélyes Ferenc.
06.25. 15:30
Index.hu
Kisvárdai fesztivál - Sepsiszentgyörgyé a fődíj
A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház társulatának Liliom című előadása kapta az Emberi Erőforrások Minisztériuma által felajánlott fődíjat a Magyar Színházak 29
06.25. 14:52
Gondola.hu
Izgalmas éjszakák az EFOTT-on!
A fesztivál nappali forgatagában a vállalkozókedvűek csapatversenyekben gyűjthetnek élményeket, megleshetik kedvenc zenészeiket főzés közben, a legszerencsésebbek pedig akár tévés karrierjüket is elindíthatják a helyszínen. [...] Bővebben!
06.25. 14:24
Kulturpart.hu
Júliusban lesz az ötödik Óbudai Blues Fesztivál
Júliusban lesz az ötödik Óbudai Blues Fesztivál
A magyar zenészek mellett Brazíliából, Amerikából, Angliából, Hollandiából is érkeznek előadók.
06.25. 13:14
Kisalfold.hu
Júliusban lesz az ötödik Óbudai Blues Fesztivál
Júliusban lesz az ötödik Óbudai Blues Fesztivál
A magyar zenészek mellett Brazíliából, Amerikából, Angliából, Hollandiából is érkeznek előadók.
06.25. 13:14
Delmagyar.hu
Nagy siker volt ismét a Szederinda fesztivál
Idén tizenegyedik alkalommal rendezték meg a hevesi megyeszékhelyen péntektől a Szederinda Nemzetközi Néptáncfesztivált.
06.25. 13:05
Heol.hu
Több mint 150 ezer embert várnak a VOLT Fesztiválra
A fesztivál negyedszázados történetében először idén hatnapos a rendezvény, amelyen több mint kétszáz produkciót láthat a közönség.
06.25. 12:43
Ma.hu
VOLT Fesztivál - Több mint 150 ezer embert várnak
Kilencven százalékos technikai készültségi szinten áll a 25. Telekom VOLT fesztivál, amely hétfőn tíz órakor nyitja meg kapuit, és amelyre több mint százötvenezer vendéget várnak - mondta Fülöp Zoltán, a rendezvény egyik főszervezője a vasárnap délelőtt tartott helyszíni bejáráson a Lővér kempingben az MTI-nek
06.25. 12:40
Gondola.hu
Több mint 150 ezer embert várnak az idei VOLT Fesztiválra
Több mint 150 ezer embert várnak az idei VOLT Fesztiválra
Kilencven százalékos technikai készültségi szinten áll a 25. Telekom VOLT fesztivál, amely hétfőn tíz órakor nyitja meg kapuit, és amelyre több mint százötvenezer vendéget várnak - mondta Fülöp Zoltán, a rendezvény egyik főszervezője a vasárnap délelőtt tartott helyszíni bejáráson a Lővér kempingben az MTI-nek.
06.25. 12:21
Élőben.hu
Ennyire látogatott a VOLT fesztivál
A soproni VOLT Fesztivál látogatottsága, 2009-2016
06.25. 12:10
Profitline.hu
Hétfőn kezdődik a jubileumi VOLT Fesztivál
A mínusz egyedik nappal, a Petőfi Zenei Díj gálájával és Fatboy Slim koncertjével hétfőn kezdődik a 25. Telekom VOLT Fesztivál.
06.24. 22:30
Ma.hu
Szeptember 29-én rendezik a kutatók éjszakáját
Egész Európában ünnepelt fesztivál.
06.24. 18:15
Origo.hu
A Kincsemet fényképező Szatmári Péter lett az év operatőre
A Kincsemet fényképező Szatmári Péter lett az év operatőre
Kiosztották a XIII. Aranyszem Operatőr Fesztivál díjait, melynek keretében öt kategóriában díjazták a filmeseket.
06.24. 16:15
Hir24.hu
EYOF - megérkezett Budapestre a láng
Péntek este, az olimpia nemzetközi napján megérkezett Budapestre a július 23-án kezdődő győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) lángja
06.24. 13:34
Gondola.hu
Egyperces csenddel kezdődött a Glastonbury fesztivál
Egyperces csenddel kezdődött a Glastonbury fesztivál
A manchesteri és a londoni merényletek, valamint a Grenfell Tower katasztrófájának áldozataira emlékeztek.
06.23. 21:36
Delmagyar.hu
Egyperces csenddel kezdődött a Glastonbury fesztivál
Egyperces csenddel kezdődött a Glastonbury fesztivál
A manchesteri és a londoni merényletek, valamint a Grenfell Tower katasztrófájának áldozataira emlékeztek.
06.23. 21:36
Kisalfold.hu
Az egyetlen igazán jó érv a kutyahús fogyasztása ellen
Az egyetlen igazán jó érv a kutyahús fogyasztása ellen
Javában zajlik a híressé vált kutyahús-fesztivál Kínában, és bár hatalmas a tiltakozás, sokan még Nyugaton is védelmükbe veszik a szokást.
06.23. 19:39
Hir24.hu
Megkezdődött a huszonegyedik gyermekkórus-fesztivál
Megkezdődött pénteken a huszonegyedik Kodály Zoltán Nemzetközi Gyermekkórus Fesztivál Komlón, amelynek versenyprogramjában vasárnapig négy ország nyolc együttese méri össze tudását a mecseki városban
06.23. 19:37
Gondola.hu
Pénteken elindult A Mi Velencénk 2017
Pénteken elindult A Mi Velencénk 2017
A Mi Velencénk – a fesztivál, ami más, mint a többi! Velence – Vizi Vár június 23-25. [Dátum: 2017.06.23. 18:48]
06.23. 18:48
Zene.hu
AUFeszt III. - utcazene fesztivál
Az idén öt éves Angyalföldi Utcazenei Fesztivál júliusi koncertjének fellépői a Poa Pratensis, a Hortus M Singers és a Ratty Jazz Band. A XIII. kerület több helyszínére,...
06.23. 17:18
Ittlakunk.hu
Mi lesz a Cannes-i reklámfesztivál sorsa? – Sorrell is megszólalt
Mi lesz a Cannes-i reklámfesztivál sorsa? – Sorrell is megszólalt
Otthagyja a Cannes-i reklámfesztivált a Publicis, a társaság a bejelentéssel alaposan meglepte a piacot és persze azonnal megindultak a találgatások a rendezvény jövőjéről. Sir Martin Sorrell, a WPP vezetője szerint sem az ideális helyszín Cannes júniusban egy ilyen eseményhez, a fesztivál elnöke, Terry Savage viszont az mmonline.hu-nak azt nyilatkozta, hogy nem tudja elképzelni, hogy máshol legyen a Cannes Lions.  
06.23. 16:10
Mmonline.hu
„Mulatságra hívunk mindenkit, aki normális és aki nem normális”
Augusztus 1-5-ig vár mindenkit a 10. Ördögkatlan. Az a fesztivál, ahol mindenki a nyitottságot, a kíváncsiságot, a személyességet és a minőséget képviseli, és akiknek értékrendjében előbbre van az emberség és a szeretet, mint a haszon.
06.23. 16:05
Hetivalasz.hu
Galiba Napok és Kézműves Fesztivál Újkígyóson
Nyolcadik alkalommal szervezik meg Újkígyóson a Galiba Napokat, mely idén Kézműves Fesztivállal is kibővül. A kétnapos rendezvényen fellép Nagy Feró és a Beatrice, valamint a UNIQUE együttes is.
06.23. 09:13
Hir6.hu
Sopronnak olyan a VOLT Fesztivál, mint Riónak a karnevál
Interjú a jövő hétfőn kezdődő zenei és kulturális ünnep főszervezőivel, Fülöp Zoltánnal és Lobenwein Norberttel.
06.23. 06:45
Origo.hu
Top10: a legjobb fesztivál sminkek
Top10: a legjobb fesztivál sminkek
A fesztiválokon, azon kívül, hogy megpróbálunk kedvenceink koncertjén az első sorba verekedni, a barátainkkal önfeledten bulizni, és minél több élményt szerezni, valószínűleg mind szeretnénk egy kicsit kitűnni a tömegből. Ezt a tökéletes outfitek összeállítása mellet stílusos sminkekkel is elérhetjük, melyek közül most meg is mutatunk párat!
06.22. 22:03
Stylemagazin.hu
Top10: a legjobb fesztivál sminkek
A fesztiválokon, azon kívül, hogy megpróbálunk kedvenceink koncertjén az első sorba verekedni, a barátainkkal önfeledten bulizni, és minél több élményt szerezni, valószínűleg mind szeretnénk egy kicsit kitűnni a tömegből. Ezt a tökéletes outfitek összeállítása mellet stílusos sminkekkel is elérhetjük, melyek közül most meg is mutatunk párat!
06.22. 22:03
Stylemagazin.hu
Szivárványos hónaljszőrrel ünneplik a Pride havát
Szivárványos hónaljszőrrel ünneplik a Pride havát
Amerikában már kezdetét vette a Pride fesztivál, az emberek pedig a legelképesztőbb helyekre is becsempészik a szivárványt: például a hónaljszőrükre is.Forrás: Nők Lapja Café: Szivárványos hónaljszőrrel ünneplik a Pride havát
06.22. 21:15
Nlcafe.hu
Több száz ápoló hagyta el az országot tavaly
Több száz ápoló hagyta el az országot tavaly
2013 óta pedig több ezer. Kiderült a pontos szám is. Az államtitkár szerint csökkenő a tendencia.
06.22. 19:00
Index.hu
Placido Domingo választása
Plácido Domingo Classics Selection néven limitált kiadású vörösborral rukkolt elő a villányi Bock Borászat. A világhírű operacsillag ízlése szerint készült cuvée Pécsett debütál a Plácido Domingo Classics fesztiválon, amelynek június 24-ei Traviata-előadásán maga a Maestro is fellép.A testes vörösborokért lelkesedő művész 2008-ban ismerkedett meg a borvidék, így a Bock Pince boraival. A villányi borászat a Pécs–Plácido Domingo Classics által idén alapított új nemzetközi multikulturális rendezvénysorozat és a névadó művész tiszteletére készítette a limitált kiadású vörös házasítást. A bor méltán viseli a fesztivál nevét, ugyanis a Maestro választotta ki azt a 2012-es prémium cuvée-t, amely Plácido Domingo Classics Selection néven került a palackba.A fesztivál látogatói elsőként Pécsett, a június 22–25. között megrendezésre kerülő komolyzenei fesztivál ideje alatt kóstolhatják meg a Domingo ízlését tükröző bort, amely a sorozat további állomásain is kísérni fogja az évenként jelentkező rendezvényt.
06.22. 17:30
Boraszportal.hu
Egymilliót nyert az egri utcazenész-fesztivál legnépszerűbb zenekara
Egymilliót nyert az egri utcazenész-fesztivál legnépszerűbb zenekara
A szakmai zsűri és a közönség is Acoustic Planet együttest találta a legjobbnak.
06.22. 10:45
Kisalfold.hu
Egymilliót nyert az egri utcazenész-fesztivál legnépszerűbb zenekara
Egymilliót nyert az egri utcazenész-fesztivál legnépszerűbb zenekara
A szakmai zsűri és a közönség is Acoustic Planet együttest találta a legjobbnak.
06.22. 10:45
Delmagyar.hu
A termékeny viták mesterei: Dósa Zsuzsa és Varga Viktor
A szarvasi Cervinus Teátrum művészeit már jól ismeri a színházszerető közönség. Legalábbis a színpadról. Mi azonban most szeretnénk Önöknek egy kicsit közelebbről is bemutatni őket. Az apropót a július 13-án kezdődő VI. Cervinus Művészeti Fesztivál szolgáltatja, melynek keretében a Vízi Színházban estéről-estére találkozhatnak majd a szarvasi teátrum tagjaival. Sorozatunk első részében Dr. Dósa Zsuzsa művészeti igazgatóval és Varga Viktor főrendezővel ültünk le beszélgetni.
06.22. 10:12
Hir6.hu
Három évet is kaphat Kozso
Három évet is kaphat Kozso
Az énekes teázójában a villanyórát átállították és 2013 augusztusától lopott árammal üzemeltek.
06.22. 08:08
Hir24.hu
Elszabadultak - VOLT fesztivál
A határnyitás után négy évvel a kultúra is tágabbra nyílt Sopronban.
06.22. 05:49
Nepszava.hu
Idén is lesz falfestő fesztivál
Idén a gasztronómia és a bor hívószavai inspirálják az alkotókat.
06.22. 05:47
Nepszava.hu
Új trend? Így készülj fel államvizsgára egy fesztiválon
Többen is bevállalták az idei nyár egyik nyitófesztiválját úgy, hogy nemsokára államvizsgáznak. A Fishing on Orfű az elmondásuk alapján az egyetlen fesztivál, ahol még tanulni is lehet. Meglepően sok diák készül fel itt a napokon belül esedékes megmérettetésre.
06.22. 01:10
Eduline.hu
Az Agymenőket és az NCIS-t is díjazták
Kiosztották az 57. Monte-carlói Televíziós Fesztivál díjait.
06.21. 16:25
Origo.hu
A gasztronómia témájában festenek idén a Színes Város Fesztivál alkotói
A gasztronómia témájában festenek idén a Színes Város Fesztivál alkotói
A gasztronómia és a bor inspirálja idén a Színes Város Fesztivál művészeit, akik negyedik alkalommal készítenek falfestményeket fővárosszerte a nyár végén induló, egy hónapon át tartó fesztivál alatt.
06.21. 15:24
Élőben.hu
 Zavarba ejtő metaszócsata indult a Bánkitó fesztivál tulaja és Kemény Zsófi között
Zavarba ejtő metaszócsata indult a Bánkitó fesztivál tulaja és Kemény Zsófi között
Kicsit bonyolult lesz, de nyugodtan szóljanak, ha már nem bírják követni.
06.21. 14:20
Hvg.hu
Három színpadon több mint ötven fellépő a Beach Fesztiválon
Három színpadon több mint ötven fellépő a Beach Fesztiválon
Három színpadon több mint ötven hazai és külföldi fellépő várja a Beach Fesztivál közönségét június 21. és 25. között a balatonfűzfői nagystrand szomszédságában - közölték a rendezvény szervezői a fesztivál honlapján.
06.21. 13:11
Élőben.hu
Mégsem marad el a kínai kutyahús-fesztivál
Mégsem marad el a kínai kutyahús-fesztivál
Kezdetét vette a kínai Yulin településen az ellentmondásos kutyahús-fesztivál annak ellenére, hogy korábbi értesülések szerint a fesztivált betiltották, illetve korlátozták.
06.21. 11:16
Élőben.hu
Startol a Kultkikötő
Június 23-án egy fergeteges Budapest Bár koncerttel startol a Kultkikötő 2017-es évada. A Balaton déli partjának legnagyobb összművészeti fesztiválja immár 12. szezonjának programjaira invitálja régi és új barátait. Három helyszínen, Balatonföldváron, Balatonbogláron és Balatonfenyvesen felejthetetlen nyárestékkel és önfeledt gyermekprogramokkal vár mindenkit a fesztivál csapata.
06.21. 11:00
Marieclaire.hu
Füzes Fesztivál június 30- július 1.
Az idei évben is megrendezésre kerül Füzesgyarmat Város Önkormányzata szervezésében, a település legnagyobb két napos szabadtéri rendezvénye a Füzes Fesztivál. Ahogy az eddigi években, úgy az idén is igyekeztek a szervezők minden korosztálynak szóló programokat szervezni, mellyel maradandó élményeket szerezhetnek a fesztiválra ellátogató valamennyi érdeklődő számára.
06.21. 10:13
Hir6.hu
Fesztivállal csábít Balatonfűzfő
Három színpadon több mint ötven hazai és külföldi fellépő várja a Beach Fesztivál közönségét június 21. és 25. között a balatonfűzfői nagystrand szomszédságában.  
06.21. 08:48
Mmonline.hu
Ma kezdődik a Cseh Tamás Fesztivál a Várkert Bazárban
CSTP Feszt néven nagyszabású ingyenes zenei fesztivált rendez mától szombatig a Cseh Tamás Program a Várkert Bazárban
06.21. 08:41
Gondola.hu
Nemzetközi Folklór Fesztivál – Pesterzsébeti térzene
Néptáncosok a világ minden tájáról.
06.20. 20:58
Ittlakunk.hu
Indul a Fishing on Orfű - Fotók, videó!
Idén ünnepli 10. születésnapját az egyre népszerűbb baranyai fesztivál.
06.20. 16:37
Nepszava.hu
Három kerek évfordulót ünnepelnek Orfűn
Három kerek évfordulót ünnepelnek Orfűn
Kedden kezdődik a 10. Fishing on Orfű Fesztivál.
06.20. 16:31
Mno.hu
Hatalmas ünnepre készül Sopron, ne hagyjátok ki! 
Hatalmas ünnepre készül Sopron, ne hagyjátok ki! 
25 évvel ezelőtt 5 zenekarral és 800 vendéggel indult útjára a soproni Telekom VOLT Fesztivál története. Azóta több ezer hazai fellépő mellett százával fordultak meg világsztárok Magyarország egyik legnagyobb és legszerethetőbb fesztiválján, amelyet tavaly Európa legjobbjának választottak.  [Dátum: 2017.06.20. 16:22]
06.20. 16:22
Zene.hu
 Elítélték a magyarszecsődi gyilkos szamarak gazdáját
Elítélték a magyarszecsődi gyilkos szamarak gazdáját
A két állat 2013 májusában valahogy kijutott a kapun és megölték a közeli hétvégi ház tulajdonosát.
06.20. 15:45
Hvg.hu
„Ibériai népszokás”: most már José Mourinho ellen is nyomoznak
Az ügyészség szerint a szakember 2010 és 2013 között 3,3 millió euró adót nem fizetett be az államkasszába.
06.20. 15:00
Mno.hu
Második magyar aranyat nyerte a HPS a Cannes-i fesztivál-on
A Cannes-i fesztivál 64 éves történelme során a második magyar aranyat hozta el a HPS.
06.20. 14:59
Mediainfo.hu
Ítélet született a gyilkos szamarak gazdájának ügyében
Ítélet született a gyilkos szamarak gazdájának ügyében
2013-ban történt, hogy egy magyarszecsődi állattartónak két szamara valahogy kiszökött a kapun, és az állatok megöltek egy nyugdíjas tűzoltót. Most a gazda ügyében ítéletet hozott a bíróság. Forrás: Nők Lapja Café: Ítélet született a gyilkos szamarak gazdájának ügyében
06.20. 14:55
Nlcafe.hu
Ma kezdődik a jubileumi Fishing on Orfű
A fesztivál a tizedik, az alapító az ötvenedik születésnapját ünnepli.
06.20. 14:00
Origo.hu
A Fishing kinőtte Orfűt
A Fishing kinőtte Orfűt
Annyira népszerű a fesztivál, hogy idén már külön színpadokat építettek a tó köré is. Minden fontos tudnivaló az idei Fishingről!
06.20. 13:16
Index.hu
Színes programokkal veszi kezdetét a Fishing on Orfű fesztivál
Színes programokkal veszi kezdetét a Fishing on Orfű fesztivál
Idén először már öt napon át várja a fesztivál mindazokat, akik a hazai zenei élet legnépszerűbb előadóinak koncertjeire kíváncsiak. Az eseményen alternatív zenekarok egész sorával és néhány kisebb külföldi zenekarral várják a Pécshez közeli Orfűn a kikapcsolódni, szórakozni vágyókat, akik idén először már független színházi előadásokat is megtekinthetnek a FOO Színházkertben.
06.20. 12:34
Élőben.hu
Kezdődik a jubileumi Fishing on Orfű
Ma kezdődik az idén 10. születésnapját ünneplő Fishing on Orfű fesztivál, amelynek nulladik napján Lovasi András 50. szülinapi koncertjét nézhetik meg az érdeklődők. A 10. Fishing on Orfűn fellép mások mellett a Csík zenekar, a 30Y, a Vad Fruttik, a Hiperkarma, a Halott Pénz, az Anna & the Barbies, a Punnany Massif, a Quimby és a Kiscsillag.  
06.20. 10:37
Mmonline.hu
Szódaháború is lesz a Villányi Rozé Fesztiválon
Szódaháború is lesz a Villányi Rozé Fesztiválon
A legfrissebb rozé borok mellé különleges gasztronómiai élmények, karneváli hangulat, Bogi, Anna and the Barbies koncertek, karibi hangulat és latin fiesta, retro disco és minden idők legrózsaszínűbb jelmezes futóversenye, a RozéMaraton ismét várja a villányi Rozé Fesztivál vendégeit.
06.20. 10:18
Kisalfold.hu
Szódaháború is lesz a Villányi Rozé Fesztiválon
Szódaháború is lesz a Villányi Rozé Fesztiválon
A legfrissebb rozé borok mellé különleges gasztronómiai élmények, karneváli hangulat, Bogi, Anna and the Barbies koncertek, karibi hangulat és latin fiesta, retro disco és minden idők legrózsaszínűbb jelmezes futóversenye, a RozéMaraton ismét várja a villányi Rozé Fesztivál vendégeit.
06.20. 10:18
Delmagyar.hu
Ma kezdődik a jubileumi Fishing on Orfű
Ma kezdődik az idén 10. születésnapját ünneplő Fishing on Orfű fesztivál, amelynek nulladik napján Lovasi András 50
06.20. 08:39
Gondola.hu
Nyerj jegyet a Budavári Palotakoncertek fesztiválra
Nyerj jegyet a Budavári Palotakoncertek fesztiválra
Játssz és nyerj jegyet a Budavári Palotakoncertek fesztivál egyik előadására. [Dátum: 2017.06.19. 18:06]
06.19. 18:06
Zene.hu
Sziget Fesztivál visszatekintő…ugye idén is kint lesztek?
Már nagyon régen szerettem volna elmenni valamilyen fesztiválra, de valahogy sosem jutottam el odáig, hogy valóban ott is legyek.  Tavaly mikor megláttam, hogy Rihanna eljön a Sziget fesztiválra, tudtam, hogy idén muszáj ott lennem. Na de akkor esett le leginkább az állam, mikor megtudtam, hogy Sia is fellép. Annyira izgatott lettem, hogy két ilyen nagy név és persze még rengeteg híres előadó is fellép, akiket nagyon szeretek, hogy rögtön elkezdtem kutakodni jegyek után. Végül én diákbérlettel mentem, ami számomra nagyon megérte, hiszen az 58000 Ft-ból minden nap legalább 3-4 olyan előadó koncertjére is eltudtam jutni, akikért rajongok. Viszont, rengeteg kérdés felmerült bennem, ami úgy gondolom, szinte mindenkinek eszébe jut, mielőtt készül az első fesztiváljára. Bennem ezek a kérdések fogalmazódtak meg: Mi az, amit bevihetek magammal? (üditő, étel) Milyen ruhába érdemes mennem? Tényleg mindenhol sár és mocsok lesz? Mi történik, ha leválok a társamtól? Elveszem? A nagy tömegben tényleg nem figyelnek rám és áttaposnak rajtam? Vajon az én 165 cm-el fogok látni bármit is a koncertből? Milyenek az árak? Rengeteget olvastam a fesztiválokról, írtak hideget-meleget. Annyi kétség volt bennem, amelyek amint beléptem elszálltak. Amit tudni kell, hogy a diákbérletet már egy héttel hamarabb át kell venni, és akkor rád helyezik a […] The post Sziget Fesztivál visszatekintő…ugye idén is kint lesztek? appeared first on Life magazin.
06.19. 15:26
Lifemagazin.hu
Ilyen még nem volt: jön a zokniszandál-fesztivál!
Már csaknem négyszázan jelezték részvételüket Magyarország első zokniszandál-fesztiváljára.
06.19. 14:40
Heol.hu
Gigi D’Agostino, ATB, Rapülők – A Mi Velencénk fesztiválon
Gigi D’Agustino fellépése a nyár igazi szenzációja lesz, akárcsak ATB produkciója! A dupla Aréna koncert után pedig a Rapülők is itt koncertezik először a fesztivál szezonban. A három nap alatt ott lesz Majka & Curtis, Zoltán Erika, Náksi Attila, Bárány Attila, Sterbinszky, Budai, DJ Dominique, sőt még Korda György és Balázs Klári is, valamint számos […] The post Gigi D’Agostino, ATB, Rapülők – A Mi Velencénk fesztiválon appeared first on BellaCafe.hu.
06.19. 13:22
Bellacafe.hu
Túrák a Levendula fesztivál keretében
Tihanyi-félsziget
06.19. 12:18
Greenfo.hu
Megvannak az Armel Fesztivál fődíjasai
A díjazottak mellett az úgynevezett versenyszereplőket is kihirdették.
06.19. 12:05
Origo.hu
Nyárnyitó Fesztivál Esztergomban
Nyárnyitó Fesztivál Esztergomban
Hamarosan itt a Nyárnyitó zenei fesztivál, ahol vélhetően mindenki megtalálja a neki leginkább tetsző kikapcsolódási lehetőséget.
06.19. 12:04
Élőben.hu
Élményeket adunk – interjú Szabó Bélával
Élményeket adunk – interjú Szabó Bélával
A fesztivál fontos eszköz, hiszen másfajta üzeneteket mondunk el, mint egy reklámban – véli Szabó Béla, a Magyar Telekom csoport nemrég kinevezett kommunikációs igazgatója, aki a szponzorációs költségvetésük pontos összegéről nem kívánt nyilatkozni. A szakember többek között arról is beszélt, hogy milyen szempontokat vettek figyelembe, amikor úgy döntöttek, hogy a vizes-vb fő szponzorai lesznek.  
06.19. 11:52
Mmonline.hu
Celldömölki társulat nyerte a harmadik Komlói Amatőr Színházi Fesztivál fődíját
A KASZT létrejötte, az elmúlt hároméves sikere mintapélda más településeknek, arra, hogy miképpen válhatnak igazi fesztiválvárossá.
06.19. 05:36
Ma.hu
Megkezdődött a 29. kisvárdai színházi fesztivál
A vasárnapi megnyitóval hivatalosan is megkezdődött a Magyar Színházak 29. Kisvárdai Fesztiválja, a június 24-ig tartó teátrumi seregszemlén huszonöt társulat előadásait tekintheti meg a közönség
06.18. 18:26
Gondola.hu
Gabay Balázs (Magyar Nemzet): Focizgatunk Európában
2013 óta nem következett be gyökeres változás a magyar fociban, ami javíthatná kilátásainkat. [...] Bővebben!
06.18. 12:21
Mandiner.hu
Nemzetközi Jóga Nap és Fesztivál Budapesten és több vidéki városban
Nemzetközi Jóga Nap és Fesztivál Budapesten és több vidéki városban
Különféle jógaprogramok, tánc, zene, filmvetítés, valamint indiai bábosok és hennaművészek is várják az érdeklődőket a 3. Nemzetközi Jóga Napon és a 2. Gangesz-Duna: Indiai Kulturális fesztiválon, amelyet június 24-én és 25-én rendeznek meg Budapesten és több vidéki városban. Szeretsz jógázni? Akkor semmiképp se hagyd ki ezt a remek programot!Forrás: Nők Lapja Café: Nemzetközi Jóga Nap és Fesztivál Budapesten és több vidéki városban
06.18. 09:30
Nlcafe.hu
PIM Nyári Fesztivál: Jazz-ben mondom el neked...
2017. július 9. vasárnap, 20.00 / esőnap: július 10.Jazz-ben mondom el neked...magyar írók és költők vallomásai a jazz-rőlElőadják zenében és szóban: a Hot Jazz Band, Schell Judit és László Zsolt...
06.18. 07:39
Ittlakunk.hu
PIM Nyári Fesztivál: Dalköltők és költői dalok
2017. július 5. szerda, 20.00 / esőnap nincsDalköltők és költői dalokEgy üdítő nyári koncert a PIM árnyas udvarán? Ráadásul költőfejedelemek dalaiból?!Nem is akármilyen körítéssel!Arany János, Petőfi...
06.18. 07:36
Ittlakunk.hu
PIM Nyári Fesztivál - Arany János: Toldi
2017. július 3. hétfő, 20.30 / esőnap: július 7.Arany János: ToldiElőadja: Csőre GáborRendező: Paczolay Béla „Egy, csak egy legény van talpon a vidéken,Meddig a szem ellát puszta...
06.18. 07:32
Ittlakunk.hu
PIM Nyári Fesztivál: Rájátszás
2017. június 29. csütörtök, 20.00 / esőnap nincsA Rájátszás játék verssel és zenével, körülbelül tíz ember közös magánügye. Az utóbbi évek legizgalmasabb irodalmi és zenei produkciója, amelyben a...
06.18. 07:29
Ittlakunk.hu
PIM Nyári Fesztivál: Kaláka - Arany verskoncert
2017. június 26. hétfő, 20.00 / esőnap: június 28.Ezen az esten Arany Jánosé a főszerep – dalban, táncban és képben. Az új kiadásban megjelent Kaláka – Arany János Hangzó Helikon-...
06.18. 07:27
Ittlakunk.hu
PIM Nyári Fesztivál: Concerto Budapest
2017. június 25. vasárnap, 20.00 / esőnap: június 27.Vezényel: Keller AndrásVendég: Harcsa VeronikaProgram:Sztravinszkij: A katona története – szvitBerio: The Beatles SongsBerio...
06.18. 07:23
Ittlakunk.hu
Cseh Tamás Program Fesztivál
Zene, buli, tánc, fesztivál. Bemutatkoznak az NKA Cseh Tamás Programban támogatást nyert zenekarok.Fellépők: Hoodoo Offenders, Synema, Window, Passed, NB, Mary Popkids, Massza, FLATBAND, Deep Glaze,...
06.18. 07:11
Ittlakunk.hu
Jógával és Fesztivállal ünneplik India függetlenségének 70. évfordulóját
Jógával és Fesztivállal ünneplik India függetlenségének 70. évfordulóját
A fesztivál az indiai kultúra egy-egy szeletét mutatja be tánccal, zenével, jógaprogramokkal 14 magyarországi városban.
06.18. 06:53
Kisalfold.hu
Jógával és Fesztivállal ünneplik India függetlenségének 70. évfordulóját
Jógával és Fesztivállal ünneplik India függetlenségének 70. évfordulóját
A fesztivál az indiai kultúra egy-egy szeletét mutatja be tánccal, zenével, jógaprogramokkal 14 magyarországi városban.
06.18. 06:53
Delmagyar.hu
Barna Margit-koncert
Barna Margit énekes-dalszerző fiatalkora óta foglalkozik zenéléssel. Koncertezni 2009-ben kezdett, először együttessel, 2014 óta pedig szólóban. 2015 nyarán elnyerte a Veszprémi Utcazene Fesztivál...
06.18. 00:09
Ittlakunk.hu
Aloha Fesztivál
A Magyar-Hawai’i Kulturális Egyesület szervezésében sokszínű művészeti, kézműves és ismeretterjesztő program várja az érdeklődő felnőtteket és gyermekeket, hogy egy különleges napot...
06.17. 23:26
Ittlakunk.hu
Mozi.Kert: A nagy Gatsby
magyarul beszélő, amerikai–ausztrál filmdráma, 145 perc, 2013, 12 karikásAmerika a lázas húszas évek bűvöletében, a laza erkölcsök, az észbontó dzsessz és korlátlan lehetőségek világában él....
06.17. 23:08
Ittlakunk.hu
XVIII. Középkori Forgatag a Diósgyőri várban és a Lovagi Tornák Terén - július 29-30.
Július utolsó hétvégéjén megelevenedik a történelem Diósgyőrben! Rettegett harcosok, buhurt aréna, hadi torna, szekértábor, középkori táncok, vidám történetek, zenés komédiások, mesteremberek és a Diósgyőri vár teljes udvartartása várja a látogatókat egy felejthetetlen időutazásra. Magyarország egyik legnagyobb történelmi játékán csaknem kétszáz hagyományőrző idézi meg a múltat. A Középkori Forgatag Európa legjobb, legnevesebb fesztiváljai között szerepel, hiszen idén elnyerte a Minősített Európai Fesztivál címet.
06.17. 17:38
Csaladinet.hu
2,4 milliárd forint a semmire - de jövőre lesz még rá egymilliárd
Az állam egy 2013-ban meghirdetett turistaház-fejlesztési program részeként öt szálláshelyet tervezett felújítani. A programra eddig 2,35 milliárd forintot biztosítottak, de eddig semmi sem történt - írja ... ...
06.17. 13:50
Napi.hu
Egy érintetlen fesztivál Boldogkőváralján
Egy érintetlen fesztivál Boldogkőváralján
A Gönci Barack Vigasság a jó ételek, italok és a jó zenék hétvégéje családoknak és baráti társaságoknak. Itt biztosan felidézhető az érintetlen fesztiválok hangulata. Érkezz sátorral vagy foglalj szobát a helyi panzióban, tölts egy hétvégét a slow life jegyében azon dolgokért, amelyekért tényleg érdemes élni.
06.17. 09:00
Marieclaire.hu
Egy érintetlen fesztivál Boldogkőváralján
Egy érintetlen fesztivál Boldogkőváralján
A Gönci Barack Vigasság a jó ételek, italok és a jó zenék hétvégéje családoknak és baráti társaságoknak. Itt biztosan felidézhető az érintetlen fesztiválok hangulata. Érkezz sátorral vagy foglalj szobát a helyi panzióban, tölts egy hétvégét a slow life jegyében azon dolgokért, amelyekért tényleg érdemes élni.
06.17. 09:00
Marieclaire.hu
 50 éves a mai <strong>fesztiválok</strong> atyja, az esemény, ahol Hendrix és Joplin is ikonná vált
50 éves a mai fesztiválok atyja, az esemény, ahol Hendrix és Joplin is ikonná vált
Monterey több szempontból is történelmet írt. Számos legendának, többek közt Jimi Hendrixnek és Janis Joplinnak is ez volt az első nagy fellépése. Számos legenda hiányzott – többeknek az amerikai hatóságokkal gyűlt meg a baja.
06.16. 14:55
Hvg.hu
Négy kulcsdarab, ami elengedhetetlen a fesztiválszezonhoz
Fesztivál tippek a Springfieldtől
06.16. 13:41
Glamouronline.hu
Indul a 25. Telekom VOLT Fesztivál
25 évvel ezelőtt 5 zenekarral és 800 vendéggel indult útjára a soproni Telekom VOLT Fesztivál története. Azóta több ezer hazai fellépő mellett százával fordultak meg világsztárok Magyarország egyik legnagyobb és legszerethetőbb fesztiválján, amelyet tavaly Európa legjobbjának választottak. A line-upban idén is világsztárok egész sora vonul fel: a Linkin Parktól Ellie Gouldingig, az Imagine Dragonstól Martin Garrixig. A nyitónapon második alkalommal adják át a Petőfi Zenei Díjakat.
06.16. 09:33
Stylemagazin.hu
XIII. Levendula Fesztivál és Levendula Hetek
XIII. Levendula Fesztivál és Levendula Hetek
A levendula illata sokakat rabul ejt. Ez a különleges virág pedig mindig is fontos szerepet játszott a tihanyiak életében. Még egy fesztivált is létrehoztak ebből az apropóból, amely nem csupán egy hétvége erejéig, hanem egy egész hétig szórakoztatja az odalátogatókat!
06.16. 08:35
Élőben.hu
 Mennyire sikeres az MLSZ? Újabb igazi magyaros történet
Mennyire sikeres az MLSZ? Újabb igazi magyaros történet
Az andorrai meccsel megszégyenült Bernd Storck kukoricára térdepeltetése előtt érdemes kicsit körülnézni eredményességi szempontból is az MLSZ-nél. Csányi Sándor 2013-ban úgy látta, az elkövetkezendő négy évben rendezett 32 nemzetközi eseményből hatra kellene kijutni. De mit jelent ez a 32 fociesemény? A strandfoci- vagy a futsalválogatott versenyeit is beleértette? És az utánpótlás-korosztályok mindegyikét a férfiaknál és a nőknél is?
06.15. 21:35
Hvg.hu
Volt Fesztivál 2017 - 10 nap múlva kezdés
Volt Fesztivál 2017 - 10 nap múlva kezdés
Tíz nap múlva, június 26-án a második Petőfi Zenei Díj átadó gálájával kezdődik a 25. Volt fesztivál, amelyre több mint 150 ezer vendéget várnak - hangzott el az esemény sajtótájékoztatóján csütörtökön Sopronban, a Munkácsy teremben, ahol megnyílt a Volt Art Group képzőművészeti kiállítása. [Dátum: 2017.06.15. 20:32]
06.15. 20:32
Zene.hu
Ünnepre készül Sopron - Indul a 25. Telekom VOLT Fesztivál
25 évvel ezelőtt 5 zenekarral és 800 vendéggel indult útjára a soproni Telekom VOLT Fesztivál története.
06.15. 19:44
Ma.hu
Szombaton startol Siófok kerékpáros fesztiválja
Szombaton startol Siófok kerékpáros fesztiválja
Immáron 16. alkalommal várja a kerékpározás szerelmeseit a Tour de Pelso Országúti Kerékpáros Fesztivál!
06.15. 14:41
Élőben.hu
Új sorozat az AXN-en
Idén ősszel, a nemzetközi premierrel egy időben mutatja be az AXN a Sony Pictures legújabb, exkluzív saját gyártású sorozatát, az Elfeledve (Absentia) című thrillert, Stana Katic főszereplésével. A világsztárokat felsorakoztató sorozat világpremierje indítja a programot június 16-án az 57. Monte Carló-i Televíziós Fesztivál nyitó ünnepségén.  
06.15. 14:36
Mmonline.hu
Újra Kaláka Fesztivál!
Szörényi Levente és a Vujicsics együttes, a Budapest Bár, Petruska András, a Dresch Quartet, Ferenczi György és a Rackajam, Csík János Esszencia zenekarával, a Fonó együttes, a Makám, az egri Kerekes Band és természetesen a Kaláka – csak néhány előadó a 38. Kaláka Fesztivál fellépői közül. Kiállítások, családi programok az idén 40 éves Bükki Nemzeti […] The post Újra Kaláka Fesztivál! appeared first on BellaCafe.hu.
06.15. 13:00
Bellacafe.hu
Nyerj páros jegyet a The Gershwins®’ Porgy és Bess® operakoncertre a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra
The Gershwins®’ Porgy és Bess® operakoncert Írta: George Gershwin, DuBose, Dorothy Heyward és Ira Gershwin BEMUTATÓ angol nyelven, magyar felirattal 2017. június 23. (péntek) és június 25. (vasárnap) Margitszigeti Szabadtéri Színpad  „Summertime”, „I Wants to Stay Here”, „A Woman is a Sometime Thing” – ismerős dallamok, a legnagyobb előadók, többek között Ella Fitzgerald és Louis Armstrong hangján megszólaló, visszatérő slágerek. Mégis ritkán adatik meg, hogy eredeti zenei környezetükben, élőben élvezhessük Gershwin kompozícióit, amelyeket a Porgy és Bess című művéhez megalkotott. A Budapesti Nyári Fesztivál idén erre kínál lehetőséget: szimfonikus koncert show formájában, amerikai sztárénekesekkel és hangulatos vetítéssel varázsolja a Margitsziget Nagyszínpadára a hazánkban ritkán látható, különleges műfajú Gershwin-operát. Gershwin 1935-ben írt zseniális jazz-operájának leginkább csak az önálló slágerré vált betétdalait ismeri a közönség. Pedig a művet – a történetszál olyan érzékeny és modern témái mellett, mint a faji és a nemi megkülönböztetés kérdése, vagy az elnyomottság elleni harc egyéni és kollektív tragédiái –, a zenei és nyelvi összetettség, valamint a különlegesen kevert, immár hamisítatlanul amerikaivá lett műfaja valódi kuriózummá teszik az operák világában. Zenéjében, amely az improvizáció érzetét kelti, szervesen egyesülnek az afroamerikai eredetű jazz, a tradicionális fekete zene, a blues és az indián népzene motívumai. A Porgy és Bess a hazai operaszínpadok ritkán játszott […] The post Nyerj páros jegyet a The Gershwins®’ Porgy és Bess® operakoncertre a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra appeared first on Life magazin.
06.14. 14:11
Lifemagazin.hu
Újabb magyar sikerek Londonban
Két magyar bor, a Grand Tokaj 2013-as 6 puttonyos Tokaji Aszúja és a somlói Tornai Pincészet 2015-ös Prémium Juhfarkja is elnyerte idén a legmagasabb elismerést, a Trófea-díjat a londoni International Wine Challenge-en.A magyar termelők a világ egyik legbefolyásosabb és legalaposabban bírált borversenye, az IWC által közzétett eredménylista szerint idén 8 aranyérmet, 11 ezüstöt és 11 bronzérmet nyertek el, további 15 magyar bor pedig elismerő oklevélben részesült.Az IWC-re évente több mint 15 ezer bort neveznek a világ több mint 50 országából, közülük mindössze 500 kap aranyérmet és kategóriánként egy érdemel Trófea díjat. Ezek a legjobbak közül is kiemelkedőek, hiszen az aranyérmes borok újrakóstolásával választják ki őket. Aranyéremmel díjazták a következő tételeket: Bezerics Borház - Cserszegi Fűszeres késői szüret 2015 Grand Tokaj - Aszú 2013 Oremus - Berry Bros. & Rudd Tokaji Aszú 5 Puttonyos 2011 Royal Tokaji - Blue Label 5 Puttonyos Aszú 2013 Tornai Pincészet - Top Selection Furmint 2015 Tornai Pincészet - Premium Juhfark 2015 Zombori Pince - Tokaji Aszú 6 puttonyos 2013
06.14. 12:57
Boraszportal.hu
Balaton Fesztivál – Ingyenes családi, gasztrofesztivál
A Balaton Fesztivál minden ízében új és formabontó. Páratlan balatoni környezetben és belépőjegy nélkül. A rangos zenei programok mellett street food utca, különleges termékek – és minőség várja az érdeklődőket az első nagy balatoni gasztrofesztiválon. 16 sztárfellépő, ínyencségek testnek és léleknek A nyitónapon a hazai legismertebb rapcsapatoké lesz a főszerep. A közelből érkezik a Sub […] The post Balaton Fesztivál – Ingyenes családi, gasztrofesztivál appeared first on BellaCafe.hu.
06.14. 12:00
Bellacafe.hu
Fesztiválozik a Minimax
Egész napos színes programokkal és a legmenőbb gyerekzenekarok koncertjeivel várja a gyerekeket a második Minimax Fesztivál Június 17-én, szombaton, a Gyerek Szigeten.  
06.14. 09:51
Mmonline.hu
Fesztiválozik a Minimax
Egész napos színes programokkal és a legmenőbb gyerekzenekarok koncertjeivel várja a gyerekeket a második Minimax Fesztivál Június 17-én, szombaton, a Gyerek Szigeten.  
06.14. 09:51
Mmonline.hu
Ismét Cervinus Művészeti Fesztivál! – Minden ami Szarvas
Július 13-25. között immár hatodik alkalommal rendezik meg Szarvason a Cervinus Művészeti Fesztivált. A rendezvényről kedden sajtótájékoztatót tartottak, melyen a Cervinus Teátrum vezetői mellett a helyi önkormányzat is képviseltette magát.
06.14. 07:12
Hir6.hu
Új másodfokú eljárást rendelt el a Kúria a lúgos támadás ügyében
Új másodfokú eljárást rendelt el a Kúria a lúgos támadás ügyében
Hatályon kívül helyezte a Fővárosi Ítélőtábla határozatát és új másodfokú eljárást rendelt el a Kúria kedden annak az orvosnak az ügyében, akit azzal vádolnak, hogy 2013-ban bántalmazta, majd lúggal öntötte le volt barátnőjét.
06.13. 17:18
Élőben.hu
Új eljárást rendeltek el a lúggal támadó orvos ügyében
Hatályon kívül helyezte a Fővárosi Ítélőtábla határozatát és új másodfokú eljárást rendelt el a Kúria kedden annak az orvosnak az ügyében, akit azzal vádolnak, hogy 2013-ban bántalmazta, majd lúggal öntötte le volt barátnőjét
06.13. 16:14
Gondola.hu
Százmilliárdok forognak a hazai csarnoképítésben idén is
Általános erősödés jellemzi a hazai építőipart. Az elmúlt évek statisztikái, és a Swedsteel-Metecno szakembereinek saját tapasztalatai is azt támasztják alá, hogy a lakóingatlanok, mezőgazdasági épületek mellett az ipari csarnokok építése iránt is fokozott igény mutatkozik. Utóbbiak esetében 2013. óta, évről-évre meghaladja a 300 milliárd Forintot az átadott létesítmények összértéke. A tavalyi stagnálás után, 2017-ben újra bővülésre számítanak a piaci szereplők ebben a szegmensben. Az első három hónap ezt a várakozást be is igazolta. Az ipari csarnoképítések száma folyamatosan felülmúlta a múlt év azonos időszakának eredményeit. A növekedés főleg az uniós, valamint az állami források felhasználásának, másodsorban az önerős beruházásoknak köszönhető. A kalkulációk alapján, a szektor forgalma jelentős növekedésnek néz elébe a 2017-es évben, az épületek felépítményébe beépített anyagok volumene meg fogja haladni a százmilliárd forintot ebben az esztendőben.
06.13. 15:30
Profitline.hu
Kecskeméti Kürtőskalács és Rétes Fesztivál
Kecskeméti Kürtőskalács és Rétes Fesztivál
Sok-sok finomsággal, na és szórakoztató programmal várnak mindenkit Kecskeméten, a Kürtőskalács és Rétes Fesztiválon!
06.13. 15:28
Élőben.hu
Meseszép sminkekkel készülj a nyárra
A nyári vakáció, a fesztiválok és bulik tökéletes alkalmat jelentenek arra, hogy királynői sminket villants.
06.13. 15:25
Glamouronline.hu
Meseszép sminkekkel a nyárra
A nyári vakáció, a fesztiválok és bulik tökéletes alkalmat jelentenek arra, hogy királynői sminket villantsunk. Hiszen ki tudja, melyik találkozás milyen változást hozhat.
06.13. 15:25
Glamouronline.hu
Újra kell tárgyalni a lúgos orvos ügyét - döntött a Kúria
Hatályon kívül helyezte a Fővárosi Ítélőtábla határozatát és új másodfokú eljárást rendelt el a Kúria kedden annak az orvosnak az ügyében, akit azzal vádolnak, hogy 2013-ban bántalmazta, majd lúggal öntötte ... ...
06.13. 14:10
Napi.hu
Nemzetközi hírűvé vált a Budapest A Cappella Fesztivál
A Tavaszi szél mbube-stílusú feldolgozása is elhangzott.
06.13. 14:05
Origo.hu
Lúgos orvos: nincs ítélet, visszadobták másodfokra az ügyet
Lúgos orvos: nincs ítélet, visszadobták másodfokra az ügyet
Hatályon kívül helyezte a Fővárosi Ítélőtábla határozatát és új másodfokú eljárást rendelt el a Kúria kedden annak az orvosnak az ügyében, akit azzal vádolnak, hogy 2013-ban bántalmazta, majd lúggal öntötte le volt barátnőjét.Forrás: Nők Lapja Café: Lúgos orvos: nincs ítélet, visszadobták másodfokra az ügyet
06.13. 13:38
Nlcafe.hu
"Lúgos orvos" - Nincs döntés, új eljárást rendelt el a Kúria
A maradandó sérüléseket elszenvedő asszony 2013 óta vár az igazságára.
06.13. 13:15
Nepszava.hu
"Lúgos orvos" - Nincs döntés, új eljárást rendelt el a Kúria
A maradandó sérüléseket elszenvedő asszony 2013 óta vár az igazságára.
06.13. 13:15
Nepszava.hu
"Lúgos orvos" - Képtelenek dönteni, új eljárást rendelt el a Kúria
A maradandó sérüléseket elszenvedő asszony 2013 óta vár az igazságára.
06.13. 13:15
Nepszava.hu
 Bevetési egységet küld a TEK a Szigetre
Bevetési egységet küld a TEK a Szigetre
A fesztiválozók TEK-egységekkel találkozhatnak idén a Szigeten, de más biztonsági intézkedésekkel is készülnek a fesztivál szervezői.
06.13. 12:50
Hvg.hu
ÁSZ - Kisebb hiányosságok az MSZP gazdálkodásában
Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) az MSZP 2013-2014-es gazdálkodásának ellenőrzése során kisebb hiányosságokat talált, 2014-ben például jogszerűen igénybe nem vehető, jogi személyektől származó nem pénzbeli hozzájárulást is elfogadott a párt
06.13. 11:31
Gondola.hu
Kisebb hiányosságokat talált az ÁSZ az MSZP gazdálkodásában
Kisebb hiányosságokat talált az ÁSZ az MSZP gazdálkodásában
Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) az MSZP 2013-2014-es gazdálkodásának ellenőrzése során kisebb hiányosságokat talált, 2014-ben például jogszerűen igénybe nem vehető, jogi személyektől származó nem pénzbeli hozzájárulást is elfogadott a párt.
06.13. 11:25
Élőben.hu
Lezárult az MSZP ellenőrzése
A 2013-2014. évi gazdálkodásk ellenőrzése során hibára bukkant az ÁSZ.
06.13. 11:22
Nepszava.hu
Idén is Minimax Fesztivál a Gyerek Szigeten
Egésznapos színes programokkal és a legmenőbb gyerekzenekarok koncertjeivel várja a gyerekeket a második Minimax Fesztivál Június 17-én, szombaton, a Gyerek Szigeten.
06.13. 10:50
Mediainfo.hu
Rekord látogatószámmal zárt a Margó
A pécsi 30Y kocsmakoncertjével, rekord látogatószámmal zárt a kilencedik Margó Irodalmi Fesztivál.
06.13. 08:58
Mediainfo.hu
Jessica Chastain férjhez ment egy olasz grófhoz
Jessica Chastain férjhez ment egy olasz grófhoz
Jessica Chastain szombaton ment férjhez az olasz Gian Luca Passi de Preposulóhoz, akivel 2013 óta vannak együtt.Forrás: Nők Lapja Café: Jessica Chastain férjhez ment egy olasz grófhoz
06.12. 20:00
Nlcafe.hu
Barátnőjével bankokat rabolt, majd megfojtotta a nőt – életfogytiglan a tettesnek
A 2013-as gyilkosság után négy hónappal, egy ágyneműtartóban találták meg a nő holttestét. A férfit nem jogerősen életfogytiglanra ítélték, tagadja, hogy ő ölte volna meg korábbi bűntársát.
06.12. 18:05
Hvg.hu
Gönci Barack Vigasság: az érintetlen fesztivál
A Gönci Barack Vigasság a jó ételek, italok és a jó zenék hétvégéje családoknak és baráti társaságoknak egyaránt. Itt biztosan felidézhető az érintetlen fesztiválok hangulata. Érkezz sátorral vagy foglalj szobát a helyi panzióban, s tölts egy hétvégét a slow life jegyében azon dolgokért, amelyekért tényleg érdemes élni. Budapestről az M3-as autópályán, letérve  Miskolc – Szlovákia […] The post Gönci Barack Vigasság: az érintetlen fesztivál appeared first on BellaCafe.hu.
06.12. 16:00
Bellacafe.hu
Életfogytiglanra ítélték a férfit, aki megfojtotta a barátnőjét
Életfogytiglanra ítélték a férfit, aki megfojtotta a barátnőjét
Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítéltek hétfőn egy 28 éves, román állampolgárságú férfit, aki a vád szerint 2013-ban megfojtotta barátnőjét, majd a holttestet az ágyneműtartóban rejtette el. Forrás: Nők Lapja Café: Életfogytiglanra ítélték a férfit, aki megfojtotta a barátnőjét
06.12. 15:37
Nlcafe.hu
Még nincs 30 éves, de a bíróság szerint méltatlan a szabad életre
Még nincs 30 éves, de a bíróság szerint méltatlan a szabad életre
A román férfi még 2013-ban rabolt ki több Pest megyei takarékszövetkezetet, közben meg megölt egy 40 éves prostituáltat is.
06.12. 14:59
Velvet.hu
Idén 20 éves a FEZEN Fesztivál! Íme a fellépők listája!
Idén 20 éves a FEZEN Fesztivál! Íme a fellépők listája!
Augusztus elején ismét megrendezésre kerül az immár két évtizede nagy népszerűségnek örvendő FEZEN Fesztivál.
06.12. 12:09
Starity.hu
Fesztivál-biznisz: taroltak a nagyok
Fesztivál-biznisz: taroltak a nagyok
Rekordévet zárt üzleti szempontból tavaly a Sziget, a VOLT és a Balaton Sound fesztivált szervező Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft., a társaság harmadával tudta növelni árbevételét. A legnagyobb rendezvények fölényét jól mutatja, hogy a Magyar Nemzet összeállítása szerint az összes nagyobb fesztivál együttvéve sem tudja megközelíteni a három nagy árbevételének a 25 százalékát, adózott eredményük pedig a 20 százalékát sem éri el.  
06.12. 10:38
Mmonline.hu
 Nem nagyon rúgnak labdába más <strong>fesztiválok</strong> a Sziget-rendezvények mellett
Nem nagyon rúgnak labdába más fesztiválok a Sziget-rendezvények mellett
Több mint 13 milliárdos tavalyi bevételével a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. uralja a hazai fesztiválpiacot.
06.12. 09:55
Hvg.hu
Rekordot hozhat a Fezen
Az előzetes bérlet- és jegyvásárlások alapján nézőcsúcsra számítanak a 20. Fezen fesztivál szervezői. Az augusztus 2-5. közötti rendezvényen fellép többek között Alice Cooper és a Scooter is.  
06.12. 09:23
Mmonline.hu
Rekordbevételük volt a szigetes fesztiváloknak tavaly
Az összes nagyobb hazai rendezvény együttvéve sem tudja megközelíteni a három nagy hazai fesztivál árbevételének a 25 százalékát.
06.12. 08:45
Index.hu
Itt a Visegrock fesztivál 2017 - színvonalas lesz a felhozatal
Itt a Visegrock fesztivál 2017 - színvonalas lesz a felhozatal
A festői szépségű Duna-part tőszomszédságában immár negyedik alkalommal rendezik meg a rockzenekarok színpadi találkozóját. Emellett tradíciókhoz híven a vadhús, illetve a bográcsozás szerelmesei is hódolhatnak szenvedélyüknek. Tartalmas és kellemes kikapcsolódást kínál tehát a hagyománnyá nemesedett Visegrock fesztivál. [Dátum: 2017.06.12. 08:41]
06.12. 08:41
Zene.hu
Tradicionális ételek a terítéken
Egyre népszerűbb a Kemencés Gasztronómiai Fesztivál Szihalmon.
06.11. 16:00
Heol.hu
Casey Affleck díjat kap Karlovy Varyban
Nem lesz magyar film idén a fesztivál versenyprogramjában.
06.11. 15:24
Nepszava.hu
Ilyen az, ha a legpestibb Pest kivonul a Budai-hegyekbe
Ilyen az, ha a legpestibb Pest kivonul a Budai-hegyekbe
A szombaton véget ért Kolorádó fesztivál életképeit mutatjuk. Tábortűzzel, fákkal, hideggel, Budával.
06.11. 13:52
Hir24.hu
Öt nap a Balaton partján, a tudatos fesztiválozás jegyében
Öt nap a Balaton partján, a tudatos fesztiválozás jegyében
Az idei évben a Balaton északi partjára, Alsóőrse átköltöző fesztivál évek óta üde színfoltja a hazai fesztiválpiacnak.
06.11. 13:00
Hir24.hu
Tíz éve ért véget a Maffiózók – mi lett velük azóta?
A főszereplő ugyan meghalt 2013-ban, de a többiek élnek. Van, akit elfelejtett a szakma, mások parádéznak.
06.10. 22:45
Origo.hu
Nagy buli: másodszor lesz Rosé Fesztivál
Hevesi Tamás, Szandi és a Pataky Művek koncertje is várja az érdeklődőket június 17-én a második Ostorosi Rozé Fesztiválon.
06.10. 19:40
Heol.hu
Ezt jelenti az egyenruha
Éppen zajlik a Nemzetközi Hadikultúra és Military Fesztivál.
06.10. 16:15
Origo.hu
Az egyenruha szolgálatot és elhivatottságot jelent
Az egyenruha szolgálatot, haza és nemzet iránti elhivatottságot jelent, a katonai eskü pedig egy életre szól, ezt akarja bemutatni a Nemzetközi Hadikultúra és Military Fesztivál - mondta Gulyás Zoltán dandártábornok, a Magyar Honvédség (MH) Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság parancsnokhelyettese Kunszálláson
06.10. 16:00
Gondola.hu
Három Grammy-díj nyertese állt ki a Margitszigeten a szabad ég alá
Hilary Hahn amerikai hegedűvirtuózzal indult a Budapesti Nyári Fesztivál. Interjú.
06.10. 12:40
Origo.hu
Hétvégén startol az A Cappella
Budapest egyik legizgalmasabb zenei fesztiválja, a hangszerkíséret nélküli többszólamú énekelt dallamokat felsorakoztató Budapest A Cappella Fesztivál szombaton startól és tölti be zenével és egyéb programokkal a Várkert bazár Öntőház udvarát június 10-11-én, a Hangvető és a Várkert Bazár ingyenes fesztiválján.
06.10. 08:00
Marieclaire.hu
Két díjat zsebeltünk be a világ egyik legnagyobb borversenyén
Két magyar bor, a somlói Tornai Pincészet 2015-ös Prémium Juhfarkja és a Grand Tokaj 2013-as 6 puttonyos Tokaji Aszúja is elnyerte idén a legmagasabb elismerést, a Trófea-díjat a londoni International Wine Challenge-en (IWC).
06.10. 03:55
Profitline.hu
Bem6 Fesztivál
A Budavári Művelődési Ház idén is nagyszabású rendezvénnyel ünnepli születésnapját. Színes programpalettával várják a kerületieket és persze másokat is a következő hétvégén, ...
06.09. 22:42
Ittlakunk.hu
 Rég nem uborkaszezon: a nyár első felében nem győzünk válogatni a koncertek között
Rég nem uborkaszezon: a nyár első felében nem győzünk válogatni a koncertek között
Pénteken a Kolorádó Fesztiválon a brit BEAK fellépésével lehet, hogy egy új átmenet tanúi lehetünk a hazai fesztiválpiacon. A nem húzónevekkel operáló magyar fesztiválok új felfogást hozhatnak a hazai fesztiváléletbe azzal, hogy a szomszédos országok izgalmas produkcióira, vagy rétegelőadókra koncentrálnak inkább. Emellett örömteli jelenség az is, hogy júniusban több világsztár is klubkoncertet ad Budapesten. A nyár első felének kínálatából válogattunk.
06.09. 18:40
Hvg.hu
Világsztár fellépésével kezdődik ma a Budapesti Nyári Fesztivál
A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Hilary Hahn játszik a Nemzeti Filharmonikusokkal.
06.09. 15:05
Origo.hu
Csupán az ének erejével
A hangszerkíséret nélküli többszólamú énekelt dallamokat középpontba állító Budapest A Cappella Fesztivál június 10-11-én, szombaton és vasárnap tölti meg énekelt zenével és egyéb programokkal a Várkert bazár Öntőház udvarát.
06.09. 14:30
Hetivalasz.hu
Egy dél-afrikai gumicsizmatánc is felcsendül a Várkertben
Június 10-11-én a Várkert Bazárban lesz a hangszerkíséret nélküli többszólamú énekelt dallamokat felsorakoztató Budapest A Cappella Fesztivál.
06.09. 13:35
Hvg.hu
Kapolcska fesztivál a legkisebbeknek
Márta István – a Művészetek Völgye alapítója – júniusban új és rendhagyó eseményt rendez, Kapolcska fesztivál néven a Balaton-felvidéki kistelepülésen, Kapolcson. A minden elemében a gyerekeknek szóló kilenc nap június 17-én kezdődik egy hatnapos tehetségkutató- és fejlesztő táborral, ahol közel 100 iskolás korú fiatal kap „összkulturális” oktatást zenei, színházi, népzenei/néptánc, kézműves és média kommunikációs csoportokban, […] The post Kapolcska fesztivál a legkisebbeknek appeared first on BellaCafe.hu.
06.09. 13:00
Bellacafe.hu
Fesztiválozni is hív a Fekete Borpince
A szekszárdi Fekete Borpince idén nyáron egy sebességgel feljebb kapcsol. A már eddig is bejáratott vidéki és fővárosi fesztiválokon illetve borkóstolókon ez évben is találkozhatunk velük, de további új rendezvényeken is ott lesznek, az idén egyre csak szélesedő szortimentükkel. Hogy pontosan hol kóstolhatjuk meg a Fekete Borpince borait a nyár elején? Most kiderül!Sétatér Fesztivál 2017 (2017. június 8-18. Pécs, Belváros) A Sétatér Fesztivál Pécs legújabb kori történetének egyik tradicionális rendezvénye, amely csaknem húsz éve a régió borászatának, gasztronómiájának és kultúrájának „közönségtalálkozója” a Székesegyház előtt, a felső Sétatéren az árnyas gesztenyefák alatt. Idén négy színpadon váltják egymást helyi és országos hírű zenészek és zenekarok.Egerszeg Fesztivál 2017 (2017. június 9-11. Zalaegerszeg, Belváros) A Kiváló Minősítéssel rendelkező Egerszeg Fesztivál a régió legnagyobb és legszínvonalasabb összművészeti rendezvénye. Az eseményen kézműves sátrak, népi mesterség-bemutatók várják az érdeklődőket. Az esemény része a Kárpát-medencei Verbunkverseny és a Göcseji Prószafesztivál, ahol a híres göcseji ételt kóstolhatják meg a látogatók. Könnyű és komolyzenei koncertek, népi mesterségek udvara, vendéglősök utcája, prószasütő fesztivál és minőségi borok kóstolója színesítik a programokat minden generáció számára.Kecskeméti Barackpálinka és Borfesztivál 2017 (2017. június 20-25. Kecskemét, Főtér) Kecskeméten 2016-ban teljesen megújult a nyári bor és pálinkaünnep, melyet a Hírös Agóra Kulturális Központ szervez a város főterén. A fesztiválon ott lesznek a minőségi italokat készítő pálinkafőzők mellett a különböző történelmi bortermő területek neves pincészetei is, valamint kézművesek, vásárosok, illetve ízletes ételeket árusítók.Gyógy-Bor Napok - Büki Gasztrofesztivál 2017 (2017. július 19-23. Bükfürdő, Gyógy- és Élményfürdő parkolója) 2017-ban immár tizenkettedik alkalommal várják a zene és a gasztronómia szerelmeseit a Gyógy-bor napokra. Az 5 napos rendezvényen neves fellépők, gyermekprogramok, valamint minőségi borok, pálinkák és kézműves termékek vására várja az érdeklődőket. A rendezvény keretében kerül megrendezésre a Bük Város Bora verseny is.Hungarikum Fesztivál Balatonalmádi 2017 (2017. július 21- augusztus 1. Balatonalmádi, Széchenyi sétány) Klasszikus magyar finomságok tányéron és pohárban! Népművészeti és kézműves remekek, magyar filmek és népmesék, retro diszkó vár mindenkit Balatonalmádiban 2017. júliusában. A hatalmas színpadon estéről estére izgalmas és változatos, a közönség igényeinek sokszínűségét kiszolgáló programokkal várják a szórakozásra, kultúrára szomjazókat.
06.09. 12:02
Boraszportal.hu
Albumpremier: Katy Perry – Witness
Albumpremier: Katy Perry – Witness
A 2013-as Prism után végre megérkezett az énekesnő újdonsága, a Witness!
06.09. 09:31
Starity.hu
„Apám nem volt homoszexuális” – Király Tamás fia állítja, apja tipikus nyolckeres gyilkosság áldozata lett
Nem szex közben, nem selyemsállal fojtották meg, semmi sem igaz a bulvárban megjelentekből, állítja a négy éve meggyilkolt divattervező, Király Tamás fia. Király Dávid szerint apja tipikus „nyolckeres” gyilkosság áldozata lett. A fiú a Heti Válasznak rekonstruálta, mi történt 2013. április 7-én.
06.09. 08:39
Hetivalasz.hu
Teltház volt az idei Brain Bar Budapesten is
Teltház volt az idei Brain Bar Budapesten is
Három napig folyamatos teltház volt az idei Brain Bar Budapesten: az eseményre több mint 30 országból összesen hétezer látogató érkezett. A fesztivál sajátos formátumokkal a jövő legégetőbb témáit hozta el Budapestre: volt szó többek között a robotizációról, a mesterséges intelligenciáról, a gyermeknevelés 21. századi kihívásairól és a bálnavadászat elleni küzdelemről is. [...] Bővebben!
06.09. 05:00
Mandiner.hu
Fesztiválozik a MINI
Idén már hatodik alkalommal rendezik meg Villányban a Gere Jazz Fesztivált, melyet a Gere család, mint a régió meghatározó borászata hívott életre évekkel ezelőtt. A Fesztivál évente változó tematikával a jazz zene segítségével a villányi borvidéket szeretné népszerűsíteni június 9-10-én, könnyed, piknik-szerű hangulatával egy új zenei színfoltot képviselve a dél-baranyai régióban.  
06.08. 15:52
Mmonline.hu
Nyerjen jegyet a Dinnyetörő fesztiválra!
Nyerjen jegyet a Dinnyetörő fesztiválra!
A Dinnyetörő fesztivál szervezői különböző nyereményjátékokkal kedveskednek az esemény iránt érdeklődőknek!
06.08. 15:37
Élőben.hu
A szó kevés
Ahogy 2013-ban, most is egy alig féléves kislány az áldozata valószínűsíthetően ugyanannak a rettegett kórnak. Agyhártyagyulladás.
06.08. 14:55
Heol.hu
Sörünnep a belvárosban
Sörünnep a belvárosban
A legjobb hazai és import sörök folynak majd június 15. és 18. között a Szabadság téren Belvárosi Sörfesztiválon. A fesztivál ingyenesen látogatható, csak a fogyasztáshoz szükséges poharat kell megvásárolniuk a látogatóknak. A programot street food kínálat teszi teljessé.  
06.08. 13:48
Mmonline.hu
Bán Teodóra: Budapest egy nyitott város
"Kultúrák és kontinensek találkozója" - ez a pénteken kezdődő Budapesti Nyári Fesztivál mottója.
06.08. 13:00
Origo.hu
Agymenők élménynap, Gyerek Sziget, A Cappella Fesztivál a hétvégén
Agymenők élménynap, Gyerek Sziget, A Cappella Fesztivál a hétvégén
Csupa jó program vár mindenkit a nyári szünet előtti utolsó hétvégén: az Állatkertben Agymenők élménynap, a Hajógyárin Gyerek Sziget, a Várkert Bazárban pedig A Cappella Fesztivál várja a gyerekes családokat. Agymenők Június 10-én ismét hatalmas Agymenők Birodalommá alakul át a Fővárosi Állat- és Növénykert, ahol izgalmas játékok és feladatok várnak mindenkire. Lesz Agymenők-kvíz, Digitális Család állomás, Csodák Palotája helyszín, kirándulási tanácsok és praktikák, matematikai fejtörők, kézműves foglalkozások, történelmi kalandozások, szuper állatok, tapizoo, és társasjáték. Az élménynap ingyenes, az állatkerti belépőt azonban mindenkinek meg kell vennie, hogy be tudjon menni a helyszínre. Gyerek Sziget Az ingyenes Gyerek Sziget második hétvégéje, június 10-11-én igencsak tarka programmal várja a lurkókat. A mostani hétvégét Szalóki Ági nyitja, de érkezik egy új színdarab is, A királykisasszony cipője, a Kalimpa Színház előadásában. Megismerhetjük Bolba Éva és a Jazzterlánc zenekart, aki a jazz világába kalauzol el bennünket. Vasárnap Varró Dániel és Radványi Balázs kezdik a napot. Akinek a kedve dalos című műsorukkal, utána a Lashe Shave zenekart és Balogh Fruzsina tart roma táncházat. Délután a Holddalanap zenekar, majd Bársony Bálint és Korzenszky Klára Hangszersimogató koncertje várja a családokat a színpadon. És még sehol sem tartunk a programok felsorolásával. Ezen a hétvégén várja a kalandorokat a FIRELIFE Erdőtüzes Akadálypálya, ahol az ügyességét, memóriáját, kreativitását is próbára teheti, aki végigmegy az akadálypályán. Szintén most utoljára nyílik ki Varázs-sziget Drámasátor, ahol az apróságok fantáziája megelevenedhet, ördöggé, tündérré, királyfivá válhatnak. Mit nekünk sms, viber, messenger vagy e-mail, az 1957-ben alapított Ganz Rádióklub SE szereléssel, morze-próbával, rádió-irányméréssel várja a jelentkezőket. Emellett először várja a sportos ifjoncokat a Dechatlon Sport Park, ahol a különböző sportos feladatok végrehajtói értékes ajándékokat nyerhetnek. Aki érezte már tanulás közben, hogy fáj a háta, válla vagy nagyon izgul felelés, dolgozatírás előtt, annak ezen a hétvégén a legjobb választás a Suli Szamuráj Pont lesz, ahol egyedülálló masszázs programmal és titkos tippek segítségével megtudhatjuk, hogyan juthatunk még több energiához, ha már elfáradtunk. Aztán egy kis regenerálódás után találkozhatunk a nagy kedvenccel, Pom-Bär macival, vagy az UNICEF Gyereksarokban a játékos formában, kvízek, mókás foglalkozások segítségével ismerkedhetünk meg a gyerekjogokkal és a világ gyerekeinek helyzetével. És kinyit ezen a hétvégén is a Kézműves Palota, a Modellezők tere, a Mozgás Akadémia, a Jana Baba Játszóház, a Rossmann Ringató Liget, a Cserkész Kalandsziget, a Színes falu, az Állatsimogató, a Generali KRESZ-park, a Csodák Palotája, az Eleven Park, a Karamella Poronty Cirkusz, csak győzzenek a gyerekek megmerítkezni a Generali Gyerek Sziget varázslatos világában. A Cappella Fesztivál A Budapest A Cappella Fesztivál eddig is híres volt változatos programjairól. A francia, cseh, zimbabwei és szlovén vokális koncertek mellett idén első alkalommal viszont már a kisebbeket is lefoglaló gyerek- és családi programokkal várják a közönséget a Hangvető és a Várkert Bazár fesztiválján, június 10-11 között, a Várkert Bazár Öntőház udvarán. A belépés ingyenes. Előtérbe kerül, hogy a fesztivál az egész család számára kiváló kikapcsolódás lehet egy hosszú hét után. Ennek fényében közös programokkal is várja  vendégeit a legkisebbektől a legnagyobbakig egyaránt. A zene mellett fontosak lesznek a kézügyességi-, kreatív feladatok. A gyerekek papírkoronát, térbeli képeslapot vagy színes játékhangszert készíthetnek és mindezt a környezettudatosság jegyében, újrahasznosított anyagokból. A gondolkodás és az aktív pihenés jegyében közös családi programként, a Várkert Kvízen a család együtt törheti a fejét. Zenehallgatás közben pedig óriási képet készíthetnek a gyerekek. Amíg tehát a szülők egy frissítően hűs rozé fröccsel a kezükben a nyáresti dallamokat hallgatják, a kicsik és nagyobbak délután négytől a koncertek végéig tematikus programokon vehetnek részt. Szombaton a COROU DE BERRA (Franciaország) és a VOCAL BAND KREATIVO (Szlovénia), vasárnap pedig YELLOW SISTERS (Csehország) és az  INSINGIZI (Zimbabwe) zenéjére kapcsolódhat ki az egész család.  Kell-e ennél jobb hétvégi kikapcsolódás? További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán. Tetszik?
06.08. 13:00
Bezzeganya.postr.hu
Gourmand World Cookbook Awards 2017 - EZÜSTÉREM!
A kezdeteknél azt hittem, az lesz bloggerkarrierem csúcsa, hogy lesz szakácskönyvem: olyan szerencsés vagyok, hogy 2013 óta minden évben megjelent egy. Mivel nem neveztem külföldi díjakra, fel sem merült bennem a határokon túli továbblépés (bár a Bodza a konyhában és a házi patikában tavaly megjelent Romániában is). A Magok a konyhában koncepción azonban nagyon sokat dolgoztam 2014 óta, és egyik darabja, a Hüvelyesek, pont egy éve jelent meg a BOOOK Kiadó gondozásában. Ők sokkal aktívabbak a nemzetközi jelenlét terén, más könyveik is sikerrel szerepeltek ezen a megmérettetésen, mely a gasztronómiai kiadványok legnevesebb seregszemléje. A könyvről hosszan írtam már a megjelenésekor (itt olvashatjátok), ott részletesen elmeséltem, mekkora örömöt okozott az, hogy az állandó fotósom, Tóth Milán mellett bevonhattam a közös munkába Antal Balázs keramikusművészt, aki nemcsak csodálatos, minimalista tárgyait adta a produkcióhoz, hanem életében először ételdizájnerként is közreműködött a fotózások során. Végül Sólymos Ágnes Eszter foglalta össze az egészet egy gyönyörű grafikával, és művészi könyvborítóval. Egységes és erős anyag jött létre, melyet a kiadó nevezett a 2017-es Gourmand World Cookbook Awardsra, ahol a tematikus könyvek kategóriájában május 30-án ezüstérmet nyert. Ezúton is köszönöm minden közreműködőnek, a kiadónak és a médiatámogatóknak, köztük a Blog.hu-nak is a közös munkát!  (A könyvet most 50 % kedvezménnyel lehet megvásárolni a kiadó webshopjában.) Korábbi könyveim: Receptek a Két cica konyhájából (2013) Bodza a konyhában és a házi patikában (2014) A nagyvilág konyhái - Kisalföld szakácskönyvek (2015) Magok a konyhában - Hüvelyesek (2016)
06.08. 11:10
Ketcicakonyhaja.hu
Végre itt van az idei VOLT Fesztivál himnusza - Videó
Végre itt van az idei VOLT Fesztivál himnusza - Videó
Mi már alig várjuk, hogy Sopronban tomboljunk rá!
06.08. 11:02
Femcafe.hu
Nyerj jegyet Y’AKOTO koncertre a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra!
Y’AKOTO koncert 2017. június 17. (szombat) 20.00 Margitszigeti Szabadtéri Színpad A ghánai születésű énekesnő, Y’akoto először lép fel Magyarországon, a Budapesti Nyári Fesztivál meghívására. Napjaink népszerű pop-soul előadója egy kikötővárosban, Temában élt 11 éves koráig, ma pedig választott otthona, Hamburg, valamint Párizs, Stockholm, Los Angeles és az afrikai tengerpart városai, Dakar, Accra és Lome között ingázik. „Városi zenéjét” a sokféle kulturális inspiráció és a zsigeri intuíció határozza meg. Stílusa merész és bevállalós, a nemrég megjelent harmadik, Mermaid Blues című albumának dalait azonban átjárja a lélek és az érzékiség. (x) Sötét, kifejező hangja miatt Y’akotót olyan jazzikonokhoz hasonlítják, mint Nina Simone és Billie Holiday. Az általuk képviselt szabadság a ghánai énekesnő dalaiban is megjelenik, de ő ahelyett, hogy mások elvárásainak igyekezne megfelelni, a természet tiszteletéről énekel, azokról az erőkről, amelyek maradandóbbak bármilyen emberi alkotásnál. Zenei világát, amit a blues, a neo-soul és az ambient pop egyaránt jellemez, a törékeny hangú énekesnő intenzív előadásmódjának köszönhetően mély szenvedély járja át. Y’akoto művészete több, mint zene: életfelfogás, lélekkeresés és hajlíthatatlan erő. A zenekar tagjai: Benoit Dordolo – basszusgitár Mathieu Edouard – ütőhangszerek, dob Wendy Milton – billentyűsök Yannick Peraste – gitár JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK! Válaszolj helyesen az alábbi kérdésekre és nyerj páros jegyet a Y’akoto koncertre! Segítséget itt […] The post Nyerj jegyet Y’AKOTO koncertre a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra! appeared first on Life magazin.
06.08. 10:44
Lifemagazin.hu
Volt Fesztivál 2017 - íme a teljes program
Volt Fesztivál 2017 - íme a teljes program
A soproni VOLT Fesztivál 2017-ben 25. alkalommal nyitja meg kapuit. [Dátum: 2017.06.08. 10:16]
06.08. 10:16
Zene.hu
Forgalomkorlátozás lesz a hétvégén a Kazinczy-Dob környéken
A BRFK közlése szerint a hétvégén korlátozásra számítsunk a Kazinczy és a Dob utca környékén a Judafest fesztivál idején.Tilos lesz megállni szombat reggel 9 órától egészen vasárnap éjfélig a ...
06.08. 09:50
Ittlakunk.hu
Jönnek! Nyári borok a Fekete Borpince ajánlásával
A szekszárdi Fekete Borpince már gőzerővel készül a nyárra. Érkeznek a legfrissebb évjáratok, és egyéb újdonságokra is számíthatunk! Fehérborok Cserszegi cuvée 2013, amely könnyed és illatos Fehér kadarka 2016, egy igazi kuriózum Chardonnay barrique 2016, a testesebb fehérek kedvelőinek + 1: ettől a héttől a Cserszegi fűszeres 2016 is elérhető! Rozék Rosé cuvée 2016, a legjobb fröccs-alap Kékfrankos rosé 2016, a klasszikus szekszárdi Néró rozé 2016, a megszelídített vadló Sillerek Kadarka siller 2014 Kékfrankos siller 2014 A Fekete Borpince nyári borcsomagjának kedvezményes ajánlatát megtekinthetik ITT, ahol egyúttal könnyedén meg is rendelhetik bármelyik tételt!
06.08. 09:46
Boraszportal.hu
Itt a VOLT Fesztivál himnusza
A Punnany Massif Pásztor Annával, Charlie-val és Pető Szabolccsal állt össze a dalra.
06.08. 01:20
Origo.hu
Takács Tamáson nem fogott ki a Wellhello
Takács Tamáson nem fogott ki a Wellhello
Apu vedd meg, Valami van a levegőben, Belehalok – csupa olyan dal, amelyet vagy legalábbis a refrénjét mindenki álmából felébresztve is fújja. Az idei EFOTT-on óriási szülinapi showt adó Dévényi Tibi bácsi és vendégei, Vincze Lilla, Takács Tamás, Betty Love és Náksi Attila éppen ebben bizonyított, megmutatva, mennyire ismerik a fiatalabb pályatársaik munkásságát. Emellett az EFOTT sajtótájékoztatóján kiderült, milyen lesz a meghosszabbított fesztivál mínusz egyedik napja.
06.07. 18:10
Stylemagazin.hu
Klassz dolog a belváros, de néha nagyon szomorú
Klassz dolog a belváros, de néha nagyon szomorú
Csete Manek Gábor ismert figurája a pesti éjszakának: a nevéhez köthető a Fogasház, a Toldi, a Lärm, a Kolorádó Fesztivál és a Dobrumba.
06.07. 17:44
Index.hu
Bánkitó Fesztivál: Jemeni zsidó nővérek és Hajdu Szabolcs is jönnek
Bánkitó Fesztivál: Jemeni zsidó nővérek és Hajdu Szabolcs is jönnek
Brit punkokkal, izraeli popénekesnőkkel, plusz fontos magyar bandákkal jön idén a Bánkitó, és ez még csak a zenei program. Erős színházi, képzőművészeti és civil jelenlétre is számíthatunk a fesztiválon. Szubjektív ajánlónk következik.Forrás: Nők Lapja Café: Bánkitó Fesztivál: Jemeni zsidó nővérek és Hajdu Szabolcs is jönnek
06.07. 14:20
Nlcafe.hu
Nyerj jegyet az Armel Opera Fesztivál 10. Jubileumi Gálaestjére!
Páros belépőt sorsolunk ki a július 4-i különleges eseményre, amelynek házigazdája Alföldi Róbert lesz. [...] Bővebben!
06.07. 13:40
Kulturpart.hu
Jazz, bor, Balaton – Fesztivál, tumultus nélkül
Izgalmas programokra számíthatunk idén is: Kool&the Gang, Mario Biondi, Incognito és Random Trip a Paloznaki Jazzpikniken.
06.07. 10:00
Marieclaire.hu
Folyamatosan erősödik a hazai tejágazat
2013 és 2016 között 10 százalékkal nőtt a hazai tejtermelés.
06.07. 08:52
Elelmiszeronline.hu
Száraz nappal zárt a Pünkösdi Fesztivál Gencsen
Száraz nappal zárt a Pünkösdi Fesztivál Gencsen
Minden jó ha jó a vége! Így ért véget a Pünkösdi Fesztivál.
06.07. 08:09
Nyugat.hu
Amerikai dj az EYOF megnyitóján
Steve Aoki amerikai DJ is fellép a 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) nyitóünnepségén.
06.07. 05:59
Nepszava.hu
POSZT - Viszály után fesztivál
Holnap kezdődik a Pécsi Országos Színházi Találkozó.
06.07. 05:46
Nepszava.hu
Startup versenyen nyert egy magyar cég
A mesterséges intelligenciára épülő Chempass nyerte idén a fődíjat a Brain Bar Budapest fesztivál nemzetközi startup versenyén, és a magyar fejlesztő csapat különdíjat is kapott - közölték a szervezők kedden az MTI-vel.
06.07. 04:30
Profitline.hu
Első sikeres magyar fesztivál Ogyesszában!
A festői kikötőváros három napra piros-fehér-zöldbe öltözött
06.06. 19:00
Stylemagazin.hu
Ötszáz gyerek a Hősök terén - Zenél a Fesztivál Zenekar
A zenekar ingyenes rendezvénye az elfogadásról az egymás iránti nyitottságról is szól.
06.06. 18:35
Nepszava.hu
Négy év után kiderülhet, milyen büntetés jár annak, aki megcsonkítja egykori szeretőjét
Négy év után kiderülhet, milyen büntetés jár annak, aki megcsonkítja egykori szeretőjét
Ma kezdte tárgyalni a Kúria a budai orvos ügyét, akit azzal vádolnak, hogy 2013-ban megcsonkította volt szeretőjét.
06.06. 15:44
Velvet.hu
Ezer fellépő a felvidéki népművészeti fesztiválon
A hagyományos programok mellett új kísérőrendezvényeket és több mint ezer fellépőt ígér a felvidéki Országos Népművészeti Fesztivál, amelyet idén ismét eredeti színhelyén, Zselízen rendeznek meg június 9
06.06. 15:41
Gondola.hu
Koncertekkel ünneplik a 2. Kerület Napját
Koncertekkel ünneplik a 2. Kerület Napját
A fesztivál ingyenes lesz és a Millenáris ad majd helyet az eseménynek.
06.06. 15:26
Élőben.hu
Felélénkült a magyar tejipar
Az elmúlt három évben egyértelmű javulás tapasztalható a magyarországi tejiparban, ugyanis a hazai tejtermelés 2013 és 2016 között 10 százalékkal nőtt - közölte a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács az MTI-vel.
06.06. 07:10
Profitline.hu
Fellépők nélkül maradt az akkói alternatív színházi fesztivál
Fellépők nélkül maradt az akkói alternatív színházi fesztivál
Nem lép fel egy társulat sem, mert a fesztivál igazgatósága nem engedélyezte egy megszállásról szóló darab bemutatását.
06.05. 13:06
Delmagyar.hu
Fellépők nélkül maradt az akkói alternatív színházi fesztivál
Fellépők nélkül maradt az akkói alternatív színházi fesztivál
Nem lép fel egy társulat sem, mert a fesztivál igazgatósága nem engedélyezte egy megszállásról szóló darab bemutatását.
06.05. 13:06
Kisalfold.hu
Gencsi pünkösd nem létezhet eső nélkül, de ez senkit nem izgat egy percig sem
Gencsi pünkösd nem létezhet eső nélkül, de ez senkit nem izgat egy percig sem
A Pünkösdi Fesztivál életvédelmi szabályok betartása mellett is nagyon nagy bulika.
06.05. 12:17
Nyugat.hu
Jól teljesít a tejipar
Az elmúlt három évben egyértelmű javulás tapasztalható a magyarországi tejiparban, ugyanis a hazai tejtermelés 2013 és 2016 között 10 százalékkal nőtt - közölte a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács ... ...
06.04. 09:43
Napi.hu
Olasz étel, olasz élet
Olasz étel, olasz élet
Május végén kezdődött el a két héten át tartó Olasz Fesztivál. A rendezvény célja, hogy mindenki közelebbről megismerje, hogy mit is értünk "Made in Italy" alatt.
06.04. 09:00
Marieclaire.hu
Három év alatt 10 százalékkal nőtt a tejtermelés
Az elmúlt három évben egyértelmű javulás tapasztalható a magyarországi tejiparban, ugyanis a hazai tejtermelés 2013 és 2016 között 10 százalékkal nőtt - közölte a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács az MTI-vel
06.04. 08:59
Gondola.hu
Fergeteges buli a Feszt!Eger-en
Az egri fesztivál pénteki napja is sikerrel zárult, a Heol a koncertek előtt a Kiscsillag frontemberével, Lovasi Andrással, valamint a Vad Fruttikból ismert énekessel, Likó Marcellel beszélgetett. - Videóval
06.03. 18:00
Heol.hu
 Nincs terrorveszély, folytatódik a Rock am Ring szabadtéri fesztivál
Nincs terrorveszély, folytatódik a Rock am Ring szabadtéri fesztivál
A rendőrség elővigyázatosságból rendelte el a rendezvény megszakítását.
06.03. 14:25
Hvg.hu
Folytatódik a terrorveszély miatt megszakított német fesztivál
Folytatódik a terrorveszély miatt megszakított német fesztivál
Németország egyik legnagyobb zenei fesztiválja folytatódik egy nappal azt követően, hogy „lehetséges terrorfenyegetettség” miatt korábban kiürítették annak helyszínét.
06.03. 13:46
Élőben.hu
Terrorfenyegetés miatt félbemaradt a Rock Am Ring fesztivál
Terrorfenyegetés miatt félbemaradt a Rock Am Ring fesztivál
A németországi Rock Am Ring rockzenei fesztivált a rendőrség állította le terrorveszély miatt.
06.03. 12:37
Starity.hu
Nincs terrorveszély, folytatódik a Rock am Ring fesztivál
Nincs terrorveszély, folytatódik a Rock am Ring fesztivál
A fesztivál egész területét átvizsgálták.
06.03. 12:11
Hir24.hu
Nincs terrorveszély, folytatódik a Rock am Ring szabadtéri fesztivál
Nem igazolódott a német rendőrség gyanúja a terrorveszélyről a péntek este megszakított németországi Rock am Ring szabadtéri fesztiválon, amely szombat kora délutántól folytatódhat a Nürburgringen – jelentették be a szervezők.
06.03. 12:10
Mno.hu
Megszakított német fesztivál: iszlamista lehet az egyik gyanúsított
Két embert állított elő a rendőrség.
06.03. 10:30
Origo.hu
Családi fesztivál lesz Velencén
Családi fesztivál lesz Velencén
A dm számára mindig is fontosak voltak a családok és a gyerekek, társadalmi felelősségvállalási programjaival is támogatja a családokat. Idén nyáron a jól ismert drogériás márka új oldaláról mutatkozik meg: fesztivált szervez.
06.03. 09:00
Marieclaire.hu
Terrorveszély miatt kiürítik a német Rock Am Ring fesztivál területét
Terrorveszély miatt kiürítik a német Rock Am Ring fesztivál területét
A szervezők megkérték a látogatókat, hogy higgadtan, a hatóságokkal együttműködve távozzanak.
06.02. 21:54
Index.hu
Óbudai Kézműves Sörök Fesztiválja
3 napos fesztivál a kézműves sörök jegyében a Fő téren.Bővebb program: www.gasztrobuda.hu oldalon
06.02. 17:08
Ittlakunk.hu
Van egy fesztiválnap, amire már nem tudsz jegyet venni
Van egy fesztiválnap, amire már nem tudsz jegyet venni
Küszöbön áll a fesztiválszezon, ami azt is jelenti, hogy ideje elintézni a jegyvásárlást, hiszen azok pikk-pakk el tudnak fogyni. Az idén június 27-től július 1-jéig tartó soproni VOLT Fesztivál...
06.02. 14:06
Portfolio.hu
Ezt nem köszönik meg a tanárok: 70 ezer forinttal lenne magasabb a fizetésük, ha...
Kezdi elveszíteni értékét a pedagógusok 2013-ban indult béremelése. A tanárok bére ugyanis három éve nem a minimálbérhez igazodik, a számításául használt összeget befagyasztották. Így egy kezdő pedagógus bére alig 10-20 ezer forinttal magasabb, mint egy kezdő szakmunkásé - számolt be a Hír TV.
06.02. 12:35
Eduline.hu
Már a bécsi Raiffeisen is várja a magyarokat az új fintech programjára
A bécsi császári palotában rendezett, "Pioneers'17" néven futó alapítói és technológiai fesztivál keretében Johann Strobl, a Raiffeisen Bank International AG (RBI) vezérigazgatója útjára indította az...
06.02. 09:25
Portfolio.hu
Jön az Alfa Fesztivál 2017
Jön az Alfa Fesztivál 2017
Ötödik alkalommal rendezik meg az Alfa Fesztivált Várpalotán a Cseri parkerdőben péntektől három napon át, a rendezvény a megszokott rock-alter-metál vonal mellett nyit a hip-hop és az elektronikus zenei irányzatok felé is - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel. [Dátum: 2017.06.02. 07:26]
06.02. 07:26
Zene.hu
A díva utolsó fellángolása
Az idei fesztivál Alföldi Róberttel kezdődik és vele is fejeződik be.
06.02. 05:47
Nepszava.hu
The Biebers: talán az eddigi legnagyobb feladatot kapták
The Biebers: talán az eddigi legnagyobb feladatot kapták
Ugyanis a fiatalok egyik kedvenc zenekara jegyezheti a júliusi győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) hivatalos dalát, amelyet nemrég mutattak be a közönségnek. A klip is elékészült, már elérhető!  [Dátum: 2017.06.01. 20:45]
06.01. 20:45
Zene.hu
Marad a meztelenség Izraelben
A kulturális miniszter tiltakozott a művészeti fesztivál miatt.
06.01. 18:45
Origo.hu
Marad a meztelenség az Izrael fesztiválon
Hiába tiltakozott és fenyegetőzött az állami támogatás megvonásával Miri Regev kulturális miniszter, megmarad az Izrael művészeti fesztivál műsorán a meztelenség - jelentette a katonai rádió csütörtökön
06.01. 12:45
Gondola.hu
Világsztárokkal jön a KLASSZ a pARTon fesztivál!
A Cimbora Alapítvány harmadik alkalommal rendezi meg a KLASSZ a pARTon fesztivált, amelynek házigazdája Érdi Tamás zongoraművész, aki nemcsak művészi, hanem emberi példát is mutat. A fesztivált azzal a nem titkolt szándékkal szervezzük most már harmadik éve, hogy hagyományt teremtsünk, és igényes, klasszikus zenei programokkal bővítsük a nyári kulturális kínálatot. Világhírű művészek mellett szokásunkhoz híven, […] The post Világsztárokkal jön a KLASSZ a pARTon fesztivál! appeared first on BellaCafe.hu.
06.01. 11:00
Bellacafe.hu
Kacsa-futamtól, a papírmárványozásig
Unokáktól ükszülőkig várja vendégeit június 23-25. között Magyarország legnagyobb családi fesztiválja Tatán. A Víz, Zene, Virág Fesztivál, melynek díszleteit a tatai Öreg tó és középkori vár adja, rengeteg érdekességet, izgalmakat és ritkaságokat kínáló programfüzért kínál idén is látogatóinak. A cikk olvasása
06.01. 09:08
Hoxa.hu
Dombok és dűlők: izgalmas, sportos fesztivál a Kerekdomb Fesztivál
Dombok és dűlők: izgalmas, sportos fesztivál a Kerekdomb Fesztivál
Tállyán, a Tokaji borvidék festői településén, a tavalyi sikeres indulás után idén már két alkalommal – júniusban és szeptemberben - várja összművészeti hétvégére látogatóit a gyermekbarát Kerekdomb Fesztivál.
06.01. 08:00
Wellnesscafe.hu
Nívódíjat kapott a fertődi Esterházy-kastély
Nagyon jelentős beruházások valósultak meg a kastélyban 2013-ig.
05.31. 19:55
Origo.hu
Minden napra jut buborék: Thummerer Blanc Brut Nature 2013
A nyár közeledtével egyre inkább vágyakozunk az üde gyöngyözőborokra és izgalmas pezsgőkre is. Éppen ezért készítettük el napi ajánlónkat; ismerkedj meg a Pezsgő Június legmenőbb tételeivel!
05.31. 15:12
Boraszportal.hu
Ingyenes koncertek a város 13 legszebb pontján
A sokszínű Budapest egész évben kínál értékes programot, legdinamikusabban mégis nyáron érzékelhető: Budapest a legjobb hangulatú városok egyike, fesztiválok és rendezvények fonódnak egymásba. Aki a városba látogat vagy itt él, érzi: a magyar fővárost méltán tartják számon olyan desztinációként, ahol a kultúrák találkoznak. Budapest a kultúra és sport fővárosa. Olyan hely, ahol valódi élmény csal […] The post Ingyenes koncertek a város 13 legszebb pontján appeared first on BellaCafe.hu.
05.31. 13:00
Bellacafe.hu
Ez az ország legtudatosabb fesztiválja: jön az Everness Fesztivál!
Júniusban startol az ország legtudatosabb fesztiválja!
05.31. 10:17
Glamouronline.hu
Pacalt csinált Budapesten a világ legjobb női séfje
Pacalt csinált Budapesten a világ legjobb női séfje
Ana Ros a szlovéniai Hisa Franko étterem tulajdonosa, nemrégiben a világ legjobb női séfjének választották. A Gourmet Fesztivál alkalmából Budapestre látogatott, ahol pacalt főzött orkán erejű szélben és azt is elmesélte, miért kell rávenni a fiatalokat a gombászásra.
05.31. 09:00
Marieclaire.hu
Évekig rosszul irtottuk a parlagfüvet
Bár az állam komoly összeget fordított rá, mégsem működött eredményesen a parlagfű elleni védekezés rendszere 2013 és 2015 között. A védekezés teljes rendszerét felülvizsgálnák. ...
05.31. 05:00
Hazipatika.com
Kaláka: a fesztivál, ami összekapcsol
Már csak egy hónapot kell várni, és kezdetét veszi a 38. Kaláka Fesztivál a hevesi megyeszékhelyen, ahol már 6. alkalommal talál otthonra a nagyszabású rendezvény.
05.31. 03:25
Heol.hu
A VOLT-on jöttek össze, most örökös VIP-bérletet kaptak
Érdekes meglepetésekkel készül az idén 25 éves VOLT Fesztivál.
05.31. 00:45
Origo.hu
Mi sem maradunk ki a cannes-i szenzációkból
Will Smith magyar kedvencére és Nicole Kidmanre sem kell sokat várni, ősszel a fesztivál fődíjasa is befut.
05.30. 22:20
Origo.hu
Bentley-t is lopott a banda Hegyvidékről
Egy ötfős társaság 2013 és 2016 szeptembere között közel 30 budapesti ingatlanba tört be. Ezekről a helyekről nagy értékű elektronikai eszközöket, köztük több televíziót, laptopot,...
05.30. 19:19
Ittlakunk.hu
Megérkezett Rita Ora feminista klubhimnusza, a Girls
A brit énekesnő a BBC Radio 1's Big Weekend közönségének mutatta be először Charlie XCX-szel és RAYE-jel készített legújabb slágerét, a Girlst, amely soron következő új albumának ízelítőjeként debütált a fesztivál nagyszínpadán.
05.30. 15:34
Est.hu
Semmit sem ért, ahogy a parlagfű ellen védekeztünk
Nem működött eredményesen a parlagfű elleni védekezés rendszere 2013 és 2015 között - állapította meg az Állami Számvevőszék (ÁSZ). Az ellenőrzés arra terjedt ki, hogy a parlagfű elleni...
05.30. 13:42
Ittlakunk.hu
Komondorok hódították meg az egri Érsekkertet - Képek
A megyeszékhelyre költözött az idei Nemzetközi Komondor Fesztivál.
05.30. 07:10
Heol.hu
Anger Zsolt egy fesztivál arca lett
Ebből az alkalomból kisfilmsorozat is készült vele.
05.30. 05:30
Origo.hu
Kellene a munkaerő az építőiparba
2007 és 2013 között csaknem 80 ezren távoztak az ágazatból.
05.30. 05:27
Nepszava.hu
Európa legjobban teljesítő lottótársasága lett a Szerencsejáték Zrt.
Hamarosan jön a Fesztivál sorsjegy, valamint a játékoskártya is bevezetésre kerül.
05.30. 04:50
Origo.hu
A káosz uralja a parlagfű elleni védekezést - erre folyik el temérdek pénz
Nem működött eredményesen a parlagfű elleni védekezés rendszere 2013 és 2015 között - állapította meg az Állami Számvevőszék (ÁSZ) ellenőrzése. Németh Erzsébet felügyeleti vezető a vizsgálat eredményeit ... ...
05.29. 18:01
Napi.hu
ÁSZ: közügy a parlagfű elleni védekezés
Visszaesett a felderítés és az arra épülő védekezés volumene 2013 és 2015 között.
05.29. 15:28
Weborvos.hu
Ez lesz Magyarország legnagyobb családi -és gyermekfesztiválja- GyereKi! Fesztivál Velencén augusztusban
Ez lesz Magyarország legnagyobb családi -és gyermekfesztiválja- GyereKi! Fesztivál Velencén augusztusban
A dm sajtótájékoztatóján jártunk, ahol megtudtuk, hogy a dm 2 napos családi fesztivált rendez Velencén. Számomra különösen szimpatikus, hogy egy ekkora cég, emberközpontú tud maradni, és a vásárlóira mennyi figyelmet fordít. A dm számára mindig is kiemelten fontosak voltak az anyukák és a kisgyermekes családok. Ebből a célból indították a Baba Bónusz programot is, melynek fő célja a családok segítése. Most pedig a GyereKi! fesztivállal kedveskedik kicsiknek és nagyoknak egyaránt, amely egy 2 napos nyárzáró családi fesztivál. A GyereKi!  Fesztivál színes programokkal várja a családokat A GyereKi! Fesztivált az idei évben először rendezik meg Velencén, hagyományteremtő céllal. A fesztivál célközönsége elsősorban a gyermekes családok. Nem titok, a szervezők célja hosszú távon a legnagyobb magyarországi családi- és gyermekfesztivál megteremtése minden korosztály számára, olyan tematikus helyszínek kialakításával, ahol a színvonalas szórakozás mellett a kultúra, az egészséges életmód és a sport is kiemelt szerepet kap. Az iskolakezdés előtti utolsó hétvégén, augusztus 26-án, és augusztus 27-én egész napos nyitva tartással, 12 programhelyszínnel várnak a szervezők minden kedves családot, aki értékes közös időtöltésre vágyik. [quote width="auto" align="none" border="#b94783" color="#444" title=" "] Mint megtudtuk, külön figyelmet kapnak az apukák is, épp ezért "APÁS KALANDOK"-ban lehet részük, ezen kívül  a kényelem szigete, a megpihenés élményét tartogatja anyának-és apának (hogy hogyan azt még nem tudjuk:) ), baba-mama paradicsom stb...[/quote] Helyszín A fesztivál helyszíne, Velence központjában, a megújult sétánnyal szemben, a szabadstrandhoz közel, a Széchenyi és Gárdonyi főutak által határolt területen fekszik. A fesztivál stratégiai partnere a Velence Resort & Spa 3-4 perc sétával érhető el. A parkolásra, elegendő parkolóhelyek biztosítására Velence városa kiemelt figyelmet fordít. A parkolóhelyeket térítés ellenében vehetik igénybe a vendégek. Fesztivál nyitva tartásaAUGUSZTUS 26. (SZOMBAT) ÉS AUGUSZTUS 27. (VASÁRNAP) 10.00 - 21.00A Nagyszínpad, a Kényelem Szigete programhelyszín és a vendéglátóegységek kivételével minden program a nagyszínpad utolsó koncertje előtt, azaz 19:30-kor ér véget mindkét napon. PROGRAMHELYSZÍNEK     1.    NAGYSZÍNPAD a MINIMAX támogatásával    2.    BABYLOVE BABAVILÁG HELYSZÍN: baba-mama paradicsom    3.    PROFISSIMO KREATÍV HELYSZÍN: kézműves programok    4.    SUNDANCE MINIVILÁG ÉS SZÍNPAD: egzotikus világokba repít az Emirates    5.    TREND IT UP BEAUTY HELYSZÍN a Schauma támogatásával: : ahol anya-lánya együtt szépülhet    6.    VISIOMAX FILM-SZÍNHÁZ PROGRAMHELYSZÍN: gyermekszínházi előadások, a filmkészítés kulisszatitkai    7.    KRESZ PARK: FIAT 500 autósiskola    8.    DGP SPORTHELYSZÍN: sportvetélkedők nyereményekkel    9.    APÁS KALANDOK az Old Spice támogatásával    10.  ELEVENPARK ÉLMÉNYSZIGET kicsiknek és nagyoknak    11.   dmBIO GASZTROHELYSZÍN: bio főzőbemutatók    12.   A KÉNYELEM SZIGETE: ahol anya-apa megpihenhet PROGRAMOK A NAGYSZÍNPADON A MINIMAX TÁMOGATÁSÁVAL A fő zenei programhelyszín egy 10 x 8 méteres fedett nagyszínpad, ledfallal és látványos díszletháttérrel, ahol gyerek és családi zenei programok, koncertek illetve tánctanítások váltakoznak a délelőtti óráktól egészen estig. AUGUSZTUS 26., SZOMBAT11. 00 - 11. 30 Tánctanítás Keleti Andreával11. 30 - 12. 00 Schauma Kids nyitóprogram12. 00 – 12. 30 Tánctanítás Keleti Andreával12. 30 – 13. 30 Eszterlánc zenekar13. 30 – 14. 00 Tánctanítás Keleti Andreával14. 00 – 14. 30 Iskolai zenekarok fellépése14. 30 – 15. 00 Tánctanítás Keleti Andreával15. 00 – 16. 00 Gryllus Vilmos: Maszkabál16. 00 – 16. 30 Tánctanítás Keleti Andreával16. 30 – 17. 30 Minimax koncert: Apacuka zenekar17. 30 – 18. 00 Tánctanítás Keleti Andreával18. 00 – 19. 00 ABBA koncert-show19. 00 – 19. 30 Schauma Kids záró táncprogram Keleti Andreával, lufosztással19. 30 – 20. 30 Tóth Vera és zenekara, sztárvendég: Farkas Zsolti20. 30 - 21. 00 Kapuzárás AUGUSZTUS 27., VASÁRNAP11. 00 - 11. 30 Tánctanítás Keleti Andreával11. 30 - 12. 00 Schauma Kids nyitóprogram12. 00 – 12. 30 Tánctanítás Keleti Andreával12. 30 – 13. 30 Iszkiri zenekar13. 30 – 14. 00 Tánctanítás Keleti Andreával14. 00 – 14. 30 Tánciskolák előadása14. 30 – 15. 00 Tánctanítás Keleti Andreával15. 00 – 16. 00 Kovácsovics Fruzsina koncert20.30-21.00 Kapuzárás16. 00 – 16. 30 Tánctanítás Keleti Andreával16. 30 – 17. 30 Minimax koncert: MintaPinty zenekar17. 30 – 18. 00 Tánctanítás Keleti Andreával18. 00 – 19. 00 Varázslatos mesevilág koncert-show19. 00 – 19. 30 Schauma Kids záró táncprogram Keleti Andreával, lufosztással19. 30 – 20. 30 Király Linda és zenekara, sztárvendég: Tabatabai Nejad Flóra 20.30-21.00 Kapuzárás Belépés és jegyek A jegyek megvásárolhatók elővételben a Broadway jegyirodában és www.broadway.hu weboldalon, valamint a www.jegy.hu és az Interticket online jegyértékesítő rendszeren keresztül. A szervezők helyszíni értékesítést is terveznek, az elővételben értékesített jegyek számától függően. JEGYÁRAK Felnőtt: 1 500 Ft Gyermek / nyugdíjas: 500 Ft Találkozunk a GyereKi! Fesztiválon augusztus 27-28-án!:)dmgyerekfesztivál
05.29. 14:26
Cukimamik.hu
Ágyaspálinka Fesztivál lesz Újszilváson Pünkösdkor
Könnyűzenei koncertek és neves dj-k is várják az érdeklődőket.
05.29. 11:21
Elelmiszeronline.hu
Három alkoholmentes koktél, ami munkaidő alatt is felpörget!
Fesztiválok, medencés bulik, baráti összejövetelek, kertipartik, munka utáni lazítás – végre megvan a tökéletes alkoholmentes kísérője az idei nyár legjobb pillanatainak! Koroknai Klári bartender három olyan pezsdítő koktélt alkotott meg a legújabb Red Bull „Summer Edition” grapefruitos ízével, ami otthon is gyorsan és könnyen elkészíthető. A Red Bull egy újabb egyedi, nyári ízzel jelentkezik a […] The post Három alkoholmentes koktél, ami munkaidő alatt is felpörget! appeared first on BellaCafe.hu.
05.29. 11:00
Bellacafe.hu
A kimonóviselés művészetével gazdagodhat az UNESCO listája
A kimonóviselés művészetével gazdagodhat az UNESCO listája
A hagyományos japán konyhaművészet 2013-ban már felkerült a szervezet szellemi kulturális örökség listájára.
05.29. 10:28
Kisalfold.hu
A kimonóviselés művészetével gazdagodhat az UNESCO listája
A kimonóviselés művészetével gazdagodhat az UNESCO listája
A hagyományos japán konyhaművészet 2013-ban már felkerült a szervezet szellemi kulturális örökség listájára.
05.29. 10:28
Delmagyar.hu
Ágyaspálinka Fesztivál lesz Újszilváson Pünkösdkor
Ágyaspálinka Fesztivál lesz Újszilváson Pünkösdkor
Könnyűzenei koncertek és neves dj-k is várják az érdeklődőket a 12. alkalommal megrendezendő Ágyaspálinka Fesztiválon június 3-án és 4-én Újszilváson.
05.28. 16:30
Élőben.hu
Cannes-ban nem csak szupermodellek fogdossák egymást
Cannes-ban nem csak szupermodellek fogdossák egymást
A szerencsésebbeknek összejön, de a legtöbben nem tartozunk közéjük: nekünk a fesztivál valami egészen másról szól. Kapaszkodjon meg, most mindent elmesélünk.
05.27. 07:29
Index.hu
Gere Andi: ilyen a mi dél-franciás grillpartink
A Gere Pincészet idén 6. alkalommal vágott bele a Jazz Fesztivál megszervezésébe, amely a korábbi izgalmas témák után ezúttal a dél-francia életérzést hivatott átadni és provence-i vidékekre repít minket. Gere Andival beszélgettünk.
05.26. 17:14
Boraszportal.hu
Ha kellett, sörért is elszalajtották az éneklő fiúkat
A reformáció 500. évfordulóján világsztárokat vár a Con Spirito Egyházzenei Fesztivál.
05.26. 16:00
Hetivalasz.hu
Dinnyetörő, Balogvölgyi, RockBalaton - Igazi zúzós <strong>fesztiválok</strong> nyárra!
Dinnyetörő, Balogvölgyi, RockBalaton - Igazi zúzós fesztiválok nyárra!
Hamarosan beköszönt a legmelegebb évszak, ez pedig azt jelenti, hogy beindul az igazi fesztiválszezon. Választék van bőven, így mindenki könnyen megtalálja a neki tetsző stílust. Alábbi összeállításunkban a rock szerelmesei számára gyűjtöttünk össze néhány eseményt, amelyeket kár lenne kihagyni!
05.26. 14:37
Élőben.hu
Újabb HOLDVÖLGY siker a világ legrangosabb borversenyén
100-ból 95 ponttal aranyérmes a Culture 2013 hatputtonyos tokaji aszú!A mádi HOLDVÖLGY 2013-as évjáratú Culture hatputtonyos tokaji aszúja aranyérmet kapott a világ legnagyobb borversenyeként ismert londoni Decanter World Wine Awards 2017 bormustrán, amelyen a világ legnevesebb borszakértőiből álló, 219 fős nemzetközi zsűri választotta ki több mint 17.200 bor közül a legjobbakat. A HOLDVÖLGY Culture 2013 a maximálisan elérhető 100-ból 95 pontot kapott, így elnyerte a magyar boroknak idén odaítélt, összesen tíz aranyérem egyikét. A HOLDVÖLGY 2006 óta minden évben elkészíti Culture márkanevű hatputtonyos tokaji aszúit, amelyek közül korábban már a 2011-es évjárat is kimagaslóan szerepelt a Decanter World Wine Awards (DWWA) borversenyen, ahol 2015-ben aranyérmet és regionális trófeát kapott. Ugyanennek a HOLDVÖLGY Culture hatputtonyos tokaji aszúnak a 2006-os és 2007-es évjárata elnyerte a Pannon Bormustra Csúcsbor minősítését 2012-ben, illetve 2013-ban.„Hisszük, hogy Tokaj történelmi nagysága, a nemzetközi bor világában való egyedülállósága az aszú borból ered. Éppen ezért tudatosan nagy gondot fordítunk a XVIII. század óta klasszifikált dűlőkben található szőlőterületeink megfelelő ápolására, így 2006 óta kivétel nélkül minden évjáratban elkészítettük a HOLDVÖLGY Culture hatputtonyos tokaji aszúinkat. Az újabb Decanter aranyérem az elmúlt évtizedben végzett gondos szakmai munkánk és a történelmi mádi dűlők minőségének kiemelkedően fontos visszaigazolása” – mondja Demkó Pascal, a HOLDVÖLGY alapító-tulajdonosa.A DWWA 2017 aranyérmével díjazott HOLDVÖLGY Culture 2013 hatputtonyos tokaji aszú kereskedelmi forgalomban még nem kapható, mivel a HOLDVÖLGY filozófiája szerint a Culture aszúkat nyolc év (hordós és palackos) érlelés után hozza forgalomba. A tokaji aszúk rajongói, illetve a borbefektetés- és borgyűjtés iránt érdeklődők számára jó hír azonban, hogy a HOLDVÖLGY egyedülálló, hat évjáratot (2006 – 2011) átfogó vertikális tokaji aszú kollekciója limitált példányszámban még elérhető a borászat webshopjában. Ugyanez a kollekció – melynek zárótétele a DWWA2015 aranyérmes- és regionális trófea-díjas HOLDVÖLGY Culture 2011 hatputtonyos tokaji aszú − tavaly rekord áron, 4000 euróért kelt el Monacóban egy luxuscikk- és régiség-árverésen.
05.26. 12:10
Boraszportal.hu
Újra összeállnak Prince zenészei
A The New Power Generation a VeszprémFesten ad tribute koncertet, emellett Tom Jones, Heather Small, az M People énekese és Richard Bona lesznek a zenei fesztivál idei sztárjai.
05.26. 09:00
Marieclaire.hu
Prince egykori zenészei a jó borok mellé
A The New Power Generation a VeszprémFesten ad tribute koncertet, emellett nem kisebb nevek, mint a Tom Jones, Heather Small, az M People énekese és Richard Bona lesznek a zenei fesztivál idei sztárjai – a legjobb borok mellett.
05.26. 08:04
Boraszportal.hu
Ismét világsztárok lepik el a fővárost – Jön a Budapesti Nyári Fesztivál
A Budapesti Nyári Fesztivál, az ország legszínesebb összművészeti fesztiválja idén minden eddiginél több nemzetközi művész közreműködésével kínál minőségi kulturális programokat a budapestiek és a fővárosba látogató hazai és külföldi vendégek számára, júniustól augusztus végéig. Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét a műfajok legszélesebb skálájából válogathatnak az érdeklődők: világsztárokkal és több kontinensről meghívott szuperprodukciókkal várják a kikapcsolódásra, […] The post Ismét világsztárok lepik el a fővárost – Jön a Budapesti Nyári Fesztivál appeared first on BellaCafe.hu.
05.26. 07:47
Bellacafe.hu
Vakációváró fesztivál a Városmajorban - Pinokkió gyerekelőadás, Kaláka-koncert és egész napos ...
Június 11-én, egész napos családi programmal indul el a 12 héten át tartó gyerekszínházi sorozat a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Matinéelőadás, bohócműsor, ugrálóvár, bűvész-show és varázslóiskola, kézműves sarok, délután Kaláka-koncert, számos meglepetés és akció várja az egész családot. Nyissunk együtt a nyárra!
05.26. 06:00
Csaladinet.hu
Fontos változások jönnek a szerencsejátékban
Fontos változások jönnek a szerencsejátékban
Megújulnak a fesztivál sorsjegyek és hamarosan chipes játékoskártyákat is bevezetnek a lottózókban, amelyekkel akár banki tranzakciót is végrehajthatnak majd a játékosok – írta a Pénzcentrum.
05.25. 17:47
Élőben.hu
A dm kétnapos nyárzáró eseménye igazi családi fesztiválnak ígérkezik
GyereKi! Fesztivál a szabadidő tartalmas eltöltéséhez szeretne hozzájárulni.
05.25. 16:34
Elelmiszeronline.hu
Jövőd a Balaton NABE Zöld Fesztivál
Siófok Fő tér
05.25. 10:35
Greenfo.hu
Magyar diplomafilm a Cannes-i Filmfesztivál programjában
Pataki Szandra WireLess című diplomamunkája bekerült a Cannes-i Filmfesztivál Short Film Corner szekciójába. Szandra tavaly végzett a Budapesti Metropolitan Egyetem Animáció alapszakán, alkotásai számos fesztivál programjában szerepelnek.
05.25. 10:00
Marieclaire.hu
Everness 2017: Fesztivál azoknak (is), akik nem járnak fesztiválra
Hazánk legnagyobb életmódfesztiváljára idén 300 külföldi és hazai előadó, oktató és szellemi vezető érkezik, hogy öt napon keresztül segítse a látogatókat saját maguk és egy testileg-lelkileg egészségesebb életforma felé. A tudatosság fesztiválja ezúttal új, tágasabb helyen, Alsóörsön várja vendégeit.
05.25. 09:54
Csaladinet.hu
Esztergom is vendégül látja a Klassz a pARTon fesztivált
Komolyzenei koncerteknek adnak otthont a Balaton és a Duna-parti települések, valamint Esztergom és Budapest július 15. és augusztus 6. között a Klassz a pARTon fesztivál keretében.
05.25. 06:20
Kemma.hu
Május 28. lesz az év legcsaládibb vasárnapja
Családi Fesztivál Budapesten interaktív programokkal és koncertekkel.
05.25. 05:15
Origo.hu
GyereKi! Fesztivál Velencén – kétnapos nyárzáró eseményre várja a dm a családokat
Törökbálint, 2017. május 25.  - A dm számára mindig kiemelten fontosak voltak az anyukák és a kisgyermekes családok, a drogéria folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, hogy segítse a családok életét. Baba bónusz programját azzal a céllal indította el a dm, hogy a szülők a legjobb gondoskodást nyújthassák gyermekeiknek, s a program a babavárás ötödik hónapjától egészen a gyermekek hároméves koráig kíséri el a családokat. A dm a szabadidő tartalmas eltöltéséhez is szeretne hozzájárulni, ezért idén első alkalommal családi fesztivált rendez. A dm hisz benne, hogy az együtt játszás, az együtt nevetés óriási érték, a dm GyereKi! Fesztivál a közös pillanatok megéléséhez nyújt változatos programokat a családoknak. 
05.25. 00:00
Babanet.hu
Szombaton tilos lesz a parkolás néhány helyen a belvárosban
A Művészeti fesztivál miatt május 27-én, szombaton, reggel 8 órától este 10-ig tilos lesz megállni bizonyos helyeken, amiket lehet, hogy le is zárnak.A police.hu szerint a következő helyszíneken lép...
05.24. 18:36
Ittlakunk.hu
Sörvezetéket építenek Németországban a szomjas rockereknek
A föld alatt futó, hét kilométer hosszúságú csőrendszerben akkor a nyomás, hogy hat sört alig hat másodperc alatt lehet lecsapolni belőle. Kell is, mert a Wacken fesztivál három napja alatt átlagosan 400 ezer liter sör fogy.
05.24. 16:16
Ma.hu
Gozsdu Talent: ingyenes utcazene-fesztivál a Gozsdu Udvarban csaknem egy hónapon át
Május 30-a és június 20-a között rendezik a Gozsdu Talent címmel a Gozsdu udvar utcazene-fesztiválját. Az Utca! Zenélj! szlogennel futó ingyenes fesztivált  a fenti időszakban minden kedden...
05.24. 15:17
Ittlakunk.hu
Négynapos sörünnep a Szabadság téren
Sörünnepet rendeznek június 15 és 18 között a Szabadság téren Belvárosi Sörfesztivál néven. A rendezvényen a legjobb hazai és import sörök, és a legfrissebb kézműves nedűk is felvonulnak, ráadásul nemcsak sörből, street food-ból is lehet bőven válogatni. A fesztivál ingyenesen látogatható, csak a fogyasztáshoz szükséges fesztiválpoharat kell megvásárolniuk a látogatóknak. A sörünnepen ráadásul három féle, […] The post Négynapos sörünnep a Szabadság téren appeared first on BellaCafe.hu.
05.24. 13:00
Bellacafe.hu
Nyilatkoztak a botrányba fulladt cannes-i premierbuliról a magyar filmesek
Nyilatkoztak a botrányba fulladt cannes-i premierbuliról a magyar filmesek
Az Out című film stábja és a biztonsági személyzet közötti szóváltásban a hangmérnök karját is eltörték, a fesztivál segít az ügy rendezésében.
05.24. 11:27
Index.hu
A vígjátékok nem arattak osztatlan sikert
Nem nyerték el egyöntetűen a sajtó elismerését a 70. cannes-i fesztivál hivatalos versenyprogramjában bemutatott könnyedebb hangvételű filmek.
05.24. 10:45
Mediainfo.hu
Megjelent ötezer fiatal, a szeme sem rebbent
Megjelent ötezer fiatal, a szeme sem rebbent
A cserkészpark gondnoka az erdőben él, mint egy magányos farkas, évente egyszer házhoz jön a Kolorádó Fesztivál. Videó készült Misi bácsiról.
05.24. 10:29
Index.hu
Átadták az első Gourmet-díjakat
Átadták az első Gourmet-díjakat
A Gourmet Fesztivál eddigi történetének legsikeresebb fesztiválján vagyunk túl, ez a látogatók számában is megmutatkozott: idén a fesztivál átlépte a 20 ezer fős álomhatárt, mert mintegy 23.500 érdeklődő volt kíváncsi a legmenőbb hazai gasztrofesztiválra.
05.23. 18:00
Eletforma.hu
Tilos lesz ezeken a helyeken megállni március 25. és 29. között a Belvárosi Fesztivál miatt
Tilos lesz autóval leparkolni egy csomó helyen. a Belvárosi Fesztivál rendezvény miatt a kerületben.május 25-én 8 órától május 29-én 10 óráig:a Szabadság tér szervízútján a Zoltán utca...
05.23. 17:04
Ittlakunk.hu
Budapest A Cappella Fesztivál
A Hangvető és a Várkert Bazár bemutatja a harmadik Budapest A Cappella Fesztivált.Hangok játéka a nyárestében! Koncertek és családi programok két napon át a 3. Budapest A Cappella...
05.23. 11:46
Ittlakunk.hu
Két nap, száz fellépő és ezer élmény vár
Elkezdődött a XXIII. Nemzetközi Katona- és Bordal Fesztivál.
05.23. 07:25
Heol.hu
Jégkorong-vb - Trónfosztó svédek
Az északiak tizedik alkalommal nyertek vb-t, legutóbb 2013-ban diadalmaskodtak.
05.23. 05:59
Nepszava.hu
Családi programokkal bővül az A Cappella Fesztivál
Idén a gyerekekre is kiemelten figyelnek a szervezők.
05.23. 05:45
Origo.hu
Mégis lesz Aranyszem Operatőr Fesztivál
A versenyben pedig pénzjutalmat és kameracsomagot is kiosztanak majd.
05.23. 05:45
Origo.hu
Ismét Garázsband Fesztivál a Müpában
Öt fiatal zenekar mutatkozik be ingyenes koncertekkel.
05.23. 05:45
Origo.hu
 Tízezrek lakástörlesztője ugorhat meg egyik napról a másikra
Tízezrek lakástörlesztője ugorhat meg egyik napról a másikra
Az árfolyamgátba 2012 eleje és 2014 vége között összességében több mint 180 ezren léptek be. A legtöbben 2012-ben éltek a lehetőséggel, de még 2013 első felében is voltak szép számmal csatlakozók, viszont 2014-ra már csak elenyésző volt az árfolyamgátas számlák növekedése. Akkor az volt a cél ezzel az intézkedéssel, hogy átmenetileg (5 évig) könnyítsenek a devizahitelesek helyzetén.
05.23. 04:30
Hvg.hu
Idén is mindenkit vár a Belvárosi Fesztivál!
Idén is mindenkit vár a Belvárosi Fesztivál!
Az V. kerületben tartott rendezvény Magyarország talán legnagyobb ingyenes zenei fesztiválja!
05.22. 15:45
Élőben.hu
Nicole Kidman az idei Cannes-i filmfesztivál királynője
Nicole Kidman a 70. cannes-i fesztivál igazi királynője: az ausztrál filmsztár idén a hivatalos programba meghívott három filmben és egy sorozatban is játszik.
05.22. 15:11
Ma.hu
Nicole Kidman a cannes-i fesztivál királynője
Nicole Kidman a cannes-i fesztivál királynője
Nicole Kidman a 70. cannes-i fesztivál igazi királynője: az ausztrál filmsztár idén a hivatalos programba meghívott három filmben és egy sorozatban is játszik.
05.22. 14:04
Kisalfold.hu
Nicole Kidman a cannes-i fesztivál királynője
Nicole Kidman a cannes-i fesztivál királynője
Nicole Kidman a 70. cannes-i fesztivál igazi királynője: az ausztrál filmsztár idén a hivatalos programba meghívott három filmben és egy sorozatban is játszik.
05.22. 14:04
Delmagyar.hu
Ezt imádni fogjátok: Európa egyik legnagyobb vízivárosa gyerekbarát wellness hotellel
Ezt imádni fogjátok: Európa egyik legnagyobb vízivárosa gyerekbarát wellness hotellel
Aki egyszer Szegedre téved, a város szerelmese lesz. Az alföldi megyeszékhely, ahol a gyerekesek az aktív sportot kedvelők, fiatalok, idősebbek egész évben szuper programokra lelhetnek, akár egy rövidebb hétvégi kiruccanás alkalmával, vagy hosszabb itt-tartózkodás esetén. Szeged történelmi belvárosának impozáns épületei, sétára csábító vízpartok, kerékpártúrák, a mediterrán hangulatú éttermek, és a sokszínű kulturális élet adják a város folyamatos lüktetését, pezsgő hangulatát. [quote width="auto" align="none" border="#b94783" color="#444" title=" "]  A gyerekeknek két dologra van szükségük a családi wellness során: pancsoló (csúszda) és játszótér. A szülőknek pedig olyan helyre, ahol feltöltődhetnek, és nem azzal kell foglalkozniuk, hogy este vacsit készítsenek, megfőzzék a kakaót, elpakoljanak… hanem, ahol finom falatok bekanalazása után, felrakhatják a lábukat és lazíthatnak. Létezik egy hely Szeged belvárosában, ami a kényelembe varázsolja a szülőket és sellővé a gyerekeket…  [/quote] A pihenni, felüdülni és fürdőzni vágyó családokat Szegedre csalogatja a 4 csillagos Hunguest Hotel Forrás és Napfényfürdő Aquapolis Családosként előrebocsájtom, hogy tökéletes gyerekbarát helyszín jó- és rossz idő estén is. Ha bejön a rossz idő, akkor is van számtalan lehetőség a szállodán belül is, hogy jól érezzétek magatokat egész nap. Szeged mediterrán belvárosától mindössze 10 perc sétára található a Hunguest Hotel Forrás a Tisza-partján, zöld-kertvárosi övezetben. Már a szállodában is rengeteg lehetőség várja a gyermekes családokat: játszószoba, Xbox, a nagyobbaknak pedig bowling, biliárd. A hotelből közvetlen átjárás biztosított a fürdőbe, mely belépő árát a szobaár tartalmazza.  Felejthetetlen élményt nyújt a 4400 négyzetméteres egész évben üzemelő víziváros, ahol minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget. A csúszás szerelmeseinek 13 csúszda kalandvágyó lehetősége ígérkezik, míg a kisebbeknek alacsony vízmélységű medenceterület van kialakítva, a kültéri wellness-medence, a sodrófolyosók, pezsgőágyak, zuhatagok nyújtanak felejthetetlen szórakozást. Amíg a gyerekek kitombolják magukat a medencékben vagy a négyszintes játszóházban, az anyuka részt vehet egy kellemes pilates vagy egy alakformáló órán a körpanorámás Megafitness fitneszkomplexumban. Ha már kényeztetés, szerintem egy csokoládés masszázsnak senki nem tud ellenállni. A pihenni vágyó felnőtteket a zajmentes Csendes wellness részlegben élmény- és pezsgőmedencék, masszázskezelések, finn szauna, infraszauna, gőzkabin, sókamra, aromakabin és kültéri rönkszauna várja. Napfényfürdő Aquapolisban található Európa egész évben üzemelő vízi testcsúszdái között a leghosszabb, amely 30 méteres toronyból indul és 272 méteren keresztül kanyarog. Az pihenést és felfrissülést a szálloda apartmanjai és luxuslakosztályai garantálják az ideérkező családok számára. Az apartmanok és lakosztályok egy része jakuzzival és/vagy kandallóval felszerelt. Az étterem hangulatos világa, és az olimpiai ezüstérmes chef főztjével gondoskodik arról, hogy ottlétünk alatt finomakat falatozzunk. [quote width="auto" align="none" border="#b94783" color="#444" title=" "] Családi napok - Fergeteges csobbanás A csomag tartalma: - Szállás félpanzióval -Családi belépőjegy a  Napfényfürdő Aquapolisba Hotel **** 16 400 Ft/fő/éj ártól Az ajánlat a szállodával egyeztetett időpontban, a szabad kapacitások függvényben 2017. április 1-től június 30-ig vehető igénybe, kivéve kiemelt időszakok, ünnepek. A fenti árak tartalmazzák az ÁFÁ-t, az idegenforgalmi adó külön fizetendő.  [/quote] A Hunguest Hotel Forrás elérhetősége: Honlap: www.hotelforras.hunguesthotels.com Hunguest Hotel Forrás**** SUPERIOR Cím: 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 16-24. Tel.: 62/566-466, Fax: 62/566-468 Ha pedig a család Szegeden tölt néhány napot:  Mit érdemes megnézni gyerekkel Szegeden? A kis-és nagyobb gyerekkel Szegedre érkező családoknak számos lehetősége ígérkezik: kerekpározhatnak, kajakozhatnak, sétálhatnak a romantikus hangulatú Tisza-parton. Aktív pihenésre csábít a Szegedi Vadaspark, ahol tágas kifutókban és terráriumokban tekinthetők meg a park különleges állatai. Ha pedig eljön a játék ideje, érdemes betérni Szeged egyik legfelkapottabb játszóterére, a Máltai Játszótér és Játszóházba.   A fesztiválok és játékosság jegyében jár Szeged. Semmiképp ne hagyjuk ki a Szegedi Szabadtéri Játékokat, amely minden évben elvarázsolja a közönséget. A finom falatokat és hangulatos fesztiválokat kedvelők pedig a Nemzetközi Tiszai Halfesztiválra látogathatnak el idén is, immár huszonegyedik alkalommal. Szeged mediterrán hangulatú belvárosában sétálva a Szegedi Dóm és a zenélő szökőkút testközelbe hozza a múltat a jelennel. Hunguest Hotel ForrásNapfényfürdő aquapolisgyerekbarát hotel szegeden
05.22. 10:15
Cukimamik.hu
100 szóban Budapest – Írd meg, mit gondolsz a fővárosról!
Idén negyedszer hirdette meg a Mindspace csapata a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központtal együttműködve a 100 szóban Budapest című pályázatot. A jelentkezők június 30-ig küldhetik be maximum százszavas történetüket, amely bármilyen módon kapcsolódik a fővároshoz. A győztesek pénzjutalmat kapnak, a legjobb száz írás zsebkönyvben is megjelenik, az illusztrátorok munkáiból pedig kiállítás nyílik az őszi CAFé […] The post 100 szóban Budapest – Írd meg, mit gondolsz a fővárosról! appeared first on BellaCafe.hu.
05.22. 07:55
Bellacafe.hu
„Ezek már nem akarnak házasodni, nem akarnak gyerekeket nevelni”
A magyar irodalom tele van jogvégzett íróval, aki első műve megjelenése után soha többé nem jogászkodott. Kötter Tamás 2013-as, Rablóhalak című novelláskötetének sikere után sem módosított pályát. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.
05.21. 18:00
Hetivalasz.hu
Mennyire kell kitágulni, hogy szülhessek?
Mennyire kell kitágulni, hogy szülhessek?
Három hónappal az esküvőnk előtt megbeszéltük a párommal, hogy abbahagyom a fogamzásgátló szedését, és utat engedünk a babaprojektnek. Nem görcsöltünk rá, még 25 évesek se voltunk, csak élveztük az életet. Kb. fél évvel később felkerestem a nőgyógyászomat (tudom-tudom, ennél többet illik türelmesen várni), mert nemhogy baba nem volt, de a menzeszem is elég ritka vendég volt. Jöttek a vizsgálatok, ultrahang, vérvétel, aztán megállapította, hogy PCO-m van. Nem örültem (igaz, nem is estem kétségbe), de nem is lepődtem meg olyan nagyon, mivel ekkor már a nővéremről több, mint egy éve tudtuk, hogy hasonló cipőben jár. A doki akkor a város legjobbjának számított, kimondottan meddőségi témával is foglalkozott. Azt gondoltuk, hogy ennél jobb kezekben nem is lehetnénk. Betartottunk mindent, amit mondott. Kaptam petesejt érlelő bogyókat, aztán félidő előtt megnézett ultrahangon, és az előírt időpontokban akcióztunk. A 3-4. hónapban ez már annyira nem volt izgalmas, mert semmi eredménye nem lett, de szép kis pénzt hordtunk hozzá. Akkor azt mondta, hogy a bogyó már nem elég, kezdjünk el egy injekciókúrát. Annyira nem tetszett az ötlet, de belementem. (Utólag mindig okosabb az ember, most már tudom, hogy nem kellett volna). A második kör injekció receptjéért már el se mentem, többet nem is találkoztunk a dokival. Már egy év eltelt, mikor úgy döntöttünk, hogy elmegyünk a mindenki által ismert meddőségi központ hozzánk legközelebb eső intézetébe. Nagyon szimpatikusak voltak, gyorsak, precízek, és ami nem utolsó, fekete-fehéren ki volt írva, hogy mi mennyibe kerül. Pár hét alatt meglett az összes szükséges eredmény ahhoz, hogy az orvosunk diagnózist állítson fel. Ami pedig annyi volt, hogy nincs más út, mint a lombik. Ugyanis az én PCO-m a párom alacsony számú és lusta spermáival elég rossz párosítás. Hát itt már elsírtam magam. Ekkor voltunk 25,5 évesek. Először rábólintottunk, és megkaptam az első instrukciókat, hogy mit is kell csinálni, de pár nap után meggondoltam magam. (Részben azért, mert találtunk egy méregtelenítő kúrát, amiben én nagyon hittem. Azt itt és most leszögezném, hogy ez a poszt nem a reklámról szól, részletesebben nem is szeretnék erről a dologról említést tenni.) Mikor ezt az orvosunkkal közöltük, akkor annyit mondott, hogy ha megnyugtatja a lelkem, akkor próbáljuk ki. Fiatalok vagyunk, nem vesztünk semmit, de szerinte egy év múlva újra nála fogunk ülni. Nem estek jól a szavai, de ezt már történelem. (2013. január) Éltük a kis életünket, vártunk türelemmel, majd május végén kezdtem furán érezni magam, hányinger, émelygés, stb. Csináltam tesztet, persze hogy negatív, mi más is lehetne. Gondoltam, hogy csak beképzeltem magamnak, de két hét múlva megint elkezdődött, de akkor már erősebben. Az első orvosnál való próbálkozások után, már elég rossz viszonyban voltam a tesztekkel, de akkor adtam még egy esélyt lesz, ami lesz. Sose felejtem el, kb. hajnali 5 óra volt, a második csík szépen elkezdett sötétedni, nem akartam hinni a szememnek. Mentem egyből a férjemhez, aki még csak próbált ébredezni, hogy munkába kell indulni. Az orra alá dugtam a tesztet, először azt se tudta, hogy mit mutatok neki, de azért pár perc után felfogta és együtt örültünk. Visszafogottan. Felhívtam az új nőgyógyászomat időpontért. Három héttel későbbre kaptam, uhhh, gondoltam, annyit nem bírok várni. Végül arra jutottunk, hogy a meddőségibe elmegyünk, nézzék meg ott, hogy mi a helyzet. Két héttel később a doki megmutatta a 7 hetes pocaklakónk szívhangját. Megint sírtam, de akkor már örömömben. Az első 12 hét az hányingerrel, émelygéssel telt, de azon szerencsések közé tartozom, akik egy kezükön meg tudják számolni, hogy hányszor hánytam. A várandósság további része eseménytelen volt, élveztem a visszafogottan növekedő pocakomat. (Mondjuk, elég magas is vagyok (180 cm), így volt helye a babának.) Karácsony előtt voltunk a 32 hetes vizsgálaton, mikor a dokim közölte, hogy egy ujjnyira nyitva a méhszáj, úgyhogy jó lenne, ha kicsit visszafognám magam és többet pihennék. Így is tettem, és a picikénk is jól érezte magát. Eljött az a bizonyos januári este, amikor nem tudtam aludni, így még éjfélkor is a kézi eb-t néztem egyedül. Mikor már minden meccsnek vége lett, felmentem az emeletre aludni. Fél 3-kor viszont felébredtem, hogy csikar és fáj a hasam. Kimentem mosdóba, jobban is lettem, visszafeküdtem. Aludni már nem tudtam. Fél óra múlva megint. Kb. háromszor mentem mosdóba, és kezdtek egyre gyakrabban jönni a fájások. Ez volt az a perc, mikor ébresztettem a férjem. Nagy nehezen magához tért. Amíg aludt, addig én voltam ideges, hogy most ez tényleg már AZ a bizonyos fájás-e. Miután felkeltettem, én teljesen megnyugodtam, csak ő volt ideges. Végül sikerült elindulni a kórházba. Az 50 perces utat, férjem állítása szerint fél óra alatt megtettük. Őszinte leszek, nekem fogalmam sincs róla, mert a kocsiban szabályos 5 perces fájásaim voltak. Odaértünk, leparkoltunk, a kórház földszintjén volt még egy köröm a mosdóban, aztán irány a szülészet. Addigra minden „bajom” elmúlt. Ez volt reggel fél 6-kor. Az éjszakás szülésznőnek is csak félve mertem mondani, hogy azt hiszem, szülni jöttünk. Átöltöztem, jött az ügyeletes doktornő. Megvizsgált, majd közölte, hogy 3 ujjnyira ki vagyok tágulva, mondjam, ki az orvosom, mert behívják. Azt itt halkan megjegyezném, hogy a várandósság elején elhatároztam, hogy nem fogok neten semminek utánanézni, mert nem szeretnék félni, meg ijesztőbbnél ijesztőbb sztorikat elolvasni. Hát ennek volt köszönhető, hogy kis naivan megkérdeztem, hogy mennyire kell kitágulni. A szülésznőt is meglepte a kérdésem, de én még jobban meglepődtem, mikor válaszolt, hogy négynél szülünk. Rákötöttek a gépekre, férjem ott volt mellettem. Azzal foglalta le magát, hogy nézte, milyen erősségű fájások jönnek-mennek. Hát gondolatban elküldtem párszor melegebb éghajlatra… Protokollból megkérdezték, hogy kérek-e fájdalomcsillapítót, de már annyira előrehaladott állapotban voltam, hogy állításuk szerint csak addigra hatott volna, mire már késő. Így akkor már nem kértem. Fél 7-ig light-osan elvoltam, majd kezdték adagolni az oxitocint, a következő fél órát még egész jól bírtam, aztán a nappalos doki tekert még rajta egy kicsit, hát jujjjjj. Azóta mondom, hogy én is rákötném a férfi dokikat és tekergetném felfelé az adagot, csakhogy érezzék a törődést… Innentől már a férjem keze is erőteljesen kezdett lilulni. Mikor már a tolófájásokhoz értünk, akkor eligazították az ágyat, fogalmam sincs hányan bejöttek a szülőszobára, a kis törpe nappalos doki mellém ült az ágyra, hogy fentről nyomja a hasam, a szülésznő próbálta a gátvédelmet, a saját dokim meg a babánknak segített. Pár fájás alatt ki is bújt a kicsi fiunk 8:05-kor. De pár pillanattal később néma csend, nagy csörömpölés. Nem láttam semmit, de szerencsére hallottam, ahogy felsírt a fiunk. Utólag derült ki számomra, hogy a gyönyörű sárga falat egy rossz mozdulatnak köszönhetően végiglocsolták egy tálnyi betadine-nal. Engem ez már cseppet sem érdekelt. Ott volt a kezemben az 50 cm-es 3370 grammos szépségem. A varrás részét már annyira nem élveztem a dolognak. Egy darabig eltartott a fércelgetés, sőt még tűt is kellett cserélni, mert túl tompa (?!?!?!?) volt. A gátvédelem nem sikerült, de szerencsére ennek semmi hátulütőjét nem érzékeltem azóta sem. Csütörtökön szültem, vasárnap mehettünk is haza. Nagyon hasfájós volt a kicsikénk, nekem meg többször volt mellgyulladásom a sok tejtől, de szépen összeszoktunk úgy hármasban. Mára pedig egy igazi belevaló ovis, aki a húgával mindenkit levesz a lábáról. STM További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán. Tetszik?
05.21. 07:00
Bezzeganya.postr.hu
Söptei siker a Challenge International du Vin-en
Újabb nemzetközi elismeréssel díjaztak több magyar borászt is. A Challenge International du Vin borverseny a világ egyik legelismertebb szakmai rendezvénye, ahol minden tavasszal több, mint 4000 bor versenyez a világ minden borvidékéről. Az eseményt 40 éve rendezik, a borokat 740 borszakértő kóstolja két napon keresztül. Az idei évben 38 ország borászai mérhették meg magukat, a csopaki Söptei Pincészet pedig 3 díjat is nyert! A 2015-ös évjáratú Hangulat névre hallgató sárgamuskotály aranyérmes lett, míg a Harmónia elnevzésű, pinot blanc-ból, szürkebarátból és chardonnay-ből házasított fehérbort, illetve a 2013-as Pécselyi késői szüretelésű sárgamuskotályt ezüstéremmel díjazták.
05.19. 16:12
Boraszportal.hu
Kóstolja meg Magyarországot! Ma kezdődik a Gourmet Fesztivál
Vajon milyen lehet az epres, mangalicás mille-feuille? Ezt is megtudhatja az, aki kilátogat a ma kezdődő Gourmet Fesztiválra, a Millenárisra.
05.18. 12:38
Hetivalasz.hu
A kulináris innovációt díjazza az MTÜ a Gourmet Fesztiválon
A legjobb újrafelfedezett tradicionális magyar ételt díjazza a Magyar Turisztikai Ügynökség az idei Gourmet Fesztiválon. Az MTÜ szervezésének köszönhetően a négynapos rendezvényen a világszerte ismert Master of Wine, Ronn Wiegand Ruprecht László séffel, a Stílusos Vidéki Éttermiség elnökével karöltve lép majd színpadra, hogy a legjobb magyar borokat a legjobb ételekhez társítsa. Ronn Wiegand hat olyan magyar bort választott ki az eseményre, amelyek véleménye szerint együtt a „magyar borok új arcát” képviselik. A Gourmet Fesztivál és az állami bormarketingért is felelős Magyar Turisztikai Ügynökség idén közösen dolgozik azon, hogy felhívja a figyelmet a minőségi magyar borokra és ételekre. A fesztivál Gasztroszínpadán május 19-én, pénteken délután az MTÜ szervezésében fog össze a Master of Wine és a kreatív séf: Ronn Wiegend és Ruprecht László. A világhírű sommelier, Ronn Wiegand és a SVÉT elnöke, Ruprecht László séf és gasztronómiai tanácsadó közösen mutatja meg: hogyan lehet tökéletes a minőségi borok és minőségi ételek párosítása. A színpadon kiderül majd, hogy melyik szamorodni illik a legjobban az epres túrós réteshez, vagy hogy a bikavérek közül melyiknek az ízvilága egészíti ki a legjobban a konfitált római köményes, sörretkes szarvascombot. Ronn Wiegand a világon elsőként szerezte meg mind a Master of Wine, mind a Master Sommelier címet. A Gourmet Fesztiválra hat magyar borral készül, amelyeket a legfontosabb borrégiók családi borászataiból gyűjtött össze: Tokajból és Somlóról érkeznek a fehérborok, Villányból és Egerből pedig a vörösek. „Ezek együtt a magyar borok új arcát képviselik – olyanok, amelyek jól összehasonlíthatóak a világ más, kiemelkedő minőségű boraival” – mondta Ronn Wiegand. A Magyar Turisztikai Ügynökség nemcsak a Gasztroszínpad műsorának színesítésében vesz részt a Gourmet Fesztiválon, hanem a legjobbak elismerésében is. Az MTÜ egy különdíjat alapított, amelyet az az étterem kaphat meg, amely a legérdekesebb, legjobban újragondolt tradicionális magyar ételt szolgálja fel a fesztiválon. Az MTÜ Kulináris Innováció Díját – amelyhez egy jelentős PR kampányt is felajánl az ügynökség a győztesnek – a rendezvény zárónapján, május 21-én, vasárnap este adja át a Magyar Turisztikai Ügynökség a fesztivál szervezőinek másik négy díjával közösen.
05.17. 15:16
Boraszportal.hu
Ócsai Tejbegríz Fesztivál
Ócsai Tejbegríz Fesztivál
Az Ócsán megrendezett Tejbegríz Fesztivál nagyszerű kikapcsolódást biztosít Gyereknap alkalmából.
05.17. 14:04
Élőben.hu
Gasztrokaland kicsiknek is
Gasztrokaland kicsiknek is
Az idei Gourmet Fesztivált május 18-21. között rendezik meg a megszokott helyen, a Millenáris Parkban. A rendkívül sokszínű étel- és italkínálat mellett ezúttal a mangalica és az eper kerül majd a figyelem középpontjába. A magyar gasztrokultúra legmenőbb fesztiválja  az idén nem csak az abban járatos  "nagyoknak"  tartogat izgalmakat. A  "kicsik" számára is remek programokkal készülnek a szervezők, így  érdemes gyerekkel, családdal  jönni a fesztiválra. A gyerekeket külön helyszín várja,  ahol a játszóteér mellett lesz babakonyha a legkisebbeknek, folyamatos kézműves foglalkozás a nagyobbacskáknak, sőt, egy séfsuli is, ahol a Chefparade főzőiskola szakácsaival együtt főzhetnek a gyerekek. A menü idén ropogós mangalica falatkák saját készítésű mártogatóssal, valamint eperburger vaníliahabbal. (Egy program 40 perces, és helyszíni regisztrációhoz kötött.) A fesztivál  idén már túllép az ország határain, és a legkiválóbb hazai éttermek mellett a régió legjobbjait is bemutatja. Itt lesz a nemrégiben a világ legjobb női séfjének választott Ana Roš, a szlovén Hiša Franko étterem séfasszonya. Továbbra is ez az egyetlen rendezvény, ahol lehetőség nyílik néhány nap alatt végig kóstolni Magyarország legjobbjainak kínálatát, sőt, most már annál is többet. Az esemény 14 éves korig továbbra is ingyenesen látogatható, a programok díjmentesek. Részletes program itt található >>> További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán. Tetszik?
05.17. 13:00
Bezzeganya.postr.hu
Gasztrokaland kicsiknek
Gasztrokaland kicsiknek
Az OTP Bank Gourmet Fesztivál május 18-21. között a megszokott helyre, a Millenáris Parkba csalogatja a kulináris kalandorokat, ahol a rendkívül sokszínű étel- és italkínálat mellett, ezúttal a mangalica és az eper kerül majd a figyelem középpontjába. A magyar gasztrokultúra legmenőbb fesztiválja az idén nem csak az abban járatos "nagyoknak" tartogat izgalmakat. A "kicsik" számára is remek programokkal készülnek, így érdemes gyerekkel, családdal jönni a fesztiválra.
05.17. 11:00
Marieclaire.hu
Cate Blanchett dögös új frizurával népszerűsíti kedvenc parfümét
Cate Blanchett dögös új frizurával népszerűsíti kedvenc parfümét
A színésznő már 2013 óta arca Giorgo Armani Sí névre keresztelt parfümjének - az idei kampányfotókon vagány frizurával fűszerezi elegáns szépségét.
05.17. 09:00
Marieclaire.hu
OTP Bank Gourmet Fesztivál a Millenáris Parkban
OTP Bank Gourmet Fesztivál a Millenáris Parkban
Ebben az évben is sok finomsággal várnak mindenkit az OTP Bank Gourmet Fesztiválon, amelynek főszerepében a mangalica és az eper fog állni!
05.15. 15:37
Élőben.hu
Hangfestéssel is vár a tatai Víz, Zene, Virág Fesztivál
Hangfestéssel is vár a tatai Víz, Zene, Virág Fesztivál
Tatán június 23. és 25. között rendezik meg a vár és az Öreg-tó körül a térség egyik legnagyobb összművészeti családi programját, a 24. Víz, Zene, Virág Fesztivált - közölték a szervezők az MTI-vel.
05.14. 07:39
Élőben.hu
Kigyúrta, kitetováltatta magát a Milan egykori spanyol játékosa
Kigyúrta, kitetováltatta magát a Milan egykori spanyol játékosa
José Mari 2013-ban vonult vissza a focitól, azóta pedig a konditerem szerelmese lett.
05.12. 19:06
Velvet.hu
III. Nemzetközi Természetfilm Fesztivál - Gödöllő, Királyi Kastély és Alsópark, május 26-28.
58 ország 300 nevezett filmje adja a gerincét a III. Nemzetközi Természetfilm Fesztivál programjának. A fesztivál központja Gödöllő városa, de az Országos Természet- és Környezetvédelmi Filmnapok keretében 19 magyar és 2 erdélyi városban is láthatnak egy válogatást a programból a kíváncsi nézők.
05.12. 14:43
Est.hu
Szoptatás: legalább hány hónapig szoptasd a kisbabád? Milyen előnyökkel jár a szoptatás a babának és a mamának?
Születés Hete Fesztivál - milyen előnyökkel jár a szoptatás a babának és mamának? Milyen betegségek kockázatát csökkenti a szoptatás? A szoptatás előnyei és jótékony hatásai, az anyatej fontossága is szóba került a Születés Hete Fesztiválon.
05.12. 13:37
Szuloklapja.hu
Könnyűzene volt a központban a Miénk a tér!-en
Íme a Megyei Művészeti Fesztivál első napjának eredményei. Csütörtökön a fesztivál komolyzene, népzene, népdal napján 64 műsorszám látható, hallható​.
05.11. 17:15
Heol.hu
Lezárják az Agora előtti útszakaszt a hétvégére
A VII. Forgórózsa Fesztivál és V. Népművészeti Ki-Mit-Tud rendezvényt május 12-25. között rendezik meg a Vértes Agorája mögötti téren és környékén. Emiatt az érintett útszakaszt egész hétvégére elzárják a forgalom elől.
05.11. 16:40
Kemma.hu
Monte-Carlóban fog zsűrizni az On The Spot két riportere
Cseke Eszter és S. Takács András idén zsűrizni fog Monte-Carlóban, az On The Spot riporterei közösségi oldalukon újságolták el a felkérést: "Óriási megtiszteltetés, hogy az idén visszatérhetünk a sorozat eddigi legnagyobb nemzetközi sikerének helyszínére: az On The Spot az 57. Monte-Carlói Televíziós Fesztivál zsűrijében" - írták.
05.11. 15:15
Origo.hu
Új helyszínnel bővül a Balaton Sound
A legnagyobb fesztiválok és legfelkapottabb klubok után Magyarországra, azaz a Balaton Soundra is ellátogat a világ egyik legismertebb partisorozata, az Elrow.
05.11. 15:10
Origo.hu
Ingyenes világzenei tobzódás a Balatonnál
Kulturális kavalkád lesz július 17. és 23. között a balatonboglári strandon. Az egész oka pedig a Babel Sound világzenei fesztivál, ahol a zenén kívül más művészeti irányzatok, ízek is lesznek természtetesen. Ami pedig külön jópont lehet, hogy idén ingyenes a rendezvény. 
05.11. 15:10
Origo.hu
Éljen Napóleon – kolbászünnep a Hold utcában
Éljen Napóleon – kolbászünnep a Hold utcában
Békéscsaba polgármestere, Szarvas Péter kezdeményezésére hatféle hagyományos, Csabai kolbászt mutatnak be a békéscsabai kistermelők a Hold utcai Piacon, 2017. május 13-án, szombaton. 2013 óta hungarikum, ez a kézműves csúcstermék, amely hosszú évszázadok alatt fejlődött, változott, s amelynek egyediségét a kiváló minőségű, hazai termesztésű fűszerpaprika adja, s amely a város vezetése és őstermelői jóvoltából igazi prémium terméket lehet!
05.11. 15:00
Eletforma.hu
Az idei Sziget látogatói a Dunán is bulizhatnak
Az idei Sziget látogatói a Dunán is bulizhatnak
Több mint ezer programot vonultat fel a 25. alkalommal megszervezett fesztivál.
05.11. 14:57
Hir24.hu
 "Felviszik Vácra a Római-partot"
"Felviszik Vácra a Római-partot"
A címben idézett vállalást a július 5. és 9. között Vácon zajló VéNégy fesztivál szervezői tették.
05.11. 13:30
Hvg.hu
 Hajdu Szabolcs is a Bánkitóra költözik társulatával – teljes a fesztivál programja
Hajdu Szabolcs is a Bánkitóra költözik társulatával – teljes a fesztivál programja
Idén azt is kipróbálhatjuk a külföldi fellépőkkel és külön képzőművészeti helyszínnel erősítő fesztiválon, hogy mennyire vagyunk tehetségesek a korrupcióban.
05.11. 13:30
Hvg.hu
Hadházyt közelébe sem engedik a 900 milliós informatikai rendszernek
Hadházyt közelébe sem engedik a 900 milliós informatikai rendszernek
A képviselő szerint egyáltalán nem működik a Klik belső informatikai rendszere, amelyet egy 2013-2015 közötti uniós beszerzésen vettek.
05.11. 12:36
Hir24.hu
Zöld utat kapott Robert De Niro és Al Pacino gengszterfilmje
Évek óta arról szólnak a hírek, hogy ismét összeáll Martin Scorsese és Robert De Niro a The Irishman című gengszterfilm kedvéért. A forgatás időpontja azonban mindig csak tolódott, az utóbbi hónapokban már azt pletykálták, hogy a Netflixszel kötött üzlet miatt jogi problémákba ütközött a terv. Már egy másik projekt, egy indián rezervátumon játszódó krimi is felvetődött, amibe Scorsese és De Niro, Leonardo DiCaprióval kiegészülve belevághat. Martin Scorsese és Robert De Niro a 2013-as tribecai filmfesztiválonForrás: AFP/2013 Getty Images/Stephen Lovekinmiddleon25121812 Az IndieWire öntött végre tiszta vizet a pohárba, a produkciótól közel álló forrásoktól megtudták, hogy a 100 millió dolláros költségvetésből készülő The Irishman zöld utat kapott, és augusztusban kezdik el forgatni. A Nagymenők, a Dühöngő bika és a Casino Oscar-díjas rendezője maga jelentette be, hogy A Wall Street farkasa és a Némaság után ismét Rodrigo Prieto operatőrrel fog együtt dolgozni. De Niro a Szemtől szemben és A törvény gyilkosa után harmadszorra fog együtt játszani Al Pacinóval. (A Keresztapa második részében nem volt közös jelenetük.) Robert De Niro és Al Pacino A törvény gyilkosa című 2008-as filmbenForrás: Best Hollywoodmiddleon29681992 A gengszterfilm Frank Sheeran második világháborús veterán életét meséli el, aki később a maffia bérgyilkosaként dolgozott. Ő ölte meg Jimmy Hoffa szakszervezeti vezetőt, legalább 25 gyilkosság fűződik a nevéhez, és a Kennedy-merényletről is azt állította, hogy exkluzív információi vannak róla. De Niro már hetvenhárom éves, így csak az idős Sheerant tudná hitelesen eljátszani, de erre is kitaláltak egy megoldást. A Benjamin Button különös életé-ben látott digitális technikával fogják őt megfiatalítani, az Industrial Light & Magic-nek köszönhetően egyes jelenetekben majd egy harminc év körüli De Nirót láthatunk majd. Robert De Niro (jobb oldalt) harmincéves volt az Aljas utcák bemutatója idejénForrás: Moképmiddleon29792183 Arról volt szó, hogy Al Pacino mellett Joe Pesci és Bobby Cannavale is szerepet kap a filmben, illetve Harvey Keitel neve is felmerült, a részvételüket a legújabb hírek azonban nem erősítették meg. Bizakodjunk benne, hogy ez az álomszerű szereposztás tényleg valóra válik majd. Harvey Keitel, Robert De Niro és Martin Scorsese a Chaplin díjkiosztó gálán most hétfőnForrás: AFP/2017 Getty Images/Mike Coppolamiddleon31972124 A Netflix 2019 elején tervezi felvenni a kínálatába a The Irishman-t, de az előző év végén megfuttatják majd pár moziban is, hogy a film jelölhetővé váljon az Oscarra. Scorsese összeereszti De Nirót és DiCaprióthttp://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20170424-martin-scorsese-osszeeresztheti-a-ket-kedvenc-szineszet-leonardo-dicaprio-robert-de-niro.htmlA Némaság más ligában játszik, mint a legtöbb filmhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20170319-nemasag-kritika-martin-scorsese-andrew-garfield-adam-driver-liam-neeson.htmlÖsszeállnak a legnagyobb menőkhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20151006-scorsese-megfiatalithatja-robert-de-nirot-the-irishman-al-pacino-joe-pesci.html
05.11. 12:20
Origo.hu
Öt Templom Fesztivál Győrben
Idén májusban tizenkettedik alkalommal nyitják meg kapuikat Győr-Újváros templomai, hogy felekezeti hovatartozástól függetlenül lássanak vendégül mindenkit az Öt Templom Fesztivál öt napjának változatos programjain. Ezen a fesztiválon nincs sör, nincs virsli, de van spirituális hangulat és áhítat, ismerkedés a másik ember hitével és szeretetével.
05.11. 09:00
Marieclaire.hu
Elismerés a Művészetek Völgyének
A „figyelemreméltó fesztivál" címet a a színvonalas program és a kiváló szervezés miatt nyerték el.
05.11. 05:46
Nepszava.hu
Sok-sok finomsággal vár újra a Libamáj Fesztivál!
Sok-sok finomsággal vár újra a Libamáj Fesztivál!
A háromnapos rendezvény ismét számos színes programmal, na és persze sok-sok finomsággal várja majd a látogatókat.
05.10. 15:09
Élőben.hu
Ismét felkerült a nemzetközi fesztiváltérképre a Művészetek Völgye
A debreceni Campus után ez már a második magyar fesztivál, amit az EFFE 2017-ben kiemelkedően fontosnak tart.
05.10. 11:38
Index.hu
  Everness 2017: Fesztivál azoknak is, akik nem járnak fesztiválra
Everness 2017: Fesztivál azoknak is, akik nem járnak fesztiválra
Hazánk legnagyobb életmódfesztiváljára idén 300 külföldi és hazai előadó, oktató és szellemi vezető érkezik, hogy öt napon keresztül segítse a látogatókat saját maguk és egy testileg-lelkileg egészségesebb életforma felé. A tudatosság fesztiválja ezúttal új, tágasabb helyen, Alsóörsön várja vendégeit.
05.09. 16:00
Harmonet.hu
Kolbászünnep a Hold utcai Piacon
Békéscsaba polgármestere, Szarvas Péter kezdeményezésére hatféle hagyományos, Csabai kolbászt mutatnak be és értékesítenek békéscsabai kistermelők a Hold utcai Piacon, 2017. május 13-án, szombaton. 2013 óta hungarikum, ez a kézműves csúcstermék, amely hosszú évszázadok alatt fejlődött, változott, s amelynek egyediségét a kiváló minőségű, hazai termesztésű fűszerpaprika adja, s amely a város vezetése és őstermelői jóvoltából igazi […] The post Kolbászünnep a Hold utcai Piacon appeared first on BellaCafe.hu.
05.09. 14:30
Bellacafe.hu
Kárpáti Rebeka a főszereplője az eXtensive új kisfilmjének
Kárpáti Rebeka a főszereplője az eXtensive új kisfilmjének
A 2013-as Miss Universal Hungary a Jóban Rosszban után új szerepben próbálta ki magát.
05.08. 12:03
Starity.hu
Fergeteges táncfilmek
A Szerpentin Táncfilm Fesztivál első alkalommal jelentkezik a budapesti Kino Cafe moziban.
05.08. 05:49
Nepszava.hu
Országos fazekas- és keramikus fesztivál lesz Zalaegerszegen
Új helyszínen, a zalaegerszegi Gébárti-tó partján emelt Kézművesek Házában és a környéken kialakított szabadidőparkban rendezik meg május 12. és 14. között a XIV. Országos Fazekas-keramikus Találkozót és Fesztivált
05.07. 20:30
Ma.hu
Magyar pezsgők sikere a Chardonnay du Monde nemzetközi borversenyen
Franciaországban idén március 8-10. között, 24. alkalommal került megrendezésre a Chardonnay du Monde nemzetközi borverseny. A szakértő bírálók az idei évben is szigorú előírások alapján zsűrizték a 38 országból nevezett, összesen 706 féle, kizárólag Chardonnay szőlőből készült bort és pezsgőt. A hagyományosan magas rangú versenyen idén a Törley Pezsgőpincészet tradicionális eljárással készült Törley Chardonnay Brut 2013 pezsgőjét, valamint a charmat eljárással készített Törley Excellence Chardonnay Extra Sec fajtapezsgőjét is ezüstéremmel díjazta a zsűri. A Brut már évek óta magabiztosan szerepel, több alkalommal is kivívta a zsűri elismerését. Az Excellence ugyanakkor 2016 októberében debütált és már az év novemberében díjazták – szintén ezüsttel – az Effervescents du Monde versenyen, most pedig ismét felállhatott a ranglétra második fokára a Chardonnay du Monde versenyén. A Törley Excellence Chardonnay Extra Sec nem csak szakmai elismerésnek örved, de gyorsan a száraz pezsgőkért rajongók kedvencévé vált. A Törley portfolió idáig nem tartalmazott különlegesen száraz kategóriába sorolható pezsgőt, az Excellence azonban betölti ezt az űrt. Megjelenése óta a tervezett 30 ezer palack helyett több mint 122 ezerrel adtak már el, de hasonlóan sikeresnek mondható az Excellence édes ízű Sárga Muskotály Doux is. Törley minőség iránti elkötelezettségét jól mutatja, hogy az elmúlt években folyamatosan részt vesz különböző megmérettetéseken, csak az elmúlt öt évben összesen 128 érmet és oklevelet szerzett, ebből 82 arany és ezüst érem. A minőségre és újszerűségre való törekvés nem újkeletű, a Törley lassan másfél évszázados múltja számos példával szolgál erre, ennek köszönheti értékállóságát, aminek egyik elismerése, hogy 2016-ban Hungarikum lett. A tradíció előtt fejet hajtva és azért, hogy mindezt a következő generációk is megismerhessék a Törley egy látogatóközpontot is létrehozott, ahol minden fontos és érdekes mérföldkő megismerhető, amit a Törley Pezsgőpincészet bejárt.   Az Excellence sorozat a múlt héten új taggal gyarapodott: anyák napjára került a polcokra a száraz pinot noir rosé, elődeihez hasonló elegáns fehér üvegben, stílusosan rózsaszín cimkével. Mi az első kóstolás után biztosnak látjuk a sikert!   Ha szeretnéd személyesen is megkóstolni e három remek pezsgő egyikét, most a Két cica konyhája Facebook oldalán nyitva áll a lehetőség, hogy megnyerd valamelyiket: ide kattintva írd meg kommentben, milyen ételekhez, alkalmakra szoktál pezsgőt bontani! A sorsolás időpontját, és minden, a nyereményjátékkal kapcsolatos információt a FB oldalon találsz! Köszöntünk a pezsgőrajongók klubjában!
05.07. 12:03
Ketcicakonyhaja.hu
A maruhiána szabad fogyasztásáért tüntettek
A marihuána egészségügyi felhasználása 2013 áprilisától engedélyezett Csehországban.
05.07. 06:17
Weborvos.hu
Javult a rákos megbetegedések gyógyulási aránya
Az Országos Onkológiai Intézet (OOI) felmérése szerint 2006 és 2013 között 12-13 százalékkal javult a rákos betegek gyógyításának eredményessége Magyarországon - jelentette ki az OOI főigazgatója.
05.06. 12:06
Egeszsegtukor.hu
Újdonságokkal jön a tavaszi Margó
Rendhagyó szerzői estekkel, koncertekkel és felolvasásokkal várja az érdeklődőket június 7. és 11. között a nyári Margó Irodalmi Fesztivál a Petőfi Irodalmi Múzeumban (PIM), ahol többek között új kötetével lép fel Nádas Péter, Peer Krisztián, Tóth Krisztina és Kemény Zsófi is - közölték a szervezők az MTI-vel.
05.06. 00:20
Profitline.hu
Öt napig csak irodalom
Nádas Péter, Tóth Krisztina és Peer Krisztián is fellép a kilencedik, nyári Margón. Június 7-11-ig a Petőfi Irodalmi Múzeumban lesz a fesztivál.
05.05. 23:05
Origo.hu
A Koch borok megint taroltak
Újabb nemzetközi sikernek örülhetnek a Koch Pincészetnél, hiszen az idén már 41. alkalommal megrendeztett bordeaux-i borversenyen, a Challenge International du Vin eseményen a Koch Borászat Villányi Csanád Cuvée 2012 bora aranyérmet kapott! Eközben a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület az Egyházi- és Világi Borok Versenyén - melyet idén április 21-én 12. alkalommal rendezték meg - elsősorban azon borokat díjazzák, amelyek hagyományaikban követik az egyházi liturgiához használt borok készítését, illetve amelyek egyházi borászatoknál készültek, vagy a pincészet esetleg bor neve egyházi személyiségek, szentek nevét viseli. Nevezni mind fehér, mind vörös, mind rozé borokkal lehetett. Koch Csaba borász Ceglédről két aranyéremmel térhetett haza, emellett egy különdíjjal is. Koch Hajós-bajai Prémium Néró Rosé 2016 - Különdíj és Aranyérem Vinart Villányi Cab. Sav Classicus 2013 - Aranyérem
05.05. 18:06
Boraszportal.hu
Még a végén újra összeáll a Led Zeppelin
Még a végén újra összeáll a Led Zeppelin
Pletykák és meg nem nevezett források szerint a Led Zeppelin még élő tagjai összeállnának egy fesztivál erejéig idén.Forrás: Nők Lapja Café: Még a végén újra összeáll a Led Zeppelin
05.05. 17:30
Nlcafe.hu
Templomokba költözik a zene és a színház
Május 11-15. között tizenkettedik alkalommal nyitják meg kapuikat Győr-Újváros templomai, hogy felekezeti hovatartozástól függetlenül lássanak vendégül mindenkit az Öt Templom Fesztivál öt napjának változatos programjain.
05.05. 13:55
Origo.hu
Miniszterelnökség: Sikeres volt a legutóbbi uniós fejlesztési ciklus
Magyarország 106 százalékos teljesítéssel zárta a 2007-2013-as európai uniós fejlesztési időszakot, az operatív programok zárójelentéseit megküldte az Európai Uniónak - mondta Vitályos Eszter, a Miniszterelnökség államtitkára pénteken a fejlesztési ciklus gazdasági mérlegéről tartott konferencián, Budapesten.
05.05. 13:15
Origo.hu
Hatalmas siker az uniós pénzosztás
Magyarország 106 százalékos teljesítéssel zárta a 2007-2013-as európai uniós fejlesztési időszakot, az operatív programok zárójelentéseit megküldte az Európai Uniónak - mondta Vitályos Eszter, a Miniszterelnökség ... ...
05.05. 10:45
Napi.hu
520 milliárdos túlköltéssel zártuk az előző uniós ciklust
520 milliárdos túlköltéssel zártuk az előző uniós ciklust
A magyar hatóságok mind a 15 Operatív Program záró pénzügyi jelentését határidőre elküldték az Európai Bizottságnak és 106%-os teljesítéssel zárta Magyarország a 2007-2013-as ciklust - emelte ki a...
05.05. 10:29
Portfolio.hu
Magyar baloldal, 2013–2017: összefogás, rohadt Botka, rohadt Gyurcsány, összefogás...
Nincs az a szemránckrém, amely úgy fiatalítana, mint a magyar politika.
05.05. 09:45
Hetivalasz.hu
Így készül Caramel az Európa-napra
Különleges nagykoncerttel készül Caramel hazánk Európai Unióhoz történő csatlakozásának évfordulójára. Az énekes május 7-én, vasárnap az Európa-napi futás, fesztivál és családi nap rendezvény keretében a Szabadság téren lép fel, ahol a legismertebb slágerei mellett a legújabbak is felcsendülnek majd. Az esemény apropóján az énekes többek között azt is elárulta, hogy mit jelent az életében a család, az uniós tagság és az is kiderül, hogy szokott-e futni.
05.05. 07:15
Anna.hu
Rakpart-zárlat lesz a hétvégén
Sport-, zenei és kulturális fesztivál miatt.
05.04. 17:52
Nepszava.hu
2013 és 2016 között jelentősen megcsappant az autószervizek száma
2013 és 2016 között jelentősen megcsappant az autószervizek száma
Három év alatt az autószerelő cégek száma jelentős csökkenésen ment keresztül, ugyanakkor az árbevételük és az alkalmazotti létszámuk növekedett. Ennek ellenére az érintettek munkaerő hiányról számolnak be a szektorban - mondta el Hantos Zoltán, az Opten Kft. projektmenedzsere.
05.04. 15:30
Élőben.hu
Győrnél menőbb úti cél nincs!
A színház, a Győri Balett, a Rába-part ellenállhatatlan hangulata, a nagyvárosi forgatag csak néhány lehetőség, amely Győrbe csábít. A barokk város, melyet számtalan jelzővel illetnek – a találkozások, a templomok, a kultúra, a folyók, a fesztiválok városa – élménygazdag úticél minden korosztálynak. A négy folyó torkolatánál fekvő településen egymást érik a kulturális programok, és randevút […] The post Győrnél menőbb úti cél nincs! appeared first on BellaCafe.hu.
05.04. 12:00
Bellacafe.hu
Újra a CIB Bank elemzői voltak a legpontosabbak
Idén - 2013 után immár másodszor - a CIB Bank elemzői csapata, Trippon Mariann és Jobbágy Sándor kapta a Consensus Economics legpontosabb előrejelzésért járó díját Magyarországon. Magyarországon egyedülálló ... ...
05.04. 10:35
Napi.hu
Valaki biztosan jelentett Észak-Koreának a Lehel Lászlót leleplező magyar újságíróról
Valaki biztosan jelentett Észak-Koreának a Lehel Lászlót leleplező magyar újságíróról
Ezt bizonyítja egy 2013-as levél, amelyet a koreai képviseletről küldtek el egy szeretetszolgálatnak.
05.04. 08:38
Index.hu
Tronsmart Presto hordozható aksi – QC 3.0 a zsebben
Tronsmart Presto hordozható aksi – QC 3.0 a zsebben
A 2013-ban alakult Tronsmart elsősorban újgenerációs töltési megoldásokkal foglalkozik. [...] Bővebben!
05.04. 08:30
Mandiner.hu